Neelix wrote:povrijedjeni golman enke je biser komentatora na rts-u, jado.

Moderator: anex
Neelix wrote:povrijedjeni golman enke je biser komentatora na rts-u, jado.

pa sta si ocekivao, vidis da mu je i nick u skladuja.neron wrote:raspisa se ti o tvist taueru a slika hotela
Mislim da je bilo izmedju 40 i 50 hiljada ljudi. Ne znam koliko su karta ostampali prvobitno, ali sam cuo da su juce, tj. na dan koncerta pustili dodatnih 3500 karata. Bijelo dugme je bio najposjeceniji koncert na Kosevu. besplatni Dinin na Kosevu ne racunam.stochar wrote:"Spektakularni koncert Zdravka Čolića: Noć za pamćenje za više od 60.000 posjetilaca"
(naslov u Avazu)
Olimpijski Stadion "Koševo" čine glavni teren sa atletskom stazom, pomoćni teren 2 i pomoćni teren 3 sa umjetnom travom. Trenutno Stadion ima kapacitet od 36.500 sjedećih mjesta.
(sa sluzbene stranice Koseva)
da zakljucim: kada bi tribine bile pune do kraja, trebalo bi jos 23.500 ljudi stati na teren da bude ukupno 60.000. gdje bi onda bina stala? mislim da je na U2 bilo 45.000, ali je tad krcato bilo, i opet nije bilo ispunjeno do kraja.
zasto je fuj sjetiti se i tih zrtava?StupskaBitanga wrote:kako sada dobijamo pdf izdanje ne mogu a da ne kaze svoje zgrazanje o SRBIMA KAO ZRTVAMA HR VOJSKE
naslov sam govori
Navrsava se 15 godina od akcije Hrvatske vojske
Sjecanje na ubijene u „Oluji“
Teritorija koja je bila pod zastitom UN-a, napadnuta 4. avgusta 1995. Protjerano skoro
340.000 Srba Ucestvovalo 138.500 pripadnika Hrvatskih odbrambenih snaga
RADONCICU FUUJ
a dodacu zasto u clanku nema o tomu a je zahvaljujuci oluji vracena krajina pod jurisdikciju vlasti BiHQler wrote:Treba se sjetiti, ali i treba naglasiti da je HR branila svoju teritoriju, da su srbi napali, da su htjeli da naprave ono sto su napravili nama. Zao mi je zrtava, nije mi zao agresora.
ogavno. ili clanak o tome da fahrA podrzava preko pedeset odsto od ukupno hiljadu i nesto ljudi koji su glasali na jednoj stranici na fejsbuku.CVIKERASH wrote:danasnji clanak u avazu o tome kako je rafi greogrijan kupio kucu u americi za preko milion dolara....
clanak pocinje sa recenicom : bas je lijepo biti strani diplomata u bih...
moj clanak o fahri radoncicu bih zapoceo sa :bas je lijepo biti sandzaklija u sarajevu....
Ma nije ovdje Avaz nista lose uradio, ovdje je akcenat na nepismenost doktora.callmethebreeeze wrote:ovdje je avaz pravilno postupio. doktor je izgleda malo bolestan u glavu.
znam, zato sam i napisao da je bolestan u glavu. hajde sto ne zna pisati, ali sto nije svjestan da ne zna. bolje da je ovaj tekst dao sekretarici.fixer wrote:Ma nije ovdje Avaz nista lose uradio, ovdje je akcenat na nepismenost doktora.callmethebreeeze wrote:ovdje je avaz pravilno postupio. doktor je izgleda malo bolestan u glavu.![]()
Kako mozes biti doktor i ne znati jedan kratki, slobodni text napisati? I biti jos profesor?
i ja sam oplakao kad sam to pročitaoRidjobrki wrote:Današnji profil poznatih (ako sam dobro upamtio)
"Lični profil šefa kabineta direktora KJKP Vodovod i kanalizacija"
![]()
![]()
ja.neron wrote:i ja sam oplakao kad sam to pročitaoRidjobrki wrote:Današnji profil poznatih (ako sam dobro upamtio)
"Lični profil šefa kabineta direktora KJKP Vodovod i kanalizacija"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
britanija nije u sengenu, ali jeste u eu. ima li britanaca da nam ovo razjasne.ja.neron wrote:i jučer čitam kako našu bivšu sugrađanku zaustaviše na aerodromu u Beču gdje ona ispusti let za London usput joj nisu dozvolili da ode u hotel jer je imala sutradan slijedeći let jer nije imala šengensku vizu IAKO IMA BRITANSKI PASOŠ![]()
e ko je fakat lud neka smisli bilo kakvu priču odmah avaz objavljuje