Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Altsa

#1801 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Altsa »

north wrote:@hrasno, kad pišeš o Tinu, onda se tu ne mogu do kraja sa tobom složiti....Nije problem sam Tino, meni čak nije problem ni šta ga je Safet pozvao, pa ako ćemo dalje nije mi toliki problem ni što mu je Safet amidža, ali mi jeste problem perfidan način ka koji ga je Safet progurao nije šala u prvih 11 da ni sam dečko niti ni iko u Hajduku to nije mogao ni sanjati da će postati..Šta hoću reći, prvo je rekao da ga poziva kao zadnjeg defanzivnog, i nana od 90 godina zna šta Tino igra, dakle izigrao je javnost, dalje pozvao ga je ko biva da popuni spisak pred Brazil a da ovaj nije imao ni minute u kvalifikacijama, hajde nekako se i to progutalo, a ustvari je glavna namjera bila da ga pod hitno gurne u prvih 11 za što ni u ludilu mali to ne zaslužuje...Tino kao 16 igrač, inekako, Tino u prvih 11 smiješno....i onda kad ga novinar tako nešto pita, on bi ko da se našali i šukne tako što će reći "Zovnuo sam ga zbog prezimena" :skoljka:
sve si u pravu. dolazak tine je pokvario atmosferu u reprezentaciji. ja samo razmisljam kako bih se ja osjecao da mi u firmu direktor dovede sina od brata i kojem dadne da radi sve moje poslove i ako ja radim na tom radnom mjestu 10 godina i mali nema pojma. izgubio bih volju za radom u ovom slucaju nogometom, hebavo bi majku direktoru svaki minut i bio bjesan ko ris. e to se dogodilo i u nasoj reprezentaciji. da je tino mesi pa hajde ali po kvaliteti nije zasluzio da igra u prvih 11 pa ni da je na klupi. susiceva ne zainteresovanost za posao je druga prica. imati platu od 75000 KM i ne dizati guzicu iz pariza osim kada su okupljanja reprezentacije je tolika bahatost i bezobrazluk koja granici sa ludilom. ne obilaziti potencijalne igrace po evropi. ne studirati igru protivnika, nemati kondicionog trenera. svjesno odbacivanje kvalitetnih igraca koji nam trebaju. pogresne postavke igre. itd.itd. Hvala bogu pa je on proslost i ako nas je dobro kostao zivaca. samo se nadam da nam nece na mjesto selektora doci neki bezveznjakovic pa da se susiceva era nastavi samo sa drugim glumcem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1802 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

BHF_Manijak wrote:Gore nego pod Safetovim mandatom ne mozemo sigurno igrati, to je sigurno! Ako zalis toliko strucnjaka, sto nisi lobir'o da zamjeni Uscuplica na klupi? :oops: Jok, znas i ti da je goli qrac od trenera, ali jebo repku, "nek' je mom Sarajevu dobro", to je ta prica...
Talkin' to me?
duminjo

#1803 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by duminjo »

Tomahawk11 wrote:Sjo kad rodjo koji zasjedne na klupu pozove komplet ekipu koja je igrala kod Safeta :mrgreen:
Ne kazem da nece biti rezova kasnije, al eto ce neko prekriziti nekog igraca tek tako, rekli forumasi ne valja, na lomacu s njim 8-)
U sta ćemo ti i ja da protiv Izraela neće biti Hadžić na spisku? :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1804 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

duminjo wrote:
Tomahawk11 wrote:Sjo kad rodjo koji zasjedne na klupu pozove komplet ekipu koja je igrala kod Safeta :mrgreen:
Ne kazem da nece biti rezova kasnije, al eto ce neko prekriziti nekog igraca tek tako, rekli forumasi ne valja, na lomacu s njim 8-)
U sta ćemo ti i ja da protiv Izraela neće biti Hadžić na spisku? :mrgreen:
Necu ni u sta, slabo me ide prognoza u zadnje vrijeme :mrgreen:
Zar nije prije toga Andora :oops:
Odnosno, ima i ona prijateljska....namazan si :mrgreen: cuj protiv Izraela :lol:
tcz

#1805 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by tcz »

duminjo wrote: Da sam ja Pjanić/lulic...sto BiH davao u ovim kvalifikacijama 120% od sebe nakon svjetskog, nakon guranja i utrpavanja Tina i Hadžića ko grom iz vedra neba odjednom na svjetskom (ovime je pape sam sebi dao otkaz i od ovog momenta je sve krenulo kako jeste). Od poziva ovog dvojca i nasilnog utrpavanja stvari su se potpuno promijenile, unio se nemir u ekipu i od tada i pod takvim uslovima je normalno da ce i rezultati biti ovakvi kakvi jesu.
Bivši selektor dobio poptunu slobodu i od reprezentacije napravio privatni biznis. Ne ide jebemu, nije niko konj i niko neće da se Jebe za druge.
Sam kažeš Hadžić limitiran, pa koji ce nam ku.AC onda? :mrgreen: A imamo boljih.

Znaci, od novog očekujem čišćenje i nepozivanje 4-5 dosadašnjih igrača sumnjive kvalitete za reprezentaciju.
zato smo odigrali onakve utakmice protiv Mexika i Drogbine raje :-)

Sad da dodje Amar za selektora i pozove Stilica a pitari mu jebu sve sto ne zove Suljica ili Harisa Handzica :-) Teorije su vam nigdje veze, mjerilo selektora trebaju da budu rezultati. Sto znaci nas su stali rezultati i smjena se morala desit.

Nabijem ja svakog igraca koji kalkulise kad igra za BiH pa bio mu trener Amar, Pape ili Musa.
kakotakonikako

#1806 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by kakotakonikako »

tcz wrote:
duminjo wrote: Da sam ja Pjanić/lulic...sto BiH davao u ovim kvalifikacijama 120% od sebe nakon svjetskog, nakon guranja i utrpavanja Tina i Hadžića ko grom iz vedra neba odjednom na svjetskom (ovime je pape sam sebi dao otkaz i od ovog momenta je sve krenulo kako jeste). Od poziva ovog dvojca i nasilnog utrpavanja stvari su se potpuno promijenile, unio se nemir u ekipu i od tada i pod takvim uslovima je normalno da ce i rezultati biti ovakvi kakvi jesu.
Bivši selektor dobio poptunu slobodu i od reprezentacije napravio privatni biznis. Ne ide jebemu, nije niko konj i niko neće da se Jebe za druge.
Sam kažeš Hadžić limitiran, pa koji ce nam ku.AC onda? :mrgreen: A imamo boljih.

Znaci, od novog očekujem čišćenje i nepozivanje 4-5 dosadašnjih igrača sumnjive kvalitete za reprezentaciju.

Sad da dodje Amar za selektora i pozove Stilica a pitari mu jebu sve sto ne zove Suljica ili Harisa Handzica :-) Teorije su vam nigdje veze, mjerilo selektora trebaju da budu rezultati. Sto znaci nas su stali rezultati i smjena se morala desit.

Nabijem ja svakog igraca koji kalkulise kad igra za BiH pa bio mu trener Amar, Pape ili Musa.
rezultati i jesu jedino mjerilo. svugdje u svijetu. samo se kod nas gleda da li je nas ili njihov. bivsi selektor je bivsi.
BHF_Manijak

#1807 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Tomahawk11 wrote:
BHF_Manijak wrote:Gore nego pod Safetovim mandatom ne mozemo sigurno igrati, to je sigurno! Ako zalis toliko strucnjaka, sto nisi lobir'o da zamjeni Uscuplica na klupi? :oops: Jok, znas i ti da je goli qrac od trenera, ali jebo repku, "nek' je mom Sarajevu dobro", to je ta prica...
Talkin' to me?
Jok ba, kolegi iznad tebe. Uletio si klizeci izmedju dva posta. :mrgreen: :mrgreen:
duminjo

#1808 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by duminjo »

tcz wrote:

Od koje utakmice su pozvani Tino i Hadžić i od te utakmice uzmi rezultate.
Ovo nametanje price sarajevo-zeljo ti je fula.

Toma, Andora i Austrija su taman tu da se vidi i pokaže kako pojedini nisu za ekipu :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1809 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

BHF_Manijak wrote:
Tomahawk11 wrote:
Talkin' to me?
Jok ba, kolegi iznad tebe. Uletio si klizeci izmedju dva posta. :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Jbo ga ti, oznaci kome pises. Znas da je ovo sad najaktivnija tema.
Dr. Kuca

#1810 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Dr. Kuca »

Od slovacke i Hajrovica su poceli srati svi.

Kako da se pozove igrac ako ce svi srati? Ako pozove stilica mogo bi se pjanic naljutiti, sta ce on igrati sa igracem iz poljske. Taj rezon? Ili dzeko da sa njim treniro neko iz ceske, hr. itd.
incognito071

#1811 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by incognito071 »

Ima se jos puno igrati. Velike ekipe moraju jos igrati medjusobno a mi imamo dvije sa Andorom, Belgiju i Kipar na strani kao i Vels i Izrael kuci.

Mislim da se moze jos dosta bodova uzeti. Realno je ocekivati jos ukupno 14 bodova (X u Belgiji i jedan X kuci protiv Velsa mozda).

Takodjer mislim da je nerealno misliti da cemo biti prvi ili drugi ali ta treca pozicicija nije nemoguca. Dakle, 16 bodova i neki kiksevi drugih nam donose trecu poziciju i baraz. Ovo je plafon, sve ostalo su bajke!
tcz

#1812 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by tcz »

duminjo wrote:
Od koje utakmice su pozvani Tino i Hadžić i od te utakmice uzmi rezultate.
Ovo nametanje price sarajevo-zeljo ti je fula.

Toma, Andora i Austrija su taman tu da se vidi i pokaže kako pojedini nisu za ekipu :mrgreen:
jesu li pozvani za Egipat?
prve tri poslije Egipta su bile pobjede, ne kontam sta je mjerilo tebi? Mozda pobjeda od 2-1 nije pobjeda :-)

mislis da je nametanje konstantno je to...
Nek selektor selektira kako on misli samo nek nam da pobjeda :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1813 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

Murat Sabanovic wrote:dodju uhljupi iz saveza,kontaktiraju ozbiljnog trenera i kazu:
zelimo da nas odvedes na EP,ali nemamo puno para da te platimo i zahtjevamo da za pomocnika imas jednog srbina,hrvata i bosnju.
:thumbup: :lol: :lol: :lol:

e baš će biti zanimljivo vidjeti koga će s ovom pričom dovesti
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1814 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

svi u napad wrote:Hrasno mada si napisao da navijas za Zelju covjek koji je toliko zaljubljen u Amidzu (bez argumenata) moze samo biti umrli Pitar ili najblizi rod Amidzi. Zbog toga sam napisao da si Pitar jer Sead Susic je bolestan i ne moze imat ovoliko vremena za pisanje :mrgreen:
Papeta je UEFA (bivsi igraci i treneri) proglasila za najboljeg (to je argument vjerovao ti ili ne). :thumbup:
Limeni svaka cast na postu. :thumbup: Dijelim tvoje misljenje. Sve hvalospjevke za komentar (nista novo kad si ti u pitanju).
hahhaha evo sad sam malo citao tvoje postove i bas sam se onako lijepo ismijao...od onog gdje kazes u jednom trenutku da smo bare bare sa Njemackom, Spanijom itd itd pa onda do drugog gdje je Safet Susic jos uvijek Pape i ako bogd ostat ce na klupi joj jedno 6-7 godina te onda ...sreca tvoja pa puca pretrazivanje postova morao bih uzeti casu vode da se malo oporavim od smijanja.
Na zalost sa svojih 57 godina nisi skontao da u poslu postoje uspjesi i padovi i da ima ljudi koji se ne fokusiraju samo na neuspjehe nego gledaju kompletan karton necijeg rada. E upravo iz tog kartona Susicevog rada ja sam izvukao puno dobrih stvari ali isto tako rekao koje su i lose bez i jedne jedine uvrede covjeka koji je zaduzio ovu drzavu vise nego sto ces ti za pet zivota. Svako ko se sa vama ne slaze odmah je rodjak Papetu tj. telecoj glavi kako ga ovdje pojedini vole zvati glavi koja nas odvede na SP.
Ali dobro mene ova sva prica relaksira jer fudbal za mene nije svakodnevno opterecenje nego zabava i interesantno mi je ovdje polemisati sa pojedim likovima....bas onako uzivam. Iz tih likova svakako izdvajam Palerma i Northa, ljude koji koriste argumentacije u svojim razgovorima bez vrijedjanja ikoga i ljude koji znaju diskutovati na civiliziran nacin.
Ajmo sad dalje sto se mene tice ja zavrsavam ovdje pricu o nasem najuspjesnijem selektoru Safetu Susicu Papetu i neka mu je sretno u zivotu i karijeri.
duminjo

#1815 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by duminjo »

Fino ti se napise da pogledas rezultate od njihovog pozivanja do sada a ti navalio na dvije-tri utakmice. Jebote rasprava
kakotakonikako

#1816 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by kakotakonikako »

samo da novi selektor ne bude zvao svoju rodbinu jer "misli" da je ona kvalitet. i da se ne nadju neki koji to odobravaju i jos kazu da je to normalno i u cijelom nasem drustvu. samo kvalitet i sposobnost moze povuci naprijed.
hrasno38

#1817 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

SkyLimit wrote:Ma neka zove koga hoće ako će imati rezultate. Za Vršajevića i Tinu - Svena se slažem, ali zašto toliko omaložavanje Hadžića, imao je više pristojnih nego loših partija za ovo što je odigrao do sada, a Sušić ga je bacao od zadnjeg veznog, preko stopera do lijevog i desnog beka. Nikad nije kukao i žalio se kako ne igra prirodnu poziciju pa je zato lošije odigrao. Za njeg barem znaš da limitiran pa i ne očekuješ previše, ali šta je npr. sa Pjanićem, šta je on uradio do sada u ovim kvalifikacijama? Pa Lulić, njeg spašava što igra za Lazio pa niko ne dovodi njegove nastupe u pitanje, a on da igra ovako kako igra za reprezentaciju a da je član nekog kluba iz npr. domaćeg prvenstva, svi bi pričali da mu menadžer sređuje pozive u nacionalni tim, mi od tog igrača nikakve koristi nemamo.

Ko god dođe, dokle ima rezultate, ne treba mu prigovarati za popis i taktiku. Uostalom, nije prethodni selektor dobio otkaz jer je pozivao Vršajevića ili što je igrao bez napadača, već što je osvojio 2 boda iz 4 utakmice.
Da Vrsajevic igra u Dinamu i da se Tin ne preziva Susic i da Hadzica ne zastupa Germania niko ih apsolutno ne bi ni spomenuo jer po igrama koje su pruzili nisu bili ni gori ni bolji od vecine reprezentativaca. Niko ne udara po Pjanicu koji ne znam evo vec koliko utakmica igra ispod svake svoje norme. Nekada je bila prica da mu smeta Miske, pa sad mu smeta Tino ali cinjenica je da pravom igracu niko ne smeta ako svoj posao zna. Kako Misketu nije smetao Pjanic nije smetao Medunjanin...jebi ga covjek je fudbalski genije sto se i pokazalo njegovim odlaskom iz reprezentacije. Tada sam pisao da Pjanic za deset zivota nece imati ono sto je imao Miske i sto jos uvijek ima pa makar i za 20 minuta igranja. Hadzic je odigrao odlicne utakmice i protiv Velsa i protiv Belgije a i njega je Pape salto sa pozicije na poziciju na kojima nikad nije igrao i tada to nije nikome bio problem ali je uvijek problem kad su pojedini ljubimci u pitanju. Tako je to....Dzeko uradi sve ali apsolutno sve za zadnji gol kvalifikacija za SP a Vedo samo podmetne nogu i Dzeko je kita a Vedo je heroj. To je razmisljanje nasih vrlih navijaca.
U Belgiji nije problem sto sin pomocnog trenera igra u prvih 11 an SP-u kojeg su negdje pri kraju iznjeli na nosilima. Ali kod nas bi bio ogroman problem kada bi recimo sutra sjeo Amar Osim na bilo koju klupu od reprezentacija jer bi to automatizmom znacilo da mu je nastelio stari a svako ko zna Ivicu Osima zna da nije takav covjek.
Kada rad nekog ljekara komentira i kritikuje drugi ljekar to je sasvim normalno ali kad njegov rad pocne kritikovati inzinjer masinstva onda je to suludo. Tako je i na ovom forumu i generalno u javnosti sto su kriticari ljudi koji nemaju blage veze ne sa fudbalom nego sa bilo kojim sportom i koji ne znaju osnovne postulate sporta, treninga, priprema, sportske ishrane i svega onog sto ide uz sve to. Ne moze se igrac nakon 10 odlicno odigranih i jedne ili dvije lose otjerati u PM jer to se ne radi tako.
I bas kako si napisao na kraju Susic je dobio otkaz radi posljednjih losih rezultata i to je u sportu najnormalnija stvar bez obzira koliko si prije toga napravio. Pa Mancini je doveo MC do naslova prvaka nakon 50 godina pa je sljedecu sezonu dobio otkaz. To je trenerski hljeb ali sigurno nece nikada u MC zaboraviti njegove zasluge za tu sampionsku titulu i nece ga nazivati "telecom glavom".
Droog

#1818 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Droog »

Pod hitno preimenovati temu u "Safet Susic Pape - ex-selektor BiH."
Jbt...
:run:
kakotakonikako

#1819 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by kakotakonikako »

dobro sinoc rece baha da su za bivseg selektora mahom stariji ljudi, jer ga se sjecaju iz ranijih dana. ova omladina ga ne pamti, vec ocekuje rezultate. od lovorika se ne zivi. proslo vrijeme. zato novi selektor mora samo mislit na sadasnjost.
hrasno38

#1820 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Miske kaze.....

"U Kini sam zaista zarađivao mnogo više (tri miliona dolara - neto, op. a) i trenutno imam nekoliko ponuda iz Bundeslige, koje su daleko veće od ponuda Zvezde i Sarajeva. Razgovarao sam i s ljudima iz Beograda i razgovarao bih sa svima, koji su korektni, ali planiram za sada ostati u Njemačkoj", kaže nam Misimović, koji će u narednoj sedmici izabrati novi klub, kako bi na vrijeme počeo pripreme za proljetni dio sezone.

Dodaje nam i to, kako će uskoro doći u Sarajevo, kako bi posjetio prijatelje, a planira i dolazak u N/FSBiH, gdje će obaviti razgovor s čelnicima Saveza.

http://radiosarajevo.ba/novost/172043/z ... bundesligi
kakotakonikako

#1821 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by kakotakonikako »

Smatra da se prave pogrešni koraci
Papac: Koliko su stručni oni koji trebaju izabrati selektora

u ovome je veliki problem. bio i sa proslim selektorom.
wickerman

#1822 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by wickerman »

duminjo wrote:Pa uvijek zavisi od drugih (sreća pa vise ne zavisi od safeta). Prošle smo skoro sve uzeli i opet jedva na kraju jer su i grci uzimali. Nekad se poklopi, nekad ne. Dobro je sto se osim Belgije nadaju i vels i Izrael i kipar pa ce ti dueli biti tezi. Da su npr vels i kipar u situaciji kao i mi, Izraelu bi bilo olakšano. Zato ovako dok se oni medjusobno kolju, mi uletimo :mrgreen:

Ko god bio selektor nadam se da neće pozivati Hadžića, avdiju a Tina na klupu za zadnje minute kad su riješene utakmice. Ima potencijala, ako predje u veći klub i jacu ligu nikad ne znaš. Ne treba se razbacivati mladim igračima ko neki do sad.
Samo sto prosle nismo zavisili od toga hoce li Slovacka maznuti Grcku ili hoce li neko od balta otkinuti bod, nego je sve ovisilo od toga hocemo li mi njih pobjediti ili necemo.
Sam ti se odgovor namece,da smo ovisili od pomenutih ekipa tu bi nam bio kraj
Sad nam je glavno razmisljanje usmjereno sta cemo ako Izrael pobjedi Wales, ili Wales Izrael, sta ce biti ako neko od njih pobjedi Belgiju, postoji i ona lopta je okrugla pa moze i Cipar nekoga iznenaditi itd. U prevodu to ti je kraj.
Prosle kvalifikacije kad su bili Srbija i Hrvtaska u grupi, pa kad su Srbiji ostale teoretske sanse za plasman onda je neki navijac Srbije na fb postavio kako to Srbija moze plasirati par kola prije kraja. Bila zesca sprdancija,pa bi volio to naci, da uporedimo sanse.
Korisničkoime

#1823 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Korisničkoime »

wickerman wrote:
duminjo wrote:Pa uvijek zavisi od drugih (sreća pa vise ne zavisi od safeta). Prošle smo skoro sve uzeli i opet jedva na kraju jer su i grci uzimali. Nekad se poklopi, nekad ne. Dobro je sto se osim Belgije nadaju i vels i Izrael i kipar pa ce ti dueli biti tezi. Da su npr vels i kipar u situaciji kao i mi, Izraelu bi bilo olakšano. Zato ovako dok se oni medjusobno kolju, mi uletimo :mrgreen:

Ko god bio selektor nadam se da neće pozivati Hadžića, avdiju a Tina na klupu za zadnje minute kad su riješene utakmice. Ima potencijala, ako predje u veći klub i jacu ligu nikad ne znaš. Ne treba se razbacivati mladim igračima ko neki do sad.
Samo sto prosle nismo zavisili od toga hoce li Slovacka maznuti Grcku ili hoce li neko od balta otkinuti bod, nego je sve ovisilo od toga hocemo li mi njih pobjediti ili necemo.
Sam ti se odgovor namece,da smo ovisili od pomenutih ekipa tu bi nam bio kraj
Sad nam je glavno razmisljanje usmjereno sta cemo ako Izrael pobjedi Wales, ili Wales Izrael, sta ce biti ako neko od njih pobjedi Belgiju, postoji i ona lopta je okrugla pa moze i Cipar nekoga iznenaditi itd. U prevodu to ti je kraj.
Prosle kvalifikacije kad su bili Srbija i Hrvtaska u grupi, pa kad su Srbiji ostale teoretske sanse za plasman onda je neki navijac Srbije na fb postavio kako to Srbija moze plasirati par kola prije kraja. Bila zesca sprdancija,pa bi volio to naci, da uporedimo sanse.
Sve se to može izbjeći ako dobijemo 6 od 6. Veoma veoma teško znamo svi to međutim nemoguće nije. Svaku od navedenih ekipa osim Belgije možemo da pobjedimo bez neke veće muke ako ćemo iskreno razlika u kvaliteti između nas Walesa, Kipra, Izraela i Andore je ogromna. Belgija je druga priča njihov je selektor jednom zijanio sa postavom i taktikom u Zenici sumnjam da će i drugi put ali valjda ni mi nećemo igrati bez krila/bokova opet. Kvalitet imamo, igrače imamo eh samopouzdanje, vjeru u nas same da se može odigrati 6 od 6 to ne znam, to će biti do novog selektora da pokuša ispraviti što se ispraviti može a biće veoma teško jer je prošli usrao motku samo tako.
wickerman

#1824 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by wickerman »

....
Last edited by wickerman on 21/11/2014 11:49, edited 1 time in total.
wickerman

#1825 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by wickerman »

Ovo je vec razmisljanje u pravom smjeru :mrgreen:
Locked