Izgleda da me selektori citaju

Ja okom oni skokom (osim onoga smote "sto je vjecito gorio do zelje da igra za BiH"). Vala, ko da je mene pito za Alispahica. Iako sam ga gledao samo 10-tak puta, mogo bi se opkladiti da ce daleko dogurati...
Inace osim Medjeda koji je u tri godine poceo dvije - tri utakmice u sada vec drugoligasu (hehehe, ja kad sam govorio da igra u losem klubu neki su jos i stavljali to u pitanje), skoro da je moj izbor. Muratovic jeste najavio povlacenje, Muratovic jesti BIO jedno vrijeme rezerva u svome timu, Muratovic ima 34 godine, Muratovic ne moze izdrzati cijelu utakmicu ALI Susic je izjavio da mu Muratovic treba bar dio utakmice, da ga je ZAMOLIO da promjeni svoje odluku JER JE POTREBAN reprezentaciji...Muratovic je jedan od najboljih nasih igraca iz proslih kvalifikacija, Muratovic je trcao, uklizavao, presjecao lopte, napadao, asistirao, izborio kljucne penale i slobodne udarce koji su nam donijeli drugo mjesto, i SRAM BILO SVAKOG onoga ko ga vrijedja i neprimjereno kritikuje. Stilic je tu i tamo igrac, nista specijalno da kazemo da cemo izgubiti ako on ne igra, sigurno losiji od Alispahica, Ibricica, Misimovica, Pjanica (hehehe kad se sjetim da je Komeba tvrdio da je Stilic bolji od Pjanica). To su igraci kojima bi Stilic mogao biti konkurent a tvrdim da ni Muratovic na toj poziciji (sto neki kazu ciste desetke) nije losiji od Stilica. Ko ne vjeruje neka pretrazi malo You Tube. Medjutim, kako svi znamo selektori Muratovica ne pozivaju da bi u reprezentaciji igrao tu poziciju vec nesto sasvim drugo i debilni su oni koji kazu "a sto nije pozvao Stilica umjesto Muratovica". Da izbaci jednog od rijetkih na poziciji na kojoj je zamisljeno da igra, a da ubaci nekoga na cijoj se poziciji vec guraju klase od igraca????
Dakle Cocalica umjesto Medjeda i "bravo Pape".