Arapi u Sarajevu
-
mali_balon
#1801 Re: Arapi u Sarajevu
I onako BTW sto bi se reklo, daleko od tog da ih branim i nemam nas visoko misljenje o njima, cak sam bio i banovan zbog iznosenja tog misljenja, kojeg sam i danas, nisam jos nigdje cuo sda su kupili nesta drzavno.
KOiko ja znam kupuju zemlju od privatnih lica, i za to plate sve dadzbine drzavi.....
KOiko ja znam kupuju zemlju od privatnih lica, i za to plate sve dadzbine drzavi.....
-
mario001
#1802 Re: Arapi u Sarajevu
mali_balon wrote:Dobro bi bilo da to drzava uredi ali znam ja nas jebi ti nas sto bi se reklo..... kada medjugorje moze u mutnom loviti godinama sto i nas bosnjo malo ne bi.....sto se vazda na bosnji trenira pravna drzava ima jos konstitutivnih.....nek neko ganja pravnu drzavu u medjugorju ako smije....
Sta mislis ima li likova u Medjugorju kojima smetaju hodocasnici
-
mali_balon
#1803 Re: Arapi u Sarajevu
Ja mislim da bi ti likovi bili razapeti pored gospe.....mario001 wrote:mali_balon wrote:Dobro bi bilo da to drzava uredi ali znam ja nas jebi ti nas sto bi se reklo..... kada medjugorje moze u mutnom loviti godinama sto i nas bosnjo malo ne bi.....sto se vazda na bosnji trenira pravna drzava ima jos konstitutivnih.....nek neko ganja pravnu drzavu u medjugorju ako smije....
-
mario001
#1804 Re: Arapi u Sarajevu
mali_balon wrote:Ja mislim da bi ti likovi bili razapeti pored gospe.....mario001 wrote:mali_balon wrote:Dobro bi bilo da to drzava uredi ali znam ja nas jebi ti nas sto bi se reklo..... kada medjugorje moze u mutnom loviti godinama sto i nas bosnjo malo ne bi.....sto se vazda na bosnji trenira pravna drzava ima jos konstitutivnih.....nek neko ganja pravnu drzavu u medjugorju ako smije....
Njima smeta sto malo ostaju, malo trose, nasima smetaju jer dugo ostaju i puno trose
-
mali_balon
#1805 Re: Arapi u Sarajevu
Nista, onda cemo hodocasnike na Ilidzu a arape u medjugorje
-
mali_balon
#1806 Re: Arapi u Sarajevu
Kakvi god da su ljudi BA kesiraju sve.....e kes...u danasnjem svjetu je roba kao i sva druga....dakle nista plastika i dodjem ti ili evo tu kubik gradje de ti meni omaltaj supu......ljudi kesiraju.....ali jok njima smetaju
- Drvosjeca iz Dejcica
#1807 Re: Arapi u Sarajevu
Hrasno eno Džeko konačno zabiJo.hrasno38 wrote:Danas sam nakon dugo vremena bio na Ilidzi i ono je strasno....kao da sam dosao negdje u arapsku zemlju. Natpisi na arapskom jeziku, arapi gdje se god okrenes i to ona uglavnom neka jadna kasta...cini mi se gori i od nas samih. Ovo sto su napravili od Ilidze je katastrofa i to se siri prema gradu. Prodase nam zemlju govnima arapskim nakon sto je tu istu zemlju krvlju natopilo hiljade i hiljade sehida i boraca da bi danas SDA uzimala arapsku pinku. Bio sam dobrih sat vremena po Ilidzi (dakle hodao) i nisam vidio postenog arapakoji bi licio na nekoga ko bi investiro novac u BiH.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1808 Re: Arapi u Sarajevu
Jos da Koreanci skinu cipele prije ulaska u kucu 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1809 Re: Arapi u Sarajevu
hahahha kako druze konacno kad je u 4 prijateljske utakmice zabio 7-8 golova:)Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hrasno eno Džeko konačno zabiJo.hrasno38 wrote:Danas sam nakon dugo vremena bio na Ilidzi i ono je strasno....kao da sam dosao negdje u arapsku zemlju. Natpisi na arapskom jeziku, arapi gdje se god okrenes i to ona uglavnom neka jadna kasta...cini mi se gori i od nas samih. Ovo sto su napravili od Ilidze je katastrofa i to se siri prema gradu. Prodase nam zemlju govnima arapskim nakon sto je tu istu zemlju krvlju natopilo hiljade i hiljade sehida i boraca da bi danas SDA uzimala arapsku pinku. Bio sam dobrih sat vremena po Ilidzi (dakle hodao) i nisam vidio postenog arapakoji bi licio na nekoga ko bi investiro novac u BiH.
-
mali_balon
#1810 Re: Arapi u Sarajevu
A ima i neka zakonska zavrzlama ako im se ukine radna dozvola ili zatvori firma ta nekretnina ide na prodaju, nesta sam tako nacuo, tako ako je istina onda ne mogu tu zemlju ponijeti sa sobom u kuvajt....kupi ce je neki vrli sda kadar.....
- insomnia78
#1811 Re: Arapi u Sarajevu
Ih, ne racuna se to
Mada ce njemu jos malo poceti o treninge upisivati
Ups, pa vec jesu
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ups, pa vec jesu
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1812 Re: Arapi u Sarajevu
heheheh uvijek spreman u zasjedi .....Made in Insomniainsomnia78 wrote:Ih, ne racuna se to
Ups, pa vec jesu
-
solidsnake
#1813 Re: Arapi u Sarajevu
ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim
- pustopoljina
#1814 Re: Arapi u Sarajevu
sto se cudis, sto ne reagiras?solidsnake wrote:ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim
- LolaLola
#1815 Re: Arapi u Sarajevu
solidsnake wrote:ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim
Trebao si prijaviti vlasniku zene.
- insomnia78
#1816 Re: Arapi u Sarajevu
-
solidsnake
#1817 Re: Arapi u Sarajevu
pustopoljina wrote:sto se cudis, sto ne reagiras?solidsnake wrote:ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim
sta cu reagovat da im kulhuvallah proucim agresivno jedino
Last edited by solidsnake on 03/08/2016 00:14, edited 1 time in total.
-
klixo
#1818 Re: Arapi u Sarajevu
Ostavi se ti Ilidze , nama da ne valjaju davno bi ih otjeralihrasno38 wrote:Danas sam nakon dugo vremena bio na Ilidzi i ono je strasno....kao da sam dosao negdje u arapsku zemlju. Natpisi na arapskom jeziku, arapi gdje se god okrenes i to ona uglavnom neka jadna kasta...cini mi se gori i od nas samih. Ovo sto su napravili od Ilidze je katastrofa i to se siri prema gradu. Prodase nam zemlju govnima arapskim nakon sto je tu istu zemlju krvlju natopilo hiljade i hiljade sehida i boraca da bi danas SDA uzimala arapsku pinku. Bio sam dobrih sat vremena po Ilidzi (dakle hodao) i nisam vidio postenog arapakoji bi licio na nekoga ko bi investiro novac u BiH.
Ja imam komsiju Libijca vec skoro 2 godine zivi ovdje , izuzetno prijatna i pozitivna iskustva, jedino sto im djeca malo urlikaju
Prijatelj koji zna arapski uzima ogromnu lovu na njima vozeci ih u kombiju + auto handleri koji uvoze te kombije.
- pustopoljina
#1819 Re: Arapi u Sarajevu
ustanes-pokazes rukom na smece, pa na kontejner za smece, ako je srece ugledas i korpu za otpatke i opet na smece i pokazes poznati pokret vintanja rukom u blizini sljepoocnice zvani "shumashe".
taman i ne ustala i ne bacila smece, treba joj dati do znanja da nismo kod nje u kuci.
taman i ne ustala i ne bacila smece, treba joj dati do znanja da nismo kod nje u kuci.
- Connaisseur Karlin
#1820 Re: Arapi u Sarajevu
orhansko smece,to se raspada,priroda prirodisolidsnake wrote:ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim
dobro ti je forumashica pustopoljina rekla,trebao si reagirati,; a,mozda si se prepao da te ne napadne/nu njihov muz/evi
-
solidsnake
#1821 Re: Arapi u Sarajevu
otkud ti znas kako sam ja reagovao uopste .. nego reci ti zeni i djeci da se ne smije to tako bacati gdje stignesConnaisseur Karlin wrote:orhansko smece,to se raspada,priroda prirodisolidsnake wrote:ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim![]()
dobro ti je forumashica pustopoljina rekla,trebao si reagirati,; a,mozda si se prepao da te ne napadne/nu njihov muz/evi
-
Horcrux
#1822 Re: Arapi u Sarajevu
Moglo bi to tako kad bi arapi dolazili na Ajvatovicu, malo posjedili i otisli, ali nemaju oni taj nijjet.mali_balon wrote:Dobro bi bilo da to drzava uredi ali znam ja nas jebi ti nas sto bi se reklo..... kada medjugorje moze u mutnom loviti godinama sto i nas bosnjo malo ne bi.....sto se vazda na bosnji trenira pravna drzava ima jos konstitutivnih.....nek neko ganja pravnu drzavu u medjugorju ako smije....
Last edited by Horcrux on 03/08/2016 00:29, edited 1 time in total.
- beautyfool
#1823 Re: Arapi u Sarajevu
pa ja, proucis sve sto znas, naglas, da te dobro cujusolidsnake wrote:pustopoljina wrote:sto se cudis, sto ne reagiras?solidsnake wrote:ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim
sta cu reagovat da im kulhuvallah proucim agresivno jedino
- zavezata-vreca
#1824 Re: Arapi u Sarajevu
ko da bi ga sta razumile 
- pustopoljina