Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Not My Idea wrote:Meni jos nikad nije jasno otkud ovaj jala da ide na euroviziju, posto je dotad bio poznat samo u Svrakinom selu....? Kojom vezom i kako se doslo bas do njega?
Ozbiljno pitam
Not My Idea wrote:Meni jos nikad nije jasno otkud ovaj jala da ide na euroviziju, posto je dotad bio poznat samo u Svrakinom selu....? Kojom vezom i kako se doslo bas do njega?
Ozbiljno pitam
ko ide na eruoviziju??
Pa isao on prije dvije-tri godine,predstavljao nas. S deenom i dalal
Tad se prvi put i culo za njega. Bar u mom selu. Covjek otisao na euroviziju a nijedan novinar nije znao jel jala il je dzala....
Ozbiljno pitam
ko ide na eruoviziju??
Pa isao on prije dvije-tri godine,predstavljao nas. S deenom i dalal
Tad se prvi put i culo za njega. Bar u mom selu. Covjek otisao na euroviziju a nijedan novinar nije znao jel jala il je dzala....
Ozbiljno pitam
pa preko don almira, on je bio producent, a za djalu brata je rekao da je to njegov mali brat poslije onog incidenta na vlasicu
Tad je bumba bio u zatvoru, inace bi on podero pjesmu.
Kad je izaso iz zatvora nije imo zuba, djala mu platio da mu naprave plasticne zube
Otiso brat poslije da jede hamburger, zubi mu se istopili
samira mi