Ramazan, opet ;)

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
zvjezdica_7

#1801 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

hadzinica wrote:ja sinoc na "vrh" Vrtanika, na terasi kod prijatelja popih kafu...o Allahu dragi kad "krenuse" ezani sa svih strana"...odsutila sam i zaplakala...pola srca ostavih u jednoj vratnickoj mahali (...i dio blatobrana )
:lol: :lol:
BHF_Manijak

#1802 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

zvjezdica_7 wrote:
BHF_Manijak wrote:Sahan,nismo vise sami,evo dodjem na burazer Arzuhal.... :mrgreen:
Zvijezdice,znam da niko nije savrsen,i ja sam tanak na slatko i kahvu,sta ces tako nam je kako nam je :lol:
a sto se cigara tice,pa Allahu dragi,eto nisam nikad pusac bio,ali kad vidim one boss slim,ne bih je vala nikad ni zapalio ako bi ono mora pusti!! :mrgreen: :lol:

@Zvijezdica,jos je`nom,( :D )ne zali se plaho,Vratnik taman dodje da ti malo pluca procisti,jos ako izbjegnes kombi,tamam.... :thumbup:
Eno sad...Šta fali mojim finim, tankim cigaretama? A pluća se neće pročistiti nego otkazati negdje na pola puta... :D :D
Slaba si sa kondicijom aa?! :mrgreen: nista,moras i ti na visinske prpreme,gdje je mene Istocnjak vodio :lol: (usput gdje je taj insan,rece danas nema spavanja a gledaj ga sad :mrgreen: )

@Brat moj Arzuhal,ima da sutra forzamo za "Lijepu nasu" Bosnu i Hecegovinu,kad mlatnemo inshallah Armence,uh jedva cekam :bih: 8-)
Bullet Tooth Tony

#1803 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Bullet Tooth Tony »

zvjezdica_7 wrote:
hadzinica wrote:ja sinoc na "vrh" Vrtanika, na terasi kod prijatelja popih kafu...o Allahu dragi kad "krenuse" ezani sa svih strana"...odsutila sam i zaplakala...pola srca ostavih u jednoj vratnickoj mahali (...i dio blatobrana )
:lol: :lol:
hahah hadzinice hadzinice :lol: ... ako nije tajna koja je mahala u pitanju ?
suspect_zero

#1804 Re: Ramazan, opet ;)

Post by suspect_zero »

Bolje vas našla :) ............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake :)
HomeArt

#1805 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

suspect_zero wrote:Bolje vas našla :) ............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake :)
Moze li espresso?
Image
zvjezdica_7

#1807 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

suspect_zero wrote:Bolje vas našla :) ............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake :)
Image

:D :D :D
BHF_Manijak

#1808 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Javlajam se za pripomoc,stid me vise,svaku noc,nista nikad ne radim.... :( pristavinamder u veliku dzezvu,ima nas mashallah :-D
zvjezdica_7

#1809 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote: Slaba si sa kondicijom aa?! :mrgreen: nista,moras i ti na visinske prpreme,gdje je mene Istocnjak vodio :lol: (usput gdje je taj insan,rece danas nema spavanja a gledaj ga sad :mrgreen: )

@Brat moj Arzuhal,ima da sutra forzamo za "Lijepu nasu" Bosnu i Hecegovinu,kad mlatnemo inshallah Armence,uh jedva cekam :bih: 8-)
Kondicija nula bodova :lol: :lol: :lol:

Fakat gdje je Istočnjak?
suspect_zero

#1810 Re: Ramazan, opet ;)

Post by suspect_zero »

sahan wrote:
Moze li espresso?
Image

Više uživam u ovoj...........espresso koliko god da zašećeriš opet gorak bude

Image
suspect_zero

#1811 Re: Ramazan, opet ;)

Post by suspect_zero »

BHF_Manijak wrote:
Javlajam se za pripomoc,stid me vise,svaku noc,nista nikad ne radim.... :( pristavinamder u veliku dzezvu,ima nas mashallah :-D

Nema šanse :) .............muškarcima u kuhinju ulaz zabranjen
BHF_Manijak

#1812 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

zvjezdica_7 wrote:
BHF_Manijak wrote: Slaba si sa kondicijom aa?! :mrgreen: nista,moras i ti na visinske prpreme,gdje je mene Istocnjak vodio :lol: (usput gdje je taj insan,rece danas nema spavanja a gledaj ga sad :mrgreen: )

Kondicija nula bodova :lol: :lol: :lol:

Fakat gdje je Istočnjak?
Eh slabo onad ti to Bogme...ko branila bi cast Vratnika,a tanka na kondiciji :mrgreen: :P zamisli tek da na Jarcedole moras,dobro,nisam cest laho gore,ali kad odem,odem pjeske..dusa na nos hoce izac` :lol:

@Suspect,eh ja konto pripomoci,kad eto,ne das mi..hajde kako hoces,ako zatreba, "vici".... :mrgreen:
Last edited by BHF_Manijak on 05/09/2009 02:30, edited 1 time in total.
arzuhal

#1813 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

Zamoliću ljude iz moderacije da istočnjaku prediju nick u LOŽAČ. Pa čovjek prvo krene malo da vježba na BHF-u, a onda sokolić (bude mu malo) počne ložit cijelu postavu: Svi večeras! Do zore! Nemoj da neko ne dođe! I lagano se, oko 22:30 garant, hiti u krpe da đonja...Ćiro mu ne bi japanki mogo okrenut, koji je to motivator...
HomeArt

#1814 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

suspect_zero wrote:
BHF_Manijak wrote:

Nema šanse :) .............muškarcima u kuhinju ulaz zabranjen
Pusti tu pricu nego sjedi i uzivaj vidis kako je Zvjezdica sredila terasu, evi teretna dzezva, Manijak nocas prere kahvenjake ;-)
Image
zvjezdica_7

#1815 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote: Eh slabo onad ti to Bogme...ko branila bi cast Vratnika,a tanka na kondiciji :mrgreen: :P zamisli tek da na Jarcedole moras,dobro,nisam cest laho gore,ali kad odem,odem pjeske..dusa na nos hoce izac` :lol:
Eh, čekaj, kad je odbrana časti Vratnika u pitanju, onda je to sasvim druga stvar :D
HomeArt

#1816 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

arzuhal wrote:Zamoliću ljude iz moderacije da istočnjaku prediju nick u LOŽAČ. Pa čovjek prvo krene malo da vježba na BHF-u, a onda sokolić (bude mu malo) počne ložit cijelu postavu: Svi večeras! Do zore! Nemoj da neko ne dođe! I lagano se, oko 22:30 garant, hiti u krpe da đonja...Ćiro mu ne bi japanki mogo okrenut, koji je to motivator...
Ma pusti ga eno ga drinja pa ce na sabahu pitati sdje je sjelo :D
arzuhal

#1817 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

suspect, selam maksuz :)

Meni su, kad se Vratnik spomene, najbolje varijante sa vozačima onih mini-buseva. Vozi frajer onim uličicama, a sve ćoškovi kuća sjevaju, samo čekam da otkine koji. Puši. Prolazimo pored mezarja, kad lola prebaci cigaru u ruku, objema rukama odozdo uhvati volan (podlakticama, jel) i poče fatihu učit :shock: Ništa on, završi, otra lice i nastavi. Jaran u mene i ja smijući se ispali skoro iz busa...Ej, Bosno Čudesna, crko ko te ne voli..
zvjezdica_7

#1818 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

sahan wrote:
arzuhal wrote:Zamoliću ljude iz moderacije da istočnjaku prediju nick u LOŽAČ. Pa čovjek prvo krene malo da vježba na BHF-u, a onda sokolić (bude mu malo) počne ložit cijelu postavu: Svi večeras! Do zore! Nemoj da neko ne dođe! I lagano se, oko 22:30 garant, hiti u krpe da đonja...Ćiro mu ne bi japanki mogo okrenut, koji je to motivator...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oplakah :-)
Ahmmed

#1819 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Ahmmed »

zvjezdica_7 wrote:
BHF_Manijak wrote: Eh slabo onad ti to Bogme...ko branila bi cast Vratnika,a tanka na kondiciji :mrgreen: :P zamisli tek da na Jarcedole moras,dobro,nisam cest laho gore,ali kad odem,odem pjeske..dusa na nos hoce izac` :lol:
Eh, čekaj, kad je odbrana časti Vratnika u pitanju, onda je to sasvim druga stvar :D

http://www.youtube.com/watch?v=dVPvc1ZwEUA

:bih:
arzuhal

#1820 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

sahan wrote:
Jes, jes :lol: Eto ga oko pola čvrke, veseo i razdragan, da digne atmosferu :lol:
BHF_Manijak

#1821 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

zvjezdica_7 wrote:
Ahaaaa,pa tako reci brate dragi,kad je dakle branit "boje Vratnika",tu si numero uno... :mrgreen: non paseran za mane haman! :-D

Sahan, :lol: jes jes,upravu si,gledajte Istocnjaka,u 15 do 4,onako nerazbudjen,iz postelje,jedav pise,selami drustvo sehursko i pita gdje su ostali :mrgreen:
suspect_zero

#1822 Re: Ramazan, opet ;)

Post by suspect_zero »

zvjezdice hajmo mi zapaliti dok se kahva malo ohladi :)

Image
arzuhal

#1823 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

Selam alejkum i merhaba, Ahmmed-bey :-D
Bullet Tooth Tony

#1824 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Bullet Tooth Tony »

:D :D eee hadzinice.... znam,znam :D
zvjezdica_7

#1825 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »