Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Strpljiva

#1801 Re: Raskid veze

Post by Strpljiva »

XOptimisticna wrote:Trazim.Ali danas sve sve lakse moze naci nego nesto normalno.....
A ako pricam o njemu-mislim da mi je tako lakse kada cujem neki komentar
Samo da utefterim da mi je ova dama omiljeni troll - sa stilom :-D
Ghost_Rider_XXX

#1802 Re: Raskid veze

Post by Ghost_Rider_XXX »

To da li je ona troll ili ne je najmanji problem. Ono što je evidento da ima jako puno žena koje nažalost razmišljaju na način na koji kako ti kažeš naš troll sa stilom to iznosi.
XOptimisticna

#1803 Re: Raskid veze

Post by XOptimisticna »

A sta je ovdje troll?To sto sam rekla da je tesko naci nekog normalnog?Onda ja definitivno nalijecem na totalno pogresne.Ili imam magnet za "nenormalne"
Ghost_Rider_XXX

#1804 Re: Raskid veze

ključna stvar je šta ti podrazumjevaš pod normalno?!
Strpljiva

#1805 Re: Raskid veze

Post by Strpljiva »

Ghost_Rider_XXX wrote:To da li je ona troll ili ne je najmanji problem. Ono što je evidento da ima jako puno žena koje nažalost razmišljaju na način na koji kako ti kažeš naš troll sa stilom to iznosi.
Za svaku je pohvalu Ghost tvoja dobra volja da pomogneš, ali good luck! Poznajem djevojke/žene koje se mazohizmom hrane i tu ni ti ni ja ne možemo ništa. Svaki savjet na jedno uho uđe na drugo izađe. Svejsne su boli, žele pobjeći iz takvih veza, ali ne ide. Radije biraju njega, nego sebe. I nemam ja ništa protiv toga - njima lijepo, meni ne smetaju.

Ja sam po defaultu nešto k'o Fu-Do iz TLN, ali nije baš da sam toliki mazohista pomagati curi kojoj je evidentno dosadno. Mada mi je zaista draga, jer zna kada se pojaviti s pitanjem, temom i slično. Pozdravljam ja takve, fali nam opuštenih tema, smijeha. Bar da se virtuelno zabavimo, kada smo zaboravili u stvarnosti.
XOptimisticna

#1806 Re: Raskid veze

Post by XOptimisticna »

Ghost_Rider_XXX wrote:ključna stvar je šta ti podrazumjevaš pod normalno?!
Pa nije sigurno ovo na sta nalazim-jedan pijanac totalni,drugi egoisdta,treci sadista i zenomrzac,cetvrti svalercina.....
Jesu li to normalni muskarci ?
vesela_sveska

#1807 Re: Raskid veze

Post by vesela_sveska »

XOptimisticna wrote:
Pa nije sigurno ovo na sta nalazim-jedan pijanac totalni,drugi egoisdta,treci sadista i zenomrzac,cetvrti svalercina.....
Dje ima takvih,ja ih prosto obaozavam :D
XOptimisticna

#1808 Re: Raskid veze

Post by XOptimisticna »

Ja cu ti poslati bivseg-sve ovo u njemu jednom :D
Ghost_Rider_XXX

#1809 Re: Raskid veze

XOptimisticna wrote:
Draga moja ja ne pitah šta si nalazila, to utvrdismo da je škart roba. Šta je ono što ti tražiš u insanu? Krenimo odatle.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1810 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

Strpljiva wrote:
XOptimisticna wrote:Trazim.Ali danas sve sve lakse moze naci nego nesto normalno.....
A ako pricam o njemu-mislim da mi je tako lakse kada cujem neki komentar
Samo da utefterim da mi je ova dama omiljeni troll - sa stilom :-D
:dance: :D
vesela_sveska

#1811 Re: Raskid veze

Post by vesela_sveska »

XOptimisticna wrote:Ja cu ti poslati bivseg-sve ovo u njemu jednom :D
3 u 1 :D
XOptimisticna

#1812 Re: Raskid veze

Post by XOptimisticna »

Ghost_Rider_XXX wrote: Draga moja ja ne pitah šta si nalazila, to utvrdismo da je škart roba. Šta je ono što ti tražiš u insanu? Krenimo odatle.
Sta trazim?Recimo nekoga ko postuje mene kao osobu,nekoga ko ce da bude vjeran,nekoga ko u sebi posjeduje osjecaje i gleda i ono kako se ja osjecam a ne samo kako je njemu.....Nekoga ko je normalan......Blag,njezan,privrzen....Neko ko postuje rijec LJUBAV
fidoremilienko

#1813 Re: Raskid veze

Post by fidoremilienko »

XOptimisticna wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote: Draga moja ja ne pitah šta si nalazila, to utvrdismo da je škart roba. Šta je ono što ti tražiš u insanu? Krenimo odatle.
Sta trazim?Recimo nekoga ko postuje mene kao osobu,nekoga ko ce da bude vjeran,nekoga ko u sebi posjeduje osjecaje i gleda i ono kako se ja osjecam a ne samo kako je njemu.....Nekoga ko je normalan......Blag,njezan,privrzen....Neko ko postuje rijec LJUBAV
Nema toga. Nemoj džabe da tražiš :D
Wutkica

#1814 Re: Raskid veze

Post by Wutkica »

fidoremilienko wrote:
XOptimisticna wrote:
Nema toga. Nemoj džabe da tražiš :D
Naucno je dokazano da muskarci varaju, ne posjeduju osjecaje i lazu...eno neki dan bio clanak :D :lol:
bosnianidiot

#1815 Re: Raskid veze

Post by bosnianidiot »

XOptimisticna wrote:
Vidis, isto tako bi se moglo reci da je nemoguce naci skromnu djevojku, koja nije sklona tracevima, koja ne roni suze gledajuci sapunice, ne pretvara se u cudoviste kada je u PMS-u, sa kojom svadje uglavnom nastaju pri zajednickom gledanju meca Federer - Nadal, koja ne misli da je Star Wars glupost, zna sta je objektno orjentirano programiranje :D itd...Pa opet, ja nasao jednu takvu :)

Generalizacija je cudo, i ja bih mogao napisati milion stereotipa o zenama, ali stvar je u tome da pocnes traziti na drugim mjestima, i naci ces upravo takvog kakvog trazis...
XOptimisticna

#1816 Re: Raskid veze

Post by XOptimisticna »

bosnianidiot wrote:ali stvar je u tome da pocnes traziti na drugim mjestima, i naci ces upravo takvog kakvog trazis...
Daj mi je3dno mjesto gdje takav zalazi odmah idem tamo
fidoremilienko

#1817 Re: Raskid veze

Post by fidoremilienko »

Wutkica wrote: Naucno je dokazano da muskarci varaju, ne posjeduju osjecaje i lazu...eno neki dan bio clanak :D :lol:
E nek su žeen suprotne od toga :D :dance:
bosnianidiot

#1818 Re: Raskid veze

Post by bosnianidiot »

XOptimisticna wrote:
bosnianidiot wrote:ali stvar je u tome da pocnes traziti na drugim mjestima, i naci ces upravo takvog kakvog trazis...
Daj mi je3dno mjesto gdje takav zalazi odmah idem tamo
Pa ne postoji fiksno mjesto izlaska za "nice guys" ( kako ovo glupo zvuci), ali ako si ti imala samo negativna iskustva, ocito nesto nije uredu sa tvojim izborom muskaraca. Ne mogu svi biti losi, nego samo ti biras takve.
Osvrni se malo oko sebe, obrati paznju na one koji ti prilaze kao prijatelji...(to je taj sindrom prijatelja, kad te zene jednostavno ne gledaju kao muskarca ako im postanes previse dobar prijatelj).
Uglavnom, ili smo svi mi muskarci na planeti kreteni, ili sa tvojim izborom muskaraca nesto nije uredu...sama razmisli sta je od to dvoje vjerovatnije :)
XOptimisticna

#1819 Re: Raskid veze

Post by XOptimisticna »

Pa ocigledno je to da mene privlace kreteni.Kao da mi na celu pise "Magnet za idiote" :sad:
PalaSa Marsa

#1820 Re: Raskid veze

Post by PalaSa Marsa »

Hm. :roll: :zoka: :D
XOptimisticna

#1821 Re: Raskid veze

Post by XOptimisticna »

Ma to da svi dobiju sta zasluzuju neznam da sam zasluztila tako nesto.Ma vise sam pristalica one-Kad si fin jasu te kako hoce :sad:
fidoremilienko

#1822 Re: Raskid veze

Post by fidoremilienko »

XOptimisticna wrote:Ma to da svi dobiju sta zasluzuju neznam da sam zasluztila tako nesto.Ma vise sam pristalica one-Kad si fin jasu te kako hoce :sad:
jaši, jaši svi smo naši :roll:
bosnianidiot

#1823 Re: Raskid veze

Post by bosnianidiot »

XOptimisticna wrote:Pa ocigledno je to da mene privlace kreteni.Kao da mi na celu pise "Magnet za idiote" :sad:
Pa sta ocekujes onda? Svjesna si problema i znas da je jedino rjesenje da promijenis tip muskaraca sa kojim izlazis.
Muskarci koje ti opisujes su vecinom sminkercici, tatini sinovi, lokalni bilderi i "face" od kojih ni jedna normalna djevojka ne ocekuje bilo sta ozbiljno.
Kloni se takvih i neces imati problema.
Cholina_Lokica

#1824 Re: Raskid veze

Post by Cholina_Lokica »

Svako nadje ono sto trazi...
Mis mekinjas

#1825 Re: Raskid veze

Post by Mis mekinjas »

XOptimisticna wrote:Ma to da svi dobiju sta zasluzuju neznam da sam zasluztila tako nesto.Ma vise sam pristalica one-Kad si fin jasu te kako hoce :sad:
ima jedna Dalmatinska... odlična....
Radi dobro, poij govno... :wink:
Post Reply