U pravu si,buducnost BiH fudbala...Cocalic,Hodzic,Susic,HadzicPoint. wrote:A zašto se nalupa, živ bio? Ovo su igrači koji su tu negdje oko reprezentacije.
Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#1801 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
- Xavier1
#1802 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Vrancica nisam gledao, ali ako je konstantan u Norwichu zasluzuje poziv. Koljic ne moze biti gori od Bajica i Kodre, tako da i njega treba zvati.luckylaka wrote:U pravu si,buducnost BiH fudbala...Cocalic,Hodzic,Susic,HadzicPoint. wrote:A zašto se nalupa, živ bio? Ovo su igrači koji su tu negdje oko reprezentacije.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1803 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Vrancic igra strasnu sezonu za Norwich koji je prvi u Championshipu, svako malo asistencija ili gol, ubi momak, mnogi se slazu da im je on ove godine najbolji igrac (to sam pratio preko youtube komentara
). Relativno je mlad, ima 29 godina, i mislim da zasluzuje drugu priliku u reprezentaciji.
Gojak je fenomenalan i on je clan reprezentacije vec, tu se nema sta komentarisat.
Na Hajradinovica treba obratit paznju, ali mislim da jos nije zreo i da jos nema kvalitet za repku, ali trebao bi biti tu negdje, blizu.
Koljic - slazem se, dati mu priliku ispred nekih koji su rzocarali ili podbacili, ako nije dovoljno dobar lako je pozvati Bajica i Kodru nazad.
Samir Memisevic je jedan od najboljih fudbalera Groningena. Zasluzuje poziv.
Darko Todorovic je takodjer uvijek dobro igrao, steta sto ga je povreda malo poremetila. Ocekujem da se vrati nazad.
Susic - tehnika ok, sve ostalo nije ok. Gojak, Vrancic, Krunic i ostali su miljama bolji igraca od njega. Ne pozivati vise. Memija je prosjecan igrac za bh. prilike, Cocalic ne bi trebao dobiti priliku ispred Memisevica i Emira Dilavera.
Demirovic bi mogao biti odlican napadac - ako bude igrao redovno APSOLUTNO zasluzuje priliku.
Hodzic tj Ara mi je najveca misterija
neosporan talent ali nesto fali... ako bi se dokazao u ligi jacoj od Madjraske volio bih da ponovo dobije priliku.
Dakle Vrancica, Gojaka, Dilavera, Memisevica i Todorovica pozvati.
Paznju obratiti, redovno pratiti i mozda isprobati Hajradinovica, Demirovica, Koljica, Hodzica.
Susica, Memiju, Anela Hadzica i Cocalica definitivno otpisati.
Gojak je fenomenalan i on je clan reprezentacije vec, tu se nema sta komentarisat.
Na Hajradinovica treba obratit paznju, ali mislim da jos nije zreo i da jos nema kvalitet za repku, ali trebao bi biti tu negdje, blizu.
Koljic - slazem se, dati mu priliku ispred nekih koji su rzocarali ili podbacili, ako nije dovoljno dobar lako je pozvati Bajica i Kodru nazad.
Darko Todorovic je takodjer uvijek dobro igrao, steta sto ga je povreda malo poremetila. Ocekujem da se vrati nazad.
Susic - tehnika ok, sve ostalo nije ok. Gojak, Vrancic, Krunic i ostali su miljama bolji igraca od njega. Ne pozivati vise. Memija je prosjecan igrac za bh. prilike, Cocalic ne bi trebao dobiti priliku ispred Memisevica i Emira Dilavera.
Demirovic bi mogao biti odlican napadac - ako bude igrao redovno APSOLUTNO zasluzuje priliku.
Hodzic tj Ara mi je najveca misterija
Paznju obratiti, redovno pratiti i mozda isprobati Hajradinovica, Demirovica, Koljica, Hodzica.
- Point.
#1804 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
To bi bilo to, manje više.Jimmy McNulty wrote:Vrancic igra strasnu sezonu za Norwich koji je prvi u Championshipu, svako malo asistencija ili gol, ubi momak, mnogi se slazu da im je on ove godine najbolji igrac (to sam pratio preko youtube komentara). Relativno je mlad, ima 29 godina, i mislim da zasluzuje drugu priliku u reprezentaciji.
Hodzic tj Ara mi je najveca misterijaneosporan talent ali nesto fali... ako bi se dokazao u ligi jacoj od Madjraske volio bih da ponovo dobije priliku.
- luckylaka
#1805 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
sta sam ja napisaoPoint. wrote:To bi bilo to, manje više.Jimmy McNulty wrote:Vrancic igra strasnu sezonu za Norwich koji je prvi u Championshipu, svako malo asistencija ili gol, ubi momak, mnogi se slazu da im je on ove godine najbolji igrac (to sam pratio preko youtube komentara). Relativno je mlad, ima 29 godina, i mislim da zasluzuje drugu priliku u reprezentaciji.
Hodzic tj Ara mi je najveca misterijaneosporan talent ali nesto fali... ako bi se dokazao u ligi jacoj od Madjraske volio bih da ponovo dobije priliku.
- Grean
#1806 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ja bih samo vratio Susica a igraci tipa Krunic i slicni, radna snaga bez tehnike, to istrcati moze i Saric.
-
Bazinga1234
#1807 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Vidi se da Krunica nisi nikad pogledao, cuj nema tehniku.Grean wrote:Ja bih samo vratio Susica a igraci tipa Krunic i slicni, radna snaga bez tehnike, to istrcati moze i Saric.
- AmiĐa_Idriz
- Grean
#1809 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ne nego pricam na pamet. Vidjeli smo i u reprezentaciji u ono malo koliko mu je dobra kontrola lopte. Klasicni box to box igrac a tehnicki ni blizu Susica.Bazinga1234 wrote:Vidi se da Krunica nisi nikad pogledao, cuj nema tehniku.Grean wrote:Ja bih samo vratio Susica a igraci tipa Krunic i slicni, radna snaga bez tehnike, to istrcati moze i Saric.
-
MensurM
#1810 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jel još neko čuo mahalsku da Prosinečki ima tumor?
- luckylaka
#1811 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pregledao sam od jutros 20-ak sportskih portala nisam nasao nista o ovome.MensurM wrote:Jel još neko čuo mahalsku da Prosinečki ima tumor?
- Point.
#1812 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Zato se kaže mahalska.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1813 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Krunić je trenutno svemirski brod za Sušića.Grean wrote:Ne nego pricam na pamet. Vidjeli smo i u reprezentaciji u ono malo koliko mu je dobra kontrola lopte. Klasicni box to box igrac a tehnicki ni blizu Susica.Bazinga1234 wrote:Vidi se da Krunica nisi nikad pogledao, cuj nema tehniku.Grean wrote:Ja bih samo vratio Susica a igraci tipa Krunic i slicni, radna snaga bez tehnike, to istrcati moze i Saric.
- Grean
#1814 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ne znam kako izgleda svemirski brodTomahawk11 wrote:
Krunić je trenutno svemirski brod za Sušića.
Uz to, ono preskakanje lopte u vrijeme Mese koje je komentarisao Sedin Torlak na Twitteru da se tako ne igra ni na terminu je posebna prica. Puno govori o motivaciji ali to nije tema ovdje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1815 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Mislim da Krunić nije odigrao dovoljno u reprezentaciji da bismo mogli suditi o njegovoj igri.Grean wrote:Ne znam kako izgleda svemirski brodTomahawk11 wrote:
Krunić je trenutno svemirski brod za Sušića.ali Krunic sigurno ne podpada pod ono tehnicki potkovan centralni vezni tipa Pjanic pa i Gojak. Vidjelo se u ono malo sto je igrao za reprezentaciju da mu npr. kontrola lopte kad ima igraca na sebi nije jaca strana.
Uz to, ono preskakanje lopte u vrijeme Mese koje je komentarisao Sedin Torlak na Twitteru da se tako ne igra ni na terminu je posebna prica. Puno govori o motivaciji ali to nije tema ovdje.
Pogledaj ovaj gol protiv Sassuola:
Hoćeš da kažeš da mu se ne igra za reprezentaciju BiH?
- AmiĐa_Idriz
#1816 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Minutaža Krunića je nedovoljna za bilo kakvu diskusiju o njegovom uticaju na igru u reprezentaciji, ali dečko zna itekako lopte.
Spominje se da je želja Anćelotija za ljeto, kad smo već kod toga.
Spominje se da je želja Anćelotija za ljeto, kad smo već kod toga.
-
Vitoo
#1817 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jeste Susara moze igrati beka stopera zadnjog veznog moze playmaker a po potrebi moze spic 9Grean wrote:Ne nego pricam na pamet. Vidjeli smo i u reprezentaciji u ono malo koliko mu je dobra kontrola lopte. Klasicni box to box igrac a tehnicki ni blizu Susica.Bazinga1234 wrote:Vidi se da Krunica nisi nikad pogledao, cuj nema tehniku.Grean wrote:Ja bih samo vratio Susica a igraci tipa Krunic i slicni, radna snaga bez tehnike, to istrcati moze i Saric.
Krunic je beton pored Susare Hadzi pjevaca i slicni..
- Grean
#1818 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ne znam, kako bi ti prokomentarisao onoj skok i izbjegavanje duela a i Sedinov komentar da se tako ne igra ni na terminu a ne za reprezentaciju.Tomahawk11 wrote:Mislim da Krunić nije odigrao dovoljno u reprezentaciji da bismo mogli suditi o njegovoj igri.Grean wrote:Ne znam kako izgleda svemirski brodTomahawk11 wrote:
Krunić je trenutno svemirski brod za Sušića.ali Krunic sigurno ne podpada pod ono tehnicki potkovan centralni vezni tipa Pjanic pa i Gojak. Vidjelo se u ono malo sto je igrao za reprezentaciju da mu npr. kontrola lopte kad ima igraca na sebi nije jaca strana.
Hoćeš da kažeš da mu se ne igra za reprezentaciju BiH?
Vidjet cemo, mozda je samo tada bio isprepadan a bila je i prijateljska cini mi se.
-
Vitoo
#1819 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Daj otkaz dok nije kasno 
- Logovan
#1820 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kjosevski, Todorović i Lončar dobili pozive.
Smiješno mi što se forsira ovaj prvi.
Smiješno mi što se forsira ovaj prvi.
- AmiĐa_Idriz
#1821 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jebo Kjosevskog, treći je golman dakle najnebitnija stavka u reprezentaciji.
Meni će veći problem biti ukoliko Izet opet ostane bez poziva.
A ovo sa Asmirom, niti znam, niti me zanima šta je, ali je činjenica da će se možda i nehotice ogroman pritisak svaljivati na Šehića i pratiće mu se svaki potez pod lupom, što mi se, iskreno, ne sviđa.
A ovo sa Asmirom, niti znam, niti me zanima šta je, ali je činjenica da će se možda i nehotice ogroman pritisak svaljivati na Šehića i pratiće mu se svaki potez pod lupom, što mi se, iskreno, ne sviđa.
-
Korisničkoime
#1822 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ne zamjerite covjeku, kad je u pitanju prezime Susic covjek se pogubi.Bazinga1234 wrote:Vidi se da Krunica nisi nikad pogledao, cuj nema tehniku.Grean wrote:Ja bih samo vratio Susica a igraci tipa Krunic i slicni, radna snaga bez tehnike, to istrcati moze i Saric.
- Point.
#1823 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Napisah na drugoj temi, ovo tersanje Roberta će mu se odbiti od glavu. Da se sutra povrijedi Šehić ko će mu braniti, ovaj kloc iz Želje?
- luckylaka
#1824 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moze li izvor za zvanicno nepozivanje Asmira ako ti nije teskoPoint. wrote:Napisah na drugoj temi, ovo tersanje Roberta će mu se odbiti od glavu. Da se sutra povrijedi Šehić ko će mu braniti, ovaj kloc iz Želje?
- Logovan
#1825 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ma nervira me kada se neko gura na silu. Vidiš da je frajer pao, nezaslužuje više pozive, šta ga imaš zvati. Daj pozovi drugog, obraduj nekog golmana novog.AmiĐa_Idriz wrote:Jebo Kjosevskog, treći je golman dakle najnebitnija stavka u reprezentaciji.