Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hvala! A može li ovo i na obraze? Ne vjerujem da može s obzirom na naziv a i boje Ima li šta ono da se možeš i po obrazima razmazat, gdje god vidiš na licu neko sivilo
Partizzanka sorry ja sam ih tako nazvala a sigurno imaju neki ljepši naziv. Ma to ono ( joj jesam zaglupila Bože moj ) da malo osvježiš ten nekim sjajem ovim onim, NEČIM uglavnom što popravi trenutni dojam. Nisam pratila u zadnje vrijeme jel se šta novo pojavilo a vidim da ste vi ovdje o svačemu u toku- hvala Bogu pa reko da vas pitam.
Mariella wrote:To je eyeliner u gelu, i meni super izgleda, cini mi se da kazu da je najbolji bobby brown, a mogu misliti koliko je taj para
Ali zato eyelinere u gelu imaš i u dmu, alverde nova kolekcija ih ima u više boja.
Nisam znala da ima u dm-u toga Hvala Jesi li ti isprobala, valjaju li?
A juce sam trazila tus sa sljokicama, ali da ima u bojama raznim i vidjela sam jedino deborah bila je zlatna i crna, 15 KM. Znate li ima li u CM-u nesto slicno medju drugim markama
šatirana_ljubičica wrote:Hvala! A može li ovo i na obraze? Ne vjerujem da može s obzirom na naziv a i boje Ima li šta ono da se možeš i po obrazima razmazat, gdje god vidiš na licu neko sivilo
Partizzanka sorry ja sam ih tako nazvala a sigurno imaju neki ljepši naziv. Ma to ono ( joj jesam zaglupila Bože moj ) da malo osvježiš ten nekim sjajem ovim onim, NEČIM uglavnom što popravi trenutni dojam. Nisam pratila u zadnje vrijeme jel se šta novo pojavilo a vidim da ste vi ovdje o svačemu u toku- hvala Bogu pa reko da vas pitam.
Da ne mislis na highlighter? Na primjer ima prvo bronzer da stavis ispod jagodica, a highlighter ide iznad Ja sam ovaj neki dan gledala, kod nas ne znam kakvih ima
Giordani iz oriflame-a je bio odlican, bas je steta sto ga nema vise, on je bio tecni, kao iluminator, ovaj nisma probala.
Tecni je isto odlican od Chanel-a, smao mu ej malo cijena u odnosu na taj oriflame bezveze a ista stavr vjerujte mi
Pacificgirl wrote:@Mariella: Nisam ja isprobala jer više volim olovke za oči, ali na drugom forumu ih cure baš hvale, a i nisu skupi, 5 KM, vrijedi probati.
Cime se nanosi,jel dodje nesto uz njih ili moras kupiti kist?
Giordani iz oriflame-a je bio odlican, bas je steta sto ga nema vise, on je bio tecni, kao iluminator, ovaj nisma probala.
Tecni je isto odlican od Chanel-a, smao mu ej malo cijena u odnosu na taj oriflame bezveze a ista stavr vjerujte mi
Ih taj Giordaniev nisam probala!
A Chanel...ne dolazi u obzir jer znam im cijene
Pacificgirl wrote:@Mariella: Nisam ja isprobala jer više volim olovke za oči, ali na drugom forumu ih cure baš hvale, a i nisu skupi, 5 KM, vrijedi probati.
Cime se nanosi,jel dodje nesto uz njih ili moras kupiti kist?