Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post Reply
ilkbahar

#1801 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by ilkbahar »

exhtc wrote:Jok eto niste oboje iz DF-a :D
zar smo? ah da, opet njegove analiticke sposobnosti, jedanmova stipu ga vise, pregorit ce mu sijalice od analiziranja.
Corto Maltese

#1802 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

Sastale se Bakirova, Šćepina i Suljagićeva hanuma da olajavaju muževe.
Na kraju sastanka usvojiše zaključak, da je, bez obzira na rezultat izbora, bilo dosta muške eksploatacije, i da će od sada biti ravnopravne, svaka u svome braku.
Nađu se opet, sljedeće hefte da razmijene iskustva.
Priča Bakirova Sabina: "Ja onom svom rekla da od sada neću više sama perem, peglam, pušim... ima i ti da se uključiš, il' ćeš prljav i zgužvan hodati!"
Prvi dan , ne vidim ništa. Drugi dan, ne vidim ništa. Treći dan, vidim, moj Bakir uz'o da ubacuje veš u mašinu. Muči se, ne zna ni koji program uključiti, ni kol'ko deterdženta staviti, al' to je napredak. :)"
Kaže Šćepina Azra: "Ja onom svom rekla da od sada neću samo ja da kuham. Nema jesti dok se i ti ne uključiš, pa makar svi u kući gladni ostali!"
Prvi dan, ne vidim ništa. Drugi dan, ne vidim ništa. Treći dan, vidim svog Fahra, u kuhinji, opas'o pregaču, pred njim knjiga recepata, muči se, al' eto, napredak. :).
Kaže Emirova, (koja god to bila u ovom mandatu): "Ja onom svom rekla da od sada neću ja da sve plaćam, ima i on da počne da donosi kući nešto od onog što zaradi, barem auto da kupimo. Nema više plaćanja režija samo preko mojih leđa, pa makar nam i vodu i struju isključili.
Prvi dan, ne vidim ništa. Drugi dan, ne vidim ništa. Treći dan... pa eto, treći dan sam na ovo lijevo oko k'o malo progledala."
exhtc

#1803 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by exhtc »

Corto Maltese wrote:Sastale se Bakirova, Šćepina i Suljagićeva hanuma da olajavaju muževe.
Na kraju sastanka usvojiše zaključak, da je, bez obzira na rezultat izbora, bilo dosta muške eksploatacije, i da će od sada biti ravnopravne, svaka u svome braku.
Priča Bakirova Sabina: "Ja onom svom rekla da od sada neću više sama perem, peglam, pušim... ima i ti da se uključiš, il' ćeš prljav i zgužvan hodati!"
Prvi dan , ne vidim ništa. Drugi dan, ne vidim ništa. Treći dan, vidim, moj Bakir uz'o da ubacuje veš u mašinu. Muči se, ne zna ni koji program uključiti, ni kol'ko deterdženta staviti, al' to je napredak. :)"
Kaže Šćepina Azra: "Ja onom svom rekla da od sada neću samo ja da kuham. Nema jesti dok se i ti ne uključiš, pa makar svi u kući gladni ostali!"
Prvi dan, ne vidim ništa. Drugi dan, ne vidim ništa. Treći dan, vidim svog Fahra, u kuhinji, opas'o pregaču, pred njim knjiga recepata, muči se, al' eto, napredak. :).
Kaže Emirova, (koja god to bila u ovom mandatu): "Ja onom svom rekla da od sada neću ja da sve plaćam, ima i on da počne da donosi kući nešto od onog što zaradi, barem auto da kupimo. Nema više plaćanja režija samo preko mojih leđa, pa makar nam i vodu i struju isključili.

Prvi dan, ne vidim ništa. Drugi dan, ne vidim ništa. Treći dan... pa eto, treći dan sam na ovo lijevo oko k'o malo progledala."
Sjajno :lol: :lol: :lol:
:run:
Nexusy

#1804 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Nexusy »

Corto Maltese wrote:Sastale se Bakirova, Šćepina i Suljagićeva hanuma da olajavaju muževe.

Glasat ću za Suljagića zato što nije lopov i ne krade ovaj narod 20 godina kao što to rade SDA i SDP. Čovjek je doktor nauka, doktorirao u Hamburgu, organizacijski je sposoban, a uz to veoma načitan.
Kad svi govore da vole Bosnu i da im je Bosna svetinja, zašto ne odgovore Dodiku nego mu se uvlače u pakšu kao najveći izdajnici svetinje BiH. Dok Suljagić ode u Srebrenicu, formira 1. mart i pobjedi Dodika. Baš sam pratila te izbore i DOdik je bio toliko uvjeren da će njegova stranka pobijediti u Srebrenici i onda pobijedi Duraković i to sve zahvaljujući Suljagiću. Još jedna stvar, Suljagić Dodiku odgovori iz RS-a i suprostavi mu se, a Bakir, Zlatko i Fahro to ni iz Federacije ne smiju.
https://www.youtube.com/watch?v=Km1mw2qQRQo

Toliko je čovjek uništavao Dodika da su ga htjeli likvidirati. Nekoliko puta su ga preslušavali u SIPI. Pa ti vidi, braniš lopove i kriminalce, a pljuješ po Suljagiću. Sram i stid da te bude.
Nexusy

#1805 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Nexusy »

It_is_a_Leclerc wrote:Pitam, po četvrti put, da li je protiv Emira Suljagića podignuta optužnica za porodično nasilje ?
progugal i nadji, ja cu ti reci da nije !!
Corto Maltese

#1806 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

Nexusy wrote:

Glasat ću za Suljagića zato što nije lopov i ne krade ovaj narod 20 godina kao što to rade SDA i SDP. Čovjek je doktor nauka, doktorirao u Hamburgu, organizacijski je sposoban, a uz to veoma načitan.
Kad svi govore da vole Bosnu i da im je Bosna svetinja, zašto ne odgovore Dodiku nego mu se uvlače u pakšu kao najveći izdajnici svetinje BiH. Dok Suljagić ode u Srebrenicu, formira 1. mart i pobjedi Dodika. Baš sam pratila te izbore i DOdik je bio toliko uvjeren da će njegova stranka pobijediti u Srebrenici i onda pobijedi Duraković i to sve zahvaljujući Suljagiću. Još jedna stvar, Suljagić Dodiku odgovori iz RS-a i suprostavi mu se, a Bakir, Zlatko i Fahro to ni iz Federacije ne smiju.
https://www.youtube.com/watch?v=Km1mw2qQRQo

Toliko je čovjek uništavao Dodika da su ga htjeli likvidirati. Nekoliko puta su ga preslušavali u SIPI. Pa ti vidi, braniš lopove i kriminalce, a pljuješ po Suljagiću. Sram i stid da te bude.
No sikiriki.
Progledala ona, progledaćeš i ti.
shibonja

#1807 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by shibonja »

Iscito sam cijeli podforum politika i moram reci da Suljagic ima moj glas na izborima....eto toliko
madner

#1808 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by madner »

Bome Corto, to oficirsko iskustvo ti nece pomoci protiv iskusnog boksera. :D
Corto Maltese

#1809 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

madner wrote:Bome Corto, to oficirsko iskustvo ti nece pomoci protiv iskusnog boksera. :D
Ono što nisam naučio u ratu, naučio sam od Emirove bivše supruge.
Uvijek imaj spremnu pepeljaru. :D
Mister Yes

#1810 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Mister Yes »

Ja sam izrazito amoralan tip. Ali i meni je neugodno kad pomislim koliko je Emir Suljagić zla osoba. :run:
madner

#1811 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by madner »

Corto Maltese wrote:
madner wrote:Bome Corto, to oficirsko iskustvo ti nece pomoci protiv iskusnog boksera. :D
Sada je to vec zaplet koji se moze tumaciti na vise nacina. :D

Ujedno postaje jasniji i amnozitet.
Corto Maltese

#1812 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

madner wrote:
Corto Maltese wrote:
Sada je to vec zaplet koji se moze tumaciti na vise nacina. :D

Ujedno postaje jasniji i amnozitet.
"Uvijek"- otkako su počele opomene i prijetnje po forumima
madner

#1813 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by madner »

Sto je svakako nisko i kontraproduktivno ako se vodi borba za glasove neodlucnih glasaca.

No 99% takvih ljudi su picke.
Sinapsa

#1814 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Sinapsa »

Fino obrazlozenje zbog cega je Emir zasluzio sansu, odnosno zbog cega je njegov dosadasnji angazman svijetla tacka u ovom izbornom procesu...
johntra

#1815 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by johntra »

JedanMova wrote:Pazi sad repertoara...
Knjga... Zena... Sefovih 8 godina... Pljuvanje... 1. Mart... Domovina... 50000 KM... Nema auto

Kliknu random i repeat opciju i drmaj :lol:
Ovo inače nije istina i ništa vrli kandidat nije uradio od pobrojanog?

Zaboravoi si bijeli hljeb :D
JedanMova

#1816 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JedanMova »

johntra wrote:
JedanMova wrote:Pazi sad repertoara...
Knjga... Zena... Sefovih 8 godina... Pljuvanje... 1. Mart... Domovina... 50000 KM... Nema auto

Kliknu random i repeat opciju i drmaj :lol:
Ovo inače nije istina i ništa vrli kandidat nije uradio od pobrojanog?

Zaboravoi si bijeli hljeb :D
Do mene, izvinjavam se...
Znaci - bijeli hljeb je problem kod njega, ali nije problem kod vozova i vozova drugih.

A sto se tice ovog pobrojanog - nisam rekao da nesto jeste ili nije istina. Ono sto znam je da se to ponavlja iz dana u dan ali jos uvijek je vecina (ako ne i sve) u formi spina...
madner

#1817 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by madner »

Pa dio nije istina, dio jeste istina, no svakako se ne moze reci da je kritika objektivna.
johntra

#1818 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by johntra »

JedanMova wrote: Do mene, izvinjavam se...
Znaci - bijeli hljeb je problem kod njega, ali nije problem kod vozova i vozova drugih.

A sto se tice ovog pobrojanog - nisam rekao da nesto jeste ili nije istina. Ono sto znam je da se to ponavlja iz dana u dan ali jos uvijek je vecina (ako ne i sve) u formi spina...
ne razlikuje se on od masu drugih, jer drugi barem hapaju i to, nažalost, ne pokušavaju prikriti, osim kad ne odu u ćorku, kao Lijani danas...ali, dotični pokušava da se predstavi kao poštena i siromašna ličnost, a pritom ne zanemaruje da voli biti isti kao i ovi što odoše u ćorku...doduše, bijeli hljeb nije za ćorke, ali jeste dovoljan da prestaneš prosipati i prozivati druge za priče o svili i kadifi...
johntra

#1819 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by johntra »

ne razlikuje se on od masu drugih, jer drugi barem hapaju i to, nažalost, ne pokušavaju prikriti, osim kad ne odu u ćorku, kao Lijani danas...ali, dotični pokušava da se predstavi kao poštena i siromašna ličnost, a pritom se zanemaruje da voli biti isti kao i ovi što odoše u ćorku...doduše, bijeli hljeb nije za ćorke, ali jeste dovoljan da prestaneš prosipati i prozivati druge za priče o svili i kadifi..
Nexusy

#1820 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Nexusy »

Sinapsa wrote:

Fino obrazlozenje zbog cega je Emir zasluzio sansu, odnosno zbog cega je njegov dosadasnji angazman svijetla tacka u ovom izbornom procesu...
čovjek je rekao svoje, valjda sutra neće biti "nisam imao za koga glasati". Emir Suljagić: mlad, obrazovan, edukovan, nije lopov, nema milione, godinu dana bio ministar (imao platu 2000 KM, neka ostali kažu kolika su njihova primanja), nije tačno da je bio na bijelom hljebu, lijepo izgleda i na kraju dolazi ispred Komšićeve stranke. Ja mislim da ljudima ne treba ništa više reći. GLASAJMO ZA EMIRA !!
madner

#1821 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by madner »

Kako tacno, to je njegovo pravo, niti je iskoristio ovlasti niti je prekrsio zakon. Ima li neko ovdje da je vratio svoju platu za godisnji i rekao da ne zeli tu povlasticu? :D
Nexusy

#1822 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Nexusy »

johntra wrote:

ne razlikuje se on od masu drugih, jer drugi barem hapaju i to, nažalost, ne pokušavaju prikriti, osim kad ne odu u ćorku, kao Lijani danas...ali, dotični pokušava da se predstavi kao poštena i siromašna ličnost, a pritom se zanemaruje da voli biti isti kao i ovi što odoše u ćorku...doduše, bijeli hljeb nije za ćorke, ali jeste dovoljan da prestaneš prosipati i prozivati druge za priče o svili i kadifi..
pokaži dokaz da je Emir bio na bijelom hljebu. Pusti se Zlajine politike. Više ti primaš ko web agent SDP-a nego jedan obični radnik na pijaci ili u autopraonici. Zato ne rise.
queen123

#1823 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by queen123 »

johntra wrote:

Zlatko Petrovic - SDPov ministar u ostavci, trenutno na bijelom hljebu. Izgleda da je to vama redovna pojava HAHAHAHA
JedanMova

#1824 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JedanMova »

exhtc wrote:
JedanMova wrote:
exhtc wrote:Jok eto niste oboje iz DF-a :D
Kazem ja, analitika ti je jaca strana... Provalio si nas... :lol: :lol: :lol:
Bas imas smisao za humor, nisam jos nista smisleno procitao sa tvoje strane osim ovog izvrsnog smisla za humor :lol: :lol: Nastavi molim te :D
Pa sad...
Da se ti mozes pohvaliti nekim smislenim komentarima, ne mozes. Analitika ti je u minusu, a moj smisao za humor je najmanji problem od svega.

Sto se smislenih komentara s moje strane tice - oni cekaju na nekoga ko zasluzuje smislen razgovor. Pretpostavljam da si dovoljno inteligentan da shvatis kako ti ne spadas u tu kategoriju.

Za emisiju "Idemo dalje"... ;-)
johntra

#1825 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by johntra »

Nexusy wrote:
pokaži dokaz da je Emir bio na bijelom hljebu. Pusti se Zlajine politike. Više ti primaš ko web agent SDP-a nego jedan obični radnik na pijaci ili u autopraonici. Zato ne rise.
Nisam ja agent, ja na ovoj temi pišem od kad je nastala i kad je SDP bio sam isprdak od partije i kad ste vi DF-ovce svi svršavali na Zlatka i slične...prema tome, uživaj i poselami Emira... ;-)
Post Reply