Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Locked
osa

#1801 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by osa »

Komrad wrote:
picek wrote:samo zenu,,,, kolega.
samo zenu.
porodicu (mamu, oca, djecu,, ) nikada.

ehh,, sto iskrivis sve opet
kad zamislim da mi takvi hoce da kroje ustav,, grdne rane :-) :-)

prava si neotesana izbjeglicka seljacina....

odakle si se dovukao u federaciju ... istocna bosna garant .. jelde?

molim bez vrijeđanja, kad ja imam strpljenja, imaj i ti, možda se čovjek i sam postidi svojih tekstova, to je najbolji put ka tome da bude malo pristojniji, a ako ne, drago mi je da jedan "reprezentativan predstvanik" bošnjačkog naroda pokaže svoju kulturu...
picek

#1802 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by picek »

@osa,

jedini nacin da se postidim moje diskusije sa takvim kao ti, (koji apsolutno nista ama nista nemaju od koristi kad stavljaju svoje prste u politicka pitanja druge drzave) je ako pocnem ozbiljno da te shvatam.

ovako je sprdarija sa tobom kako god okrenes :D

ps. komrad,
kod tebe sam vec zakljucio da nisi bosnjak (a prestavljas se tako) i da nemas vise od 17 godina.
znaci, ignoriran si.
jarancuga

#1803 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by jarancuga »

osa wrote:
Komrad wrote:
picek wrote:samo zenu,,,, kolega.
samo zenu.
porodicu (mamu, oca, djecu,, ) nikada.

ehh,, sto iskrivis sve opet
kad zamislim da mi takvi hoce da kroje ustav,, grdne rane :-) :-)

prava si neotesana izbjeglicka seljacina....

odakle si se dovukao u federaciju ... istocna bosna garant .. jelde?

molim bez vrijeđanja, kad ja imam strpljenja, imaj i ti, možda se čovjek i sam postidi svojih tekstova, to je najbolji put ka tome da bude malo pristojniji, a ako ne, drago mi je da jedan "reprezentativan predstvanik" bošnjačkog naroda pokaže svoju kulturu...
ma ima nas jos "kulturnijih " osa...hebi ga, sta ti ocekujes od nas kad nam na svakoj temi drzis lekcije kako da se ponasamo u svojoj avliji...lako je tebi pametovati kad ste ocistili zemlju od stetocina...
prema tome, daj uzivaj malo u svojoj mirovini... :oops:
osa

#1804 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by osa »

jarancuga wrote:
osa wrote:

ma ima nas jos "kulturnijih " osa...hebi ga, sta ti ocekujes od nas kad nam na svakoj temi drzis lekcije kako da se ponasamo u svojoj avliji...lako je tebi pametovati kad ste ocistili zemlju od stetocina...
ne sumnjam, zato ono reprezentativan i stavih u navodnike, ne zamjeri ali polagao sam psihologiju na faksu a i koristio sam neke njene dijelove u službi, pa uživam s ovakvima komunicirati, štošta ti ljudi otkriju o sebi, načinom izražavanja, razmišljanja i sl...
1mustra

#1805 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by 1mustra »

jarancuga wrote:
Katastrofalno razmisljanje, ako se to tako moze nazvati? Sto su to stetocine? Jesu li onda i RS-ovci ocistili zemlju od stetocina?
jarancuga

#1806 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by jarancuga »

1mustra wrote:
jarancuga wrote:
Katastrofalno razmisljanje, ako se to tako moze nazvati? Sto su to stetocine? Jesu li onda i RS-ovci ocistili zemlju od stetocina?
cetnici su stetocine...jasno!!!
jarancuga

#1807 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by jarancuga »

osa wrote:
jarancuga wrote:
osa wrote:

ne sumnjam, zato ono reprezentativan i stavih u navodnike, ne zamjeri ali polagao sam psihologiju na faksu a i koristio sam neke njene dijelove u službi, pa uživam s ovakvima komunicirati, štošta ti ljudi otkriju o sebi, načinom izražavanja, razmišljanja i sl...
ako ti to saznanje pomaze da uzivas u svojoj mirovini...
picek

#1808 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by picek »

@jarancuga,

svi koji se zalazu za brojanje krvnih zrnaca u bih su stetocine.

nazalost , najvise je takvih u blentitetu zvanim pc.. i to je fakt.
osa

#1809 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by osa »

jarancuga wrote:
osa wrote:
jarancuga wrote:
ako ti to saznanje pomaze da uzivas u svojoj mirovini...

uživam učiti, a sad imam vremena za to, a znanje kad tad možeš u životu iskoristiti, bar je dosad tako bilo...
picek

#1810 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by picek »

ughh,, ja sam mislio ti si dosao ovdje da dijelis lekcije..

super sto sam u krivu.

uciti samo mozes od pametnijih od sebe.

tako da nam je drago sto si dosao ovdje,, ucenik :D
Last edited by picek on 19/11/2010 17:13, edited 1 time in total.
osa

#1811 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by osa »

picek wrote:uciti samo mozes od pametnijih od sebe.

tako da nam je drago sto si dosao ovdje,, ucenik :D

misliš da psihijatri uče od pametnijih od sebe, doduše njhiovi pacijenti to uglavnom misle, to ne sporim...
1mustra

#1812 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by 1mustra »

jarancuga wrote:
1mustra wrote:
jarancuga wrote:
cetnici su stetocine...jasno!!!
Etnicko ciscenje je etnicko ciscenje, svejedno je da li se ciste Srbi ili Hrvati ili Bosnjaci. Ako etnicko ciscenje Srba nazivas ciscenjem stetocina, onda time implicite i etnicko ciscenje Bosnjaka nazivas ciscenje stetocina. Implikacija je sve samo ne komplicirana, tako da kad ti prestanu bubnjati sljepoocnice vjerojatno ces me i razumit.
picek

#1813 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by picek »

@osa,
psihijatar je covjek sa diplomom i godinama na fakultetu.
obican drot koji se pretvara da je psihijatar ??
jednostavna dijagnoza.
blentav.

:dance:
osa

#1814 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by osa »

picek wrote:@osa,
jednostavna dijagnoza.
blentav.

točno i psihijatar bez obzira na diplomu uči na svojim pacijentima, pa tako i ja...
jarancuga

#1815 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by jarancuga »

mustra1...
onda opet procitaj moj post...valjda ti drugi put upali....tvoj problem ako sve srbe smatras cetnicima, ja ne...
picek

#1816 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by picek »

1mustra wrote: Etnicko ciscenje je etnicko ciscenje, svejedno je da li se ciste Srbi ili Hrvati ili Bosnjaci. Ako etnicko ciscenje Srba nazivas ciscenjem stetocina, onda time implicite i etnicko ciscenje Bosnjaka nazivas ciscenje stetocina. Implikacija je sve samo ne komplicirana, tako da kad ti prestanu bubnjati sljepoocnice vjerojatno ces me i razumit.
brojanje krvnih zrnaca ( fashizam 21og vijeka) je opasna bolest kod velikog broja velikosrba.
bez njih hrvatska je odahnula kao drzava.
da njih ima,, osa bi bio na nekoj drugoj diskusiji, zagovarao isto za hrvatsku sto ja zagovaram danas za bosnu.

ps. @osa,
psihijatar "bez obzira na diplomu",,, nije psihijatar.
nego blentov.

isto kad bi neko rekao da je hirurg "bez obzira na diplomu" :lol:
jarancuga

#1817 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by jarancuga »

osa wrote:
jednostavna dijagnoza.
blentav.

točno i psihijatar bez obzira na diplomu uči na svojim pacijentima, pa tako i ja...

pa sto ne pomognes bojovnicima da si ne oduzimaju zivoz zbog ptsp...negdje oko 68% su potencijalni kandidati...
zaradi koji sevap...
osa

#1818 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by osa »

jarancuga wrote:

pa sto ne pomognes bojovnicima da si ne oduzimaju zivoz zbog ptsp...negdje oko 68% su potencijalni kandidati...
zaradi koji sevap...
u mojoj postrojbi ne...
jarancuga

#1819 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by jarancuga »

osa wrote:
jarancuga wrote:

zaradi koji sevap...
u mojoj postrojbi ne...

to tvoja postrojba sama odbranila hrvatsku...
Komrad

#1820 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by Komrad »

jedini nacin da se postidim moje diskusije sa takvim kao ti, (koji apsolutno nista ama nista nemaju od koristi kad stavljaju svoje prste u politicka pitanja druge drzave) je ako pocnem ozbiljno da te shvatam.

ovako je sprdarija sa tobom kako god okrenes :D

ps. komrad,
kod tebe sam vec zakljucio da nisi bosnjak (a prestavljas se tako) i da nemas vise od 17 godina.
znaci, ignoriran si.

Et zakljucio sam i ja da ti nisi bosnjak a predstavljas se tako
i da nemas vise od 17 godine ... cim ne znas da je i Zena(supruga) dio porodice
1mustra

#1821 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by 1mustra »

jarancuga wrote:mustra1...
onda opet procitaj moj post...valjda ti drugi put upali....tvoj problem ako sve srbe smatras cetnicima, ja ne...
Ne mozes time sto ces Srbe nazvati cetnicima opravdati ciscenje stetocina, tako se isto mogu Hrvati nazvati ustasama, a Bosnjaci balijama. Tim prije, ako kazes ocistili smo balije/ustase/cetnike, to je josh gore nego da kazes ocistilismo smo Bosnjake/Hrvate/Srbe.
jarancuga

#1822 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by jarancuga »

1mustra wrote:
jarancuga wrote:mustra1...
Ne mozes time sto ces Srbe nazvati cetnicima opravdati ciscenje stetocina, tako se isto mogu Hrvati nazvati ustasama, a Bosnjaci balijama. Tim prije, ako kazes ocistili smo balije/ustase/cetnike, to je josh gore nego da kazes ocistilismo smo Bosnjake/Hrvate/Srbe.
de ba saberi se...
navedi mi post gdje srbe izjednacam sa cetnicima...opet ponavljam, tvoj problem ako stavljas znak jednakosti izmedju cetnika i srba...
1mustra

#1823 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by 1mustra »

Odista nije nuzno da eksplicite izrazis jednakost,

Izvoli procitaj sta si napisao, pa se zamisli:
jarancuga wrote:
jarancuga

#1824 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by jarancuga »

1mustra wrote:Odista nije nuzno da eksplicite izrazis jednakost,

Izvoli procitaj sta si napisao, pa se zamisli:
jarancuga wrote:
ja i dje ja to izjednacavam srbe s cetnicima...podebljaj ako ti je lakse...
1mustra

#1825 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?

Post by 1mustra »

jarancuga wrote: ja i dje ja to izjednacavam srbe s cetnicima...podebljaj ako ti je lakse...
Rekoh vec nekolicinu puta, to nije vazno. Ako ti nije jasno, uzmi obratnu situaciju.

Reci Srbima u Posavini,
sta ti ocekujes od nas kad nam na svakoj temi drzis lekcije kako da se ponasamo u svojoj avliji...lako je tebi pametovati kad ste ocistili zemlju od stetocina...
Ili Srbima u Podrinju,
sta ti ocekujes od nas kad nam na svakoj temi drzis lekcije kako da se ponasamo u svojoj avliji...lako je tebi pametovati kad ste ocistili zemlju od stetocina...
Ili Bosnjacima u Bugojnu,
Locked