hadzinica wrote:ja sinoc na "vrh" Vrtanika, na terasi kod prijatelja popih kafu...o Allahu dragi kad "krenuse" ezani sa svih strana"...odsutila sam i zaplakala...pola srca ostavih u jednoj vratnickoj mahali (...i dio blatobrana )
Ramazan, opet ;)
- zvjezdica_7
#1801 Re: Ramazan, opet ;)
- BHF_Manijak
#1802 Re: Ramazan, opet ;)
Slaba si sa kondicijom aa?!zvjezdica_7 wrote:Eno sad...Šta fali mojim finim, tankim cigaretama? A pluća se neće pročistiti nego otkazati negdje na pola puta...BHF_Manijak wrote:Sahan,nismo vise sami,evo dodjem na burazer Arzuhal....![]()
Zvijezdice,znam da niko nije savrsen,i ja sam tanak na slatko i kahvu,sta ces tako nam je kako nam je![]()
a sto se cigara tice,pa Allahu dragi,eto nisam nikad pusac bio,ali kad vidim one boss slim,ne bih je vala nikad ni zapalio ako bi ono mora pusti!!![]()
@Zvijezdica,jos je`nom,()ne zali se plaho,Vratnik taman dodje da ti malo pluca procisti,jos ako izbjegnes kombi,tamam....
![]()
@Brat moj Arzuhal,ima da sutra forzamo za "Lijepu nasu" Bosnu i Hecegovinu,kad mlatnemo inshallah Armence,uh jedva cekam
- Bullet Tooth Tony
#1803 Re: Ramazan, opet ;)
hahah hadzinice hadzinicezvjezdica_7 wrote:hadzinica wrote:ja sinoc na "vrh" Vrtanika, na terasi kod prijatelja popih kafu...o Allahu dragi kad "krenuse" ezani sa svih strana"...odsutila sam i zaplakala...pola srca ostavih u jednoj vratnickoj mahali (...i dio blatobrana )![]()
-
suspect_zero
#1804 Re: Ramazan, opet ;)
Bolje vas našla
............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake 
-
HomeArt
#1805 Re: Ramazan, opet ;)
Moze li espresso?suspect_zero wrote:Bolje vas našla............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake

- Ahmmed
- zvjezdica_7
#1807 Re: Ramazan, opet ;)
suspect_zero wrote:Bolje vas našla............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake

- BHF_Manijak
#1808 Re: Ramazan, opet ;)
Javlajam se za pripomoc,stid me vise,svaku noc,nista nikad ne radim....suspect_zero wrote:Bolje vas našla............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake
- zvjezdica_7
#1809 Re: Ramazan, opet ;)
Kondicija nula bodovaBHF_Manijak wrote: Slaba si sa kondicijom aa?!nista,moras i ti na visinske prpreme,gdje je mene Istocnjak vodio
(usput gdje je taj insan,rece danas nema spavanja a gledaj ga sad
)
@Brat moj Arzuhal,ima da sutra forzamo za "Lijepu nasu" Bosnu i Hecegovinu,kad mlatnemo inshallah Armence,uh jedva cekam![]()
Fakat gdje je Istočnjak?
-
suspect_zero
#1810 Re: Ramazan, opet ;)
sahan wrote:Moze li espresso?suspect_zero wrote:Bolje vas našla............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake
Više uživam u ovoj...........espresso koliko god da zašećeriš opet gorak bude

-
suspect_zero
#1811 Re: Ramazan, opet ;)
BHF_Manijak wrote:Javlajam se za pripomoc,stid me vise,svaku noc,nista nikad ne radim....suspect_zero wrote:Bolje vas našla............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake
pristavinamder u veliku dzezvu,ima nas mashallah
Nema šanse
- BHF_Manijak
#1812 Re: Ramazan, opet ;)
Eh slabo onad ti to Bogme...ko branila bi cast Vratnika,a tanka na kondicijizvjezdica_7 wrote:Kondicija nula bodovaBHF_Manijak wrote: Slaba si sa kondicijom aa?!nista,moras i ti na visinske prpreme,gdje je mene Istocnjak vodio
(usput gdje je taj insan,rece danas nema spavanja a gledaj ga sad
)
@Brat moj Arzuhal,ima da sutra forzamo za "Lijepu nasu" Bosnu i Hecegovinu,kad mlatnemo inshallah Armence,uh jedva cekam![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat gdje je Istočnjak?
@Suspect,eh ja konto pripomoci,kad eto,ne das mi..hajde kako hoces,ako zatreba, "vici"....
Last edited by BHF_Manijak on 05/09/2009 02:30, edited 1 time in total.
- arzuhal
#1813 Re: Ramazan, opet ;)
Zamoliću ljude iz moderacije da istočnjaku prediju nick u LOŽAČ. Pa čovjek prvo krene malo da vježba na BHF-u, a onda sokolić (bude mu malo) počne ložit cijelu postavu: Svi večeras! Do zore! Nemoj da neko ne dođe! I lagano se, oko 22:30 garant, hiti u krpe da đonja...Ćiro mu ne bi japanki mogo okrenut, koji je to motivator...
-
HomeArt
#1814 Re: Ramazan, opet ;)
Pusti tu pricu nego sjedi i uzivaj vidis kako je Zvjezdica sredila terasu, evi teretna dzezva, Manijak nocas prere kahvenjakesuspect_zero wrote:BHF_Manijak wrote:Javlajam se za pripomoc,stid me vise,svaku noc,nista nikad ne radim....suspect_zero wrote:Bolje vas našla............u pravi vakat sam došla, sijelo tek počelo..........može kahva, ja perem kahvenjake
pristavinamder u veliku dzezvu,ima nas mashallah
Nema šanse.............muškarcima u kuhinju ulaz zabranjen

- zvjezdica_7
#1815 Re: Ramazan, opet ;)
Eh, čekaj, kad je odbrana časti Vratnika u pitanju, onda je to sasvim druga stvarBHF_Manijak wrote: Eh slabo onad ti to Bogme...ko branila bi cast Vratnika,a tanka na kondiciji![]()
zamisli tek da na Jarcedole moras,dobro,nisam cest laho gore,ali kad odem,odem pjeske..dusa na nos hoce izac`
-
HomeArt
#1816 Re: Ramazan, opet ;)
Ma pusti ga eno ga drinja pa ce na sabahu pitati sdje je sjeloarzuhal wrote:Zamoliću ljude iz moderacije da istočnjaku prediju nick u LOŽAČ. Pa čovjek prvo krene malo da vježba na BHF-u, a onda sokolić (bude mu malo) počne ložit cijelu postavu: Svi večeras! Do zore! Nemoj da neko ne dođe! I lagano se, oko 22:30 garant, hiti u krpe da đonja...Ćiro mu ne bi japanki mogo okrenut, koji je to motivator...
- arzuhal
#1817 Re: Ramazan, opet ;)
suspect, selam maksuz
Meni su, kad se Vratnik spomene, najbolje varijante sa vozačima onih mini-buseva. Vozi frajer onim uličicama, a sve ćoškovi kuća sjevaju, samo čekam da otkine koji. Puši. Prolazimo pored mezarja, kad lola prebaci cigaru u ruku, objema rukama odozdo uhvati volan (podlakticama, jel) i poče fatihu učit
Ništa on, završi, otra lice i nastavi. Jaran u mene i ja smijući se ispali skoro iz busa...Ej, Bosno Čudesna, crko ko te ne voli..
Meni su, kad se Vratnik spomene, najbolje varijante sa vozačima onih mini-buseva. Vozi frajer onim uličicama, a sve ćoškovi kuća sjevaju, samo čekam da otkine koji. Puši. Prolazimo pored mezarja, kad lola prebaci cigaru u ruku, objema rukama odozdo uhvati volan (podlakticama, jel) i poče fatihu učit
- zvjezdica_7
#1818 Re: Ramazan, opet ;)
sahan wrote:Ma pusti ga eno ga drinja pa ce na sabahu pitati sdje je sjeloarzuhal wrote:Zamoliću ljude iz moderacije da istočnjaku prediju nick u LOŽAČ. Pa čovjek prvo krene malo da vježba na BHF-u, a onda sokolić (bude mu malo) počne ložit cijelu postavu: Svi večeras! Do zore! Nemoj da neko ne dođe! I lagano se, oko 22:30 garant, hiti u krpe da đonja...Ćiro mu ne bi japanki mogo okrenut, koji je to motivator...
Oplakah
- Ahmmed
#1819 Re: Ramazan, opet ;)
zvjezdica_7 wrote:Eh, čekaj, kad je odbrana časti Vratnika u pitanju, onda je to sasvim druga stvarBHF_Manijak wrote: Eh slabo onad ti to Bogme...ko branila bi cast Vratnika,a tanka na kondiciji![]()
zamisli tek da na Jarcedole moras,dobro,nisam cest laho gore,ali kad odem,odem pjeske..dusa na nos hoce izac`
http://www.youtube.com/watch?v=dVPvc1ZwEUA
- arzuhal
#1820 Re: Ramazan, opet ;)
Jes, jessahan wrote:Ma pusti ga eno ga drinja pa ce na sabahu pitati sdje je sjeloarzuhal wrote:Zamoliću ljude iz moderacije da istočnjaku prediju nick u LOŽAČ. Pa čovjek prvo krene malo da vježba na BHF-u, a onda sokolić (bude mu malo) počne ložit cijelu postavu: Svi večeras! Do zore! Nemoj da neko ne dođe! I lagano se, oko 22:30 garant, hiti u krpe da đonja...Ćiro mu ne bi japanki mogo okrenut, koji je to motivator...
- BHF_Manijak
#1821 Re: Ramazan, opet ;)
Ahaaaa,pa tako reci brate dragi,kad je dakle branit "boje Vratnika",tu si numero uno...zvjezdica_7 wrote:Eh, čekaj, kad je odbrana časti Vratnika u pitanju, onda je to sasvim druga stvarBHF_Manijak wrote: Eh slabo onad ti to Bogme...ko branila bi cast Vratnika,a tanka na kondiciji![]()
Sahan,
-
suspect_zero
#1822 Re: Ramazan, opet ;)
zvjezdice hajmo mi zapaliti dok se kahva malo ohladi

- arzuhal
#1823 Re: Ramazan, opet ;)
Selam alejkum i merhaba, Ahmmed-bey 
- Bullet Tooth Tony
#1824 Re: Ramazan, opet ;)
- zvjezdica_7