BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Nuken

#1801 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Nuken »

Teško će mo mi uspjeti pobjediti Litvaniju.Remi ako izvučemo dobro je.Mi jedva Lihtu 4 komada uvalili

Inače samo se zajebavam nemoj da mi ko počne s*rati xd :) :bih: :thumbup:

Brazil Šerif Mubarek Olsun
KPNCTNJAH

#1802 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by KPNCTNJAH »

Sva sreca pa Pape i nasi igraci ne razmisljaju tako, a to je najbitnije u svemu. Ja bih najsretniji bio kad bi u 94. minuti zabili gol za pobjedu 8-) ono kad se dusmani i svi oni "objektivni" vec ponadaju da je gotovo... a ja bih vec nekako prezivio one 93 minute prije toga :mrgreen:
DonVitoni

#1803 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonVitoni »

Ekipu koja je igrala u Zenici (3-0) u timu su ostali samo Kijanskas, Zaliukas, Panka i Borovskij a Kijanskasim (stoper) je novi kapiten tj. u suštini potpuno novi tim.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cfF5Vtx1aM

Visoki su i treba biti dovoljno skoncentrisan kod prekida tj. kornera..
Treba paznju obratiti Avdija na lijevo krilo Litvanije da mu ne ode iza mlad nezgodan na kontre evo sinoc je postigao gol ima tek dva tri nastupa za A repku.

Ovaj novi selektor je napravio potpuno novi tim uglavnom ovo je mlada ekipa i željna dokazivanja ali i neiskusna :) a rjesio se izmedju ostalog Shemberas (82 nastupa), Stankevičiausa (kapiten, 65 nastupa), Karčemarskasa (prvi golman, 65 nastupa) i Česnausko (45 nastupa).
Image

Ovi momci od kako je dosao novi selektora nisu primili gola:

Liht. 2-0
Litv. 2-0
Vrijeme je da padnu.
JThomas

#1804 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by JThomas »

neće biti tako. opušteno ćemo dobiti. nema nijednog razloga da ne bude tako. teorije zavjere ne piju vode kad je sve u našim rukama protiv objektivno slabog protivnika. neka litvanci poginu na terenu, neka daju sve od sebe sa ili bez grčkih premija, šta treba da nas neko pusti? to nama ne smije biti bitno.
PeppermintSA

#1805 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by PeppermintSA »

http://i1334.photobucket.com/albums/w65 ... 8dc8f8.jpg

vidim loša atmosfera nakon meča :lol: Spaha ljut :lol:
emigrazione

#1806 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by emigrazione »

Kome nije mrsko:

Trce ko navijeni i vidi se da su nalozeni, a to mi se ne đasvi nikako
SmokingMan

#1807 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by SmokingMan »

Litvance možemo sigurno dobiti 0:2,ali me brine koliko će igrači biti psihički jaki (barem njih većina) da podnesu sav taj pritisak oko istorijske važnosti i činjenice da će nam to biti i šansa da po prvi put igramo na jednom velikom međunarodnom takmičenju,nema šta da preko ramena gledamo na to kako će Lihta igrati protiv grka,isključivo zavisimo sada od toga koliko smo spremni da se naši igrači nose sa svim tim teretom.Ali iskreno se nadam da će sve na kraju biti u našu korist.
Last edited by SmokingMan on 12/10/2013 16:18, edited 2 times in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1808 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

to je komšiluk pa napeto bilo što je za nas bolje jer su se ovdje dobro istrošili i mentalno i fizički
velikibrnjo

#1809 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by velikibrnjo »

DonVitoni wrote:Ekipu koja je igrala u Zenici (3-0) u timu su ostali samo Kijanskas, Zaliukas, Panka i Borovskij a Kijanskasim (stoper) je novi kapiten tj. u suštini potpuno novi tim.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cfF5Vtx1aM

Visoki su i treba biti dovoljno skoncentrisan kod prekida tj. kornera..
Treba paznju obratiti Avdija na lijevo krilo Litvanije da mu ne ode iza mlad nezgodan na kontre evo sinoc je postigao gol ima tek dva tri nastupa za A repku.

U suštini ovaj novi selektor je napravio potpuno novi tim, mlada ekipa i željna dokazivanja a rjesio se izmedju ostalog Shemberas (82 nastupa), Stankevičiausa (kapiten, 65 nastupa), Karčemarskasa (prvi golman, 65 nastupa) i Česnausko (45 nastupa).
Image

Ovi momci od kako je dosao novi selektora nisu primili gola:

Liht. 2-0
Litv. 2-0
Vrijeme je da padnu.
Vito prosli put si nam drobio za hamsika haj ziv bio mani nas se tog bakjsuziranja
jebem ti jos zbog litvanije treba da se sikiramo
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1810 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by JoseMujica »

nadam se iskreno da nećemo gledati Avdiju na desnom krilu nego na desnom beku đe mu je mjesto....ne zna lik ubaciti loptu i samo je trošenje energije ubacivanja s krila......ove treba kroz sredinu, kratke i brze lopte
PeppermintSA

#1811 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by PeppermintSA »

JoseMujica wrote:nadam se iskreno da nećemo gledati Avdiju na desnom krilu nego na desnom beku đe mu je mjesto....ne zna lik ubaciti loptu i samo je trošenje energije ubacivanja s krila......ove treba kroz sredinu, kratke i brze lopte

ne zna ubaciti a mi sinoć postigli dva gola nakon njegovih centaršuteva :roll: bolje je reže od Saliha i Lulića!
Muhamed Đakmić

#1812 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

JoseMujica wrote:nadam se iskreno da nećemo gledati Avdiju na desnom krilu nego na desnom beku đe mu je mjesto....ne zna lik ubaciti loptu i samo je trošenje energije ubacivanja s krila......ove treba kroz sredinu, kratke i brze lopte
Zna Avdija ubaciti, pa ubacio je za treći gol sinoć i to jako fino. Na drugoj strani su oni koji ne znaju ubaciti, i to dvojica njih :D
DonVitoni

#1813 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonVitoni »

Vito prosli put si nam drobio za hamsika haj ziv bio mani nas se tog bakjsuziranja
jebem ti jos zbog litvanije treba da se sikiramo
Ovo je samo ukratko analiza protivnika nije bakszuiranje i da se sikiramo.. samo treba hladne glave a ne lahko cemo.
House

#1814 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

Vito opet jede vnago .... izgleda
JThomas

#1815 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by JThomas »

a zvrk krompira kod makedonca marka, jogurt pola marke...
Muhamed Đakmić

#1816 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Jarane, sad ispade ne smije čovjek ni analizirati :D
ZPP

#1817 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by ZPP »

Ne upratih, je li igramo na plastici ili?
House

#1818 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

ZPP wrote:Ne upratih, je li igramo na plastici ili?

Najveci stadion Litvanije , prava trava :D
cyprus

#1819 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cyprus »

House wrote:Vito opet jede vnago .... izgleda
Zanemarujući njegove ranije mahinacije... De svaga vam recite šta je to lik sad reko, a da spada pod jedenje vanago? :|
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1820 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Truba »

Muhamed Đakmić wrote:Jarane, sad ispade ne smije čovjek ni analizirati :D
riječ je o baksuziranju :D
BHF_Manijak

#1821 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne znaju ubaciti, ali kako je zato Lulic majstorski spusti Misketu, nemojte zezat! :mrgreen: Konto sam u prvi mah da je slucajno te da je htio nabiti u PM, medjutim na usporenom se fino vidi da spusta loptu Misketu! :thumbup:

Mada mi ni dan danas nije jasno kako u Laziu trpa i nogama i rukama, a u repki meda ne moze! :mrgreen:
House

#1822 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

cyprus wrote:
House wrote:Vito opet jede vnago .... izgleda
Zanemarujući njegove ranije mahinacije... De svaga vam recite šta je to lik sad reko, a da spada pod jedenje vanago? :|

Ocigledno ne pratis postove Vita :D
JThomas

#1823 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by JThomas »

BHF_Manijak wrote:Ne znaju ubaciti, ali kako je zato Lulic majstorski spusti Misketu, nemojte zezat! :mrgreen: Konto sam u prvi mah da je slucajno te da je htio nabiti u PM, medjutim na usporenom se fino vidi da spusta loptu Misketu! :thumbup:

Mada mi ni dan danas nije jasno kako u Laziu trpa i nogama i rukama, a u repki meda ne moze! :mrgreen:
lulić nema loše utakmice za reprezentaciju. samo što mora pokrivati cijelu lijevu stranu pa ne stiže davati i golove.
@mba

#1824 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by @mba »

Frankyee wrote:polako ljudi sa tim izjavama da smo najbolji na Balkanu a nikad nismo ostvarili neki jak rezultat. Naravno da smo trenutno jaki ali nismo najjaci na Balkanu.

Hrvati , Srbi, Slovenci, Rumuni, Grci pa i Bugari i Turci su svi postigli vece uspjehe od nas. U medusobnim susretima jedino Slovence redovno :izet: a ostali su nas uglavnom mlatili,,,

upravu si, malo se mislim i pretjeruje, imali smo i srece malo sto jest jest a nije ni grupa nam nest jaka bila!
ali nije bitno, bitno je da idemo :thumbup:
Kal El

#1825 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Kal El »

Joj ljudi, koja nervoza,kako li ću izdržati jos 3 hebena dana, nakon Slovačke vazda me hastra dali su Litvanci postali opasni, a onda pomislim da smo ih dobili 3:0, ali opet onda skontam to je bilo prošle godine :lol: Neka nam je sve moguće na pomoći, trebate vi koji idete u Litvaniju pred hotel ih dočekati i fino reci da se ne brinu i da igraju smireno i da smo uvijek uz njih ,barem da im skinemo koji teret sa leđa :bih:

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Locked