Kona__ wrote:ja ne kontam čemu degradiranje degutantnim avatarima, i potkači li se šta tim loženjem
ne da forum 4 da se uEmbeDiShesheilak wrote:i od mene naravnoMedenoSrce wrote:FreakyStyley wrote:
![]()
i od mene
Kona__ wrote:ja ne kontam čemu degradiranje degutantnim avatarima, i potkači li se šta tim loženjem
ne da forum 4 da se uEmbeDiShesheilak wrote:i od mene naravnoMedenoSrce wrote:FreakyStyley wrote:
![]()
i od mene
Gej tetovaža.Sephora wrote:Muškarce koji imaju na vratu istetovirane cevene usne...posljednjih dana sve cesce to vidam....(...fol ženska ga poljubila pa ostao trag ruž na vratu..)

Meni su ove velike tetovaže na slatkim ribama vrh!Mali_Vuk wrote:Ne kontam djevojke koje za sebe smatraju da nisu kul ako nemaju neku veliku šarenu tetovažu na tijelu, pa se onda iscrtaju i unakaze svoje tijelo za čitav život.
Neki skroz sitni i diskretni tattoo na jedva vidljivom mjestu i može proći. Ali ovako nešto npr. je po mom mišljenju unakažavanje lijepog ženskog tijela. I uopšte nije seksi. Dapače, imaš osjećaj da se zabavljaš sa nekim šefom Yakuza![]()
izbaci freaky styleya...on je musko, tako da imamo onda virtualni 3someSaian wrote:ne da forum 4 da se uEmbeDiShesheilak wrote:i od mene naravnoMedenoSrce wrote:
i od mene
, bas sam sTio virtualne kamare
![]()
![]()
Jednog vidam u teretani - lik ima djevojku ..prije bih rekla modni trend, koji ce trajati neko vrijeme..Logovan wrote:Gej tetovaža.Sephora wrote:Muškarce koji imaju na vratu istetovirane cevene usne...posljednjih dana sve cesce to vidam....(...fol ženska ga poljubila pa ostao trag ruž na vratu..)
A dobro, druže, poštujem.yoda82 wrote:
Meni su ove velike tetovaže na slatkim ribama vrh!
npr. one trbe što snimaju za Burning Angel gore.

Evo odličan primjerVelkoski wrote:https://vimeo.com/59323723
ne znam ima l' tetovaža, al' podsjeti me ovo "trebe što snimaju" na ovo
Ni mi ne kontamo tebe.Logovan wrote:Ne kontam vehabije.
Nisi jedini.Logovan wrote:Ne kontam Velkoskog. Mislim na ovog sa foruma.
kad si klosarŠibicar wrote:Modu.
zar je to popularnoCherry-Cherry wrote:Cure/žene, koje imaju brkoveJedna moja kolegica ima brčine.
Ja sam sebi iz naziva teme izbacila ovo "popularno", pa pišem samo stvari, koje ne kontamjao_situacije wrote:zar je to popularnoCherry-Cherry wrote:Cure/žene, koje imaju brkoveJedna moja kolegica ima brčine.
Nedostatak kucnog odgoja, moze se prepoznati po mnogo cemu...mali_balon wrote:Ovo ide vise pod ne kontam. U cemu je fol istresanja mrva (ili bosce narodski receno) kroz prozor, sa 8og sprata, pred zgrau gdje ljudi hodaju, a dio dorucka/rucka/vecere/uzine zavrsi i na mom simsu.
Nije to selo, da se moze rec niej selo izaslo iz njih, moja nana koja ima 2 ili 3 osnovne citav zivot na selu, stala njiva sir kajmak itd itd itd nikad nije boscu istresla, nako, kroz prozor ili s vrata kuce, i meni vazda govorila istresi u smece ili u dagaru sa krave, ako me vidila da to radim s vrata,m jer bi mi bilo mrsko hodati, natjerala me da komplet avliju pometem jer moza se ograjsat.
Tako da ne kontam sta je to, nije to seljakluk to je nesta gore ne znam kako bi "to" nazvao, primitivizam, "to" je gore od primitivizma...