Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Point.

#1801 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Point. »

I opet krecu malogradjanske suplje na relaciji Sarajevo/Zeljo. Kad cete shvatiti da ste za reprezentaciju nebitni skroz?
cvrčak_na_hedonizmu

#1802 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

luckylaka wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Otmar Hitcfild, Del Boske i hrvatski NS ( to znam sigurno ) su IŠLI NA NOGE igračima tipa Mičua :-) Hajrovića, Seferovića, Rakitića ( dok je ovaj bio negdje, nikakav klub, edit: ispravka, igrao je u Bazelu ) jal da ih smuntaju da igraju za reprezentaciju, jal da ih ohrabre. Hrvati to uredno rade, redovno ( sjećam se delegacije koja je otišla u Argentinu da munta nakog napadača ). Sad, ako pogledamo gdje su svi navedeni, a gdje smo mi, prilično sam ubijeđen da neko debelo griješi u procjeni. Moje mišljenje je da su @lucky i @and u pravu, a da su Del Boske, Otmar i NS Hr neznalice.
I ja se sjecam da su jednom nasi isli da smuntaju jednog kad poslije ispade da su smuntali Kolasinca,Bicakcica,Besica,Hajrovica...I ne znam kako vam vise ne dosadi spominjati najuspjesnijeg do sad.Eno onaj jedan u svakom postu,,necu vise o Safetu,necu vise o Safetu,,...pa nemoj brate :-)
Kolašinac, Hajrović = Juka
Lulić, nakon utakmice kvalifikacija za LŠ između Yang Boys - Totenhem/Arsenal novinari su se digli da se pozove Lulić
Čuj Bešić :-) pa dečko nije ni igrao do Meksika :-) bila priča, ta će on, igra u Ferencvarošu, da se ne ruši "autoritet" Jagodića :-) a ovi eksperti sa foruma su pisali referate i poredili Bešića vs Hadžića :ljulja:

Super si primjere naveo, sve ho-ruk, nigdje plana, nego šta naleti.

Zato smo sada u slobodnom padu. Ko razumije, shvatiće.
5 0 5

#1803 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by 5 0 5 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kolašinac, Hajrović = Juka
ko je juka?
cvrčak_na_hedonizmu

#1804 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

5 0 5 wrote:
ko je juka?
Naš lik koji živi u Njemačkoj/Švici/ne sjećam se, koji je išao o svom trošku, na svoju ruku da munta igrače :run: Tako smo i dobili ovu dvojicu igrača. Našta standardna lakrdija, a onda to neko predstavlja kao argument, evo, vidiš da se radilo :D a mi ko guske u magli, opet.
Edin H.

#1805 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Edin H. »

5 0 5 wrote:
ko je juka?
Juka Becirovic - neformalni skaut

https://bhreprezentacija.wordpress.com/ ... li-saveza/
luckylaka

#1806 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
luckylaka wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Otmar Hitcfild, Del Boske i hrvatski NS ( to znam sigurno ) su IŠLI NA NOGE igračima tipa Mičua :-) Hajrovića, Seferovića, Rakitića ( dok je ovaj bio negdje, nikakav klub, edit: ispravka, igrao je u Bazelu ) jal da ih smuntaju da igraju za reprezentaciju, jal da ih ohrabre. Hrvati to uredno rade, redovno ( sjećam se delegacije koja je otišla u Argentinu da munta nakog napadača ). Sad, ako pogledamo gdje su svi navedeni, a gdje smo mi, prilično sam ubijeđen da neko debelo griješi u procjeni. Moje mišljenje je da su @lucky i @and u pravu, a da su Del Boske, Otmar i NS Hr neznalice.
I ja se sjecam da su jednom nasi isli da smuntaju jednog kad poslije ispade da su smuntali Kolasinca,Bicakcica,Besica,Hajrovica...I ne znam kako vam vise ne dosadi spominjati najuspjesnijeg do sad.Eno onaj jedan u svakom postu,,necu vise o Safetu,necu vise o Safetu,,...pa nemoj brate :-)
Lulić, nakon utakmice kvalifikacija za LŠ između Yang Boys - Totenhem/Arsenal novinari su se digli da se pozove Lulić
Čuj Bešić :-) pa dečko nije ni igrao do Meksika :-) bila priča, ta će on, igra u Ferencvarošu, da se ne ruši "autoritet" Jagodića :-) a ovi eksperti sa foruma su pisali referate i poredili Bešića vs Hadžića :ljulja:

Cudo je da Juka nije uspio nagovoriti Halilovica,Gudelja,Tankovica,Seferovica,Ibrahimovica da zaigraju za BiH.Sjo price Juka nagovorio Kolasinca :-) ko da je u najmanjuruku Seo retardiran pa nije jadan znao gdje ce i sta ce i onda dosao Juka i nagovorio Sea.O jebem te zivote :D
Edin H.

#1807 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Edin H. »

Najbolje bi bilo da Savez postavi on-line forumular, da se ovi sto hoce da igraju za nas, mogu prijaviti :oops: , a ne pjeske da dolaze.
luckylaka

#1808 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:Najbolje bi bilo da Savez postavi on-line forumular, da se ovi sto hoce da igraju za nas, mogu prijaviti :oops: , a ne pjeske da dolaze.
Pa ima ih masa kvalitetnih koji bi pjeske dosli da se ne moraju na koljenima moljakati i kada ga izmoljakas on se na kraju predomisli
internazionale

#1809 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by internazionale »

KPNCTNJAH wrote:Je l' te drz'o Osim senior u krilu dok je supljirao o taktikama... :mrgreen: on vidio Mesinih ruku djelo :-)

Imao priliku da bude selektor, asistent, savjetnik, sta vec... dok je bilo rezultata, vrtio se oko Safeta, njegova zasluga za dobre rezultate, po vasoj prici... kad je sve krenulo u pm, on se hinjski povukao i po medijima supljirao nakon svakog poraza... lako je reci poslije tekme grijesili smo tu, tu i tu... sto nisi pomogao prije nje, ako vec neces, onda zadrzi misljenje za sebe... et' ostalo mu je sad da prica po sjelima kako on vidi Mesinih ruku djelo... :mrgreen: Lik post'o k'o Ciro :mrgreen:

Nemoj zezati da i njega brine sto je Pjana los :mrgreen:
Ma ganjetine price su nivo vodja im navijaca
MOSALJOZE

#1810 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by MOSALJOZE »

ganjeta

#1811 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ganjeta »

internazionale wrote:
KPNCTNJAH wrote:Je l' te drz'o Osim senior u krilu dok je supljirao o taktikama... :mrgreen: on vidio Mesinih ruku djelo :-)

Imao priliku da bude selektor, asistent, savjetnik, sta vec... dok je bilo rezultata, vrtio se oko Safeta, njegova zasluga za dobre rezultate, po vasoj prici... kad je sve krenulo u pm, on se hinjski povukao i po medijima supljirao nakon svakog poraza... lako je reci poslije tekme grijesili smo tu, tu i tu... sto nisi pomogao prije nje, ako vec neces, onda zadrzi misljenje za sebe... et' ostalo mu je sad da prica po sjelima kako on vidi Mesinih ruku djelo... :mrgreen: Lik post'o k'o Ciro :mrgreen:

Nemoj zezati da i njega brine sto je Pjana los :mrgreen:
Ma ganjetine price su nivo vodja im navijaca

:maca: :nargila:
Šibicar

#1812 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Šibicar »

Golubović očito smatra da se bolje razumije u fudbal od Ivice,treba to cijeniti. :mrgreen: :thumbup:
KPNCTNJAH

#1813 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by KPNCTNJAH »

Gdje to napisah? Samo rekoh da ima obicaj k'o mis izaci iz rupe kad najgore prodje... dok je akcija, nigdje ga :mrgreen:
Šibicar

#1814 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Šibicar »

KPNCTNJAH wrote:Gdje to napisah? Samo rekoh da ima obicaj k'o mis izaci iz rupe kad najgore prodje... dok je akcija, nigdje ga :mrgreen:
Iskreno,i sam sam podržavao Safeta dok je radio dobre stvari,čim je počeo sa nekim svojim idiotarijama izgubio je i moju podršku,pa tako se možda i Ivica sklonio u stranu kad je vidio gdje to sve vodi.
samkoF

#1815 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by samkoF »

leškarenje wrote:Ma neka ga narednih deset godina,ali ovo sto radi je isto sto je radio i Susic....igraju isti ko i kod njega,koja je promjena...Zukanovic,jel?
Aferim,ako je to too...

@internacionale...Germanija dominira,to je cinjenica....zasto se sad ne pljuje po istim ?
Ok ako cemo vec imena spominjati nije samo Zukanovic, nego I Cocalic kojeg je Safet iz njemu znanih razloga izbjegavao, zatim Djuric kojeg je takodje Safet izbjegavao cak kad nismo imali nijednog napdaca (protiv Izraela ) cak ni tada nije htio zvati ni djurica ni mahmutovica a MORAO JE.Dalje Stilic takodje je novi , onda postavka tima konacno normalna sto je kod Safeta samo bili u pripremnom perodi pred svjetsko prvenstvo I [prvu utakmicu protiv argentine tad I jesmo najbolje odigrali, najcvrsce s dobrim rezultatima.Dakle mesa ne izmislja toplu vodu kao safet sa samo jednim covjekom koji ce drzati citavu lijevu il desnu stranu nego covjek igra onako kao I sto treba sa dva beka I dva krila.Eto sve te stvari koje sam nabrojao nisu iste, nije isto ni to sto je mesha uspio svojim temperamentom I sufliranjem iza aut linije podici igru reprezentacije u drugom poluvremenu za koji stepenik vise , dok Susicu to nikad nije uspjelo cak nismo ga vidjeli da se pomjera od one klupe za rezevrne igrace, cak izraz lica ne pomjera a kamoli sta drugo[/code], eto sve su to promjene koje sam ucio ovako iz prve nakon tek dvije odigrane utakmice al nek si se ti nasao da omdha ukazes na to kako je isti kao pape.Pricekaj do novembra da vidimo sta ces tad pricati.
samkoF

#1816 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by samkoF »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
luckylaka wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: upravu je cvrcak I to bas lucky I jez I jos neki su pisali kako je nebitno hocel voditi besica il hadzica kad ce ionako obojica biti na klupi, da su tu samo da popune broj , cak su govorili I da je hadzic bolji od besica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
luckylaka

#1817 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

SamkoF ...kad lazes lazi to sa stilom ovako je mnogo providno ili pokusavas opravdati sebe.Postaj te svoje lazi .Bujrum.Dakle jos jednom da podvucem Hem lazes hem izmisljas i moderacija bi kod ovakvih lazova trebala da intervenise .Da dodam jos(prepisano od Paul ).Ovdje nađoh uslove korištenja foruma.
http://www.klix.ba/uslovi
Između ostalog piše da je zabranjeno.
- objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama;
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1818 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by JoseMujica »

ono što mi se sviđa kod Mehe da razmišlja strateški i dugoročno s proširivaljem spiska potencijalnih reprezentativaca

novinari su izbacili ova dva sastava na koje Meha računa....iskreno se nadam da će se vratiti u ovaj sistem igre koji je ponuđen kao prvi tim, ova varijacija 4-5-1/4-3-3...u ovom sistemu je Pape igrao one dvije prijateljske prije SP i protiv Argentine i meni je djelovalo pravo moćno

Image

vidim da ima u kombinaciji cover za desnog beka....Martić iz Švice....ja iskreno nikad čuo...jel ga iko gledao?
Image
missko

#1819 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by missko »

JoseMujica wrote:ono što mi se sviđa kod Mehe da razmišlja strateški i dugoročno s proširivaljem spiska potencijalnih reprezentativaca

novinari su izbacili ova dva sastava na koje Meha računa....iskreno se nadam da će se vratiti u ovaj sistem igre koji je ponuđen kao prvi tim, ova varijacija 4-5-1/4-3-3...u ovom sistemu je Pape igrao one dvije prijateljske prije SP i protiv Argentine i meni je djelovalo pravo moćno

Image

vidim da ima u kombinaciji cover za desnog beka....Martić iz Švice....ja iskreno nikad čuo...jel ga iko gledao?
Image
Realno TSS moze igrati bolje od ove trojke Pjanic, Medunjanin, Visca. Zukanovic moze bolje od Mujdze i Vranjesa i Bicakcica, Zahirovic bi bio bolji od Hadzica
zetareticula

#1820 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by zetareticula »

Kada vidim da neko stavlja Sušića, Hadžića i Vršajevića u prvu postavu, odokativno moze se reci da veze od fudbala nemaju :run:
kakotakonikako

#1821 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by kakotakonikako »

novine pisu, selektor mesa bio na treningu zeljeznicara i podrzao plave za utakmicu sa zrinjskim. ne bi trebao selektor bih da podrzava nikoga pojedinacno. on je selektor cijele drzave.
Clan komisije

#1822 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Clan komisije »

kakotakonikako wrote:novine pisu, selektor mesa bio na treningu zeljezncara i podrzao plave za utakmicu sa zrinjskim. ne bi trebao selektor bih da podrzava nikoga pojedinacno. on je selektor cijele drzave.
Idemedosumom

#1823 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Idemedosumom »

Za Hadžića i Vršajevića se slažem, ali ne i za mladog Sušića.

Sven-Tino kod mene trenutno ima prednost ispred Štilića i Prcića. Medunjanin je van forme i jako je spor.

Image
zetareticula

#1824 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by zetareticula »

Idemedosumom wrote:Za Hadžića i Vršajevića se slažem, ali ne i za mladog Sušića.

Sven-Tino kod mene trenutno ima prednost ispred Štilića i Prcića. Medunjanin je van forme i jako je spor.

Image
Nista Sušić nije brži od Medunjanina, a tek stavljati ispred Štilića :-)
Idemedosumom

#1825 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Idemedosumom »

Pogledaj snimak prijateljske s Austrijom.
Locked