znaci rezim je zlocinacki.muzicar_iz_parka wrote:Ne mogu zato što su režim.zavrzlama wrote:muzicar_iz_parka wrote:Opozicija ga iskoristila i nikome nista.
Zbog njega su i dobili onoliko glasova ne čineći ništa, oko 30%.
Opet ostaje on sam sa svojim gubitkom i prepušten milosti i nemilosti starog-novog režima.
sto ga nije iskoristio snsd.....
Uradili bi isto da su na kontra strani.
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
-
zavrzlama
#1801 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
-
klosar pravi
#1802 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Upravo što kaze on još 100 godina procjenjujem da ce biti taman da se sve vrati na pravi put naravno ako u međuvremenu ne pukne novi rat, a neki sukobi su neminovni pun rat je vec teže..Cherry-Cherry wrote:made_in_sarajevo wrote:Zato i narednih 100 godina samo glasat za nase i za 100 godina vrtiti 92 u svakoj mogucoj temi. Ograniceni ljudi ko lavor. Ljudi ratovali, ljudi pojeli govno radi toga na kraju. Bar vecina je pojela dok su se ostali kvalitetno obogatili. Covjeku ubiju dijete, na sve nacine prikrivijau dokaze i vlast ga ismijava i dodje neko da kaze kako je bio u njihovoj vojsci i radi toga ko ga jebe. Znaci ni Memica ne treba podrzati jer je isto bio u vojsci, pa mu jos cerka usla u politiku. Ma jasta maltretiraju obican narod. Jos Memic ode u BL da podrzi Dragicevica,a ovaj dodje u Sarajevo da podrzi Memica. Ja mislim da je to sve Amerika kriva. Ne treba ni ubicu Vedrana Puljica pronaci, garant je Vedranov neko bio u HVO Sarajevo i automatski jebat ga jer se ne slaze sa nasim.
Zato kad brudin brat se napije, ubije momka pa sebe u Miljackoj, tad cemo.oplakivati i suosjecati se sa brudama.
Samo nasi pa dok se boje ne rastope.![]()
I nikad nećemo doći pameti, što je najgore.
Tacnije kad skontate koliko smo ubijani u proteklom ratu normalan je period od nekih 50 godina od završetka da se to vrati u normalu malo kad izginemo mi koji smo rođeni na samom pocetku ili na kraju rata..
A tih 50 što znaci 100 koje zaokružujem eh to ce vec biti neke nove generacije koje nece nešto plaho ni zanimati ubijanja.
Davoru se mora dati podrška ono što pojedinci poput frikija stajlija imaju u umu je da eto ako mi damo tu neku podršku covjeku kojem su silovali sina i onda ubili mi smo onda glupe balije koje bi opet da imamo priliku vratili se u krevet s pravoslavnim bosancima što je daleko od istine.
-
klosar pravi
#1803 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
General War wrote:Svakoj sili dodje kraj pa ce joj doci i prema vama, samo polako...ali ima razlike pravda i mrznja, ovaj lik ima drugacije razloge sto ovako pise.banjaluka078 wrote:Mi manjinci u BL smo svakako navikli da se sami za zebe izborimo koliko možemo. Nema za nas protesta ovdje, ali nema ni u Sarajevu. Ničemu bitni i to ti je. Valja zadržati i glavu na ramenima i razum u njoj.General War wrote: Dobro, a je li bosnjo protestvovao gdje? Je li Ferhadija izgradjena ili nije? Gdje su bosnjacki zastitnici bili, jel ko sta rekao, zaprijetio?
Nemoj biti srbin i puniti ljudima mozak glupostima RS je tu da ostane, a mi nikad necemo napasti.
Baš kao što je Kosovo tu da ostane kao i BiH kakva je sad.
-
klosar pravi
#1804 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
insomnia78 wrote:On u biti hoce da kaze “nisam se ja za ovo borio”
(To sto ta borba ukljucuje zatiranje avega nesrpskog, silovanja, premlacivanja, protjerivanja, ubistva, opsade i genocid nije njegov problem)
Konacno u moru nebuloza nešto konkretno.
Inace moram te pitati da li zbog arapa iz fr i pokrivenih žena nešto ne možeš muslimane?
Da li je moguce da si toiko odsutan iz ove države da misliš da smo Palestinci iako biramo katolicima bosanskim predsjednika ili da su današnje bošnje gore od onih iz 90ih koje se nisu ni naoružale?
- General War
#1805 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Najgore sto ostane su takvi kao ti i na jednoj i na drugoj strani , cuj nemoj biti "srbin".klosar pravi wrote:General War wrote: Svakoj sili dodje kraj pa ce joj doci i prema vama, samo polako...ali ima razlike pravda i mrznja, ovaj lik ima drugacije razloge sto ovako pise.
Nemoj biti srbin i puniti ljudima mozak glupostima RS je tu da ostane, a mi nikad necemo napasti.
Baš kao što je Kosovo tu da ostane kao i BiH kakva je sad.
Kakvi vas vode, naravno da necete nikad napasti niti ista dobro tom svijetu donjeti.
-
klosar pravi
#1806 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Odakle si ti majke ti?General War wrote:Najgore sto ostane su takvi kao ti i na jednoj i na drugoj strani , cuj nemoj biti "srbin".klosar pravi wrote:General War wrote: Svakoj sili dodje kraj pa ce joj doci i prema vama, samo polako...ali ima razlike pravda i mrznja, ovaj lik ima drugacije razloge sto ovako pise.
Baš kao što je Kosovo tu da ostane kao i BiH kakva je sad.![]()
Kakvi vas vode, naravno da necete nikad napasti niti ista dobro tom svijetu donjeti.
- General War
#1807 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Iz Tokija, sto majke ti?klosar pravi wrote:Odakle si ti majke ti?General War wrote: Najgore sto ostane su takvi kao ti i na jednoj i na drugoj strani , cuj nemoj biti "srbin".![]()
-
klosar pravi
#1808 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
General War wrote:Iz Tokija, sto majke ti?klosar pravi wrote:Odakle si ti majke ti?General War wrote: Najgore sto ostane su takvi kao ti i na jednoj i na drugoj strani , cuj nemoj biti "srbin".![]()
Zato što je skoro milion bosanskih pravoslavaca u Bosni zato što nemamo ni vojni rok zato što kad bi prvi krenuli izgubili bi svu podršku zapada zato što bez podrške zapada logistički ne bi mogli napraviti ništa kvalitetno dakle pricamo o potencijalnom ratu.
Da možda bi ocistili brzo Lukavicu i ostalo, al' dugoročni problem bi ostao.
Tako da pitam te opet još jednom odakle si pa pa spominješ te stvari djevojci ili možda starijoj gospođi iz BL?
- General War
#1809 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zar je zabranjeno saosjecati se sa nekim?klosar pravi wrote:General War wrote:
Zato što je skoro milion bosanskih pravoslavaca u Bosni zato što nemamo ni vojni rok zato što kad bi prvi krenuli izgubili bi svu podršku zapada zato što bez podrške zapada logistički ne bi mogli napraviti ništa kvalitetno dakle pricamo o potencijalnom ratu.
Da možda bi ocistili brzo Lukavicu i ostalo, al' dugoročni problem bi ostao.
Tako da pitam te opet još jednom odakle si pa pa spominješ te stvari djevojci ili možda starijoj gospođi iz BL?
Nemaju ni " bosanski pravoslavci" vojsku niti oruzja.
Politicki je moglo bolje, ali se ispostavilo da " bosanki muslimani" su legli na rudu...tj, bolje 100% vlasti na 33% teritorije nego obratno.
-
klosar pravi
#1810 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma jebo politiku ba nema nacionalnog naboja niti na jednoj strani da se krene u neki sukob, sad je svak' u svom toru i nema ti tu puno filozofije..
Nema ti više skoro 100 procentne Grbavice pune bosanskih pravoslavaca da neko nešto pokuša.
Tih 33 % posto teritorije i ostalih gluposti to se mačku o rep može kačiti u suštini jer je RS naprosto pustinja kao što je i Hercegovina velikim dijelom i mi smo donekle isto, al' je situacija neuporedivo bolja ljudi u Sarajevo dolaze da rade..
Tako da opet nije mi jasno gdje okreces pricu sad od mog prvobitnog upisa da je RS tu da ostane.
I ne treba uopšte režati bez potrebe i lajati kad od napada nema ništa.
Ne znam jesi li meni napisao da li je zabranjeno suosjecati se s nekim?
Ja sam uz Davora 100 % ta bol koju on osjeca je nešto nevjerovatno do te mjere da ne možeš spavati znam po sebi jer mi je umro neko blizak i nakon 10 godina i dalje svaki drugi dan imam momente tuge,..
A kakva bi mi bila tuga da sam na njegovom mjestu?
Tuga i cinjenica da mu su mu sinu analno gurali stvari i onda ga ubili?
Krva osveta vjerovatno, nadam se da necu imati tu priliku u buducnosti 26 mi je trenutno.
Nema ti više skoro 100 procentne Grbavice pune bosanskih pravoslavaca da neko nešto pokuša.
Tih 33 % posto teritorije i ostalih gluposti to se mačku o rep može kačiti u suštini jer je RS naprosto pustinja kao što je i Hercegovina velikim dijelom i mi smo donekle isto, al' je situacija neuporedivo bolja ljudi u Sarajevo dolaze da rade..
Tako da opet nije mi jasno gdje okreces pricu sad od mog prvobitnog upisa da je RS tu da ostane.
I ne treba uopšte režati bez potrebe i lajati kad od napada nema ništa.
Ne znam jesi li meni napisao da li je zabranjeno suosjecati se s nekim?
Ja sam uz Davora 100 % ta bol koju on osjeca je nešto nevjerovatno do te mjere da ne možeš spavati znam po sebi jer mi je umro neko blizak i nakon 10 godina i dalje svaki drugi dan imam momente tuge,..
A kakva bi mi bila tuga da sam na njegovom mjestu?
Tuga i cinjenica da mu su mu sinu analno gurali stvari i onda ga ubili?
Krva osveta vjerovatno, nadam se da necu imati tu priliku u buducnosti 26 mi je trenutno.
- Maraschino
#1811 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
kada si tako osjetljiv pridruzi se makar jednom 11tog u mjesecu
- insomnia78
-
muzicar_iz_parka
#1813 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
I opozicija ima zločinačku prošlost, sve je to isto, samo uloge zamjenjene.zavrzlama wrote:
znaci rezim je zlocinacki.
-
Neregistrirani
#1814 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Da se imalo kontas u politiku i likove, bilo bi ti jasno da ovo nije u Banjaluci. Radi se o predizbornom skupu DF-a u Tuzli. U vremenu fake news, bar sekundicu istrazi svoje tvrdnje. I ne citaj Alo, nije dobro za mentalno zdravlje.Novosti wrote:Neregistrirani wrote:Nisi dobro vidio.Novosti wrote:Negdje sam vidio da se i Čedomir Jovanović pridružio skupu i ko fol nema to veze s politikom ma jok... David je tu najmanje bitan.
http://www.alo.rs/vesti/politika/ceda-p ... 90581/vest
-
klosar pravi
#1815 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Maraschino wrote:kada si tako osjetljiv pridruzi se makar jednom 11tog u mjesecu
Ne znam da li meni govoriš, al' bio sam nekoliko puta na tim okupljanjima za Dženana da ne nazovem protesti jer su meni protesti jedino ako se nasilno pokuša na nešto..
Baš kao za Denisa Mrnjavca za dvije pregažene djevojke..
To je dužnost da se ode nije mi nikad bilo teško..
Možda za BL govoriš?
- insomnia78
#1816 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Bosnjacki nema govora. Ne asocira ti ni na sta jedanesti sedmi?
-
klosar pravi
#1817 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
insomnia78 wrote:Bosnjacki nema govora. Ne asocira ti ni na sta jedanesti sedmi?
Ne mogu na prvu da odgovorim..
Možda Srebrenica?
- insomnia78
-
klosar pravi
#1819 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
insomnia78 wrote:Pa nista. Ima guglo.
Znaci nije Srebrenica?
- Maraschino
-
klosar pravi
#1821 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Maraschino wrote:![]()
Ništa idiot sam i malouman hvala na odgovoru..
-
Novosti
#1822 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
http://ba.n1info.com/a289307/Vijesti/Vi ... avida.htmlDa se imalo kontas u politiku i likove, bilo bi ti jasno da ovo nije u Banjaluci. Radi se o predizbornom skupu DF-a u Tuzli. U vremenu fake news, bar sekundicu istrazi svoje tvrdnje. I ne citaj Alo, nije dobro za mentalno zdravlje.
Za sliku sam kasnije sazno da nije iz BL al svejedno PZD je postala poligon za politiku.
-
Novosti
#1823 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
1. Ekstremistička jer čini nasilje tj. nerede te se poziva na isto. Pročitaj zadnje vijesti.Zašto ekstremistička ?? Jer traži pravdu za svojeg ubijenog sina ??
Hajde recimo ovako , neko ti ubije dijete koji si hranio 21 godinu , ti bi bio mrtva hladan ??
2. Kakvu pravdu? Ja koliko vidim iza toga stoje tko zna kakvi interesi možda i sam otac ima neke skrivene interese vidiš da se ufuro u ulogu vođe. David je kao što sam naveo ranije tu najmanje bitan.
3. E zato treba ranije razmišljat a ne kad se desi, naravno da nebi bio mrtav ladan al neb sigurno ove "performanse" radio ako bio znao i sam da se moje dijete upetljalo u nešto što netreba. Da moje dijete pravi sranja tj. npr. drogira se, tuče se svako malo, viđanje sa sumnjivim tipovima(dilerima npr.) itd. što je Davor sve to znao i onda prodaje priču o Davidu kao nekoj moralnoj vertikali. Nekažem, to ne opravdava ubojstvo zapravo nikad ne postoji opravdanje za ubistvo bilo koji slučaj da je ali s obzirom na gore sve navedeno ne treba se začudit kad onda se desi ubistvo. Tko zna u sta je David bio upetljan sve.
- Maraschino
- Janjicar
#1825 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Novosti wrote:1. Ekstremistička jer čini nasilje tj. nerede te se poziva na isto. Pročitaj zadnje vijesti.Zašto ekstremistička ?? Jer traži pravdu za svojeg ubijenog sina ??
Hajde recimo ovako , neko ti ubije dijete koji si hranio 21 godinu , ti bi bio mrtva hladan ??
2. Kakvu pravdu? Ja koliko vidim iza toga stoje tko zna kakvi interesi možda i sam otac ima neke skrivene interese vidiš da se ufuro u ulogu vođe. David je kao što sam naveo ranije tu najmanje bitan.
3. E zato treba ranije razmišljat a ne kad se desi, naravno da nebi bio mrtav ladan al neb sigurno ove "performanse" radio ako bio znao i sam da se moje dijete upetljalo u nešto što netreba. Da moje dijete pravi sranja tj. npr. drogira se, tuče se svako malo, viđanje sa sumnjivim tipovima(dilerima npr.) itd. što je Davor sve to znao i onda prodaje priču o Davidu kao nekoj moralnoj vertikali. Nekažem, to ne opravdava ubojstvo zapravo nikad ne postoji opravdanje za ubistvo bilo koji slučaj da je ali s obzirom na gore sve navedeno ne treba se začudit kad onda se desi ubistvo. Tko zna u sta je David bio upetljan sve.
David nije nikakva moralna vertikala al zato Vam Lukač, Rađen, Borković, Kojdić i ostali jesu ?