Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1801 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by -LIBERO- »

Hajde skolarac,zasto ne kazes otvoreno covjeku ko je Ugo i zasto je na strani FAhrine "istine" i dijeljenja"pravde"

Samo gori covjek od fasiste je onaj covJek koji pokusava relativizirati fasizam,i na taj nacin ga nekako prikriti,a to Ugo radi svojim pisanjima,kao i njegova zena.
Pokusavaju probaciti pricu kulture dijaloga,a presucuju "kulturu dijaloga" Dodika i Fahre,kakva li slucajnost.

"Intelektualnom" bracnom paru ne para uho/oko otvoreni fasizam Dodika i Fahre,i pozivanje na isti,ali im toboze paraju uho/oko kada neko od drugih novinara napise nesto gdje zakaci Fahrinu politicku opciju i nacin "poslovanja"

Takvi ljudi se svugdje u svijetu,i u svim pozivima na svijetu zovu PLACENICI.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1802 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

skolarac wrote:
-LIBERO-je napisao/la:Samo gori covjek od fasiste je onaj covJek koji pokusava relativizirati fasizam,i na taj nacin ga nekako prikriti,a to Ugo radi svojim pisanjima...
Navedi tekst gdje Ugo to radi?
"Profesore kako komentarišete ove izjave u Avazu?"

"Nisam čuo prilog..."
spokojan

#1803 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spokojan »

Fahrudinov karakter najbolje oslikava i cinjenica da on najavljuje kako osobno ne planira preuzimati funkcije u izvrsnoj vlasti cak ako i dobro prodje na izborima.

Te pozicije bi prepustio pijunima iz svoje stranke, a on bi preko njih upravljao drzavom, naravno ne preuzimajuci nikakvu osobnu formalnu odgovornost.

To je njegov koncept ponasanja. Ima svoje pijune koji ga slusaju i snose formalnu odgovornost, sto se jasno vidi u istrazi po pitanju razvojne banke fbih, kad su kao odgovorne osobe navedeni njegovi direktori u avazu, a ne fahrudin.

On je mizerija od covjeka.
spokojan

#1804 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spokojan »

pozdrav Fahro ... no hard feelings ... nothing personal ...
tranquil

#1805 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by tranquil »

Jedan glas za SBBBH je jedan glas da "utemeljitelj" ne ide u zatvor.
zonbirile

#1806 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

ko ne zna o čemu kaka dr.Ugo ima danas u ABA3Y tekst iz Globala.Ustvari nadaleko i naširoko,kao i druga mu kaka o Ščepinom napadu na D.J.Ona prva mu je bar prava deklarisana četnikuša,frustrirana bedevija.Uostalom,ko je to kod Ščepe pisao kontra Ščepe,a isti princip,istine radi je kod svih.
HAVANA

#1808 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HAVANA »

Ja ga jebem i prije i poslije ovoga. :D
CAUS-VISOKO

#1809 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by CAUS-VISOKO »

tranquil wrote:Jedan glas za SBBBH je jedan glas da "utemeljitelj" ne ide u zatvor.
Sva fora i jeste jamiti IMUNITET, a onda: 'ko vas hebe glasaci'.
Skijash

#1810 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Skijash »

Hoće Šćepo da brani državu od Duške Jurišić, Borke Rudić i Gojka Berića. Koja travestija.
tranquil

#1811 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by tranquil »

Skijash wrote:Hoće Šćepo da brani državu od Duške Jurišić, Borke Rudić i Gojka Berića. Koja travestija.
Nastavlja se odstrel bosanskih patriota na stranicama Avaza.

Ja za one koji se na ovaj način odnose prema bosanskim patriotama imam samo jednu riječ opisa, rekao bih je, ali mislim da ju je RAK protjerao iz naših medija. Nije civilizirana riječ, teška je riječ, nekima u medijima Federacije je preteško prevaliti jer se boje kazne.

Ali opet, iako je riječ teška, imamo ta registrirana udruženja po Republici Srpskoj koji tu istu tešku riječ ističu s ponosom, koji se ponose time. Ali o njima sve manje piše Avaz na svojoj trećoj strani (tzv. "potjernici"), ne, u fokusu su drugi "neprijatelji". :roll:
ikasin

#1812 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ikasin »

HAVANA wrote:Ja ga jebem i prije i poslije ovoga. :D
A za koga ti radiš sa tako poganim jezikom.
Fair Life

#1813 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

Glas za Fahru i za njegovu SBB je glas za konacno demontiranje BiH.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1814 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

ikasin wrote:
HAVANA wrote:Ja ga jebem i prije i poslije ovoga. :D
A za koga ti radiš sa tako poganim jezikom.
radi čovjek za sebe i svoju porodicu :) za razliku od nekih :)
ikasin

#1815 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ikasin »

Kako ja kontam ove vaše postove vi ste da ostanu ovi što za 15godina ne napraviše ništa dobro.
Rano moja i još se dicite da radite za svoju djecu. Poštedite s vašom brigom moju djecu. Da je bogdom pored Fahrine
ova naša pametna omladina registrovala još koju stranku a ove usranim štapovima otjerala.
Fair Life

#1816 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

ikasin wrote:Kako ja kontam ove vaše postove vi ste da ostanu ovi što za 15godina ne napraviše ništa dobro.
Rano moja i još se dicite da radite za svoju djecu. Poštedite s vašom brigom moju djecu. Da je bogdom pored Fahrine
ova naša pametna omladina registrovala još koju stranku a ove usranim štapovima otjerala.
Otjerati stara govna, ali ni novima ne dozvoliti da se uvale.

Image
ikasin

#1817 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ikasin »

alternativni wrote:
ikasin wrote:Kako ja kontam ove vaše postove vi ste da ostanu ovi što za 15godina ne napraviše ništa dobro.
Kako ja kontam tvoj post, tebi nije jasno da je Fahro jedan od onih koji su 15 godina na vlasti i unistavaju drzavu.
Zato je naslov teme 'formalni' ulazak u politiku, jer Fahro je tu odavno...
Neznam koliko ti je godina ja imam dosta pa pamtim i prijeratnu vlast a pogotovo ovu u zadnjih 15 godina.
Znam dobro koje srozao ugled patriota boraca, građana ,radnika,seljaka, države itd....Bio sam među prvima kad je trebalo spašavat državu i nejać od neprijatelja , a sad je došlo vrijeme da treba spašavat djecu od onih koji vode ovu državu.
_BaD_BoY

#1818 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

alternativni wrote:
Kako ja kontam tvoj post, tebi nije jasno da je Fahro jedan od onih koji su 15 godina na vlasti i unistavaju drzavu.
aha..a alternativa je?
ajd nemoj se stidit..jesil i ti jedan od sinova crvenog mesije zlatka lagumdzije :D
Skijash

#1819 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Skijash »

_BaD_BoY wrote:
alternativni wrote:
aha..a alternativa je?
ajd nemoj se stidit..jesil i ti jedan od sinova crvenog mesije zlatka lagumdzije :D
Političku scenu svakako treba osvježiti, ali ne po svaku cijenu i ne bilo kojim komadom budale koja u svojim novinama napada Gojka Berića. Vi koji bi glasali za Radončića mislite da ne može gore nego što je danas, da je ovo dno i da se nema šta izgubiti ako Radončić preuzme vlast, a ja kažem da može biti gore i da će nam postojeće stanje biti Beverly Hills u poređenju sa situacijom u kojoj Radončić ima kontrolu nad državnim institucijama.
_BaD_BoY

#1820 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

Političku scenu svakako treba osvježiti, ali ne po svaku cijenu i ne bilo kojim komadom budale koja u svojim novinama napada Gojka Berića. Vi koji bi glasali za Radončića mislite da ne može gore nego što je danas, da je ovo dno i da se nema šta izgubiti ako Radončić preuzme vlast, a ja kažem da može biti gore i da će nam postojeće stanje biti Beverly Hills u poređenju sa situacijom u kojoj Radončić ima kontrolu nad državnim institucijama.
aha..pa sam kazes da treba osvjeziti politicku scenu,i zar nismo dosad platili skupo cijenu zbog vladjuce garniture?dali bi je ja osvjezio ako bi glasao za SDP,SDA il neku drugu opciju ponovo..¸I zasto smatras da bi radoncic bio losiji izbor od recimo zlatke,tihog,silajdzica?ZDosad smo davali glasove ovim 14togodisnjim parazitima..i sad treba covjeka osudit koji se tek ukljucio u politiku..na stranu te price da je on godinama u politici..svi smo na neki nacin..covjek je iza sebe ostvario neki uspjeh,ikad se hvali svojim tornjevima i slicno (iako me to nimalo i ne interesuje) ima apsulutno pravo jer sve su te firme uredno izgradjene a ne privatizovane il pokradene..i zasto da mislim da ce BIH dolaskom radoncica biti podijeljena..?zasto da vjerujem da osoba koja ima bliske odnose sa reisom ima neki velikosrpski plan i slicna sranja..
ultima_palabra

#1821 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

_BaD_BoY wrote:zasto da vjerujem da osoba koja ima bliske odnose sa reisom ima neki velikosrpski plan i slicna sranja..
:-) :lol: Sve si jači, majke mi...
Control panel

#1822 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

_BaD_BoY wrote: aha..pa sam kazes da treba osvjeziti politicku scenu,i zar nismo dosad platili skupo cijenu zbog vladjuce garniture?dali bi je ja osvjezio ako bi glasao za SDP,SDA il neku drugu opciju ponovo..¸I zasto smatras da bi radoncic bio losiji izbor od recimo zlatke,tihog,silajdzica?ZDosad smo davali glasove ovim 14togodisnjim parazitima..i sad treba covjeka osudit koji se tek ukljucio u politiku..na stranu te price da je on godinama u politici..svi smo na neki nacin..covjek je iza sebe ostvario neki uspjeh,ikad se hvali svojim tornjevima i slicno (iako me to nimalo i ne interesuje) ima apsulutno pravo jer sve su te firme uredno izgradjene a ne privatizovane il pokradene..i zasto da mislim da ce BIH dolaskom radoncica biti podijeljena..?zasto da vjerujem da osoba koja ima bliske odnose sa reisom ima neki velikosrpski plan i slicna sranja..
jarane hajde ti promijeni nick u SBB_BoY :dance:
Real Khan

#1823 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Real Khan »

Control panel wrote:
_BaD_BoY wrote: aha..pa sam kazes da treba osvjeziti politicku scenu,i zar nismo dosad platili skupo cijenu zbog vladjuce garniture?dali bi je ja osvjezio ako bi glasao za SDP,SDA il neku drugu opciju ponovo..¸I zasto smatras da bi radoncic bio losiji izbor od recimo zlatke,tihog,silajdzica?ZDosad smo davali glasove ovim 14togodisnjim parazitima..i sad treba covjeka osudit koji se tek ukljucio u politiku..na stranu te price da je on godinama u politici..svi smo na neki nacin..covjek je iza sebe ostvario neki uspjeh,ikad se hvali svojim tornjevima i slicno (iako me to nimalo i ne interesuje) ima apsulutno pravo jer sve su te firme uredno izgradjene a ne privatizovane il pokradene..i zasto da mislim da ce BIH dolaskom radoncica biti podijeljena..?zasto da vjerujem da osoba koja ima bliske odnose sa reisom ima neki velikosrpski plan i slicna sranja..
jarane hajde ti promijeni nick u SBB_BoY :dance:
_BaD_BoY
Last visited: 16/02/2010 12:32
Total posts: 279 | Search user’s posts
(0.01% of all posts / 0.56 posts per day)
Most active forum: Politika
(154 Posts / 55.20% of user’s posts)
Most active topic: Fahrin formalni ulazak u politiku :D :D :D :D
(40 Posts / 14.34% of user’s posts)
Fair Life

#1824 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

_BaD_BoY wrote:zasto da vjerujem da osoba koja ima bliske odnose sa reisom ima neki velikosrpski plan i slicna sranja..
Bas zato...
VjecitiStudent

#1825 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

_BaD_BoY, pronalazis li se ovdje?
Adorno je još davno nazvao našu kulturu, kulturom bez oca. Potraga za ocem i onima koji su njegov nadomjestak - moćni gazda, pokrovitelj, uspješni vođa - određuje najčešće i političke borbe i svrstavanja. I Radončić je, razumljivo, jedan u tom nizu. Nije zato čudno da ovaj "snalažljivi bogataš" gotovo hipnotički uz sebe veže one koji traže novog, snažnog, beskrupuloznog vođu, te da mu njegova hipnoza nacionalno svjesnog Bošnjaka i pravog muslimana, uspješnoga građevinara i medijskoga magnata, priskrbljuje kult ličnosti kako potkupljivih intelektualaca, tako i izmanipuliranih vjernika, željnih prije svega materijalne i socijalne sigurnosti. Mnogi su vjernici zaspale ili umirene savjesti uklizali u Radončićev zagrljaj, jer prigovor savjesti mogu imati samo oni koji prepoznaju moralnu razdjelnicu između vjere i neutemeljene osude ljudi samo zbog toga što su drugačiji, koji u konačnici prave jasnu razliku između Boga i bogatstva (monoteizma i moneyteizma).

http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=5267
Last edited by VjecitiStudent on 16/02/2010 13:34, edited 1 time in total.
Post Reply