Semizova kuca... srusena nakon rata...valterbranisarajevo wrote:
Stari Jugotonvalterbranisarajevo wrote:![]()

Hvala za ovu slikuvalterbranisarajevo wrote:Jedna novogodišnja...
Je li Tito te godine zaista dočekao Novu godinu u tramvaju?valterbranisarajevo wrote:![]()
Fotografija je snimljena 1.1.1961. godine.
Nije, ali je neposredno poslije ponoci napravio krug u drustvu BH politicara i gradjana Sarajeva, sto je onomad bila prava senzacija...poznanik wrote:Je li Tito te godine zaista dočekao Novu godinu u tramvaju?valterbranisarajevo wrote:![]()
Fotografija je snimljena 1.1.1961. godine.

Fino...sorcerer wrote:ja cu malo neke s autima![]()
Vidi grba u Folciki ljubi ga bratsorcerer wrote:ja cu malo neke s autima![]()
prva slika simca 2 rally c vila1 u vlasnistvu jednog cike koji je radio u televizijinosara wrote:Fino...sorcerer wrote:ja cu malo neke s autima![]()
Jos nabaci tacne lokacije i sta, odnosno ko je na slikama... Posebno ovaj u sredini zasluzuje da mu se pomene ime...
Banksy, navrati...! Novi momenti...
nije nikad radio na tvzikamu wrote:Frajer pored bube me neodoljivo podsjeca na ton-majstora sa TV SA Doder Predraga - Docu, tamo negdje iz ranih 80-tih...
Ova se ne racuna tema je "Slike starog Sarajeva" a ti juce slikao ovaj tramvajastrid wrote:Ne znam jesu li vec bile...
![]()
Dobre...! Haj'mo dalje...sorcerer wrote:nije nikad radio na tvzikamu wrote:Frajer pored bube me neodoljivo podsjeca na ton-majstora sa TV SA Doder Predraga - Docu, tamo negdje iz ranih 80-tih...
nosara wrote: Banksy, navrati...! Novi momenti...