FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
emigracija
#1801 Re: FK Zeljeznicar
Ma jos malo pa cvajta burazeru, pa onda pjevajte k...u letece medvjedice....stvoreni ste da budete niko i nista nemoj to nikad zaboraviti 
-
LSD
#1802 Re: FK Zeljeznicar
smiri se jarane...znam da te kompleksi pucaju opako,ali polako samo-sabur...jutro ce promjeniti sve 
-
F.G.R.
#1803 Re: FK Zeljeznicar
Niko kao Tica sa Juga, Zeljeznicar liga je druga! 
-
emigracija
#1804 Re: FK Zeljeznicar
heheh ma sta ce bolan jutro promjeniti, meni ce jutro svanuti kao i obicno, a tebi ne svice ima 6 god. jadnice

-
LSD
#1805 Re: FK Zeljeznicar
to su te kvalitetne doskocice sa severa...sabrana dijela narodne mudrosti na djeluF.G.R. wrote:Niko kao Tica sa Juga, Zelejznicar liga je druga!
-
st4lone
#1806 Re: FK Zeljeznicar
famose famose eto zelje tamo se 
druuugaaaa ligaaaaaaaa
druuugaaaa ligaaaaaaaa
-
LSD
#1807 Re: FK Zeljeznicar
pa ne može ni meni vazda svitatiemigracija wrote:heheh ma sta ce bolan jutro promjeniti, meni ce jutro svanuti kao i obicno, a tebi ne svice ima 6 god. jadnice![]()
![]()
-
F.G.R.
#1808 Re: FK Zeljeznicar
Pa, ovaj prvi dio ste vi pjevali protiv Zrinjskog a ja sam samo dodao drugi...i jos niste osigurali opstanak, zar ne?LSD wrote:to su te kvalitetne doskocice sa severa...sabrana dijela narodne mudrosti na djeluF.G.R. wrote:Niko kao Tica sa Juga, Zelejznicar liga je druga!
-
LSD
#1809 Re: FK Zeljeznicar
pa ne možemo mi to još osigurati...shvati nas i tiF.G.R. wrote:Pa, ovaj prvi dio ste vi pjevali protiv Zrinjskog a ja sam samo dodao drugi...i jos niste osigurali opstanak, zar ne?LSD wrote:to su te kvalitetne doskocice sa severa...sabrana dijela narodne mudrosti na djeluF.G.R. wrote:Niko kao Tica sa Juga, Zelejznicar liga je druga!
-
emigracija
#1810 Re: FK Zeljeznicar
Hehehheehe a znas li ti koliko je 6 god. apstinencije strumfe
Da je bar pitare dobiti za 10 god hebo sve ostalo 
-
LSD
#1811 Re: FK Zeljeznicar
golemo je 6 godine,što jest jest...to si u pravu.emigracija wrote:Hehehheehe a znas li ti koliko je 6 god. apstinencije strumfe![]()
![]()
Da je bar pitare dobiti za 10 god hebo sve ostalo
Ali kad smo vec kod apstinencije da te pitam koliko ti vec apstiniraš od sexa
vidim,nadrkani smo malo pa rekoh red je da pitam
-
PITARKA_SA
#1812 Re: FK Zeljeznicar
ti si moj idolemigracija wrote:Ma jos malo pa cvajta burazeru, pa onda pjevajte k...u letece medvjedice....stvoreni ste da budete niko i nista nemoj to nikad zaboraviti
-
LSD
#1813 Re: FK Zeljeznicar
nemoj ga još i ti ložiti...još ce nesretnik pomisliti da je šta pametno napisao.PITARKA_SA wrote:ti si moj idolemigracija wrote:Ma jos malo pa cvajta burazeru, pa onda pjevajte k...u letece medvjedice....stvoreni ste da budete niko i nista nemoj to nikad zaboraviti
cuj idol...lik zagorio ko kaubojski loncic i lupa gluposti a tebi je idol,jel
- Baltazar_khan
#1814 Re: FK Zeljeznicar
Baltazar_khan wrote:Manijaci, postoje li igdje na svijetu navijači, kao vi, što kopiraju pjesme iz CRTANIH FILMOVA?
Moram vam priznati, dobro ste "skinuli" ove medvjediće
-
PITARKA_SA
#1815 Re: FK Zeljeznicar
pa sta vam je ruzno rek'oLSD wrote:nemoj ga još i ti ložiti...još ce nesretnik pomisliti da je šta pametno napisao.PITARKA_SA wrote:ti si moj idolemigracija wrote:Ma jos malo pa cvajta burazeru, pa onda pjevajte k...u letece medvjedice....stvoreni ste da budete niko i nista nemoj to nikad zaboraviti
cuj idol...lik zagorio ko kaubojski loncic i lupa gluposti a tebi je idol,jel...bogami,ni tebi nije lako izgleda
a mornar popaj????
- dino84
#1816 Re: FK Zeljeznicar
Ja ne kontam ovo vezano za medvjedice,sta je smijesno u stvari...Zajebancija i zezancija na tribini,pa sta je drugo "popaj" nego to isto,da nije mozda ozbiljno navijanje?Ne kontam.
Usput Baltazare,moje postovanje prije svega,jos uvijek ti je Zeljo most active,a tema je bila danima i danima zatvorena,ali sad nije ono vise da te zajebajem,nego fakat respect...Ej ba,hoces da ti ispricam pricu za laku noc...Slusaj sad ovo...
Znas li koja je jedina vrsta prezivjela sva ledena i kamena doba,i evoluciju po Darwinu,jedina vrsta koja je prije 65 miliona godina kad su i pterodaktili i dinosaurusi izumrli jedina prezivjela.
Odgovor je aligatori druze,imaju bukvalno neunistiv genetski materijal,a i planeta nije presusila nikad pa su jedini opstali.
Tako si i ti drug prezivio,Junuza nema - ko zna gdje je,Beli je u penziji isto,Capeta se malo ko i sjeca,ali si zato ti jos uvijek tu.Ne daj se
Usput Baltazare,moje postovanje prije svega,jos uvijek ti je Zeljo most active,a tema je bila danima i danima zatvorena,ali sad nije ono vise da te zajebajem,nego fakat respect...Ej ba,hoces da ti ispricam pricu za laku noc...Slusaj sad ovo...
Znas li koja je jedina vrsta prezivjela sva ledena i kamena doba,i evoluciju po Darwinu,jedina vrsta koja je prije 65 miliona godina kad su i pterodaktili i dinosaurusi izumrli jedina prezivjela.
Odgovor je aligatori druze,imaju bukvalno neunistiv genetski materijal,a i planeta nije presusila nikad pa su jedini opstali.
Tako si i ti drug prezivio,Junuza nema - ko zna gdje je,Beli je u penziji isto,Capeta se malo ko i sjeca,ali si zato ti jos uvijek tu.Ne daj se
- Baltazar_khan
#1817 Re: FK Zeljeznicar
Najjaci ste mi vi koji brojite postove...dino84 wrote:Ja ne kontam ovo vezano za medvjedice,sta je smijesno u stvari...Zajebancija i zezancija na tribini,pa sta je drugo "popaj" nego to isto,da nije mozda ozbiljno navijanje?Ne kontam.
Moram biti most active na vasoj temi, jer ste jako smijesni, ono do bola. Ja se na vašoj temi zabavljam, ove vaše pjesmice me uveseljavaju i nasmijavaju, a posebno ti sa ovom malom pričicom o aligatorima
Čudi me da nisi ispričao neku bajku...
Haj onu "zeljo sampion"
- dino84
#1818 Re: FK Zeljeznicar
Znam da ti je tesko povjerovati,ali ne zajebavam te,opusteno ba...Baltazar_khan wrote:
Najjaci ste mi vi koji brojite postove...
Moram biti most active na vasoj temi, jer ste jako smijesni, ono do bola. Ja se na vašoj temi zabavljam, ove vaše pjesmice me uveseljavaju i nasmijavaju, a posebno ti sa ovom malom pričicom o aligatorima![]()
Čudi me da nisi ispričao neku bajku...
Haj onu "zeljo sampion"
Vise cini mi se postujem tebe zbog godina i zbog toga sto si mlad,i simpaticniji si mi,nego ove starije likove koji su puni mrznje i jada,nisi ti takav vjeruj mi i da hoces da budes,bar ne jos u tim godinama.Ovi sto mrze su po misjim rupama pa izvire kad se treba krvi napit,ti si uvijek tu,neka te,ja ti vise necu brojat postove.
A vezano za aligatore,pravo dobar dokumentarac,bez zajebancije,nisam ni znao,vazda bi rekao neka ptica,ali eto
- Baltazar_khan
#1819 Re: FK Zeljeznicar
ako je to tvoje godište u nicku, onda sam stariji od tebedino84 wrote:
Vise cini mi se postujem tebe zbog godina i zbog toga sto si mlad
A i treba da me poštuješ, jer sam pitar
Haj, laku noć, sanjaj kako tvoj klub pobjeđuje na strani
I... Pozdravi Ticu
- dino84
#1820 Re: FK Zeljeznicar
Ja fino sa tobom,a ti tako...
Imas poziv prekosutra na tekmu sa Leotarom,ne ides ni na domace Sarajeva znam,nisi jednom visio ovdje za vrijeme utakmice,hajde sa rajom,taman da te sa Ticom upoznam
Imas poziv prekosutra na tekmu sa Leotarom,ne ides ni na domace Sarajeva znam,nisi jednom visio ovdje za vrijeme utakmice,hajde sa rajom,taman da te sa Ticom upoznam
- Šibicar
#1821 Re: FK Zeljeznicar
Joj ovaj je najjači...emigracija wrote:Pa samo face bogledaj sve ti se samo kaze.....jebem ti rat i majku i ko ga izmisli![]()
- Peppers
#1822 Re: FK Zeljeznicar
Cuj akademika sa sjevera
Sve laf do lafa 
- Šibicar
#1823 Re: FK Zeljeznicar
Peppers wrote:Cuj akademika sa sjeveraSve laf do lafa
EKSKLUZIVNO: Uskoro se očekuje nova podgrupa kod hz "ljepotani sa sjevera"...
-
elSaik
#1824 Re: FK Zeljeznicar
Baltazar_khan wrote:Manijaci, postoje li igdje na svijetu navijači, kao vi, što kopiraju pjesme iz CRTANIH FILMOVA?
-
Fordas
#1825 Re: FK Zeljeznicar
Ma daj stani malo, ljudi pjevaju svome timu a kome vi pjevate sa medvjedima i to u sred bakljade?!elSaik wrote:Baltazar_khan wrote:Manijaci, postoje li igdje na svijetu navijači, kao vi, što kopiraju pjesme iz CRTANIH FILMOVA?