ok, ti si normalan, ali na weird nacin.
@berenice
ma, mama mi riba. znam o cemu pricam.
@ramzess
odluci se, il si normalan ili ne. radije bih da si ovo drugo.
@direktni
i ti, hvala.
@svi
smirite se bolan.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Neću !!!sheilak wrote:
@ramzess
odluci se, il si normalan ili ne. radije bih da si ovo drugo.![]()
Meni paše plivati u svim smjerovima.sheilak wrote:hoces! bas si prava riba...
tendzera wrote:Šta ova glumi nAku oficirku voĐe
77.? 89`. godiste?GaRGa wrote:imal kakvih predskazanja za raka koji je u podznaku jarac a u kineskom zmija
GaRGa wrote:tendzera wrote:Šta ova glumi nAku oficirku voĐe
djevica...
Joj Riba al se primaju, umjesto da kazu "jesmo, najgori smo od sve djece, sha je?..."berenice wrote:![]()
Baš me interesuje zašto? Može li malo objašnjenje?
Kad ces mi prepricati "jade mladog Werthera", ne lezi mi JWvG valjda gdje je Djevica?sheilak wrote:@pirmin
sta ti imam prepricavati? pa ti si riba, "die leiden des..." su kao za vas stvorene. i vi ju jedino i mozete podnijeti.pirmin wrote:Kad ces mi prepricati "jade mladog Werthera", ne lezi mi JWvG valjda gdje je Djevica?sheilak wrote:@pirmin
Bojim se da se radi o Veneri slicnoj mojoj, spaljenoj i od Saturna kvadriranoj.
aaaaaNEMOHOES wrote:svecano izjavljujem da je Sheks i oficijelno moj licni astrolog!![]()
Kakav crni vodeni znak, sta ti to znaci?sheilak wrote: i primjecujem da je werther bio neki vodeni znak.
da se onako samo neki manijacki vodeni znak ponasat moze.pirmin wrote:Kakav crni vodeni znak, sta ti to znaci?sheilak wrote: i primjecujem da je werther bio neki vodeni znak.
77 godiste al sreca vadi me hladna zmija pa nisam emotivan tolikosheilak wrote:77.? 89`. godiste?GaRGa wrote:imal kakvih predskazanja za raka koji je u podznaku jarac a u kineskom zmija
rak podznak jarac...emotivac koji to nece priznati?
GaRGa wrote:tendzera wrote:Šta ova glumi nAku oficirku voĐe
djevica...![]()
Zar još uvijekGaRGa wrote:tendzera wrote:Šta ova glumi nAku oficirku voĐe
djevica...
samo se ti tjesi.GaRGa wrote: 77 godiste al sreca vadi me hladna zmija pa nisam emotivan toliko
zauvijek.tendzera wrote:Zar još uvijekGaRGa wrote:tendzera wrote:Šta ova glumi nAku oficirku voĐe
djevica...
Štetasheilak wrote:zauvijek.tendzera wrote:Zar još uvijekGaRGa wrote:
djevica...![]()