Vedad Ibisevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
limeni

#1801 Re: Vedad Ibisevic

Post by limeni »

_terminaš_ wrote:
dinty2 wrote:ibiš stvarno ne zna igrat lopte
još grana nešto,,galami , a svaku akciju je on usro pogrešnim dodavanjem i ne kontanjem
on je igrač peterca..u polju je igrač manje..ili bolje rečeno - igrač više za protivnički tim
A jesi li možda skontao da je 90% ekipe karina, ako ne i više... :-) Da bi on bio u petercu i čekao dodavanje od nekog saigrača treba prvo da ima neko ko će mu dodati loptu.
Ja uopšte ne znam kako su oni došli do finala kupa. :shock:
st. pauli, koeln, bochum, freiburg..
frngla

#1802 Re: Vedad Ibisevic

Post by frngla »

sinoc je odigrao jednu od losijih njegovih partija, vise puta pogrijesio u dodavanju nakon cega bi krenule kontre bayerna...
popokatepetl_com

#1803 Re: Vedad Ibisevic

Post by popokatepetl_com »

Realno Ibisevic je sa loptom na ti i nije neki talenat sa loptom da ne kazem da je antitalenat ali to je taj tip igraca tj. napadaca poput Chicarita i Inzhagija (a u zadnje vrijeme i Mandzukic mi djeluje kao takav igrac) koji se kao i on sastavit sa loptom ne znaju ali imaju taj osjecaj, kretanje i instinkt za gol, bude u pravo vrijeme na pravom mjestu i zato su korisni.
Artest

#1804 Re: Vedad Ibisevic

Post by Artest »

popokatepetl_com wrote:Realno Ibisevic je sa loptom na ti i nije neki talenat sa loptom da ne kazem da je antitalenat ali to je taj tip igraca tj. napadaca poput Chicarita i Inzhagija (a u zadnje vrijeme i Mandzukic mi djeluje kao takav igrac) koji se kao i on sastavit sa loptom ne znaju ali imaju taj osjecaj, kretanje i instinkt za gol, bude u pravo vrijeme na pravom mjestu i zato su korisni.
Htio si reci 'vi'.

Drven igrac. Nema tu sta ko graktat, to je tako.
salle_eh1986

#1805 Re: Vedad Ibisevic

Post by salle_eh1986 »

popokatepetl_com wrote:Realno Ibisevic je sa loptom na ti i nije neki talenat sa loptom da ne kazem da je antitalenat ali to je taj tip igraca tj. napadaca poput Chicarita i Inzhagija (a u zadnje vrijeme i Mandzukic mi djeluje kao takav igrac) koji se kao i on sastavit sa loptom ne znaju ali imaju taj osjecaj, kretanje i instinkt za gol, bude u pravo vrijeme na pravom mjestu i zato su korisni.
takvi igrači imaju ime, TANJIRDŽIJE :D
karanana

#1806 Re: Vedad Ibisevic

Post by karanana »

Moze i smetljari
palermo

#1807 Re: Vedad Ibisevic

Post by palermo »

Da ga mijenjamo za Saida :D
zecko_kupuz

#1808 Re: Vedad Ibisevic

Post by zecko_kupuz »

Vedo je poludio. :D Sinoć se povrh svega našao zaskakati na sudiju, koji btw mjeri jedno dva metra. :lol: Naravno, fasovao je žutog. :P
jeza u ledja

#1809 Re: Vedad Ibisevic

Post by jeza u ledja »

Ibisevic=Kuyt :oops:

I po nacinu taletu, i po pozrtvovanosti, i po nepatvorenoj ljepoti. :D
Bosanski_kralj

#1810 Re: Vedad Ibisevic

Post by Bosanski_kralj »

jeza u ledja wrote:
Ibisevic=Kuyt :oops:

I po nacinu taletu, i po pozrtvovanosti, i po nepatvorenoj ljepoti. :D
I ja sam isto mišljenja, ali mnoge cure govore da im je od naših reprezentativaca Ibišević nekako najslađi. :shock:
zdici1

#1811 Re: Vedad Ibisevic

Post by zdici1 »

Opet ga "stručnjaci" prozivaju, a kad ga zabije u petak, nigdje ih na temi kao milion puta do sada.
ultima_palabra

#1812 Re: Vedad Ibisevic

Post by ultima_palabra »

Nisam žena, ali vala ne možeš porediti Vedada sa onim žutanom Kuytom :-)

Pao je u formi dosta, ali ekipe kao Latvija njemu leže.
Logovan

#1813 Re: Vedad Ibisevic

Post by Logovan »

zdici1 wrote:Opet ga "stručnjaci" prozivaju, a kad ga zabije u petak, nigdje ih na temi kao milion puta do sada.
Vazda tako bude.
udrch

#1814 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

igrač koji dolazi u najboljoj formi pred Latviju..
Zatamnjena stakla

#1815 Re: Vedad Ibisevic

Post by Zatamnjena stakla »

Vedo će 2 gola samo tako zabit' 8-)
simonese

#1816 Re: Vedad Ibisevic

Post by simonese »

Sorel wrote:Vedo će 2 gola samo tako zabit' 8-)
Vedo na godinu prvi strijelac BL
fosil

#1817 Re: Vedad Ibisevic

Post by fosil »

ultima_palabra wrote:Nisam žena, ali vala ne možeš porediti Vedada sa onim žutanom Kuytom :-)
Fakat. Boze me oprosti, onaj bi bolje ispo da ga je stari špahtlom pravio.
Zidaru jedna dosta. :D
udrch

#1818 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

"Meni je prije svega drago da je ekipa briljirala i da smo na kraju krajeva uspjeli probiti bunker Latvije u prvom dijelu. Drago mi je uvijek kad postignem gol, ali najbitnije da ekipa pobijedi", rekao je Ibišević nakon utakmice, a nije siguran ide li u Oman.

"Ne znam idem li u Oman, to je do selektora", dodao je napadač Stuttgarta, koji je imao dosta uspona i padova u karijeri.

"To je fudbal. To je život na kraju krajeva, ali postoje ovakve utakmice u kojima treba uživati i drago mi je da se to dešava sa ovim momcima".
skromno kao i uvijek..zato ga i volim najviše..iako je gol bio čista rutina..

hvala Vedo..
vazna

#1819 Re: Vedad Ibisevic

Post by vazna »

udrch wrote:
"Meni je prije svega drago da je ekipa briljirala i da smo na kraju krajeva uspjeli probiti bunker Latvije u prvom dijelu. Drago mi je uvijek kad postignem gol, ali najbitnije da ekipa pobijedi", rekao je Ibišević nakon utakmice, a nije siguran ide li u Oman.

"Ne znam idem li u Oman, to je do selektora", dodao je napadač Stuttgarta, koji je imao dosta uspona i padova u karijeri.

"To je fudbal. To je život na kraju krajeva, ali postoje ovakve utakmice u kojima treba uživati i drago mi je da se to dešava sa ovim momcima".

hvala Vedo..
Pored toga sto je skroman Vedo odlicno radi posao za koji je zaduzen i meni licno najdrazi igrac reprezentacije.
Zatamnjena stakla

#1820 Re: Vedad Ibisevic

simonese wrote:
Samo da dovedu Misketa ili bilo kojeg plejmejkera koji će mu lopte slati.
simonese

#1821 Re: Vedad Ibisevic

Post by simonese »

Sorel wrote:
simonese wrote:
Samo da dovedu Misketa ili bilo kojeg plejmejkera koji će mu lopte slati.
Salihovic :wink:
Zatamnjena stakla

#1822 Re: Vedad Ibisevic

Mjera :mrgreen:
Logovan

#1823 Re: Vedad Ibisevic

Post by Logovan »

udrch wrote:

hvala Vedo..
:thumbup: :thumbup:
Prati Džeku u stopu po golovima. :D Na kraju kvalifikacija će se samo između njih dvojice odlučivati najbolji strijelac. :lol:
ultima_palabra

#1824 Re: Vedad Ibisevic

Post by ultima_palabra »

Daleko je onaj gol od rutine... niko nije očekivao loptu u mreži kad je došao onaj centaršut. Sjajan trzaj glavom... iako sve u svemu, nije baš dobro odigrao utakmicu.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#1825 Re: Vedad Ibisevic

Post by I am Happy »

ultima_palabra wrote:Daleko je onaj gol od rutine... niko nije očekivao loptu u mreži kad je došao onaj centaršut. Sjajan trzaj glavom... iako sve u svemu, nije baš dobro odigrao utakmicu.
Dao je go i to je to :-D odma se sve ostalo zaboravi :)
Post Reply