English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ja.neron

#1801 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

NAJBOLJI TIM DEKADE ENGLESKE PREMIER LIGE

šta god vi pričali o MAN UTD on je ponajbolji klub u zadnjih 20 godina kako u Engleskoj tako u Europi i svijetu
Neelix

#1802 Re: English Premier League

Post by Neelix »

ja.neron wrote:NAJBOLJI TIM DEKADE ENGLESKE PREMIER LIGE

šta god vi pričali o MAN UTD on je ponajbolji klub u zadnjih 20 godina kako u Engleskoj tako u Europi i svijetu
ahaaaaa :)

sa 5 trofeja lige prvaka (i jos tri finala) u tom periodu, jasno je koji je klub najbolji u zadnjih 20 god :)
Neelix

#1803 Re: English Premier League

Post by Neelix »

neron je pomenuo "europu i svijet"; moj odgovor se odnosi na taj dio njegovog posta :)
Neelix

#1804 Re: English Premier League

Post by Neelix »

ps s obzirom da su od uspostavljanja premier lige 1992 do danas osvojili cini mi se 11 titula, mislim da taj dio o engleskoj niko ni ne moze objektivno sporiti :)
ja.neron

#1805 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

Neelix wrote:
ja.neron wrote:NAJBOLJI TIM DEKADE ENGLESKE PREMIER LIGE

ahaaaaa :)

sa 5 trofeja lige prvaka (i jos tri finala) u tom periodu, jasno je koji je klub najbolji u zadnjih 20 god :)
jel ti sad malo jasnije
do_tokija

#1806 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

najveci klub u engleskoj po kriminalu i lopovlucima....
Trasimaco

#1807 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

do_tokija wrote:to vi polunavijaci koji hodaju naokolo i izgovaraju ono seljacko oj mančo sila mančo gigant kristjano ocam bi da odredjujete nekome ko je mali naravno to spominjes u nedostatku argumenata jer sve gore sto sam napisao su cinjenice iz samo ove sezone pa ti i dalje govori veliki mančo kristjano divi se poklonjenim penalima jer polunavijaci zato i sluze...
Polunavijaci? :shock: Zar ova rijec postoji? :lol:

Sasvim je razumljivo da ti cmizdris svaki put kad napises nesto. Nemoc i ocaj su jaki razlozi za to. :lol: Normalno da cu govoriti da su mali, kad njihov simpatizer nonstop napada druge, a nece da vidi sta je glavni problem. Kad je Arsenal tolika sila, zasto nisu dobili svaku utakmicu dosad? Zasto nisu prvaci svake godine? Da su sila, oni bi bili nezaustavljivi, ali onda ti vjerovatno ne bi bilo zanimljivo, jer ne bi imao koga kriviti za Arsenalove neuspjehe. :lol:

Evo kako ja vidim Arsenal. To je jedan zanimljiv klub koji mnogi simpatisu. Simpatisu ih zbog politike razvijanja mladih talenata i lijepe igre. Zanimljivi su vecim klubovima, jer imaju mnogo dobrih mladih igraca koje mogu da izaberu. Predstavljaju jedan fin dekor u ligi koju igraju. Nisu neka velika prijetnja velikanima, ali mogu napraviti iznenađenje s vremena na vrijeme. Sve u svemu su solidan tim koji je zanimljivo gledati. Ne mogu ih nikad mrziti jer nemam ni razloga za to. Zasto mrziti nekoga ko ti nikad ne moze uciniti nista nazao? I nije mi jasno zasto simpatizeri Arsenala mrze United? Je li im to United ucinio nesto lose? :lol:
do_tokija

#1808 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

evo mančo nam se javio kristjano ocam sila mančo gigant :D

haha polunavijac mančo odredjuje da je arsenal mali klub 8-) sezona bez poraza nesto sto mančo moze sanjati sto ti veliki klubovi ne kupe te mlade igrace sto arsenal razvije (ustvari kupe neke ali svaki propadne :D ), cuj pitanje zasto nisu prvaci svake godine odgovori ti meni zasto united ima svako kolo penal, zasto njihovi igraci ne budu kaznjeni za dajvanje, sto protivnik izvede drugi sastav kad ima veliku priliku da ih pobjedi, sto im sudije cesto produzuju utakmicu kad imaju nepovoljan rezultat, ima jos dosta toga ja pitao a ti tu pises neko debilno misljenje o arsenalu ko da koga zanima tvoje misljenje koje bi trebalo kao da me isprovocira :lol: kristjano...
ja.neron

#1809 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

Arsene Wenger: Last Four Years At Arsenal Have Been My Best
Arsenal manager Arsene Wenger insists that the recent trophyless seasons have been the best years of his career in north London.

The Gunners boss claims that he relishes the challenge of making significant improvement while on a defined budget, rather than spending lavishly and winning silverware.

The Frenchman also pinpoints the move to Ashburton Grove as a significant moment in his time as manager, and maintains that it has been a monumental effort to keep the club at the same level as they were while playing at Highbury.

"The last four years have been the most challenging period of my career," Wenger said, according to The Sun.

"But it is not linked with not winning a trophy.

"Moving into a new stadium and keeping the team at the top means, for me, my best period has been in the last four years.

"To move into a stadium with less resources, respect the fact we have still made some money every year without the team dropping down a level."

Arsenal's last touched a piece of silverware when they won the FA Cup in 2004-05 on penalties against Manchester United.
najbolje četiri godine ali bez trofeja :D fakat ovaj wenger živi u snovima
Trasimaco

#1810 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

do_tokija wrote:evo mančo nam se javio kristjano ocam sila mančo gigant :D

haha polunavijac mančo odredjuje da je arsenal mali klub 8-) sezona bez poraza nesto sto mančo moze sanjati sto ti veliki klubovi ne kupe te mlade igrace sto arsenal razvije (ustvari kupe neke ali svaki propadne :D ), cuj pitanje zasto nisu prvaci svake godine odgovori ti meni zasto united ima svako kolo penal, zasto njihovi igraci ne budu kaznjeni za dajvanje, sto protivnik izvede drugi sastav kad ima veliku priliku da ih pobjedi, sto im sudije cesto produzuju utakmicu kad imaju nepovoljan rezultat, ima jos dosta toga ja pitao a ti tu pises neko debilno misljenje o arsenalu ko da koga zanima tvoje misljenje koje bi trebalo kao da me isprovocira :lol: kristjano...
:lol: :lol: :lol:

Pa zasto si toliko nalozen na United i zasto ih toliko napadas kad Arsenal smatras najvecim klubom? Da je Arsenal takva sila kakvom je ti predstavljas, ti uopste ne bi razmisljao o Unitedu. Ja se cijepam od smijeha koliko ti spominjes United umjesto da govoris o klubu koji podrzavas. Mene Arsenal uopste ne zanima, jer ih nikad ne shvatam ozbiljno, isto kao sto i tebe ne mogu shvatiti ozbiljno. Spominjem ih samo kad ih ti spomenes kao neku silu, pa ja to rado ismijavam. Zbog tvoje neozbiljnosti i zaluđenosti, sa mnom nikad neces imati neku ozbiljnu raspravu, nego ces mi ovako uvijek sluziti za ubijanje vremena kad mi je dosadno. :lol: Bice penala, nadoknada vremena, simuliranja i sve ce to Unitedu da prolazi. :lol: Onda ces ti opet poceti da cmizdris ovdje, a ja cu opet imati zanimaciju u slobodno vrijeme. :lol:
do_tokija

#1811 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

e moj mančo sve si rekao sa bice penala, nadoknada sve ce to da prolazi znaci nema veze sto smo glupi i antitalentovani bice sudija pomoci ce nam :D jao kristjano nemoj da sukas ti se raspravljas jer ti je dosadno e sad sam tuzan :D ti ismijavas nekoga mančo? nas neozbiljne haha neozbiljan sam sto smatram arsenal najboljom ekipom u engleskoj a i sire a ti si kao ozbiljan i normalan sto izjavis da ce penali i ostalo prolaziti unitedu :lol: kristjano....
Trasimaco

#1812 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

do_tokija wrote:e moj mančo sve si rekao sa bice penala, nadoknada sve ce to da prolazi znaci nema veze sto smo glupi i antitalentovani bice sudija pomoci ce nam :D jao kristjano nemoj da sukas ti se raspravljas jer ti je dosadno e sad sam tuzan :D ti ismijavas nekoga mančo? nas neozbiljne haha neozbiljan sam sto smatram arsenal najboljom ekipom u engleskoj a i sire a ti si kao ozbiljan i normalan sto izjavis da ce penali i ostalo prolaziti unitedu :lol: kristjano....
Pa ti dosuđeni penali i nadoknade ce da frustriraju ove simpatizere manjih klubova koji bi da se probiju negdje, a ustvari samo lupaju glavom od zid. :lol: Zato i prizeljkujem te situacije. :lol: Neozbiljan si jer smatras Arsenal nekom velicinom, a realnost je sasvim drugacija. Vec sam ti rekao jednom, ali cu ti i ponoviti posto vidim da nisi procitao: Ne mogu te ozbiljno shvatiti niti imati ozbiljnu raspravu s tobom. Zato ces imati uvijek isti tretman od mene. Uzivaj! :D
do_tokija

#1813 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

Trasimaco wrote:
do_tokija wrote:e moj mančo sve si rekao sa bice penala, nadoknada sve ce to da prolazi znaci nema veze sto smo glupi i antitalentovani bice sudija pomoci ce nam :D jao kristjano nemoj da sukas ti se raspravljas jer ti je dosadno e sad sam tuzan :D ti ismijavas nekoga mančo? nas neozbiljne haha neozbiljan sam sto smatram arsenal najboljom ekipom u engleskoj a i sire a ti si kao ozbiljan i normalan sto izjavis da ce penali i ostalo prolaziti unitedu :lol: kristjano....
Pa ti dosuđeni penali i nadoknade ce da frustriraju ove simpatizere manjih klubova koji bi da se probiju negdje, a ustvari samo lupaju glavom od zid. :lol: Zato i prizeljkujem te situacije. :lol: Neozbiljan si jer smatras Arsenal nekom velicinom, a realnost je sasvim drugacija. Vec sam ti rekao jednom, ali cu ti i ponoviti posto vidim da nisi procitao: Ne mogu te ozbiljno shvatiti niti imati ozbiljnu raspravu s tobom. Zato ces imati uvijek isti tretman od mene. Uzivaj! :D
nemoj tako bicu tuzan :D
abondanzieri

#1814 Re: English Premier League

Post by abondanzieri »

Dobra tekma Birmingham - Chelsea,nakon dvije velike šanse Chelsija i bravuroznih intervencija domaćeg golmana,Birmingham teško oštećen jer im je sudija poništio čist gol zbog navodnog ofsajda :evil:
Bordolini

#1815 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Bravo Birmingham :thumbup:...Chelsea -2 bobe, idemo dalje :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1816 Re: English Premier League

Post by Tomahawk11 »

Bordolini wrote:Bravo Birmingham :thumbup:...Chelsea -2 bobe, idemo dalje :D
Chelsea up'o u saht :mrgreen: , a izgleda ni ovaj boxing im ne odgovara.

#1817 Re: English Premier League

Post by profil »

Bordolini wrote:Bravo Birmingham :thumbup:...Chelsea -2 bobe, idemo dalje :D
Tek cemo sutra vidjeti jesu li -2 bobe, ili je 0 ili +1 i kako za koga :D

Fakat slabo pravo. Mislim, bilo je sansi, ali ni blizu nije bilo pritiska pred kraj kakav sam ocekivao. Jos Birminghamu ponisten go. :shock: Prva tekma da nisu dali go nakon one na Nou campu protiv katalonaca.
rIder

#1818 Re: English Premier League

Post by rIder »

c'mon city :bih:
do_tokija

#1819 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

birmingham je zasluzio pobjedu, ponisten im je cist gol chelski pada i sve to prije africkog kupa nacija moramo pobjediti villu i prici jos blize!
sinus

#1820 Re: English Premier League

Post by sinus »

Arsenal - Aston Villa ----------> X ili 2
Hull - ManUtd---------> X

:D
Bordolini

#1821 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

hehe vrijeme ti je da mjenjas avatar :-D..ovi tvoji ispuhali malo, a? Ode Drogba, nema ga slijedeci mjesec :wink:, kad se vrati zateci ce vas na trecem mjestu :D

Ne vjerujem da ce United ispustiti 3 bobe iako igraju u gostima, tanak je Hull mada nemam nista protiv tvoje prognoze :-D. S druge strane, na Emiratesu je sve u igri. Cesc nije trenirao danas, vjerovatno nece igrati. Be obzira na vaznost tekme ako je rovit bolje da ne igra, sjebace se na mjesec/dva i dovidjento sezona. U ovakvoj tekmi svakako ne odlucuju pojedinci, moraju svi dati 100% da ovo uzmu jer Villa je u top formi. Nadam se pobjedi mada me ne bi iznenadio remi pa cak ni poraz kao prosle godine :run:
JThomas

#1822 Re: English Premier League

Post by JThomas »

villa igra strašno, strašno, strašno dobru odbranu. inače su mi simpatični i bilo bi mi drago vidjeti da konačno uđu u ligu šampiona.
rado_vidjen

#1823 Re: English Premier League

Post by rado_vidjen »

Martin O Neall je najbolji trener u Premier ligi. Sjetimo se sta je radio sa Leicester Cityem.

Kad SAF ode, bio bi idealna zamjena.

#1824 Re: English Premier League

Post by profil »

Pobjeda Arsenala u borbi za ligu prvaka naredne sezone. Fabregas gigant :thumbup:
Bordolini

#1825 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Wow..CESC!!! X2...za 25 minuta rjesio tekmu, vadi ga Arsene
Post Reply