Misliš na sdp,df,ns?JThomas wrote:pojedinci se nasekirali zbog cenićke, a ne sekiraju se kad sda otvoreno i javno podrži kandidata snsd na lokalnim izborima.
jesmo zajedno, nismo zajedno, vlast smo ali smo istovremeno i opozicija, nismo više vlast ali glasamo zajedno radi naroda, mi bi radili ali nam oni ne daju, ali pošto smo mi fini mi svejedno puštemo da nam ne daju, ua sebija, ali glasamo za njen zakon i budžet...kognitivna disonanca iliti razvlačenje pameti. to je samo zadnja faza zajedničkog projekta kradončića i familije izmetbegović koji bez pravih prekida traje od '93 i pomilovanja do danas.
Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- MOSALJOZE
#1801 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- Banksy
#1802 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bakir Izetbegović već sada, preko BH Telecoma, šalje svaki mjesec 120 000 eura Pinku, šta fali da i Cenićka pošalje koji dinar starom društvu.walk_M-A-N wrote:Da su Radončićevi kadrovi uglavnom idioti, to je odavno jasno, a i logično kad su pristali za njim.
Ali sada je sve to prešišao kada je postavio ovu četničku kurvu i ekonomskog demagoga na čelo najprofitabilnije firme.
Sad će donacije Telekoma ići za onaj dom Dr. Karadžić ili možda za neki novi Dr. Koljević ili nešto po Krajišniku ili Tintoru.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/12 ... jedno.html
I, naravno, prigodno podsjećanje.
Na jučerašnoj sjednici Doma naroda Parlamenta skupštine BiH, izabrani su članovi Upravnog odbora
Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguravanje kvaliteta, a jedan od izabranih članova je i
Nikola Poplašen, smijenjeni predsjednik RS.
ruku ZA su digli: Sead Kadić (SDA)...
- JThomas
#1803 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
prirodna i programska koalicija, od '90 do danas.
- Banksy
#1804 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Tačno, prirodna i programska, dobro si...
-
archi_a
#1805 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Jesu oni ludi?!? HahahahhaPOLITIKA U anketi portala Informativa.ba javilo se čak 23.400 građana Radončić sa 43% glasova ubjedljivo vodi za člana Predsjedništva BiH.
Pročitajte više na: http://avaz.ba/vijesti/bih/306487/radon ... nistva-bih
- Capsicum
#1806 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Isto ko i ona Ipsos-ova anketa. Zelje i pozdraviarchi_a wrote:Jesu oni ludi?!? HahahahhaPOLITIKA U anketi portala Informativa.ba javilo se čak 23.400 građana Radončić sa 43% glasova ubjedljivo vodi za člana Predsjedništva BiH.
Blamiraju se svi s tim kvazianketama.
- GandalfSivi
#1807 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kome cemo vjerovati ako ne objektivnom Avazu? Ipsos barem rece da je velika mogucnost statisticke greske...Capsicum wrote:Isto ko i ona Ipsos-ova anketa. Zelje i pozdraviarchi_a wrote:Jesu oni ludi?!? HahahahhaPOLITIKA U anketi portala Informativa.ba javilo se čak 23.400 građana Radončić sa 43% glasova ubjedljivo vodi za člana Predsjedništva BiH.
Blamiraju se svi s tim kvazianketama.
- Banksy
#1808 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Jesuarchi_a wrote:Jesu oni ludi?!? HahahahhaPOLITIKA U anketi portala Informativa.ba javilo se čak 23.400 građana Radončić sa 43% glasova ubjedljivo vodi za člana Predsjedništva BiH.
Ali pazi koske, Zvizdić 11%, Sebija 12%
-
Juliuscezar
#1809 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ovi iz Ipsosa su koliko sam skonto fino rekli da im je anketa totalno promašena.GandalfSivi wrote:Kome cemo vjerovati ako ne objektivnom Avazu? Ipsos barem rece da je velika mogucnost statisticke greske...
- Šunj
#1810 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Nikada scepo nece dobiti moj glas, samo glasam protiv njega i protiv Covica.
scepo
Shortened but more offensive version for "sceptic tank"
scepo
Skraćena ali još uvredljiva verzija za "septička jama"

scepo
Shortened but more offensive version for "sceptic tank"
scepo
Skraćena ali još uvredljiva verzija za "septička jama"

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1811 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
ko ne vjeruje hAvazu nije pravi Bošnjak
Tornjak i matematiku i logiku nategne za potrebe istine i informisanja

Tornjak i matematiku i logiku nategne za potrebe istine i informisanja

- Roccohljup
#1812 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Don Šćepo se ne cuje ovih dana (ne ko inače)......neće to na dobro

- arzuhal
#1813 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kada slušam, gledam ili pričam o politici SDA, znam biti veoma bučan, otrovan i vulgaran u krugu u kojem raspravljamo, u kući pred tv-om i sl. Ali spram politike SBB najčešće ostajem bez riječi, nemoćan da izrazim svoju najdublju odvratnost koju osjećam prema toj partiji...Čast izuzecima kojih ima u svakoj partiji...
"Vjerujte da osjećam grižnju savjesti zbog toga što smo mi, Savez za bolju budućnost, greškom glasali za tu odluku i sigurno ćemo na nekoj od narednih sjednica pokrenuti pitanje promjene naziva te škole i imena kontroverzne ličnosti kao što je Mustafa Busuladžić", rekla je Babić.
Pontius Pilatus likes this
"Vjerujte da osjećam grižnju savjesti zbog toga što smo mi, Savez za bolju budućnost, greškom glasali za tu odluku i sigurno ćemo na nekoj od narednih sjednica pokrenuti pitanje promjene naziva te škole i imena kontroverzne ličnosti kao što je Mustafa Busuladžić", rekla je Babić.
Pontius Pilatus likes this
- Maraschino
- Roccohljup
#1815 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Mozda im je zene dirao
-
kakavdanakneiskustvu
- Roccohljup
#1818 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Joj......
http://avaz.ba/vijesti/bih/319176/sda-i ... -sa-sebijeRadončić je jedan od najuspješnijih ljudi u historiji Bošnjaka, graditelj najljepših zgrada u BiH, tvorac najvećeg medijskog sistema u našoj zemlji, osnivač moćnog SBB-a i čovjek koji ima svoj ostvareni životni rezultat. Za razliku od njega, Bakir i Sebija su sve naslijedili, pa i političke i direktorske funkcije koje obnašaju.
- JThomas
#1819 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
i bakir i fahro dosljedno prešućuju bakirove zasluge za fahrin uspon. nije li to slatko 
- Roccohljup
#1820 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Serija sranja iz havaza.....ocekuje se zestok odgovor preko stava, faktora i SB
http://avaz.ba/vijesti/bih/321311/radon ... e-promjene
Eh cuj sportskim aktivnostima ....

http://avaz.ba/vijesti/bih/321311/radon ... e-promjene
Predsjednik SBB-a nije prisustvovao tribini
Kako je prisutne informirao Damir Arnaut, predsjednik Fahrudin Radončić nije mogao doputovati u Travnik zbog povrede zglobova koju je dobio prilikom sportskih aktivnosti.
On je rekao da Radončić trpi velike bolove i da zbog toga nije otišao na put u Vašington.
Eh cuj sportskim aktivnostima ....
- pirpa
#1821 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Faraonu se nikad nece oprostiti nadzena dokumentacije 93god

-
Nero Histrion
#1822 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Može li neko pojasniti ovo oko ostavki ministara koje su najavljene za naredni mjesec?! Je li to svih ministara koji su iz sbb stranke, ili samo nekih? Skontah samo Federalnih, pa mi nije jasno a sto ne i svih drugih? Ako se povlacis, povlacis se sa svih nivoa.
U cemu je fol? Ja drzave i politicara, mati mila. 
Prije mi sve ovo lici na zafrkanciju. E glupi narode.
Prije mi sve ovo lici na zafrkanciju. E glupi narode.
-
Samprotivsviju
#1823 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Fahro ko Fahro radi predizborne poteze
Jedina stvar koja mi je zapala u oko u citavom intervju je ovo oko kupovine nekretnine firmi..i djelimicno se slazem
SDA pojedinim stranackim tajkunima dozvoljava posto potom kupovinu firmi uz uzasno poviljne kredite razvojne banke...u ovom slucaju AS Jelah...isto su sa njima utadili za Tuzlansku solanu
Isti ti tajkuni zaposljavaju stranacki podobne kadrove u firmama, a i finansiraju izborne kampanje SDA
Jedina stvar koja mi je zapala u oko u citavom intervju je ovo oko kupovine nekretnine firmi..i djelimicno se slazem
SDA pojedinim stranackim tajkunima dozvoljava posto potom kupovinu firmi uz uzasno poviljne kredite razvojne banke...u ovom slucaju AS Jelah...isto su sa njima utadili za Tuzlansku solanu
Isti ti tajkuni zaposljavaju stranacki podobne kadrove u firmama, a i finansiraju izborne kampanje SDA
- Maraschino
#1824 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Jednostavno ostavite sva mjesta koja vam je koalicija obezbijedila pa nek se SDA koprca. 
- omega369
#1825 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ma ja, perd izbore napustiti fotelje. Genijalno
Ne pali ni u gusinju
Pingvin na aparatima
Ne pali ni u gusinju
Pingvin na aparatima