Zahiragić opet jaše

Post Reply
insomnia78

#1801 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Connaisseur Karlin wrote:
insomnia78 wrote:Sta prikazuju Kobilju glavu? Il su na carsiji izgradjene neke nove dzamije. De nam ne bilo ti zapovjedjeno ubaci zacas svije slike
pa i ISTanbul ima niz dzamija na suvernirima,ali nisu uvijek centrlano mjesto ,kao sto nisu ni crkve uvijek centrlano mjesto grada Praga :D
Aaa, sad se ipak mjenja prica?

Pa sarajevo fura tu pricu o "jevropskom jeruzalemu". Znas ono sinagoga, crkva i dzamija jedna pored druge. Osim toga na suvenirima preovladava "carsija" a dzamije su njen neizostavni dio. Ili predlazes da rusimo?
Matzan

#1802 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Matzan »

Connaisseur Karlin wrote: jase te mentlano u politici,i to je jedna vrsta seksa, stoga Zahiragicevo jahanje jeste vama fin fetish ,vidm ,na temi bas uzivate u nejgovim izjavama :D
Možda ti preferiraš neko drugo jahanje? Npr ovo

Jack Be Nimble

#1803 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Jack Be Nimble »

GeeTnT wrote:
Connaisseur Karlin wrote:imam jako puno suvenira iz cijelog svijeta,a iz Sarajeva ima naravno sa Bazara,ali sve vise primjetim da su dzamije postale centralni motiv :)
...nije to bona bila munara....dildo....dildo...
Hmm mogao bi se tu neki biznis napraviti :hmpf: , vec imamo satove u obliku bosne, sada nesto specijalno za zenu tako da uvijek moze intimno izraziti ljubav prema bosni...naravno zeleno boje.
¤ jelena ¤

#1804 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ¤ jelena ¤ »

Reisova wrote:Meni su tu svi profesori pizde jer sute a mogu mnogo toga. Problem je dvolicnost sviju nas.
Upravo tako.

Profesori s Pravnog pogotovo - najodgovorniji su jer je on njihov proizvod, a i najkompetentniji (bi trebalo da je)su za suprotstaviti se ovakvoj vrsti manipulacije.

I gdje su ti nepodobni a sposobni, koji bi trebalo da budu na mjestu Zahiragića, ali...

Dajte jedno ime...jednog izuzetnog studenta koji ima ambicija i mogao bi otpuhati ovog....
Connaisseur Karlin

#1805 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše

Post by Connaisseur Karlin »

insomnia78 wrote:
pa i ISTanbul ima niz dzamija na suvernirima,ali nisu uvijek centrlano mjesto ,kao sto nisu ni crkve uvijek centrlano mjesto grada Praga :D
Aaa, sad se ipak mjenja prica?

Pa sarajevo fura tu pricu o "jevropskom jeruzalemu". Znas ono sinagoga, crkva i dzamija jedna pored druge. Osim toga na suvenirima preovladava "carsija" a dzamije su njen neizostavni dio. Ili predlazes da rusimo?
ne mjenjam pricu,vec ti nisi skuzio moju pricu :D

Sarajevo nije jedini evroski jerusalem,to je prvo,a drugo,danas ima niz privjesaka i drvenih suvernicici iskljucivo sa dzamijama,a nesto nisma primjetila suvenire sa odvojenim crkvama ili sinagogama,a jos manje ostlaim simbolima Sarajeva ( osim Vijecnice) :)

paorama grada nije dio price ;-)
zenit dozic

#1806 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zenit dozic »

jase te mentlano u politici,i to je jedna vrsta seksa, stoga Zahiragicevo jahanje jeste vama fin fetish ,vidm ,na temi bas uzivate u nejgovim izjavama :D
A mentalno :mrgreen:
Onda si malo pobrkala loncice.
Mene ne tangira jedan posto zahiragiceva odluka za dzumu. I onako sam uvijek isao bez obzira na faks, kad sam studirao, tako da me se jebe za odluke :mrgreen:
On jase ove sto su protiv te odluke.
Đe mene zamjeni s njima :lol:
Connaisseur Karlin

#1807 Re: Zahiragić opet jaše

zenit dozic wrote:
jase te mentlano u politici,i to je jedna vrsta seksa, stoga Zahiragicevo jahanje jeste vama fin fetish ,vidm ,na temi bas uzivate u nejgovim izjavama :D
Mene ne tangira jedan posto zahiragiceva odluka za dzumu. I onako sam uvijek isao bez obzira na faks, kad sam studirao, tako da me se jebe za odluke :mrgreen:
jase on istovremeno sve vas: vi koji podrzavvate njega ,kao i sve koji su protiv njega :)
zenit dozic

#1808 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zenit dozic »

zenit dozic wrote:
jase on istovremeno sve vas: vi koji podrzavvate njega ,kao i sve koji su protiv njega :)
Sreco ja ti pojasni u postu da me se jebe za odluku a ti opet po svome izgleda da ti koncentracija pada, nakupilo se :mrgreen:
A i de mi pojasni da sam za, kako mene jebe s tom odlukom?
Nemoj mi samo iz supljeg u prazno ko sa cunama, samo konkretno :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#1809 Re: Zahiragić opet jaše

zenit dozic wrote:
zenit dozic wrote: A mentalno :mrgreen:
Sreco ja ti pojasni u postu da me se jebe za odluku a ti opet po svome izgleda da ti koncentracija pada, nakupilo se :mrgreen:
poanta; tebi ne smeta, znaci,indirektno podrzavas jahanje Zahiragica,kako tebe,tako i drugih kojim smeta njegovo ponasanje :) sve se desava u sreidi kuju zajedno ,svi dijelite,ali ne na isti nacin :) jedino je Zahiragicu fino :D
Connaisseur Karlin

#1810 Re: Zahiragić opet jaše

Jack Be Nimble wrote:
GeeTnT wrote:
Connaisseur Karlin wrote:imam jako puno suvenira iz cijelog svijeta,a iz Sarajeva ima naravno sa Bazara,ali sve vise primjetim da su dzamije postale centralni motiv :)
...nije to bona bila munara....dildo....dildo...
Hmm mogao bi se tu neki biznis napraviti :hmpf: , vec imamo satove u obliku bosne, sada nesto specijalno za zenu tako da uvijek moze intimno izraziti ljubav prema bosni...naravno zeleno boje.
a pazi,vecina suvenira obiljezavaju Federaciju ,kao sto i oni iz RS prodaju suvnire iz RS :D

jos nisam vdijela suvenir iz BiH od zarsetak rata koji posjeduje simbole iz obe male drzavice u drzavi
zenit dozic

#1811 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zenit dozic »

zenit dozic wrote: Sreco ja ti pojasni u postu da me se jebe za odluku a ti opet po svome izgleda da ti koncentracija pada, nakupilo se :mrgreen:
poanta; tebi ne smeta, znaci,indirektno podrzavas jahanje Zahiragica,kako tebe,tako i drugih kojim smeta njegovo ponasanje :) sve se desava u sreidi kuju zajedno ,svi dijelite,ali ne na isti nacin :) jedino je Zahiragicu fino :D
O krvi ti isove rezonovanja :lol: :lol: :lol:
Evo ti petica iz zalaganja :skoljka:
Poenta ti je u rangu primila si jednom osuneceni, to ti je ko da su te svi osuneceni jebavali.
Ono nista ni scim :-)
Ali posto si poznata po slicnim bravurama nije se ibretit.
insomnia78

#1812 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Opa obe
Pa da. I po Parizu prodaju suvenire koji prikazuju citavu Fr ili cak samo Azurnu obalu :D
Connaisseur Karlin

#1813 Re: Zahiragić opet jaše

zenit dozic wrote:
Poenta ti je u rangu primila si jednom osuneceni, to ti je ko da su te svi osuneceni jebavali.
pff,grozno je kad ne znas da te Zahiragic jase, a ovi u suprotonom taobru su svijesni ,a to je jedna jako vazna razlika :)
Fudo387

#1814 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

zenit dozic wrote:
zenit dozic wrote: Sreco ja ti pojasni u postu da me se jebe za odluku a ti opet po svome izgleda da ti koncentracija pada, nakupilo se :mrgreen:
:lol: :lol:
Connaisseur Karlin

#1815 Re: Zahiragić opet jaše

insomnia78 wrote:Opa obe
Pa da. I po Parizu prodaju suvenire koji prikazuju citavu Fr ili cak samo Azurnu obalu :D
Imas kupiti suvenire citave FRA,a to neces naci u BiH ;-) Daj mi primjere suenire iz BiH koji obuhvataju znametinosti iz Federacije i RS ?
insomnia78

#1816 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Eo
Image
Ajatolah_

#1817 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ajatolah_ »

Bodkin wrote:
GeeTnT wrote:
Bodkin wrote:
Ma smijesan je. Kad sam ja pisao o pravoslavnom talibanatu i kacenju djeneralovih slika u osnovnoj skoli u lukavici, on nije ni bio na forumu.
Dok si ti onomad bio iza skuta administraciji, ja sam imao muda da prekrsim pravila i napisem ti na latinicnom pismu sta mislim o tebi i slicnim tebi...
Muda za ban na forumu. Jebeno :thumbup:
Treba stisnut' pa žrtvovati... forumski account. :lol:
Matzan

#1818 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Matzan »

a pazi,vecina suvenira obiljezavaju Federaciju ,kao sto i oni iz RS prodaju suvnire iz RS :D

jos nisam vdijela suvenir iz BiH od zarsetak rata koji posjeduje simbole iz obe male drzavice u drzavi
Nakon vlažnih snova o neobrezanom, sad su tu i mokri snovi...
zenit dozic

#1819 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zenit dozic »

zenit dozic wrote:
pff,grozno je kad ne znas da te Zahiragic jase, a ovi u suprotonom taobru su svijesni ,a to je jedna jako vazna razlika :)
Grozno je kad ti prigusti a nema se osunecenog đuvegije u blizini. Vego ti ostaje rexona.
E to je grozno :(
Fudo387

#1820 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Eo
Image
Sa'ce rec' da je ciza na satu osunecena.
Ajatolah_

#1821 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ajatolah_ »

Imas kupiti suvenire citave FRA,a to neces naci u BiH ;-) Daj mi primjere suenire iz BiH koji obuhvataju znametinosti iz Federacije i RS ?
Inače su ljudi emotivno vezani za Federaciju... :D
Connaisseur Karlin

#1822 Re: Zahiragić opet jaše

insomnia78 wrote:Eo
Image
are you kidding me :D
insomnia78

#1823 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

I sta kazes u Parizu mozes kupiti suvenir iz Nice, Le Mansa, Alpi... u Zg mozes kupiti "pozdrav iz Dalmacije"
Mislim, karikiram malo, vjerovatno i mozes ali ces se poprilicno namuciti da ga nadjes. U citavom svijetu ljudi kao suvrnir isticu lokalne atrakcije.
Last edited by insomnia78 on 04/01/2017 00:22, edited 1 time in total.
Connaisseur Karlin

#1824 Re: Zahiragić opet jaše

Ajatolah_ wrote:
Inače su ljudi emotivno vezani za Federaciju... :D
Kazu BiH,a misle na Federaciju :)
Connaisseur Karlin

#1825 Re: Zahiragić opet jaše

insomnia78 wrote:I sta kazes u Parizu mozes kupiti suvenir iz Nice, Le Mansa, Alpi... u Zg mozes kupiti "pozdrav iz Dalmacije"
Mislim, vjerovatno i mozes ali ces se poprilicno namuciti da ga nadjes. U citavom svijetu ljudi kao suvrnir isticu lokalne atrakcije.
to nigdje nisma napisala :-) :lol:
Post Reply