Arapi u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mali_balon

#1801 Re: Arapi u Sarajevu

Post by mali_balon »

I onako BTW sto bi se reklo, daleko od tog da ih branim i nemam nas visoko misljenje o njima, cak sam bio i banovan zbog iznosenja tog misljenja, kojeg sam i danas, nisam jos nigdje cuo sda su kupili nesta drzavno.
KOiko ja znam kupuju zemlju od privatnih lica, i za to plate sve dadzbine drzavi.....
mario001

#1802 Re: Arapi u Sarajevu

Post by mario001 »

mali_balon wrote:Dobro bi bilo da to drzava uredi ali znam ja nas jebi ti nas sto bi se reklo..... kada medjugorje moze u mutnom loviti godinama sto i nas bosnjo malo ne bi.....sto se vazda na bosnji trenira pravna drzava ima jos konstitutivnih.....nek neko ganja pravnu drzavu u medjugorju ako smije....

Sta mislis ima li likova u Medjugorju kojima smetaju hodocasnici :D
mali_balon

#1803 Re: Arapi u Sarajevu

Post by mali_balon »

mario001 wrote:
mali_balon wrote:Dobro bi bilo da to drzava uredi ali znam ja nas jebi ti nas sto bi se reklo..... kada medjugorje moze u mutnom loviti godinama sto i nas bosnjo malo ne bi.....sto se vazda na bosnji trenira pravna drzava ima jos konstitutivnih.....nek neko ganja pravnu drzavu u medjugorju ako smije....

Ja mislim da bi ti likovi bili razapeti pored gospe.....
mario001

#1804 Re: Arapi u Sarajevu

Post by mario001 »

mali_balon wrote:
mario001 wrote:

Ja mislim da bi ti likovi bili razapeti pored gospe.....

Njima smeta sto malo ostaju, malo trose, nasima smetaju jer dugo ostaju i puno trose :D
mali_balon

#1805 Re: Arapi u Sarajevu

Post by mali_balon »

Nista, onda cemo hodocasnike na Ilidzu a arape u medjugorje
mali_balon

#1806 Re: Arapi u Sarajevu

Post by mali_balon »

Kakvi god da su ljudi BA kesiraju sve.....e kes...u danasnjem svjetu je roba kao i sva druga....dakle nista plastika i dodjem ti ili evo tu kubik gradje de ti meni omaltaj supu......ljudi kesiraju.....ali jok njima smetaju
Drvosjeca iz Dejcica

#1807 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

hrasno38 wrote:Danas sam nakon dugo vremena bio na Ilidzi i ono je strasno....kao da sam dosao negdje u arapsku zemlju. Natpisi na arapskom jeziku, arapi gdje se god okrenes i to ona uglavnom neka jadna kasta...cini mi se gori i od nas samih. Ovo sto su napravili od Ilidze je katastrofa i to se siri prema gradu. Prodase nam zemlju govnima arapskim nakon sto je tu istu zemlju krvlju natopilo hiljade i hiljade sehida i boraca da bi danas SDA uzimala arapsku pinku. Bio sam dobrih sat vremena po Ilidzi (dakle hodao) i nisam vidio postenog arapakoji bi licio na nekoga ko bi investiro novac u BiH.
Hrasno eno Džeko konačno zabiJo. :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1808 Re: Arapi u Sarajevu

Post by _BataZiv_0809 »

Jos da Koreanci skinu cipele prije ulaska u kucu :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1809 Re: Arapi u Sarajevu

Post by hrasno38 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
hrasno38 wrote:Danas sam nakon dugo vremena bio na Ilidzi i ono je strasno....kao da sam dosao negdje u arapsku zemlju. Natpisi na arapskom jeziku, arapi gdje se god okrenes i to ona uglavnom neka jadna kasta...cini mi se gori i od nas samih. Ovo sto su napravili od Ilidze je katastrofa i to se siri prema gradu. Prodase nam zemlju govnima arapskim nakon sto je tu istu zemlju krvlju natopilo hiljade i hiljade sehida i boraca da bi danas SDA uzimala arapsku pinku. Bio sam dobrih sat vremena po Ilidzi (dakle hodao) i nisam vidio postenog arapakoji bi licio na nekoga ko bi investiro novac u BiH.
Hrasno eno Džeko konačno zabiJo. :mrgreen:
hahahha kako druze konacno kad je u 4 prijateljske utakmice zabio 7-8 golova:)
mali_balon

#1810 Re: Arapi u Sarajevu

Post by mali_balon »

A ima i neka zakonska zavrzlama ako im se ukine radna dozvola ili zatvori firma ta nekretnina ide na prodaju, nesta sam tako nacuo, tako ako je istina onda ne mogu tu zemlju ponijeti sa sobom u kuvajt....kupi ce je neki vrli sda kadar.....
insomnia78

#1811 Re: Arapi u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Ih, ne racuna se to
Mada ce njemu jos malo poceti o treninge upisivati
Ups, pa vec jesu :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1812 Re: Arapi u Sarajevu

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:Ih, ne racuna se to
Mada ce njemu jos malo poceti o treninge upisivati
Ups, pa vec jesu :D

heheheh uvijek spreman u zasjedi .....Made in Insomnia :D
solidsnake

#1813 Re: Arapi u Sarajevu

Post by solidsnake »

ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim
pustopoljina

#1814 Re: Arapi u Sarajevu

Post by pustopoljina »

solidsnake wrote:ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim
sto se cudis, sto ne reagiras?
LolaLola

#1815 Re: Arapi u Sarajevu

Post by LolaLola »

solidsnake wrote:ovi arapi sto dolaze, ili su poprimili "kulturu" od nas, ili su gamad kao i mi. npr dns dvije arapkinje sa djecom "zafrljacise" kukuruze na sred livade na ilidzi kod hercegovine kod one fontane. pojma nemam ni sto se cudim

Trebao si prijaviti vlasniku zene. :D
insomnia78

#1816 Re: Arapi u Sarajevu

Post by insomnia78 »

:D

solidsnake

#1817 Re: Arapi u Sarajevu

Post by solidsnake »

pustopoljina wrote:

sta cu reagovat da im kulhuvallah proucim agresivno jedino
Last edited by solidsnake on 03/08/2016 00:14, edited 1 time in total.
klixo

#1818 Re: Arapi u Sarajevu

Post by klixo »

Ostavi se ti Ilidze , nama da ne valjaju davno bi ih otjerali ;)
Ja imam komsiju Libijca vec skoro 2 godine zivi ovdje , izuzetno prijatna i pozitivna iskustva, jedino sto im djeca malo urlikaju :mrgreen:
Prijatelj koji zna arapski uzima ogromnu lovu na njima vozeci ih u kombiju + auto handleri koji uvoze te kombije.
pustopoljina

#1819 Re: Arapi u Sarajevu

Post by pustopoljina »

ustanes-pokazes rukom na smece, pa na kontejner za smece, ako je srece ugledas i korpu za otpatke i opet na smece i pokazes poznati pokret vintanja rukom u blizini sljepoocnice zvani "shumashe".
taman i ne ustala i ne bacila smece, treba joj dati do znanja da nismo kod nje u kuci.
Connaisseur Karlin

#1820 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Connaisseur Karlin »

orhansko smece,to se raspada,priroda prirodi :D

dobro ti je forumashica pustopoljina rekla,trebao si reagirati,; a,mozda si se prepao da te ne napadne/nu njihov muz/evi
solidsnake

#1821 Re: Arapi u Sarajevu

Post by solidsnake »

Connaisseur Karlin wrote:
orhansko smece,to se raspada,priroda prirodi :D

dobro ti je forumashica pustopoljina rekla,trebao si reagirati,; a,mozda si se prepao da te ne napadne/nu njihov muz/evi
otkud ti znas kako sam ja reagovao uopste .. nego reci ti zeni i djeci da se ne smije to tako bacati gdje stignes :lol:
Horcrux

#1822 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Horcrux »

Moglo bi to tako kad bi arapi dolazili na Ajvatovicu, malo posjedili i otisli, ali nemaju oni taj nijjet.
Last edited by Horcrux on 03/08/2016 00:29, edited 1 time in total.
beautyfool

#1823 Re: Arapi u Sarajevu

Post by beautyfool »

solidsnake wrote:
pustopoljina wrote:

sta cu reagovat da im kulhuvallah proucim agresivno jedino
pa ja, proucis sve sto znas, naglas, da te dobro cuju :D
zavezata-vreca

#1824 Re: Arapi u Sarajevu

Post by zavezata-vreca »

ko da bi ga sta razumile :izet:
Locked