Jawoll!suncica24 wrote:Zox: nema tu misljenja javnosti. Znamo kako se tu radi. Zato:
IDEMO SVI NA TELEFONE!
Dogovori za protest 13. 2.
- DaysleepeR
premijer (bilo kantona, bilo federacije, bilo drzave) se nemoze pozivati na izbore jer te funkcije nisu na otvorenim niti bilo kakvim listama
premijera nominuje STRANKA koja je dobila najvise glasova a premijer je covjek koji se bori SAMO I ISKLJUCIVO za INTERESE STRANKE
dakle kada Tajo ili Brankovic povlace argument izbora treba im to naglasiti
premijera nominuje STRANKA koja je dobila najvise glasova a premijer je covjek koji se bori SAMO I ISKLJUCIVO za INTERESE STRANKE
dakle kada Tajo ili Brankovic povlace argument izbora treba im to naglasiti
-
skojotovski
SENAD i CD ZA 10!
PRIMJER LIVNA! MALOLJETNICI DO 23 SATA MOGU BITI VANI. NAKON TOGA, AKO IH MAZNU, SLIJEDI PRIVODENJE I DERANJE STARACA OD 200 DO 400 MARA. TO NAM ZA POCETAK TREBA!
PRIMJER LIVNA! MALOLJETNICI DO 23 SATA MOGU BITI VANI. NAKON TOGA, AKO IH MAZNU, SLIJEDI PRIVODENJE I DERANJE STARACA OD 200 DO 400 MARA. TO NAM ZA POCETAK TREBA!
Last edited by skojotovski on 16/02/2008 19:29, edited 2 times in total.
- homo_sapiens
Ma gledate li CD. Direktor Huma kaže - iz KS samo 2 štićenika
A dom prazan.
Direktor progovorio, krivi su svi, nekom odgovara maloljetnička delinkvencija na ulici
U proteste do kraja !
Direktor progovorio, krivi su svi, nekom odgovara maloljetnička delinkvencija na ulici
U proteste do kraja !
-
mala-i
Ja bih samo mali update što se tiče medija. Čak ni na kantonalnoj prilog nije bio toliko strašan, očekivala sam gore. Srna i RTRS na teletextu jako korektno izvještavali, gotovo svi bitniji portali i novinske agencije prenijele, jutarnji.hr također. mislim da je ovo samo po sebi velika stvar, sada polako i strateški idemo dalje.
-
jasminasab
Svaka cast direktoru Huma, vidjelo se da je covjeku vise puna kapa onih govana na vlasti. Ljigavi lazljivci! Treba nam transparent: Tajo, jel te stid?homo_sapiens wrote:Ma gledate li CD. Direktor Huma kaže - iz KS samo 2 štićenikaA dom prazan.
Direktor progovorio, krivi su svi, nekom odgovara maloljetnička delinkvencija na ulici![]()
U proteste do kraja !
- DaysleepeR
isto tako ljudi ne trebaju da se plaše Semihe i njenog printanja
Verbalni delikt kao krivično djelo je ukinut 1991 godine!
Semiha se samo može slikati!
Samo se treba čuvati izjava koje se mogu pravno tumačiti kao kleveta.
Dakle bez neprovjerenih izjava o nečijoj korupciji, kriminalu, bilo čemu nelegalnom.
Izjave o nečijoj nesposobnosti nemogu biti predmetom krivičnog gonjenja.
Verbalni delikt kao krivično djelo je ukinut 1991 godine!
Semiha se samo može slikati!
Samo se treba čuvati izjava koje se mogu pravno tumačiti kao kleveta.
Dakle bez neprovjerenih izjava o nečijoj korupciji, kriminalu, bilo čemu nelegalnom.
Izjave o nečijoj nesposobnosti nemogu biti predmetom krivičnog gonjenja.
-
fixer
ljudi tako je lijepo otici i vratiti se a viditi toliko ljudi i toliko pozitivnih ideja. sad ja vam govorim nesto iskreno. podrzavam sve ovo dok god se ne krenu povlaciti stranke kroz ovo, dok nash program bude ociscen od politickih lobiranja. onog trenutka ako nedo Bog do tog dodje ja odlazim i potrudit cu se na sve moguce nacine da vam opstruiram rad.
samo se krecimo PRAVILNIM putom
samo se krecimo PRAVILNIM putom
- DaysleepeR
kako ovo bude raslo sigurno će se iskristalisati neki sa-x tim koji ce koordinirati aktivnosti
smatram da ako je iko od budućih članova tog tima član ijedne stranke da mora da se ispiše
smatram da ako je iko od budućih članova tog tima član ijedne stranke da mora da se ispiše
-
Area_51
Raja danas stvarno, ono nemam rijeci, bilo je odlicno, posebno jer je ovo inicijativa nas gradjana, nema neke infrastrukture, posebno ne novca da se to sad napravi neki show, ali je bilo divno. Nisam se nikad smrzao tako s cejfom i s razlogom. Samo to zelim kazat i posebno istaci ono sto kaze suncica, nema stranaka, neka organizacija, grozda, dosta, bilo cega, niti inicijativa za nove stranke makar to bila i danisova, jer to onda dobija drugu dimenziju. Mi se borimo za svoj grad, a sve stranke za fotelje, dakle sustinska razlika. Ako dodje ovdje do stranackih okupljanja, stvarno ne mislim doci, posebno ako se bilo ko od njih dodatno zeli hvatati mikrofona, onda ce mi se i zgaditi.
-
jolia
jasminasab wrote:Svaka cast direktoru Huma, vidjelo se da je covjeku vise puna kapa onih govana na vlasti. Ljigavi lazljivci! Treba nam transparent: Tajo, jel te stid?homo_sapiens wrote:Ma gledate li CD. Direktor Huma kaže - iz KS samo 2 štićenikaA dom prazan.
Direktor progovorio, krivi su svi, nekom odgovara maloljetnička delinkvencija na ulici![]()
U proteste do kraja !
![]()
![]()
![]()
![]()
-
damirm
Samo Dedo ima pravo na mikrofon!Area_51 wrote:Raja danas stvarno, ono nemam rijeci, bilo je odlicno, posebno jer je ovo inicijativa nas gradjana, nema neke infrastrukture, posebno ne novca da se to sad napravi neki show, ali je bilo divno. Nisam se nikad smrzao tako s cejfom i s razlogom. Samo to zelim kazat i posebno istaci ono sto kaze suncica, nema stranaka, neka organizacija, grozda, dosta, bilo cega, niti inicijativa za nove stranke makar to bila i danisova, jer to onda dobija drugu dimenziju. Mi se borimo za svoj grad, a sve stranke za fotelje, dakle sustinska razlika. Ako dodje ovdje do stranackih okupljanja, stvarno ne mislim doci, posebno ako se bilo ko od njih dodatno zeli hvatati mikrofona, onda ce mi se i zgaditi.
- vjesticanametli
koja je ovo tuka cuj savjetnica tuljana 
- tranquil
Oj ljudi ove Dijane što se navila, zaboli me glava
Majko moja, ne mogu da vjerujem svojim očima, eno predstavnica kantonalne vlasti (savjetnica kantonalnog premijera) pita građanina (predstavnika NGO) "A ŠTA STE VI URADILI ?"
HLJEBE DRAGI !!!!!!!!!! Hajde sada, svi stanovnici ovog kantona, da uputimo izvinjenje vladi kantona zato što ništa nismo uradili na poboljšanju sigurnosti u gradu i kantonu.
Majko moja, ne mogu da vjerujem svojim očima, eno predstavnica kantonalne vlasti (savjetnica kantonalnog premijera) pita građanina (predstavnika NGO) "A ŠTA STE VI URADILI ?"
HLJEBE DRAGI !!!!!!!!!! Hajde sada, svi stanovnici ovog kantona, da uputimo izvinjenje vladi kantona zato što ništa nismo uradili na poboljšanju sigurnosti u gradu i kantonu.