BH fudbalski/nogometni talenti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MOSALJOZE

#1801 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

DonVito wrote:
Kakva je operacija, hoce li se oporaviti do marta
Pocetkom marta ce biti spreman, 29.11.2012 je imao operaciju.

Znaci nece biti najspremniji :mrgreen: neka neka..
mašala
Kontra__

#1802 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Kontra__ »

Seruckaju vala i ova nasa djeca i to pravo! Mislim znam ja to sve, savez se mora angazovati, selektor bla bla bla, ali sta bi i ta dijasporcad? Da se dok su noname-i oko njih leta, dok igra u 8. timu Krugenhavena da ga se zove na okupljanja? Daj ba...Qrac ce ih ijedan strani selektor zvati dok se ne dokazu, samo sto tad levati razmisljaju "eh sad necu u inat BiH odabrati, sto me nisu zvali kad sam bio niko i nista, lahko je sad kad sam se dokazo", pa sto to levatu ne kazes tom stranom selektoru? Bosna je kao prcija pa moze u nju sve i svasta?

Kazem, ima i do Saveza, ali brate i ova djeca se nafuraju u 18.-oj ko da su Messi! Ko god hoce za nas igrati, moze lijepo sacekati preces promjene drzavljastva, odbiti drugu zemlju i mirna Bosna, a ne odmah poletiti ko kuja kad se goni. Pjanic mi je najbolji dokaz da se moze kad se hoce!
I decko je dolazio "dzaba" na okupljanja, odlazio pognute glave, ali je hladno odbijao sve ostale repke, pa i FRANCUZE, a ovi balavci poletili jednoj Svici... Eh neka!

Da su oni htjeli nas odabrati, zahvalili bi se Svicarcima, ovako samo prodaju muda pod bubrege!
vryzas

#1803 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by vryzas »

Kontra__ wrote:Cuj dobar stoper jer daje golove, pa nije napadac Bog te vidio! :lol: :lol: Koji lik i jos uporan da raju ubjedi da je odbrana Schalkea top a ljudi primaju li primaju. Nisi ti dzaba prognoziro da ce Cedevita igrati final four Eurolige!

Papadopulous jeste dobar, ali taman za Schalkea, da je takav kakvim ga predstavljas zavrsio bi u nekom top timu a ne u ovom hamelju od ekipe. A Hoewedes da je toliko dobar bio bi nezamjenjiv u prvoj postavi Elfa! :wink:

Neka ba, bio je blizu :oops: :D
thekupus

#1804 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by thekupus »

Ali Suljic, defanzivac svedske u15 reprezentacije, presao u omladinski pogon Chelsea.
zlajapravaraja

#1805 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by zlajapravaraja »

Kontra__ wrote:Cuj dobar stoper jer daje golove, pa nije napadac Bog te vidio! :lol: :lol: Koji lik i jos uporan da raju ubjedi da je odbrana Schalkea top a ljudi primaju li primaju. Nisi ti dzaba prognoziro da ce Cedevita igrati final four Eurolige!

Papadopulous jeste dobar, ali taman za Schalkea, da je takav kakvim ga predstavljas zavrsio bi u nekom top timu a ne u ovom hamelju od ekipe. A Hoewedes da je toliko dobar bio bi nezamjenjiv u prvoj postavi Elfa! :wink:
Pa da ti nacrtam onda kontrashu: Uz to sto su obojica sigurno svjetska klasa u defanzivi, sigurno su i medju najopasnijim stoperima u Evropi po protivnicki gol. U taj rang spadaju samo Terry, Puyol, pa mozda i Mexes kad hoce.

I sam kazes da je Papa dobar, znaci sigurno mislis da je svjetska klasa - sto i jeste.

A evo upravo citam u Sportbildu da Höwedes prelazi u Bayern ovog ljeta, dok Höwedes skoro pa i jeste standardan u Elfu u zadnje vrijeme, jer je objektivno samo Hummels bolji od njega. Mertesacker je odsluzio, Badstuber je povrijedjen kao i precijenjen, dok je Höwedes uz sve to i jedna od prvih opcija na desnom beku :wink:

Dakle, kao sto sam PRVOBITNO bio napisao, Schalke po allround kvalitetu ima jedan od najboljih i najcijenjenijih stoperskih parova u Evropi, sa sjajnim back-ups kao Matip i Kolasinac, pa i Metzelder, a ne najbolju odbranu - sto si ti Bog zna radi cega izvrnuo pa jos poduprio jednom mojom blesavom izvalom od prije pola godine, da bi mene napravio smijesnim, a ti kao ispao kul :lol:

Logika kao i karakter su ti nula
Kontra__

#1806 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Kontra__ »

Jedina ovdje nula si ti sa svojim forsiranjem da je odbrana Schalkea beton a u biti je kar'na! :lol:

Cuj svjetska klasa Papa i Hoewedes a likovi u SCHALKEU igraju, hej dakle nije to ni Bayern ni Dortmund, pa da bar kazes najjaci klubovi trenutno u Njemackoj, nego SCHALKE tim koji trenutno trpa ko stigne!
I jos ih mirne duse uporedi sa Puyolom,. Terryem, ljudima koji 6-7 godina igraju na svjetskom nivou, koji si ti lik u PM!

Sto se odbrane Elfa tice, ne praovljuj se, Hoewedes nikad dalje od solidnog back-upa nece dogurati! zadnja linija i bez Badstubera izgleda Schmelzer-Hummels-Mertesacker (Boateng)-Lahm(Boateng).

Hoewedes je prespor i previsok za desnog beka, smijesno izgleda na toj poziciji, a na stoperu nema mjesta.

Jos sebi ne mogu da dodjem, cuj Schalke ima odbranu koja je svjetska klasa.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1807 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Slo Burner »

thekupus wrote:Ali Suljic, defanzivac svedske u15 reprezentacije, presao u omladinski pogon Chelsea.
Pape zovi sta cekas :x

:razz:
fortaleza

#1808 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by fortaleza »

Slo Burner wrote:
thekupus wrote:Ali Suljic, defanzivac svedske u15 reprezentacije, presao u omladinski pogon Chelsea.

Neka prvo promjeni sportsko državljanstvo, ili neka pješke dođe. :razz:
phillie

#1809 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by phillie »

fortaleza wrote:
Slo Burner wrote:

Neka prvo promjeni sportsko državljanstvo, ili neka pješke dođe. :razz:
a ako sad krene, taman ce doci na jos jedno sijelo kao u ljubljani sto je bilo :D
DonVito

#1810 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by DonVito »

Prije ce pjeske do Svedske :mrgreen:
Logovan

#1811 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Logovan »

phillie wrote: a ako sad krene, taman ce doci na jos jedno sijelo kao u ljubljani sto je bilo :D
:lol: Samo bojim se da ne zakasni. Valjda će stići... :D
Muhamed Đakmić

#1812 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Muhamed Đakmić »

_terminaš_ wrote:
phillie wrote: a ako sad krene, taman ce doci na jos jedno sijelo kao u ljubljani sto je bilo :D
:lol: Samo bojim se da ne zakasni. Valjda će stići... :D
Da ne zaluta jadan :(
jeza u ledja

#1813 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by jeza u ledja »

Quentin80 wrote:Kolasinac,nastupa trenutno za Schalke 04
E jeste vidis zaboravili smo na njega.
thekupus

#1814 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by thekupus »

jeza u ledja wrote:
Ko je taj sad? Neki novi skroz...
MOSALJOZE

#1815 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

thekupus wrote:
jeza u ledja wrote:
Ko je taj sad? Neki novi skroz...
kupušče ne pratiš brate
Muhamed Đakmić

#1816 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Muhamed Đakmić »

Kolašinac je Crnogorac kako mu i samo ime kaže, iz Kolašina porijeklom. De se malo informišite :-) :roll:
thekupus

#1817 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by thekupus »

MOSALJOZE wrote: kupušče ne pratiš brate
uci sta je sarkazam, prica se o momku 20 zadnjih stranica
MOSALJOZE

#1818 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

thekupus wrote:
MOSALJOZE wrote: kupušče ne pratiš brate
uci sta je sarkazam, prica se o momku 20 zadnjih stranica
hvala što si me prosvjetlio :run:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1819 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by JoseMujica »

Kontra__ wrote:Jedina ovdje nula si ti sa svojim forsiranjem da je odbrana Schalkea beton a u biti je kar'na! :lol:

Cuj svjetska klasa Papa i Hoewedes a likovi u SCHALKEU igraju, hej dakle nije to ni Bayern ni Dortmund, pa da bar kazes najjaci klubovi trenutno u Njemackoj, nego SCHALKE tim koji trenutno trpa ko stigne!
I jos ih mirne duse uporedi sa Puyolom,. Terryem, ljudima koji 6-7 godina igraju na svjetskom nivou, koji si ti lik u PM!

Sto se odbrane Elfa tice, ne praovljuj se, Hoewedes nikad dalje od solidnog back-upa nece dogurati! zadnja linija i bez Badstubera izgleda Schmelzer-Hummels-Mertesacker (Boateng)-Lahm(Boateng).

Hoewedes je prespor i previsok za desnog beka, smijesno izgleda na toj poziciji, a na stoperu nema mjesta.

Jos sebi ne mogu da dodjem, cuj Schalke ima odbranu koja je svjetska klasa.
ma jeste bolan kako nije svjetska klasa al u kategoriji U-19 :lol: :lol: :lol:
Korisničkoime

#1820 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Korisničkoime »

Sarajevo1946 wrote:Kolašinac je Crnogorac kako mu i samo ime kaže, iz Kolašina porijeklom. De se malo informišite :-) :roll:
Koliko znam da su njegovi iz Čapljine eh sada ne znam za djedove nene i tako. Ali opet može biti da griješim. Druga stvar može i živjeti u Crnoj Gori a da bude Bošnjak, Bosanac, Kinez.
Kontra__

#1821 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Kontra__ »

Ma zajebaje se Sarajevo1946, ne sekiraj se! :mrgreen:
burekodsira

#1822 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by burekodsira »

trenutno kolasinac neda drogbi da mrdne, tek toliko
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1823 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by JoseMujica »

ma ovaj mali je već igrač...kakav hebeni talenat.....dok je starter u tekmi LP i to ne prvi put...onda će se nešto ko ibretiti kad ih odhebe za godinu dana :-)
Korisničkoime

#1824 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Korisničkoime »

Kontra__ wrote:Ma zajebaje se Sarajevo1946, ne sekiraj se! :mrgreen:
Presječe me. :D
Ma momak igra dobro šteta će biti ako ga izgubimo mada se bojim da hoćemo.
nihoniho

#1825 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by nihoniho »

Nisu ni ta djeca budale, vide s kim imaju posla . Realno, nismo ni zasluzili da jedan kolasinac igra za nas ! Ko smo to mi ?
Stvari se odvijaju onako kako treba, izigravamo silu, lozimo se na kvazipatriotizam, a varaju nas sibicari , i talentovanioigrtaci igraju za druge , normalne , drzave. treba jos 15-20 godina da dodjemo pameti. Treba biti objektivan, nijedna drzava s glupim ljudima se nije plasirala , bar u europi, na SP ili EP.
Post Reply