Wenger je uspio u roku od nepunih mjesec dana ispasti iz svih mogucih takmicenja/frontova.
Ocekujmo još neko jadnije obrazloženje za današnji neuspjeh.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ultima_palabra wrote:http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... 2-per-cent
Pade i Arsenal pred naletom Amera...vidjećemo kako će se to odraziti na Wengera i njegovu politiku.
Najvise ga je hebala odbrana ove sezone, ako ne kupi sada 2 stopera onda stvarno ne znam sta hoce.bingov buraz wrote:Sva sreca da su ostala samo 4 kola do kraja inace bi moja prognoza od prije skoro dva mjeseca mogla doci u pitanje
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p5353145
a profesor je govorio o tituli tad![]()
Jad i cemer,najgora sezona otkako pratim Arsenal,jedinstvo i rusi nikad slabiji a titula dalja.
Krivac je Wenger 100%,neki dan je vec dao izjavu da nece trositi pare na pojacanja u ljetnom prelaznom roku
ma dovest ce on dva stopera ali iz 2. francuske lige ili pak mozda iz poznatog africkog kluba Mamahita...Johnny_x wrote:Najvise ga je hebala odbrana ove sezone, ako ne kupi sada 2 stopera onda stvarno ne znam sta hoce.bingov buraz wrote:Sva sreca da su ostala samo 4 kola do kraja inace bi moja prognoza od prije skoro dva mjeseca mogla doci u pitanje
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p5353145
a profesor je govorio o tituli tad![]()
Jad i cemer,najgora sezona otkako pratim Arsenal,jedinstvo i rusi nikad slabiji a titula dalja.
Krivac je Wenger 100%,neki dan je vec dao izjavu da nece trositi pare na pojacanja u ljetnom prelaznom roku
a wenger šošon ne pušta ga da odesinkaspud wrote:Raspad sistema, pozelio Fabregas drugi klub.
Tu on kasni trebo ga prodat dok je mogao i pokrpit se na mjestima gdje mu skripi i krenuti dalje a on ko nas zalizanko ima mladu ekipu sklonu oscilacijama sto je logicnozlo87 wrote:a wenger šošon ne pušta ga da odesinkaspud wrote:Raspad sistema, pozelio Fabregas drugi klub.![]()
![]()
E to je ono njegovo , ne zna da se kocka i rizikuje i plus puno sansi daje tim tvz talentima i gura kroz zid a ne moze. Zajebe se i SAF kao npr sa Bebetom al taj frajer i ne igra postene tekme, Owen isto tako. Al Arsen kad mu mladi decko odigra 3 tekme zaredom na nivou on se rijesi usluga jednog Galasa koji mu je mogao valjat pravo. Sta bi bilo s ManU da se odrekao Scholsa ili Gigsa ili bolje receno Ferdinanda jer tu ima dobrog mladog igraca kao sto je Smalling.ultima_palabra wrote:Mislim da i on shvata da mu trebaju 2-3 iskusna igrača, vođe na terenu.
Problem je kad se treba odlučiti na kojim pozicijama, obično su takvi najpotrebniji kao stoperi ili centralni vezni (kičma tima) ili eventualno golman.
I onda on konta: sredina? Ma šteta je, tu imam jakog Songa, najvećeg talenta Engleske Wilsherea, Diabyja, Ramseya. Odbrana? Biće ona dobra kad se vrati Vermaelen, Djourou je veliki talenat. Golman? Šteta bi bilo talenta kao što Sczeczny.
I na kraju dovede 2-3 maloljetnika iz Afrike
To su ti puleni...makkaj wrote:haha Pascal Cygan je neprevaziđeni talenat, a ni Senderos nije mnogo zaostajao
Galas je i bio vodja a sada je to Van Persi, al po meni bi trebalo da imas vodju u ekipi koji igra u odbrani u to ulazi i golman i koji nisu skloni povredama, znaci igraju u sezoni 90% tekmi.ultima_palabra wrote:Gallas je mogao postati vođa one ekipe... kad je ostao sjediti na terenu nakon one utakmice sa Birminghamom kad su primili gol u sudijskom i Eduardo slomio nogu, sve je otišlo u Honduras.
Ne da je dobar nego odlican ako boljeg nemas a oni nisu imali tada a ni sada boljeg.sinkaspud wrote:Dobar je taj vodja Gallas sa kojim pola svlacionice nije pricalo, pravi lider.