Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
suadfor

#1801 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by suadfor »

LSD wrote:cisto sumnjam da ce neko u BiH navijati za kroaciju, nakon one utakmice s turskom....i obratno naravno, kroati kao zlopamtilacki narod nikad nakon te utakmice nece navijati za BiH (jasno, govorim za vecinu ,a ne o pojedincima)....treba biti realan pa priznati neke ocigledne stvari.
to je opet tvoj stav kao pojedinca. ili flejmas, trollas, sta vec radis.
Djubre_

#1802 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Djubre_ »

Boga mi brazil i mexico su jaki kao u evropi spanija i italija. S obzirom da ste jako tesko prosli kvalifikacije, jer vam je tim jako oslabljen, sto nije ni nas mnogo bolji.. ali danas jeste bolji dok je vama taj duh opao.

Po.meni brazil i mexico idu dalje
Argentina i bosna takodjer.

Volio bih da ide brazil i hrvatska. Igrali smo protiv mexica i ljudi strasno igraju, skoro pa kao argentina i brazil.

Opet kao sto rece, tamo su najbolji. Ima njih jos koji nisu imali srece u kvalifikacijama. Da su bili u nekim drugim grupama, mozda bih se nasli u nekom od sesira jucer.

Po meni, moguce je brazil - hrvatska X ili mexico - hrvatska X pa im hrvati pomrse racune.. realno jesu sile, ali nogomet je danas cudan svakako.

Bosna je igrala prijateljsku sa argentinom i jako lose odigrali, prepali se, nigdje nas nije bilo. Kad se samo sjetim dzeke i pola ekipe da nije k.. mrdnulo a mali visca trcao ko lud.. tako da ih vidim u istom izdanju tamo, ili da se probude u tek trecoj utakmici sto bi nazalost, bilo nedovoljno i kasno.. a isto tako se moze preokrenuti taj duh i sreca u nasu korist pa da argentinu iznenadimo nerijesenim rezultatom sto bi nam dalo vjetar u ledja. Iran - nigerija ocekujem da ce nerijeseno odigrati, a onda da dobijemo mi nigeriju, argentina dobije iran, pa zadnju utakmicu odlucujemo.mi sami sebi protiv irana, a argentina protiv nigerije.. pa tako da odemo sa nekih 5-7 bodova u drugi krug a argentina ce sigurno imati 7 ili 9 ako pobjede nas.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
zznnnnn

#1803 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by zznnnnn »

suadfor wrote:
LSD wrote:cisto sumnjam da ce neko u BiH navijati za kroaciju, nakon one utakmice s turskom....i obratno naravno, kroati kao zlopamtilacki narod nikad nakon te utakmice nece navijati za BiH (jasno, govorim za vecinu ,a ne o pojedincima)....treba biti realan pa priznati neke ocigledne stvari.
A sta treba da kaze ? Svim srcem cemo navijat za one sto su za dom spremni, navijat cemo za one ciji navijaci sruse pola Mostara i sto slave svaki kiks nase reprezentacije.. haj ba zdravo, mrs na index pa im se tamo ulizujte
LSD

#1804 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by LSD »

suadfor wrote:
pricam o realnosti....a najgore je bio žeton ;-)
Not My Idea

#1805 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Not My Idea »

sumirprimus wrote:taman da jednom i treca smjena dodje na svoje... :D
valjda ce ipak Face pravit zabavni program prije utakmica :mrgreen:
Djubre_

#1806 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Djubre_ »

zznnnnn wrote:
suadfor wrote:
A sta treba da kaze ? Svim srcem cemo navijat za one sto su za dom spremni, navijat cemo za one ciji navijaci sruse pola Mostara i sto slave svaki kiks nase reprezentacije.. haj ba zdravo, mrs na index pa im se tamo ulizujte
Zasto trpas milione ljudi u isti kos?

Zasto mjesas politiku u sve ovo?

3.5 mil bosanaca i hercegovaca i 4.5 miliona hrvata nisu svi balije ustase i cetnici.

Ja cu navijati za hrvatsku kao drugi tim. Ja dvadesetosmogodisnjak jedan (28) ne mrzim ni jedan narod. Znamo da ima jos uvijek balija ustasa i cetnika, ali nisu svi isti.

Ipak ima svjesnih ljudi koji.ne pate od proslosti pa ni ja. Jebo te taj zivot ako cemo mrziti jedne druge. Sto da nas ima 60 miliona, kolika bi onda mrznja bila.

Ne tjeraj covjeka na index, nije zlonamjeran.

Djubre_

#1807 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Djubre_ »

Dupli.
Astrix

#1808 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Astrix »

Bravo za post :thumbup:
zznnnnn

#1809 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by zznnnnn »

Djubre_ wrote:
zznnnnn wrote:
suadfor wrote:
Zasto trpas milione ljudi u isti kos?

Zasto mjesas politiku u sve ovo?

3.5 mil bosanaca i hercegovaca i 4.5 miliona hrvata nisu svi balije ustase i cetnici.

Ja cu navijati za hrvatsku kao drugi tim. Ja dvadesetosmogodisnjak jedan (28) ne mrzim ni jedan narod. Znamo da ima jos uvijek balija ustasa i cetnika, ali nisu svi isti.

Ipak ima svjesnih ljudi koji.ne pate od proslosti pa ni ja. Jebo te taj zivot ako cemo mrziti jedne druge. Sto da nas ima 60 miliona, kolika bi onda mrznja bila.

Ne tjeraj covjeka na index, nije zlonamjeran.

Znamo i ti i ja da je to tako, takodje znamo da ono sto se pjevalo na maksimiru da bi se pjevalo na svakom drugom stadionu u hrvatskoj, sto smo vidjeli po zadnja 2 derbija u zagrebu.

Prognoziram nam 7 bodova i prvo mjesto na tabeli na gol razliku. Argentina x na otvaranju, svak ziv zna da su bolji u svakom segmentu fudbala od nas, jednostavno se nadam njihovom kiksu kao sto se inace desi velikim repkama na otvaranju, tome naravno doprinosi 82 hiljade ljudi na marakani. Na krilima te utakmice gazimo Nigeriju i Iran i idemo dalje na Francusku. Da smo bolji od njih to smo vec dokazali pa nece biti problem ni drugi put. Nazalost ispadamo u 1/4.
Charuga
Globalni moderator

#1810 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Charuga »

Grupe izvucene, tema vise nema svrhu, nastavite na drugim temama. Do vidjenja i prijatno ... :run:
Locked