popravili task, ja riješio sad par komada...
za one koji ne vole čitati tekst nego se vole igrati sa slikama
@dealovi - svako malo ih resetiraju pa se uvijek može ponovo probati
i kako si uspio biti expelled u dealovima??!
Moderator: anex
+1Smijeh2015 wrote:Draw a Box ću raditi kada stave 0.50 $...
Nisam pisao ticket al sam uspio sam jedno uhvatit etbabaroga1x wrote:evo uhvatio jedno vino... dok ja napišem ticket, ostali taskovi nestanu... koji put se pitam jel mi se isplati pisat ticket ili ići dalje raditi...
@ auti - popravili su ga, dali box s kojim stavljaš okvir oko auta.. da je malo plaćen kad je puno auta na slici, to je istina... ali ja uhvatio desetak komada, više mi se neda...

meni se ne pojavljuju nikako ti zadaciglitch wrote:pa kad radite te teške zadatke da morate pisati tickete![]()
evo ova serija od večeras
serija koja je završila
slabije od inače prosjeka 150-200
bio sam zauzet sa create 5 k. i drugim zadacima![]()
nisu oni tu svaki danMerengues wrote:jesu li se vama 5 keywordsi pojavljivali nocas, meni nikako
ostavi clix otvoren i kad ti zamiga onaj clixaddon uleci,ne diši,ne gledaj okolo,ne pripaljuj cigarukloniran wrote:meni se ne pojavljuju nikako ti zadaciglitch wrote:pa kad radite te teške zadatke da morate pisati tickete![]()
evo ova serija od večeras
serija koja je završila
slabije od inače prosjeka 150-200
bio sam zauzet sa create 5 k. i drugim zadacima![]()
pa jesi slao ticket?dobojlija81 wrote:JOBS COMPLETED 156Question TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED1,393/ 1,712 ACCURACY RATE ON TEST QUESTIONS 81.4%
ma mene handre,nikako da daju ovaj drugi level.na prvom tanko sve nesto
čestitam almirealmir90 wrote:Ja danas uhvati oko 4$. Nije loše za početnika.
Our records indicate that you should have Level 1 access at this time. Please continue to submit your best work and focus on raising your overall accuracy to ensure you are considered for a higher levels standing in the future. We regularly update level standings, which means you can potentially move up and, conversely, down with relative frequency. Thanks for writing in!glitch wrote:pa jesi slao ticket?dobojlija81 wrote:JOBS COMPLETED 156Question TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED1,393/ 1,712 ACCURACY RATE ON TEST QUESTIONS 81.4%
mada sad nešto sporo odgovaraju
prije su odmah ili u dan-dva max
sad zadnji 4-5 dana prošlo
Ja se s njima dopisujem mjesec dana vezano za Level 3, odgovore svakih 5 dana, a prepiska izgleda ko glup i glupljiglitch wrote:pa jesi slao ticket?dobojlija81 wrote:JOBS COMPLETED 156Question TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED1,393/ 1,712 ACCURACY RATE ON TEST QUESTIONS 81.4%
mada sad nešto sporo odgovaraju
prije su odmah ili u dan-dva max
sad zadnji 4-5 dana prošlo