Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Hz 87

#1801 Re: Haram im bilo.....

Post by Hz 87 »

Kurty ja cu ti sutra provjeriti s gospodom iz firme '' Tehno '' Srebrenica jesu li zainteresovani te gradnju štale. Ili ako hoces da ti pošaljem njihov broj telefona pa da ti stupiš u kontakt s njima.
HAVANA

#1802 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

http://docs.google.com/gview?a=v&attid= ... tion%2Fpdf

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=38 ... r72du00&zw

Na prvom je predzadnji model special 140 a na drugom je ponuda sa svim priključcima koji edisu trebaju.
Plus još prikolica 150x200x40=1750km, što je takođe idealno za njegove potrebe(kardanska prikolica).
Na ovo sve ide 5% rabata a preporuka mi je od prijatelja iz poljoopreme koji se bavi sa tim stvarima i poznaje materiju i kvalitet.Ovo je kao najkvalitetnije za ono što sam mu ja ispričao da je potrebno edisu.Postoje i jeftinije varijante ali njegova preporuka je ovo.Ja pojma nemam o motokultivatorima pa ako ima neko nešta pametnije nek napiše.
Compact

#1803 Re: Haram im bilo.....

Post by Compact »

bosan wrote:Kao sto sam obecao da cu se angazovati oko ove akcije ,danas sam uplatio sakupljeni novac.
Zahvaljujem se svima koji su pomogli nasim zemljacima.Mada su svi zeljeli da ostanu anonimni ja sam ipak odlucio da ovdje napisem imena ,zbog njih a i zbog sebe .

Z.Edhem......................20 eura
T.Adil.........................20 eura
M.Muamer....................20 eura
S.Ekrem.......................50 eura
P.Hajrudin....................20 eura
Z.Muhamed...................20 eura
P.Samir.......................25 eura
M.Almir.......................10 eura
O.Mediha i Amel.............40 eura
M.Sabira......................50 eura
K.Sabrija......................20 eura
K.Sabahudin..................30 eura

Znaci ukupno 325 eura

Kurty na racun ces dobiti 315 eura jer su 10 odbili za transakciju.

Da ne bude zabune ,ja sam od sebe obecao ovcicu i prosle sedmice sam poslao 100 eura ,tako da neko ne misli da sam se ovdje prosverco :D :D
Jos jedanput se zahvaljujem svima koji su na bilo koji nacin pomogli familiji Hodzic.
Ipak smo pokazali da oni nisu sami. :bih: :bih:
Aferim!!!
kurty

#1804 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Slazem se sa HAVANOM da treba uzeti nesta sto je kvalitetno...
ali ja sve mogu vidjeti, ali motokultivatora na postavljenim linkovima nikako...nesta mi izbaci kao google nesta
sanasa

#1805 Re: Haram im bilo.....

Post by sanasa »

@bosan

Bravo čovječe!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bistra_boza

#1806 Re: Haram im bilo.....

Post by Bistra_boza »

Motokultivator treba da bude optimalno najbolji za uslove koji Edisu trebaju.
Samo sad da HAVANA izbaci ukupnu cijenu (ne upratih ovako pojedinacno) toga svega i jel ima sada
dovoljno novaca da se to kupi?

Za EDISA i kanalizaciju
  • :thumbup:
svaka cast, nismo pogresili ni sekunde sto podrzavamo ovu porodicu.
giordania

#1807 Re: Haram im bilo.....

Post by giordania »

Evo na hayat.ba centralni dnevnik od prosle subote.Za one koji nisu gledali direktno(kao ja npr) :sax:
kurty

#1808 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

neno68 wrote:
mIRCerka wrote:
neno68 wrote: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Odlicno uradjeno,jos samo mozda staviti koliko je dosad para skupljeno :thumbup: :thumbup: :thumbup:
POlako, vidis da se kurty sabira
Sad vidjeh,ali bojim se da mi kurty-ja ne budemo "sabirali" kad se ovo sve zavrsi.Polomi se momak stvarno ne znam kako sve ovo stize.Svaka mu cast. :thumbup: Ja mislim da bi ga trebali nagraditi jednim putovanjem u Tunis,Tursku ili tako nesto.Ima li neko da se raspita kod turistickih agencija da mozda donira jedno takvo putovanje. :D

:oops: :oops: :oops: :lol:
strongwoman

#1809 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

Javili su mi se momci iz Cikaga.. skupili su oko 1500-2000 dolara.. Ali oni zele da od tih para kupimo ovce... Ja bih postovala njihovu zelju.. Da vidim ostala misljenja.. Novac salju sutra, prekosutra...
pustopoljina

#1810 Re: Haram im bilo.....

Post by pustopoljina »

ne zaboravite na uvijek_dobrog_gosta-strucnjak je po pitanju motokultija,a vec je izrazio spremnost- samo da kazete kad i gdje da se nadjete.
lerdi

#1811 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

lejlatab wrote:Javili su mi se momci iz Cikaga.. skupili su oko 1500-2000 dolara.. Ali oni zele da od tih para kupimo ovce... Ja bih postovala njihovu zelju.. Da vidim ostala misljenja.. Novac salju sutra, prekosutra...
mislim da ako su oni namjenili te pare za ovcenek se od tih para i kupe samo ovce. Ipak oni daju svoje pare i imaju pravo da odluče kako će se utrošiti
strongwoman

#1812 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

Da vas obavijestim da je covjek koji je bio sporan na FB uplatio 300 KM (Vahidin Kadic)... Poslao mi je email.. a Kurty je tu da potvrdi kad pare stignu...
strongwoman

#1813 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

lerdi wrote:
lejlatab wrote:Javili su mi se momci iz Cikaga.. skupili su oko 1500-2000 dolara.. Ali oni zele da od tih para kupimo ovce... Ja bih postovala njihovu zelju.. Da vidim ostala misljenja.. Novac salju sutra, prekosutra...
mislim da ako su oni namjenili te pare za ovcenek se od tih para i kupe samo ovce. Ipak oni daju svoje pare i imaju pravo da odluče kako će se utrošiti
I JA SE SLAZEM...
zambaklija

#1814 Re: Haram im bilo.....

Post by zambaklija »

Ljudi moji tek sam danas naletio na ovu temu i pročitao sam sve komentare,pogledao sve linkove i nemogu da vjerujem da u Bosni ima još uvijek Pravednika i DOBRIH ljudi,iaako me sramota,priznaću rasplakao sam se :-D
SVAKA VAM ČAST!!!! probudili ste u meni vjeru u ljude,odoh sutra do banke.Inače odavno neučestvujem u ovakvim akcijama jer su pare uvijek negdje izvjetropirile :x Super ste!!!!! :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :sax:
kurty

#1815 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Slazem se...i jos jednu uplatu ja imam koja je namjenjana za ovcicu
Mostarska liska

#1816 Re: Haram im bilo.....

Post by Mostarska liska »

Samo mi nije jasno kako ti političari i ostala gamad koja je kriva za ovo nema ni trunku obraza...kako se ne skamene nad ovim ? Pa jesu li to uopće ljudi ? Pa mogu li svoju djecu u ovakvom stanju zamisliti ? Bi li im bilo drago ?
Stvarno,nisu mi jasni...
Bistra_boza

#1817 Re: Haram im bilo.....

Post by Bistra_boza »

• :bih:
    :bih:
strongwoman

#1818 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

Mostarska liska wrote:Samo mi nije jasno kako ti političari i ostala gamad koja je kriva za ovo nema ni trunku obraza...kako se ne skamene nad ovim ? Pa jesu li to uopće ljudi ? Pa mogu li svoju djecu u ovakvom stanju zamisliti ? Bi li im bilo drago ?
Stvarno,nisu mi jasni...
Hvala Bogu pa nam nisu jasni, jer da jesu bili bi isti kao i oni.. Ali ne treba politiku mijesati u ovu humanu akciju... Pustimo to... dajte da pomognemo da se ova akcija okonca na sto bolji moguci nacin,,,
Evo javio mi se i gosp. Fadil koji je obecao 500 KM.. Nadamo se i njegovoj uplati ove sedmice,,,
Mostarska liska

#1819 Re: Haram im bilo.....

Post by Mostarska liska »

lejlatab wrote:
Mostarska liska wrote:Samo mi nije jasno kako ti političari i ostala gamad koja je kriva za ovo nema ni trunku obraza...kako se ne skamene nad ovim ? Pa jesu li to uopće ljudi ? Pa mogu li svoju djecu u ovakvom stanju zamisliti ? Bi li im bilo drago ?
Stvarno,nisu mi jasni...
Hvala Bogu pa nam nisu jasni, jer da jesu bili bi isti kao i oni.. Ali ne treba politiku mijesati u ovu humanu akciju... Pustimo to... dajte da pomognemo da se ova akcija okonca na sto bolji moguci nacin,,,
Evo javio mi se i gosp. Fadil koji je obecao 500 KM.. Nadamo se i njegovoj uplati ove sedmice,,,
Znam da ne treba,ali stvarno katastrofalna je situacija u zemlji...oni su krivi za to i slučajeva poput Edisa ima podosta...
Ja bih rado pomogao,ali sam školarac još i nisam baš s tim računima...postoji li kakva mogućnost da se humanitarni telefon pokrene ? Znam da gule,ali valjda nešto ostane i za ono gdje je prvobitno namjenjeno...
Bistra_boza

#1820 Re: Haram im bilo.....

Post by Bistra_boza »

Kako nam je BOG dao VELIKO, VELIKO Bosansko srce, jos da nam dade i pameti da ne glasamo za ove koji do ovoga dovedose.
foreigndude

#1821 Re: Haram im bilo.....

Post by foreigndude »

Raja, svaka cast. Nisam do danas znao za ovaj slucaj, nego sam na Facebooku naletio na link sa jedne velikokladuske web stranice. Na Facebooku sam postavio link i poceo skupljati novac.

Skupljeni novac cu licno slati putem Western Uniona iz Amerike kada nesto nakupimo. Ako ste na Facebooku i zelite ucestvovati, dodajte me kao frenda - Haris Kajtazović.
amrica

#1822 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

zambaklija wrote:Ljudi moji tek sam danas naletio na ovu temu i pročitao sam sve komentare,pogledao sve linkove i nemogu da vjerujem da u Bosni ima još uvijek Pravednika i DOBRIH ljudi,iaako me sramota,priznaću rasplakao sam se :-D
SVAKA VAM ČAST!!!! probudili ste u meni vjeru u ljude,odoh sutra do banke.Inače odavno neučestvujem u ovakvim akcijama jer su pare uvijek negdje izvjetropirile :x Super ste!!!!! :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :sax:

A STO SI USITNIO SLOVCA? :-)
Zar je sramota?
Neka se jave kojima nije zakišilo u oku od Edisa i čitave priče?
Bistra_boza wrote:
    :bih:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

lerdi wrote:
lejlatab wrote:Javili su mi se momci iz Cikaga.. skupili su oko 1500-2000 dolara.. Ali oni zele da od tih
para kupimo ovce... Ja bih postovala njihovu zelju.. Da vidim ostala misljenja.. Novac salju sutra, prekosutra...

Ako su namijenili za ovce, neka ide za ovce, sve to Edisu treba.
HAVANA

#1823 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Još jedan super momak je donirao 100km,DŽEMMO-hvala. :-D
amrica

#1824 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

Mostarska liska wrote:[
Znam da ne treba,ali stvarno katastrofalna je situacija u zemlji...oni su krivi za to i slučajeva poput Edisa ima podosta...
Ja bih rado pomogao,ali sam školarac još i nisam baš s tim računima...postoji li kakva mogućnost da se humanitarni telefon pokrene ? Znam da gule,ali valjda nešto ostane i za ono gdje je prvobitno namjenjeno...
Svako pomaže koliko može, nekad dosta lijepa riječ, hvala na podršci :)
HAVANA

#1825 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Uvijek dobar gost pomaži :-)
Glava mi otpade od ovih freza,prikolica,goldonija,lombardija,kosilica...a ja i motokultivator :cry:
Svi ovi priključci mu trebaju i jel ovo ok?

Image

Ovde je ponuda sa svim priključcima a na ovo 5% rabata + prikolica 200x150x40=1750km
http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=38 ... r72du00&zw
Locked