Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semir_ wrote:ma oke... a kako se igra.. sta je to... to pitam...??
Napišem 20 parova u ponudu. Ti izabereš 10 i pišeš rezultate. Za svaki pogođeni rezultat dobivaš jedan gol. U slučaju da si domaćin dobijaš dodatni, 11. par za koji ne pogađaš rezultat nego tip (1, x, 2).
abondanzieri wrote:Pet komada u mrezi vrlo dobre ekipe Jaguara.Cini mi se da je ovo prvi put u ovoj sezoni da neko postigne vise od cetiri gola na jednoj utakmici
@cyprus,mislim da je vrijeme da po prvi put na lideru polomis zube
Morat ću te razočarati... već u prvom kolu je bio jedan rezultat 5:2...
abondanzieri wrote:Pet komada u mrezi vrlo dobre ekipe Jaguara.Cini mi se da je ovo prvi put u ovoj sezoni da neko postigne vise od cetiri gola na jednoj utakmici
@cyprus,mislim da je vrijeme da po prvi put na lideru polomis zube
A red je da te neko već zaustavi, a ako neću ja, nema ko .
A što se tiče boldiranog - u krivu si, dobro te elSaik ispravio, samo što je meni se čini pogriješio sa kolom i rezultatom, naime, prema mojim podacima u 2. kolu je Montoja digo vječnog sa 5:1 .
e nek sam vala i ja pobijedio napokon nekoga... i to kako... u zadnjih desetak kola bar 4 utakmice su bile gdje sam zaslužio pobjedu a nisam dobio, a sada dobijem kad sam najmanje zaslužio... jedan par guzovače, bonus promašio... možda je ova sretna pobjeda, najava boljih dana, ljepše nafake? Ako je tako... čuvajte se
p.s. rezultat sam sam izraćunao uz pomoć tabele, jer sliku sa rezultatima kola iz nekog razloga ne vidim
Jaguar84 wrote:Cestitam novom šampionu na zasluzenoj pobjedi...svaka cast
Hvala,hvala
Iako sam jos uvijek daleko od sampionske titule,ipak je lijep osjecaj ovako dugo biti na vrhu
Ako si upratio proslu sezonu, znas kako je medjed zavrsio, a jedno vrijeme bio nedostizan
'sampione' nemoj se previse zavarati trenutnim stanjem, a očekujem isto da i prijateljske ekipe Neelixa i Montoye ( koji mi je prijateljski peticu uvalio ) do kraja podignu svoju formu i konkurišu za titulu.