Upravo, tako je i najbolje. Sve zavisi od lokacije do lokacije.channel10 wrote:Prvo uzmi njihov prepaid i isprobaj nekoliko dana na onim lokacijama gdje najčešće budeš, pa tek onda donesi odluku.Naslovnica wrote:Hvala svima na javljanju i izdvojenom vremenu vezano za moje pitanje.
Kako mi ističe tih famoznih 24mj, ne želim biti donji.
BH Telecom NoLimit M nije loša (za one koji imaju većinu brojeva BHT), ali je van budžeta i bez telefona. Kada se sabere, izađe na oko 50km sa telefonom, + pozivi prema drugim mrežama.
Eronet slično, opet je veliki minus cifra za mobilni.
Meni je i prethodni BHT ugovor od 15km + 2.5km (+pdv) za internet bio skoro pa dovoljan što se tiče poziva, sa ovim novim su zeznuli, jer kada se presaberem, dodaj dodatni paket interneta koji više nije 2.5km+telefon.
Mislim da ću se prešaltati na ovu mtel ponudu, javim utiske za koju heftu.
BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
- krakatoa
#1801 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
-
Naslovnica
#1802 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Uglavnom teritorij Sarajeva (najviše država Alipašino), i autoput do Zenice, i Zenica.
- krakatoa
#1803 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Na tim lokacijama sva tri operatera imaju dobru mrežu stim da BHT ima najbolju pokrivenost autoputa + tuneli jer imaju dogovor sa Autocestama.Naslovnica wrote:Uglavnom teritorij Sarajeva (najviše država Alipašino), i autoput do Zenice, i Zenica.
- kloniran
#1804 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ako mislis na mtel moze proci na tim relacijama mada ima malo prelaza na edge između zgradaNaslovnica wrote:Uglavnom teritorij Sarajeva (najviše država Alipašino), i autoput do Zenice, i Zenica.
brzina isto dobra
- friskyoreo
#1805 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nazalost, mislim da ce opet biti: "Tresla se gora, rodio se mis..."
http://www.klix.ba/biznis/sutra-sastana ... /160203059
http://www.klix.ba/biznis/sutra-sastana ... /160203059
- pepeljara
#1806 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pojeftine minutu za 50%, a pored toga, povecaju obracunsku
+ ukinu kupovinu bilo cega iz bilo cega + obracunsku interneta podignu 
- Del_Boy1
- Kiki_Musampa
#1808 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Može li mi ko objasniti Moj Combo paket....nikako da skontam šta ulazi u njega,koliko je minuta itd???Šta se kombinuje?
- Del_Boy1
#1809 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kombinuje se plaćanje, za 25,74 KM dobiješ 1000 SMS poruka prema najbrojevima, besplatne razgovore (nakon prve minute) prema dva najbroja i 500 MB interneta(flat 32 kbps, nakon potrošnje), za ostale pozive trošiš tih 25,74 KM, kad potrošiš, ako trebaš još onda dopuniš kao ultra broj, barem bi trebalo da je tako, neka me neko ispravi ako griješim.
-
zrakomlat
-
belami1111
#1811 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
DJL"Dileja" odsjek marketingmatrix2 wrote:u ponedjeljak u dnevnom avazu kartica IZI sa 1 GB džaba
https://www.facebook.com/izimobil.ba/ph ... =3&theater
- Sanjarko
#1812 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kakva je ono u mt-u ponuda nova.
Nesto 3 km.
Nisam vidio dobro reklamu.
Dekoncentrisan/Zauzet bio.
Imal ko info.
Nesto 3 km.
Dekoncentrisan/Zauzet bio.
Imal ko info.
- purgatorio
#1813 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Vizionar 1985 wrote:Kakva je ono u mt-u ponuda nova.
Nesto 3 km.
Dekoncentrisan/Zauzet bio.![]()
Imal ko info.
3KM, 30 dana facebook i messenger. Ponuda za ovisnike o fb-u.
- Maharadza
#1814 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Eh, kada će nešto biti za "ovisnike" o internetu generalno, npr. 3KM za 3GB preko 3G na 30 dana!!purgatorio wrote:Vizionar 1985 wrote:Kakva je ono u mt-u ponuda nova.
Nesto 3 km.
Imal ko info.
- Sanjarko
#1815 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pa dobro sestra mi puno fejs koristi.purgatorio wrote:Vizionar 1985 wrote:Kakva je ono u mt-u ponuda nova.
Nesto 3 km.
Imal ko info.
Al ne bi ona broj odbacila.
Tako da nista od toga.
Hvala prijatelju.
- Sanjarko
#1816 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ubila se za nas.Maharadza wrote:Eh, kada će nešto biti za "ovisnike" o internetu generalno, npr. 3KM za 3GB preko 3G na 30 dana!!purgatorio wrote:Vizionar 1985 wrote:Kakva je ono u mt-u ponuda nova.
Nesto 3 km.
Imal ko info.
- kloniran
#1817 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
zato je dual sim titoVizionar 1985 wrote:Pa dobro sestra mi puno fejs koristi.purgatorio wrote:Vizionar 1985 wrote:Kakva je ono u mt-u ponuda nova.
Nesto 3 km.
Imal ko info.
Al ne bi ona broj odbacila.
Tako da nista od toga.
Hvala prijatelju.
nego hinje se usutise a i regulatorna agencija o minimalnom trajanju dopuna od 90 dana
- Sanjarko
#1818 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ma duduk za IT dobro ni Ja nisam bolji.kloniran wrote: zato je dual sim tito![]()
nego hinje se usutise a i regulatorna agencija o minimalnom trajanju dopuna od 90 dana
Ne znam kak bi saltala sa jedne na drugu.
Tek net dobila prosle godine pred kraj a Ja pred kraj 2014.
- kloniran
#1819 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ne treba saltati osim prilikom dopunjavanja tarifeVizionar 1985 wrote:Ma duduk dobro ni Ja nisam bolji.kloniran wrote: zato je dual sim tito![]()
a i prebacivanje je vrlo jednostavno
jednu karticu nastimas da ti je samo za net, a na drugoj preventivno blokiras ili odjavis net
a na toj drugoj namjestis da samo pozivi i poruke idu preko nje i gotovo
ja tako koristim, mada ponekad znam zaboraviti prebaciti pozive pa pocnem zvati ljude sa nepoznatog broja
- Sanjarko
#1820 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ma nikako mi se ne da da nafatam nekog da mi to sve nastima.kloniran wrote:ne treba saltati osim prilikom dopunjavanja tarifeVizionar 1985 wrote:Ma duduk dobro ni Ja nisam bolji.kloniran wrote: zato je dual sim tito![]()
a i prebacivanje je vrlo jednostavno
jednu karticu nastimas da ti je samo za net, a na drugoj preventivno blokiras ili odjavis net
a na toj drugoj namjestis da samo pozivi i poruke idu preko nje i gotovo
ja tako koristim, mada ponekad znam zaboraviti prebaciti pozive pa pocnem zvati ljude sa nepoznatog broja![]()
Imam i Ja dual jos i net preko stika al se ne da mi se da ufatim vilu/vilenjaka
da mi nastima hotspot.
Ma duduk i Ja.
+Godine me stizu.
- kloniran
#1821 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
koji je telefon da pripomognemo onlineVizionar 1985 wrote:
Ma nikako mi se ne da da nafatam nekog da mi to sve nastima.
Imam i Ja dual jos i net preko stika al se ne da mi se da ufatim vilu/vilenjaka![]()
da mi nastima hotspot.
Ma duduk i Ja.
+Godine me stizu.
- Sanjarko
#1822 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ma Gsmart Esence.kloniran wrote:koji je telefon da pripomognemo onlineVizionar 1985 wrote:
Ma nikako mi se ne da da nafatam nekog da mi to sve nastima.
Imam i Ja dual jos i net preko stika al se ne da mi se da ufatim vilu/vilenjaka![]()
da mi nastima hotspot.
Ma duduk i Ja.
+Godine me stizu.
Ma ne bi Ja sam backao.
Tak sam i komp skrsio.
Hvala na ponudi.
- kloniran
#1823 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ako se odlucis jednostavno je, mozes se javiti na pp pa cemo srediti i hotspot
- Sanjarko
#1824 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
kloniran wrote:ako se odlucis jednostavno je, mozes se javiti na pp pa cemo srediti i hotspot
Al stvarno sam ne bi backao.
Sve sto barnem pokvarim.
Cak sam nedavno i SD karticu ovim novim telom izbriso.
Ne znam ni kako samo ugasio tel i puf dvije godine rada na idejama mi se obrisa.
Na starom telu normalno gasio i vadio je i nikad se to nije desilo.
Jos mi izbaci neki virus.
Mozda stari tel bio zarazen.
Sad ne znam hocul ikad moc povratit te ideje i txt dokumente.
Hvala ponovo na ponudi.
- sagosen
#1825 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ima li iko od operatera neogranicen net na neki period (osim mtela)? Recimo kod mtela je dobro to sto nakon isteka mb i dalje imas net ali po manjoj brzini, ali necu njih