Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#1801 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

@pirmin

ok, ti si normalan, ali na weird nacin. :D

@berenice

ma, mama mi riba. znam o cemu pricam. :lol:

@ramzess

odluci se, il si normalan ili ne. radije bih da si ovo drugo. :D

@direktni

i ti, hvala. :kiss: ali ima jos jedna...ali pohvalio je. :oops: :D

@svi

smirite se bolan.
tendzera

#1802 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by tendzera »

Šta ova glumi nAku oficirku voĐe :|
Ramzess Veliki

#1803 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:

@ramzess

odluci se, il si normalan ili ne. radije bih da si ovo drugo. :D
Neću !!! :twisted:
sheilak

#1804 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

hoces! bas si prava riba... :lol:
Ramzess Veliki

#1805 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:hoces! bas si prava riba... :lol:
Meni paše plivati u svim smjerovima. :D
sheilak

#1806 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

dok te ne pojedu. :D :lol:
Big Ang

#1807 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

:roll:
GaRGa

#1808 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by GaRGa »

imal kakvih predskazanja za raka koji je u podznaku jarac a u kineskom zmija :)
GaRGa

#1809 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by GaRGa »

tendzera wrote:Šta ova glumi nAku oficirku voĐe :|

djevica...
sheilak

#1810 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

GaRGa wrote:imal kakvih predskazanja za raka koji je u podznaku jarac a u kineskom zmija :)
77.? 89`. godiste?

rak podznak jarac...emotivac koji to nece priznati? :D

GaRGa wrote:

djevica...
:D :lol:
pirmin

#1811 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

berenice wrote: :lol: :lol: Baš me interesuje zašto? Može li malo objašnjenje?
Joj Riba al se primaju, umjesto da kazu "jesmo, najgori smo od sve djece, sha je?..." :mrgreen:

Himna

8-)
ho oponopono

#1812 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

...šta je bolan ribice šta ste se uzjebale(da prostiš)?! :mrgreen:
pirmin

#1813 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

sheilak wrote:@pirmin

Kad ces mi prepricati "jade mladog Werthera", ne lezi mi JWvG valjda gdje je Djevica? :mrgreen: Bojim se da se radi o Veneri slicnoj mojoj, spaljenoj i od Saturna kvadriranoj. :zoka:
sheilak

#1814 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

pirmin wrote:
sheilak wrote:@pirmin

Kad ces mi prepricati "jade mladog Werthera", ne lezi mi JWvG valjda gdje je Djevica? :mrgreen: Bojim se da se radi o Veneri slicnoj mojoj, spaljenoj i od Saturna kvadriranoj. :zoka:
sta ti imam prepricavati? pa ti si riba, "die leiden des..." su kao za vas stvorene. i vi ju jedino i mozete podnijeti. :D a slazem se za veneru. i primjecujem da je werther bio neki vodeni znak. :-D
NEMOHOES

#1815 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by NEMOHOES »

svecano izjavljujem da je Sheks i oficijelno moj licni astrolog! :D
:kiss:
sheilak

#1816 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

NEMOHOES wrote:svecano izjavljujem da je Sheks i oficijelno moj licni astrolog! :D
:kiss:
aaaaa :D thnx, man hahhaha i'm so proud right now.... ;-) :kiss: (a i sad znam ko si :D )
KPNCTNJAH

#1817 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by KPNCTNJAH »

Muti ona nesto opasno :mrgreen: De ba nabaci mi kakvu forumasicu.. sad znas koja mi je srodna dusa :oops: :mrgreen:
sheilak

#1818 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

aaaa priznas....nisi ti srca kamenoga kako se predstavljas. :D hajde, naci cu ti nekog. ali posto si skorpija u podznaku, bice to fatalno po tebe. :D
pirmin

#1819 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

sheilak wrote: i primjecujem da je werther bio neki vodeni znak. :-D
Kakav crni vodeni znak, sta ti to znaci? :mrgreen:
sheilak

#1820 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

pirmin wrote:
sheilak wrote: i primjecujem da je werther bio neki vodeni znak. :-D
Kakav crni vodeni znak, sta ti to znaci? :mrgreen:
da se onako samo neki manijacki vodeni znak ponasat moze. :D a ne volim ni ja Goethea...iako sam Djevica, ja sam antiGoethe. :D
GaRGa

#1821 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by GaRGa »

sheilak wrote:
GaRGa wrote:imal kakvih predskazanja za raka koji je u podznaku jarac a u kineskom zmija :)
77.? 89`. godiste?

rak podznak jarac...emotivac koji to nece priznati? :D

GaRGa wrote:

djevica...
:D :lol:
77 godiste al sreca vadi me hladna zmija pa nisam emotivan toliko :D
tendzera

#1822 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by tendzera »

GaRGa wrote:

djevica...
Zar još uvijek :o
sheilak

#1823 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

GaRGa wrote: 77 godiste al sreca vadi me hladna zmija pa nisam emotivan toliko :D
samo se ti tjesi. :D
tendzera wrote:
GaRGa wrote:

djevica...
zauvijek. 8-) :D
tendzera

#1824 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by tendzera »

sheilak wrote:
tendzera wrote:
GaRGa wrote:

djevica...
zauvijek. 8-) :D
Šteta :sad: :mrgreen:
Big Ang

#1825 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Horoskop određuje i naš izgled, kažu :D

1)OVAN
Ovnovi deluju snažno i imaju izražene crte lica. Obično su sportske građe i imaju vidljive mišiće i pored viška kilograma. Pripadnici ovog znaka neretko imaju tamniji ten i ravnu, gustu i ponekad crvenu kosu. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovnove. Nisu skloni gojenju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno, dok žene ovnovi obično biraju crvenu boju kada žele da se obuku svečanije.

2) BIK
Bikovi obično imaju prijatno i simetrično lice, sa okruglastim nosem i punijim usnama. Na licu im se obično ističu kapci, a ten im je blistav. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno telo, te se kilaža ravnomerno rasporedi kada se ugoje. Deluju vrlo prijatno na oko, istovremeno snažno i krhko. Vole da se oblače elegantno, a omiljene boje su im zelena i braon.

3) BLIZANCI
Blizanci su uvek spremni za akciju. Lice im je vrlo izražajno i neretko deluju mlađe nego što jesu, a oči su im vrlo upadljive. Kada je u pitanju telo, blizanci imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju jako graciozno i elegantno. Pripadnici ovog znaka nemaju toliko istaknute mišiće ni struk. Vole da nose različite stilove, a omiljena boja im je žuta i srebrna.

4) RAK
Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jagodie, ali ih krasi i upečatljiv nos koji ne mora da bude velik, ali je specifičnog oblika. Brada im je obično okrugla, a kosa tamna i pomalo retka. Iako u mladosti umeju da budu vitki, većina rakova se znatno ugoji posle tridesete. Vrat im je obično kraći i najčešće imaju osetljivu kožu. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe, a najviše vole crnu i belu boju.

5) LAV
Lavovi su čuven po svojoj kosi, koja izgleda poput grive. Gusta i sjajna kosa su pravi zaštitni znak lavova. Osim toga, lavove krasi i široko čelo i široka vilica, kao i lepo oblikovan nos. Obično su jake muskulature, a omiljene boje su im žuta i narandžasta. Vole da se oblače moderno i da se doteruju.

6) DEVICA
Device, bilo muškarci ili žene, su poprilično vitki i višak kilograma im se obično nakuplja u rukama i stomaku. Skladne su građe i skladnih crta lica, zbog čega se obično svrstavaju u lepe znakove. Imaju naglašene jagodice i obrve. Vole da nose odeću neutralnih boja i da se oblače elegantno. Omiljene boje su im sve nijanse zelene i plave.

7) VAGA
Vage obično imaju jako priajtno lice, ovalnog oblika. Često su viši od proseka, a kao pojava deluju jako sofisticirano. Obično imaju vrlo upečatljivu boju očiju. Donji deo tela im je neretko jači od gornjeg, te su im grudni koš i struk uži od ostatka tela. Vage obožavaju da se doteruju i da neguju svoj izgled. Omiljene boje pripadnika ovog znaka su crvena i plava.

8) ŠKORPIJA
Škoprije su prilično jake telesne konstitucije, čak i kad su mršavi. Obično imaju nešto šira ramena od proseka, a poseduju upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, ali i nepravilnim nosom. Pripadnici ovog znaka najčešće imaju smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se sređuju, ali ne vole da izgledaju napadno. Omiljene boje su im crna i siva.

9) STRELAC
Strelac je najzgodniji znak celog zodijaka. Najčešće je prosečne visine, sportske građen, a taj prirodni dar mogu lako pokvariti prekomernim uživanjem u hrani. Pripadnici ovog znaka imaju pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, a omiljene su im sve jarke boje.

10) JARAC
Jarčevi deluju neupadljivo po svom izgledu, ali se ističu po tome što su prilično koščati. Poseduju elegantan i dug vrat, kao i koščata ramena. Najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i upadljive. Pripadnici ovog znaka zodijaka imaju uvučenu bradu, upečatljive zube i lep osmeh. Jarčevi vole lepu odeću, ali ne vole da se oblače vulgarno. Omiljene boje su im zelena i braon.

11) VODOLIJA
Vodolije su obično srednje visine ili niski i obično imaju punije lice i svetliji ten. Kada se goje, često dobijaju podbradak, a posle tridesete mogu da imaju probleme sa kilažom. Vodolije obično imaju manje šake i stopala, ali lepe noge. Oči su im pomalo vodenaste, ali lepe i meke, krupne usne. Pripadnici ovog znaka ne pridaju veliki značaj odeći, a omiljene boje su im ljubičasta i plava.

12) RIBE
Ribe krasi lep ten, meka koža i lepe crte lica, koje je najčešće okruglog ili ovalnog oblika. Imaju jaku i gustu kosu, dok su im oči najlepša crta. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok. Ribe najviše vole zelenu i crvenu boju.
Post Reply