st. pauli, koeln, bochum, freiburg.._terminaš_ wrote:A jesi li možda skontao da je 90% ekipe karina, ako ne i više...dinty2 wrote:ibiš stvarno ne zna igrat lopte
još grana nešto,,galami , a svaku akciju je on usro pogrešnim dodavanjem i ne kontanjem
on je igrač peterca..u polju je igrač manje..ili bolje rečeno - igrač više za protivnički timDa bi on bio u petercu i čekao dodavanje od nekog saigrača treba prvo da ima neko ko će mu dodati loptu.
Ja uopšte ne znam kako su oni došli do finala kupa.
Vedad Ibisevic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- limeni
#1801 Re: Vedad Ibisevic
-
frngla
#1802 Re: Vedad Ibisevic
sinoc je odigrao jednu od losijih njegovih partija, vise puta pogrijesio u dodavanju nakon cega bi krenule kontre bayerna...
-
popokatepetl_com
#1803 Re: Vedad Ibisevic
Realno Ibisevic je sa loptom na ti i nije neki talenat sa loptom da ne kazem da je antitalenat ali to je taj tip igraca tj. napadaca poput Chicarita i Inzhagija (a u zadnje vrijeme i Mandzukic mi djeluje kao takav igrac) koji se kao i on sastavit sa loptom ne znaju ali imaju taj osjecaj, kretanje i instinkt za gol, bude u pravo vrijeme na pravom mjestu i zato su korisni.
- Artest
#1804 Re: Vedad Ibisevic
Htio si reci 'vi'.popokatepetl_com wrote:Realno Ibisevic je sa loptom na ti i nije neki talenat sa loptom da ne kazem da je antitalenat ali to je taj tip igraca tj. napadaca poput Chicarita i Inzhagija (a u zadnje vrijeme i Mandzukic mi djeluje kao takav igrac) koji se kao i on sastavit sa loptom ne znaju ali imaju taj osjecaj, kretanje i instinkt za gol, bude u pravo vrijeme na pravom mjestu i zato su korisni.
Drven igrac. Nema tu sta ko graktat, to je tako.
-
salle_eh1986
#1805 Re: Vedad Ibisevic
takvi igrači imaju ime, TANJIRDŽIJEpopokatepetl_com wrote:Realno Ibisevic je sa loptom na ti i nije neki talenat sa loptom da ne kazem da je antitalenat ali to je taj tip igraca tj. napadaca poput Chicarita i Inzhagija (a u zadnje vrijeme i Mandzukic mi djeluje kao takav igrac) koji se kao i on sastavit sa loptom ne znaju ali imaju taj osjecaj, kretanje i instinkt za gol, bude u pravo vrijeme na pravom mjestu i zato su korisni.
-
palermo
#1807 Re: Vedad Ibisevic
Da ga mijenjamo za Saida 
- zecko_kupuz
#1808 Re: Vedad Ibisevic
Vedo je poludio.
Sinoć se povrh svega našao zaskakati na sudiju, koji btw mjeri jedno dva metra.
Naravno, fasovao je žutog. 
- jeza u ledja
#1809 Re: Vedad Ibisevic
Ibisevic=Kuytpopokatepetl_com wrote:Realno Ibisevic je sa loptom na ti i nije neki talenat sa loptom da ne kazem da je antitalenat ali to je taj tip igraca tj. napadaca poput Chicarita i Inzhagija (a u zadnje vrijeme i Mandzukic mi djeluje kao takav igrac) koji se kao i on sastavit sa loptom ne znaju ali imaju taj osjecaj, kretanje i instinkt za gol, bude u pravo vrijeme na pravom mjestu i zato su korisni.
I po nacinu taletu, i po pozrtvovanosti, i po nepatvorenoj ljepoti.
- Bosanski_kralj
#1810 Re: Vedad Ibisevic
I ja sam isto mišljenja, ali mnoge cure govore da im je od naših reprezentativaca Ibišević nekako najslađi.jeza u ledja wrote:Ibisevic=Kuytpopokatepetl_com wrote:Realno Ibisevic je sa loptom na ti i nije neki talenat sa loptom da ne kazem da je antitalenat ali to je taj tip igraca tj. napadaca poput Chicarita i Inzhagija (a u zadnje vrijeme i Mandzukic mi djeluje kao takav igrac) koji se kao i on sastavit sa loptom ne znaju ali imaju taj osjecaj, kretanje i instinkt za gol, bude u pravo vrijeme na pravom mjestu i zato su korisni.
I po nacinu taletu, i po pozrtvovanosti, i po nepatvorenoj ljepoti.
-
zdici1
#1811 Re: Vedad Ibisevic
Opet ga "stručnjaci" prozivaju, a kad ga zabije u petak, nigdje ih na temi kao milion puta do sada.
- ultima_palabra
#1812 Re: Vedad Ibisevic
Nisam žena, ali vala ne možeš porediti Vedada sa onim žutanom Kuytom
Pao je u formi dosta, ali ekipe kao Latvija njemu leže.
Pao je u formi dosta, ali ekipe kao Latvija njemu leže.
- Logovan
#1813 Re: Vedad Ibisevic
Vazda tako bude.zdici1 wrote:Opet ga "stručnjaci" prozivaju, a kad ga zabije u petak, nigdje ih na temi kao milion puta do sada.
-
udrch
#1814 Re: Vedad Ibisevic
igrač koji dolazi u najboljoj formi pred Latviju..
- Zatamnjena stakla
#1815 Re: Vedad Ibisevic
Vedo će 2 gola samo tako zabit' 
- simonese
#1816 Re: Vedad Ibisevic
Vedo na godinu prvi strijelac BLSorel wrote:Vedo će 2 gola samo tako zabit'
- fosil
#1817 Re: Vedad Ibisevic
Fakat. Boze me oprosti, onaj bi bolje ispo da ga je stari špahtlom pravio.ultima_palabra wrote:Nisam žena, ali vala ne možeš porediti Vedada sa onim žutanom Kuytom![]()
Zidaru jedna dosta.
-
udrch
#1818 Re: Vedad Ibisevic
skromno kao i uvijek..zato ga i volim najviše..iako je gol bio čista rutina.."Meni je prije svega drago da je ekipa briljirala i da smo na kraju krajeva uspjeli probiti bunker Latvije u prvom dijelu. Drago mi je uvijek kad postignem gol, ali najbitnije da ekipa pobijedi", rekao je Ibišević nakon utakmice, a nije siguran ide li u Oman.
"Ne znam idem li u Oman, to je do selektora", dodao je napadač Stuttgarta, koji je imao dosta uspona i padova u karijeri.
"To je fudbal. To je život na kraju krajeva, ali postoje ovakve utakmice u kojima treba uživati i drago mi je da se to dešava sa ovim momcima".
hvala Vedo..
-
vazna
#1819 Re: Vedad Ibisevic
Pored toga sto je skroman Vedo odlicno radi posao za koji je zaduzen i meni licno najdrazi igrac reprezentacije.udrch wrote:skromno kao i uvijek..zato ga i volim najviše..iako je gol bio čista rutina.."Meni je prije svega drago da je ekipa briljirala i da smo na kraju krajeva uspjeli probiti bunker Latvije u prvom dijelu. Drago mi je uvijek kad postignem gol, ali najbitnije da ekipa pobijedi", rekao je Ibišević nakon utakmice, a nije siguran ide li u Oman.
"Ne znam idem li u Oman, to je do selektora", dodao je napadač Stuttgarta, koji je imao dosta uspona i padova u karijeri.
"To je fudbal. To je život na kraju krajeva, ali postoje ovakve utakmice u kojima treba uživati i drago mi je da se to dešava sa ovim momcima".
hvala Vedo..
- Zatamnjena stakla
#1820 Re: Vedad Ibisevic
Samo da dovedu Misketa ili bilo kojeg plejmejkera koji će mu lopte slati.simonese wrote:Vedo na godinu prvi strijelac BLSorel wrote:Vedo će 2 gola samo tako zabit'
- simonese
#1821 Re: Vedad Ibisevic
SalihovicSorel wrote:Samo da dovedu Misketa ili bilo kojeg plejmejkera koji će mu lopte slati.simonese wrote:Vedo na godinu prvi strijelac BLSorel wrote:Vedo će 2 gola samo tako zabit'
- Zatamnjena stakla
#1822 Re: Vedad Ibisevic
Mjera 
- Logovan
#1823 Re: Vedad Ibisevic
udrch wrote:skromno kao i uvijek..zato ga i volim najviše..iako je gol bio čista rutina.."Meni je prije svega drago da je ekipa briljirala i da smo na kraju krajeva uspjeli probiti bunker Latvije u prvom dijelu. Drago mi je uvijek kad postignem gol, ali najbitnije da ekipa pobijedi", rekao je Ibišević nakon utakmice, a nije siguran ide li u Oman.
hvala Vedo..
Prati Džeku u stopu po golovima.
- ultima_palabra
#1824 Re: Vedad Ibisevic
Daleko je onaj gol od rutine... niko nije očekivao loptu u mreži kad je došao onaj centaršut. Sjajan trzaj glavom... iako sve u svemu, nije baš dobro odigrao utakmicu.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#1825 Re: Vedad Ibisevic
Dao je go i to je toultima_palabra wrote:Daleko je onaj gol od rutine... niko nije očekivao loptu u mreži kad je došao onaj centaršut. Sjajan trzaj glavom... iako sve u svemu, nije baš dobro odigrao utakmicu.