Stefan Janoski model.

Moderator: anex

Fino, fino. Htio i ja nabaviti, al izmakose...UltrasNaBaterije wrote:https://www.google.ba/search?q=adidas+r ... 47&bih=680
Samo ove, i to imam 6 boja!
motorola01 wrote:Ima li vakihPisistratus wrote:![]()
![]()
![]()
U nas kupit?
bolje za tvoje psihofizicko zdravlje da nema jer da samo jedan moj poznanik ovo stavi na svoja gljivicna stopala prao bih ga dok je ziv .... i na posljednjem ispracaju ne bih mogao da se suzdrzim od suza izazvanim grohotom ono naveze s vezom wrote:
ima li ovo kod nas
mislio sam da si musko, normala kuuumeveze s vezom wrote:brad90 wrote:bolje za tvoje psihofizicko zdravlje da nema jer da samo jedan moj poznanik ovo stavi na svoja gljivicna stopala prao bih ga dok je ziv .... i na posljednjem ispracaju ne bih mogao da se suzdrzim od suza izazvanim grohotom ono naveze s vezom wrote:
ima li ovo kod nas
Starkeella_ina wrote:pravo volim ovu temu i vec pravo dugo se kanim da svoju kolekciju uslikam i postavim)
pozz za sve koji kao i ja uzivaju u starkicama
P.S. kako da postavim sliku?
kopija linka? slika mi je na kompjuteruortodont wrote:Starkeella_ina wrote:pravo volim ovu temu i vec pravo dugo se kanim da svoju kolekciju uslikam i postavim)
Klik na IMG i izmedju dvije zagrade kopiraj link slike tj. [ img]linkslike [img]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onda uradis upload na net, npr. Imgur.com i onda kopiras link koji ces dobiti.ella_ina wrote:kopija linka? slika mi je na kompjuteruortodont wrote:Starkeella_ina wrote:pravo volim ovu temu i vec pravo dugo se kanim da svoju kolekciju uslikam i postavim)
Klik na IMG i izmedju dvije zagrade kopiraj link slike tj. [ img]linkslike [img]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kupi jedne plitke starke.

Gdje si ih nabavio i zna li neko od forumaša ima li gdje u sarajevu da se kupe??UltrasNaBaterije wrote:https://www.google.ba/search?q=adidas+r ... 47&bih=680
Samo ove, i to imam 6 boja!