Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Već navedeno je ono što smatram prioritetnim. Treba biti muškarac i znati stati na kraj mojim glupostima. Poželjno da voli književnost, planinariti i putovati. I da, da nije šminker. Bilo bi glupo da ja u starkama izađem na dejt s likom koji nosa odijela i lakovane cipele. Ne tražim puno, je l' da? [/quote]
a šta ako eksperimentiše sa tamnom stranom
edit: ja kliknuo quote umjesto edit
Last edited by pink floydd on 07/07/2015 08:40, edited 1 time in total.
Leia_Organa wrote:
Već navedeno je ono što smatram prioritetnim. Treba biti muškarac i znati stati na kraj mojim glupostima. Poželjno da voli književnost, planinariti i putovati. I da, da nije šminker. Bilo bi glupo da ja u starkama izađem na dejt s likom koji nosa odijela i lakovane cipele. Ne tražim puno, je l' da?
a šta ako eksperimentiše sa tamnom stranom[/quote]
annoy wrote:Ja baš ne volim muške parfeme, uglavnom su mi pre intenzivni. Dezodorans je dovoljan.
Više volim prirodan sirovi miris muškarca a sexy mi je kad nešto fizički radi pa se malo oznoji, onda se baciti pod tuš s njim
annoy wrote:Ja baš ne volim muške parfeme, uglavnom su mi pre intenzivni. Dezodorans je dovoljan.
Više volim prirodan sirovi miris muškarca a sexy mi je kad nešto fizički radi pa se malo oznoji, onda se baciti pod tuš s njim
Gabrielo wrote:Reci sta jos trazis. Da vidim hocu li se i tu pronaci.
Već navedeno je ono što smatram prioritetnim. Treba biti muškarac i znati stati na kraj mojim glupostima. Poželjno da voli književnost, planinariti i putovati. I da, da nije šminker. Bilo bi glupo da ja u starkama izađem na dejt s likom koji nosa odijela i lakovane cipele. Ne tražim puno, je l' da?
Gabrielo wrote:Reci sta jos trazis. Da vidim hocu li se i tu pronaci.
Već navedeno je ono što smatram prioritetnim. Treba biti muškarac ...
Zadnji put kad sam provjeravao još sam bio ...
Leia_Organa wrote:... i znati stati na kraj mojim glupostima.
Nemoguć poduhvat ...
Leia_Organa wrote: Poželjno da voli književnost, planinariti i putovati. I da, da nije šminker. Bilo bi glupo da ja u starkama izađem na dejt s likom koji nosa odijela i lakovane cipele. Ne tražim puno, je l' da?
Imam nekih knjiga, nove i neraspakovane.
Može li ovo pod planinarenje ... Prije neki dan sam se penjao na trešnju, i to vrlo visoko jer me je domaćin pokušavao skinuti vilama.
Putujem ... nešminkerski mastan od mašinskog ulja, insekata i prašine, kad skinem kožni kombinezon đabe dezodorans, svi se razbježe ...
Leia_Organa wrote:Inteligencija + smisao za humor = dobitna kombinacija!
Smisao za humor je sam po sebi odlika inteligentnih
Ne mora značiti.
istina. Da bi bio duhovit (ne misleći na puku reprodukciju viceva), moraš biti inteligentan, a možeš biti inteligentan, ali da nemaš baš nimalo smisla za humor.
hanamontanaa wrote:S druge strane, duhovite doskocice su odraz inteligencije
trcicu trceci wrote:i kad ima dobru kurčinu, ali to ste spomenule vjerovatno
Sta je dobra,to je subjektivna procjena, ovaj augmentativ se podrazumjeva
Vodile neke žene raspravu koji je bolji, tanji a duži ili deblji a kraći.
Po običaju, neke su zagovarale jedno, druge drugo, a jedna od njih reče:
- Meni svejedno, samo nek često prska.
prog321 wrote:Nije svejedno.
Nema zanata bez dobrog alata
Kad imas mal pimpek samopouzdanje ti je nula bodova i zene to osjete a da ne pogledaju u gace.