BAKIRE ODLAZI
-
punosvega
#1801 Re: BAKIRE ODLAZI
preticali na punoj liniji. stoka pogana. za njih ne vaze saobracajna pravila a ni zakon ne postoji. steta sto iz suprotnog smijera nije isao kakav dobar teretnjak s balvanima, i jos da covjek doda malo gasa da nas kutarise bar jednog govneta...
-
bosančica-sunčica
#1802 Re: BAKIRE ODLAZI
Samo do ode ovaj ratni anononimus i poratni "paraprinc od Bosne".....BiH bi svanulo.
Da nas oslobodi svoje ublehaške retorike sa istreniranim,evocirajućim naglaskom "Alije Izetbegovića".
A strah me izbora...jer SDA mafija ne preza da po svaku cijenu zadrži lidersku poziciju...
Da nas oslobodi svoje ublehaške retorike sa istreniranim,evocirajućim naglaskom "Alije Izetbegovića".
A strah me izbora...jer SDA mafija ne preza da po svaku cijenu zadrži lidersku poziciju...
-
Innovation
#1803 Re: BAKIRE ODLAZI
http://www.nap.ba/vijest.php?id=4156Pratnja Bakira Izetbegovića učestvovala u udesu na Karauli
15. septembar 2014. u 19:38
Na magistralnom putu Sarajevo-Tuzla na Karauli u 15 sati i 10 minuta desila se saobraćajna nesreća u kojoj je kako tvrde očevici s lica mjesta učestvovala i pratnja Bakira Izetbegovića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, piše bh. novinska agencija Patria.
Bakirova pratnja na Karauli izazvala udes: Izetbegović odmah napustio mjesto nesreće
15 Sep 14 - 16:20:08
O nama
Bh. novinska agencija Patria je inovativni medijski servis za digitalno doba. Namijenjen je profesionalcima, institucijama, ali i svima koji traže pouzdanu, brzu, tačnu i kredibilnu informaciju o događajima u Bosni i Hercegovini.
- Saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen, a mi ne znamo ni o kojim autima je riječ, jer nije bilo teže povrijeđenih, pa nisu s terena dužni govoriti nam detalje – kažu u MUP-u TK.
-
almir90
#1804 Re: BAKIRE ODLAZI
I jel' se princ povrijedio? Ne daj Bože da se njemu šta desi, kakva bi nas tek onda crna sudbina snašla, da nam nema princa. 
- ultima_palabra
#1805 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja bih svjetlost zvao mrakom.almir90 wrote:I jel' se princ povrijedio? Ne daj Bože da se njemu šta desi, kakva bi nas tek onda crna sudbina snašla, da nam nema princa.
-
Innovation
#1806 Re: BAKIRE ODLAZI
ultima_palabra wrote:Ja bih svjetlost zvao mrakom.
Slutio sam rijeci, slutio sam pjesme
mislio da grijeh je, da se ne smije
mislio sam nema ko da slusa
ima kako nema, slusa moja dusa
-
weredsf
#1807 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa trebalo bi znati da je to agencija u vlasnistvu Bakira AlispahicaInnovation wrote:http://www.nap.ba/vijest.php?id=4156Pratnja Bakira Izetbegovića učestvovala u udesu na Karauli
15. septembar 2014. u 19:38
Na magistralnom putu Sarajevo-Tuzla na Karauli u 15 sati i 10 minuta desila se saobraćajna nesreća u kojoj je kako tvrde očevici s lica mjesta učestvovala i pratnja Bakira Izetbegovića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, piše bh. novinska agencija Patria.Bakirova pratnja na Karauli izazvala udes: Izetbegović odmah napustio mjesto nesreće
15 Sep 14 - 16:20:08O nama
Bh. novinska agencija Patria je inovativni medijski servis za digitalno doba. Namijenjen je profesionalcima, institucijama, ali i svima koji traže pouzdanu, brzu, tačnu i kredibilnu informaciju o događajima u Bosni i Hercegovini.- Saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen, a mi ne znamo ni o kojim autima je riječ, jer nije bilo teže povrijeđenih, pa nisu s terena dužni govoriti nam detalje – kažu u MUP-u TK.
-
Innovation
#1808 Re: BAKIRE ODLAZI
Sve se zna.
Samo oni to objavise, a znaju i ono sto policija jos ne zna.

Samo oni to objavise, a znaju i ono sto policija jos ne zna.
-
wolf07
#1809 Re: BAKIRE ODLAZI
I sad ce se potrositi 3-4 stranice na saobracajni udes u kome je razbijen jedan plasticni spojler, e ja vam udesa i qrca! Pa moja zena moze vecu stetu napravit u garazi jbt.
Al' nije to bitno, najveci je cirkus sto vidim da se vec lagano zagrijavate da na sljedecoj stranici utvrdite kako je RAV-4 (kojim je upravljao pripiti i nadrogirani Bakir I.) probio i zvucni zid prilikom prelaska na lijevu stranu ceste. Ocigledna je bila namjera razuzdanog kandidata za Predsjednistvo iz SDA da ubije glasace drugih kandidata (jer za Bakira samo moze glasati zena mu Seka i kcerka, kako god da joj je ime)!

Al' nije to bitno, najveci je cirkus sto vidim da se vec lagano zagrijavate da na sljedecoj stranici utvrdite kako je RAV-4 (kojim je upravljao pripiti i nadrogirani Bakir I.) probio i zvucni zid prilikom prelaska na lijevu stranu ceste. Ocigledna je bila namjera razuzdanog kandidata za Predsjednistvo iz SDA da ubije glasace drugih kandidata (jer za Bakira samo moze glasati zena mu Seka i kcerka, kako god da joj je ime)!
-
Innovation
#1810 Re: BAKIRE ODLAZI
wolf07 wrote:Al' nije to bitno, najveci je cirkus sto vidim da se vec lagano zagrijavate da na sljedecoj stranici utvrdite kako je RAV-4 (kojim je upravljao pripiti i nadrogirani Bakir I.) probio i zvucni zid prilikom prelaska na lijevu stranu ceste
I prekrsio zakon, jer je ODMAH otisao /da ga ne bi vidjeli takvog /.
Sve je Patria saznala prije policije.
Zato sto su,
Bh. novinska agencija Patria je inovativni medijski servis za digitalno doba. Namijenjen je profesionalcima, institucijama, ali i svima koji traže pouzdanu, brzu, tačnu i kredibilnu informaciju o događajima u Bosni i Hercegovini.
-
queen123
#1811 Re: BAKIRE ODLAZI
inače naš predsjednik koji predstavlja bošnjake. Neću da komentarišem da bi ja platio kaznu od 500 KM za nešto ovako. Minimalno 250 KM.
Bakirova pratnja na Karauli izazvala udes: Izetbegović odmah napustio mjesto nesreće :
http://nap.ba/vijest.php?id=4156
Bakirova pratnja na Karauli izazvala udes: Izetbegović odmah napustio mjesto nesreće :
http://nap.ba/vijest.php?id=4156
- lua
#1812 Re: BAKIRE ODLAZI
"Sve što znam naučio me je Alija i sarajevska jalija."
Bakir Izetbegović
Bakir Izetbegović
- ultima_palabra
#1813 Re: BAKIRE ODLAZI
O Zlatku Lagumdžiji?
– Komšija, saradnik, rival.
– Komšija, saradnik, rival.
- Dr. Kuca
#1814 Re: BAKIRE ODLAZI
Ko god je iz Sarajeva ucila ga je jalija. 
- lua
#1815 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire, gdje si bio za vrijeme rata?
- Bio sam lični sekretar svog oca Alije.

- Dr. Kuca
#1816 Re: BAKIRE ODLAZI
Ko ce dati bolji savjet nego sin ocu? Samo otac sinu! 
- Dozer
#1817 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne, druze @wolfy, nije to poenta. Poenta je da se Bakir & Co. (a Co. je kompletna SDA) ponasa(ju) toliko bahato da bahatije ne moze. Pri tome im se savrseno @ebe za gradjane ove zemlje, bez obzira da li su to Bosnjaci, Hrvati ili Srbi, ili bilo ko drugi.wolf07 wrote:I sad ce se potrositi 3-4 stranice na saobracajni udes u kome je razbijen jedan plasticni spojler, e ja vam udesa i qrca! Pa moja zena moze vecu stetu napravit u garazi jbt.
Al' nije to bitno, najveci je cirkus sto vidim da se vec lagano zagrijavate da na sljedecoj stranici utvrdite kako je RAV-4 (kojim je upravljao pripiti i nadrogirani Bakir I.) probio i zvucni zid prilikom prelaska na lijevu stranu ceste. Ocigledna je bila namjera razuzdanog kandidata za Predsjednistvo iz SDA da ubije glasace drugih kandidata (jer za Bakira samo moze glasati zena mu Seka i kcerka, kako god da joj je ime)!![]()
![]()
Ovaj udes je samo jedan od milion primjera takvog ponasanja.
Iz slike je sasvim jasno sta se tu desilo - SDA RAV je ocito preticala na punoj linij, u desnoj krivini (ovo, inace, rade samo potpuni idioti ili neko toliko bahat da se normalnom covjeku od toga povraca, a ja tvrdim da je ovdje u pitanju ovo drugo), na nepreglednom mjestu, a sve je to uradila prateci "vozda" koji je bio pod policijskom pratnjom i ciji tjelohranitelji na cesti ne voze, nego pilotiraju.
Ovo smo, ja mislim, svi imali priliku vidjeti nebrojeno puta. A pri tom pilotiranju svakodnevno, pogotovo na vangradskim cestama, guraju ljude s ceste, i to iz obje trake - i svoje, ali i iz suprotnog pravca.
Toj stoci sitnog zuba bi neko trebao objasniti da se to ne radi tako. A najbolje bi to bilo izvesti tako sto ce se neko (konacno) iz suprotnog pravca namjerno zabiti kamionom u te majmune, i sve ih nakamarati na jednu lijepu neprepoznatljivu gomilu.
Steta samo sto bi saobracaj bio obustavljen satima, a hiljade "unesrecenih" bi zalovalo mjesecima...
E, ovako kako se Bakir&Co. ponasaju na cestama, identicno tome se ponasaju i u svakom drugom segmentu zivota.
-
almir90
#1818 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa ima na YT ona izjava kako je spašavao ranjene, pomagao iskopati tunel, pravi borac, nema šta.lua wrote:Bakire, gdje si bio za vrijeme rata?
- lua
#1819 Re: BAKIRE ODLAZI
"NAROD JE KRIV... što nije pratio SDA."almir90 wrote:
Pa ima na YT ona izjava kako je spašavao ranjene, pomagao iskopati tunel, pravi borac, nema šta.
Bakir Svemogući
-
almir90
#1820 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma bitno da je Bake uz svoj narod, nikad nas ne bi napustio, toliko je srcem vezan za nas, poplava ga odnijela.lua wrote:"NAROD JE KRIV... što nije pratio SDA."almir90 wrote:
Pa ima na YT ona izjava kako je spašavao ranjene, pomagao iskopati tunel, pravi borac, nema šta.
Bakir Svemogući
- Dozer
#1821 Re: BAKIRE ODLAZI
Naravno da je vezan za svoj narod. To mu je nepresusni bankomat na kojem ne treba ni karticu ni PIN. Smao dodje i ukuca koliko mu treba, uzme, i to je to 
- jazzer
#1822 Re: BAKIRE ODLAZI
On je izjavio, a zasto mu ne vjerovati, da je jednom mogao i poginuti u ratu
.
A vama sega.
Zamisli samo koji bi to peh bio. Samo jednom izadjes iz trezora i pogines
.
A vama sega.
Zamisli samo koji bi to peh bio. Samo jednom izadjes iz trezora i pogines
-
wolf07
#1823 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.Dozer wrote:Ne, druze @wolfy, nije to poenta. Poenta je da se Bakir & Co. (a Co. je kompletna SDA) ponasa(ju) toliko bahato da bahatije ne moze. Pri tome im se savrseno @ebe za gradjane ove zemlje, bez obzira da li su to Bosnjaci, Hrvati ili Srbi, ili bilo ko drugi.wolf07 wrote:I sad ce se potrositi 3-4 stranice na saobracajni udes u kome je razbijen jedan plasticni spojler, e ja vam udesa i qrca! Pa moja zena moze vecu stetu napravit u garazi jbt.
Al' nije to bitno, najveci je cirkus sto vidim da se vec lagano zagrijavate da na sljedecoj stranici utvrdite kako je RAV-4 (kojim je upravljao pripiti i nadrogirani Bakir I.) probio i zvucni zid prilikom prelaska na lijevu stranu ceste. Ocigledna je bila namjera razuzdanog kandidata za Predsjednistvo iz SDA da ubije glasace drugih kandidata (jer za Bakira samo moze glasati zena mu Seka i kcerka, kako god da joj je ime)!![]()
![]()
Iz slike je sasvim jasno sta se tu desilo - SDA RAV je ocito preticala na punoj linij, u desnoj krivini (ovo, inace, rade samo potpuni idioti ili neko toliko bahat da se normalnom covjeku od toga povraca, a ja tvrdim da je ovdje u pitanju ovo drugo), na nepreglednom mjestu, a sve je to uradila prateci "vozda" koji je bio pod policijskom pratnjom i ciji tjelohranitelji na cesti ne voze, nego pilotiraju.
Ovo smo, ja mislim, svi imali priliku vidjeti nebrojeno puta. A pri tom pilotiranju svakodnevno, pogotovo na vangradskim cestama, guraju ljude s ceste, i to iz obje trake - i svoje, ali i iz suprotnog pravca.
Toj stoci sitnog zuba bi neko trebao objasniti da se to ne radi tako. A najbolje bi to bilo izvesti tako sto ce se neko (konacno) iz suprotnog pravca namjerno zabiti kamionom u te majmune, i sve ih nakamarati na jednu lijepu neprepoznatljivu gomilu.
Steta samo sto bi saobracaj bio obustavljen satima, a hiljade "unesrecenih" bi zalovalo mjesecima...
E, ovako kako se Bakir&Co. ponasaju na cestama, identicno tome se ponasaju i u svakom drugom segmentu zivota.
Sljedeca stvar, da li je Bakir bio za upravljacem auta??? Ako nije (a nije) onda stvarno ne znam o cemu mi ovdje pricamo.
Konacno, da li se svaki put svita koja je u pratnji bilo kog politicara na cesti ponasa isto? Po mojoj slobodnoj procjeni to je sve u 5 deka. Ako je isto onda postavljam pitanje - zasto sad da se neko bavi Izetbegovicem kad i ostali rade istu stvar! Ja koliko znam jedini od politicara koji je sklon pizdarijama za volanom je cijenjeni ministar Kurtes iz SDP-a koji ne samo da sjeda za volan (iako ima vozaca) vec i izaziva udese u pijanom stanju, ali to je kadar SDP-a pa valjda vaze drugi standardi.
- @mba
#1824 Re: BAKIRE ODLAZI
wolf07 wrote:Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.Dozer wrote:Ne, druze @wolfy, nije to poenta. Poenta je da se Bakir & Co. (a Co. je kompletna SDA) ponasa(ju) toliko bahato da bahatije ne moze. Pri tome im se savrseno @ebe za gradjane ove zemlje, bez obzira da li su to Bosnjaci, Hrvati ili Srbi, ili bilo ko drugi.wolf07 wrote:I sad ce se potrositi 3-4 stranice na saobracajni udes u kome je razbijen jedan plasticni spojler, e ja vam udesa i qrca! Pa moja zena moze vecu stetu napravit u garazi jbt.
![]()
Sljedeca stvar, da li je Bakir bio za upravljacem auta??? Ako nije (a nije) onda stvarno ne znam o cemu mi ovdje pricamo.
Konacno, da li se svaki put svita koja je u pratnji bilo kog politicara na cesti ponasa isto? Po mojoj slobodnoj procjeni to je sve u 5 deka. Ako je isto onda postavljam pitanje - zasto sad da se neko bavi Izetbegovicem kad i ostali rade istu stvar! Ja koliko znam jedini od politicara koji je sklon pizdarijama za volanom je cijenjeni ministar Kurtes iz SDP-a koji ne samo da sjeda za volan (iako ima vozaca) vec i izaziva udese u pijanom stanju, ali to je kadar SDP-a pa valjda vaze drugi standardi.
zemljace text ti je za 10
pitam se po cemu se to drugi politicari razlikuju od bakira???
da nisu mozda nest bolji, posteniji???
sta poslije bakira?
- lua
#1825 Re: BAKIRE ODLAZI
Uzmi riječ "Dodik" i zamijeni je riječju "Bakir", da li bi i dalje bila samo manja materijalna šteta u pitanju? Da li bi i njega branio? Ili ovdje ponovo nailazim na dvostruke aršine onih sa stranačkom iskaznicom?wolf07 wrote:
Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.