zposao wrote:Vaservagom, čine ćemo mjeriti?Nivelacija wrote:U mene 18 ja ne znam cim vi mjerite pa vam je 37, 41..
ja sam htjela reci nesto gore
zposao wrote:Vaservagom, čine ćemo mjeriti?Nivelacija wrote:U mene 18 ja ne znam cim vi mjerite pa vam je 37, 41..
Hoces to reci da smo mi 30+ stari?Xavier1 wrote:Kako me nervira kad mlade osobe kukaju o vrucini. Hajde kod ovih preko 30 i razumijem.
Dobro. Neka bude preko 35 da je staro.Miss Moonlight wrote:Hoces to reci da smo mi 30+ stari?Xavier1 wrote:Kako me nervira kad mlade osobe kukaju o vrucini. Hajde kod ovih preko 30 i razumijem.![]()
Upozoravam te da sam od januara u toj kategorijiXavier1 wrote:Dobro. Neka bude preko 35 da je staro.Miss Moonlight wrote:Hoces to reci da smo mi 30+ stari?Xavier1 wrote:Kako me nervira kad mlade osobe kukaju o vrucini. Hajde kod ovih preko 30 i razumijem.![]()
DogovorenoXavier1 wrote:Pomjeriti cemo tada na 40.

Jimmy McNulty wrote:I to, nosiš htz opremu, dugi rukav nekakve košulje, još jebeni šljem te tjera da stavljaš. Na plus 38.
...ne trebas pisati kolika je -- jesi zadovoljan platom?Jimmy McNulty wrote:Jest, pašće mi bjeloglavi sup na glavu.
to sto se posla odradi...odradi se do podne....poslije od 12 do 3-4 nema sanse...moonca wrote:..zbog toga krenu rano oko 7 mislim ..
onda je vrijeme da idu kuci ..mada , kod mene vidjam radnike nocu da rade na cesti- mijenjaju asfalt.. ili tako slicne poslove...Guadalajara wrote:to sto se posla odradi...odradi se do podne....poslije od 12 do 3-4 nema sanse...moonca wrote:..zbog toga krenu rano oko 7 mislim ..