Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:Sta prikazuju Kobilju glavu? Il su na carsiji izgradjene neke nove dzamije. De nam ne bilo ti zapovjedjeno ubaci zacas svije slike
pa i ISTanbul ima niz dzamija na suvernirima,ali nisu uvijek centrlano mjesto ,kao sto nisu ni crkve uvijek centrlano mjesto grada Praga
Aaa, sad se ipak mjenja prica?
Pa sarajevo fura tu pricu o "jevropskom jeruzalemu". Znas ono sinagoga, crkva i dzamija jedna pored druge. Osim toga na suvenirima preovladava "carsija" a dzamije su njen neizostavni dio. Ili predlazes da rusimo?
Connaisseur Karlin wrote:
jase te mentlano u politici,i to je jedna vrsta seksa, stoga Zahiragicevo jahanje jeste vama fin fetish ,vidm ,na temi bas uzivate u nejgovim izjavama
Connaisseur Karlin wrote:imam jako puno suvenira iz cijelog svijeta,a iz Sarajeva ima naravno sa Bazara,ali sve vise primjetim da su dzamije postale centralni motiv
...nije to bona bila munara....dildo....dildo...
Hmm mogao bi se tu neki biznis napraviti , vec imamo satove u obliku bosne, sada nesto specijalno za zenu tako da uvijek moze intimno izraziti ljubav prema bosni...naravno zeleno boje.
Reisova wrote:Meni su tu svi profesori pizde jer sute a mogu mnogo toga. Problem je dvolicnost sviju nas.
Upravo tako.
Profesori s Pravnog pogotovo - najodgovorniji su jer je on njihov proizvod, a i najkompetentniji (bi trebalo da je)su za suprotstaviti se ovakvoj vrsti manipulacije.
I gdje su ti nepodobni a sposobni, koji bi trebalo da budu na mjestu Zahiragića, ali...
Dajte jedno ime...jednog izuzetnog studenta koji ima ambicija i mogao bi otpuhati ovog....
pa i ISTanbul ima niz dzamija na suvernirima,ali nisu uvijek centrlano mjesto ,kao sto nisu ni crkve uvijek centrlano mjesto grada Praga
Aaa, sad se ipak mjenja prica?
Pa sarajevo fura tu pricu o "jevropskom jeruzalemu". Znas ono sinagoga, crkva i dzamija jedna pored druge. Osim toga na suvenirima preovladava "carsija" a dzamije su njen neizostavni dio. Ili predlazes da rusimo?
ne mjenjam pricu,vec ti nisi skuzio moju pricu
Sarajevo nije jedini evroski jerusalem,to je prvo,a drugo,danas ima niz privjesaka i drvenih suvernicici iskljucivo sa dzamijama,a nesto nisma primjetila suvenire sa odvojenim crkvama ili sinagogama,a jos manje ostlaim simbolima Sarajeva ( osim Vijecnice)
jase te mentlano u politici,i to je jedna vrsta seksa, stoga Zahiragicevo jahanje jeste vama fin fetish ,vidm ,na temi bas uzivate u nejgovim izjavama
A mentalno
Onda si malo pobrkala loncice.
Mene ne tangira jedan posto zahiragiceva odluka za dzumu. I onako sam uvijek isao bez obzira na faks, kad sam studirao, tako da me se jebe za odluke
On jase ove sto su protiv te odluke.
Đe mene zamjeni s njima
A mentalno
Mene ne tangira jedan posto zahiragiceva odluka za dzumu. I onako sam uvijek isao bez obzira na faks, kad sam studirao, tako da me se jebe za odluke
Đe mene zamjeni s njima
jase on istovremeno sve vas: vi koji podrzavvate njega ,kao i sve koji su protiv njega
A mentalno
Đe mene zamjeni s njima
jase on istovremeno sve vas: vi koji podrzavvate njega ,kao i sve koji su protiv njega
Sreco ja ti pojasni u postu da me se jebe za odluku a ti opet po svome izgleda da ti koncentracija pada, nakupilo se
A i de mi pojasni da sam za, kako mene jebe s tom odlukom?
Nemoj mi samo iz supljeg u prazno ko sa cunama, samo konkretno
zenit dozic wrote:
A mentalno
Đe mene zamjeni s njima
Sreco ja ti pojasni u postu da me se jebe za odluku a ti opet po svome izgleda da ti koncentracija pada, nakupilo se
poanta; tebi ne smeta, znaci,indirektno podrzavas jahanje Zahiragica,kako tebe,tako i drugih kojim smeta njegovo ponasanje sve se desava u sreidi kuju zajedno ,svi dijelite,ali ne na isti nacin jedino je Zahiragicu fino
Connaisseur Karlin wrote:imam jako puno suvenira iz cijelog svijeta,a iz Sarajeva ima naravno sa Bazara,ali sve vise primjetim da su dzamije postale centralni motiv
...nije to bona bila munara....dildo....dildo...
Hmm mogao bi se tu neki biznis napraviti , vec imamo satove u obliku bosne, sada nesto specijalno za zenu tako da uvijek moze intimno izraziti ljubav prema bosni...naravno zeleno boje.
a pazi,vecina suvenira obiljezavaju Federaciju ,kao sto i oni iz RS prodaju suvnire iz RS
jos nisam vdijela suvenir iz BiH od zarsetak rata koji posjeduje simbole iz obe male drzavice u drzavi
zenit dozic wrote:
poanta; tebi ne smeta, znaci,indirektno podrzavas jahanje Zahiragica,kako tebe,tako i drugih kojim smeta njegovo ponasanje sve se desava u sreidi kuju zajedno ,svi dijelite,ali ne na isti nacin jedino je Zahiragicu fino
O krvi ti isove rezonovanja
Evo ti petica iz zalaganja
Poenta ti je u rangu primila si jednom osuneceni, to ti je ko da su te svi osuneceni jebavali.
Ono nista ni scim
Ali posto si poznata po slicnim bravurama nije se ibretit.
Poenta ti je u rangu primila si jednom osuneceni, to ti je ko da su te svi osuneceni jebavali.
Ono nista ni scim
pff,grozno je kad ne znas da te Zahiragic jase, a ovi u suprotonom taobru su svijesni ,a to je jedna jako vazna razlika
zenit dozic wrote:
Ono nista ni scim
Bodkin wrote:
Ma smijesan je. Kad sam ja pisao o pravoslavnom talibanatu i kacenju djeneralovih slika u osnovnoj skoli u lukavici, on nije ni bio na forumu.
Dok si ti onomad bio iza skuta administraciji, ja sam imao muda da prekrsim pravila i napisem ti na latinicnom pismu sta mislim o tebi i slicnim tebi...
Ono nista ni scim
pff,grozno je kad ne znas da te Zahiragic jase, a ovi u suprotonom taobru su svijesni ,a to je jedna jako vazna razlika
Grozno je kad ti prigusti a nema se osunecenog đuvegije u blizini. Vego ti ostaje rexona.
E to je grozno
I sta kazes u Parizu mozes kupiti suvenir iz Nice, Le Mansa, Alpi... u Zg mozes kupiti "pozdrav iz Dalmacije"
Mislim, karikiram malo, vjerovatno i mozes ali ces se poprilicno namuciti da ga nadjes. U citavom svijetu ljudi kao suvrnir isticu lokalne atrakcije.
Last edited by insomnia78 on 04/01/2017 00:22, edited 1 time in total.
insomnia78 wrote:I sta kazes u Parizu mozes kupiti suvenir iz Nice, Le Mansa, Alpi... u Zg mozes kupiti "pozdrav iz Dalmacije"
Mislim, vjerovatno i mozes ali ces se poprilicno namuciti da ga nadjes. U citavom svijetu ljudi kao suvrnir isticu lokalne atrakcije.