Mogao se zakljucati (parental control)
A svako ga mogao popraviti. Unutra imao dvije ovakve

Al popravljao se isto tako kad ga spucaš sa strane ako ti slika letidustaban wrote:Imao sam ovakav...
Mogao se zakljucati (parental control)![]()
A svako ga mogao popraviti. Unutra imao dvije ovakve
, jedna za ton , druga za sliku
E ovaj komplet nije išao sa rampom, to je bio jedan skuplji model evo ga na sliciholowey wrote:isle u njega tri baterije od 4.5v, one pljosnate... bakarne spojnice se lako gubile pa se onda improvizovalo... u ovom setu nedostaje pruzni prelaz sa rampom i kucicomSeyfo wrote:I dan-danas imam identičan !!!amaretto wrote:Moja najdraža igračka kupljena u Bazaru na Trgu Heroja početkom 80-ih
Kad su me sunetili, '86 godine, toliko sam vrištao kad su me vratili kući, da su došla na vrata dva milicajca da vide kolje li me ko. Vrištao sam satima, dok dajdža nije otišao do Robne kuće, kupio voz, i onda još obišao pola grada da kupi dvije odgovarajuće baterije. Tek kad je voz postavljen, montiran, i napravio desetak krugova, utihnuo sam.
U toku rata, u podrumu, su zahrđali željezni dijelovi gdje baterije dođu, tako da ga poslije rata nisam uspio pokrenuti. A htio sam.

moj set je bio ovaj sa kucicomamaretto wrote:E ovaj komplet nije išao sa rampom, to je bio jedan skuplji model evo ga na sliciholowey wrote:isle u njega tri baterije od 4.5v, one pljosnate... bakarne spojnice se lako gubile pa se onda improvizovalo... u ovom setu nedostaje pruzni prelaz sa rampom i kucicomSeyfo wrote:
I dan-danas imam identičan !!!
Kad su me sunetili, '86 godine, toliko sam vrištao kad su me vratili kući, da su došla na vrata dva milicajca da vide kolje li me ko. Vrištao sam satima, dok dajdža nije otišao do Robne kuće, kupio voz, i onda još obišao pola grada da kupi dvije odgovarajuće baterije. Tek kad je voz postavljen, montiran, i napravio desetak krugova, utihnuo sam.
U toku rata, u podrumu, su zahrđali željezni dijelovi gdje baterije dođu, tako da ga poslije rata nisam uspio pokrenuti. A htio sam.![]()
i na ovo su me već suze zalile....čovječe kao da je juče bilo.... bila sam jedna od boljih u klišerima i još curicaAfi Konan wrote:Eh kad se sjetim silne zajebancije sa klikerima, najskuplji je sigurno bio pravi kamenac i imao sam 2 (bili su još neki k'o fol kamenci, sivkasti koji su se mogli razbiti), naftalinci, mjesečari, pjege, švicarci, porculanci, šestoperci, troperci(često u boji zastava tipa jugo, bugarin, rumun, talijanac isl.) ne mogu se sjetiti svih "termina" i pravila, kleca, na2, na3, sa izbijom, bez izbije...

Hahahaha, još da si slušala Tajči i klepetala 20-ak brojeva većim štiklama po mahali...gdje bi ti bio krajVerolino wrote:i na ovo su me već suze zalile....čovječe kao da je juče bilo.... bila sam jedna od boljih u klišerima i još curicaAfi Konan wrote:Eh kad se sjetim silne zajebancije sa klikerima, najskuplji je sigurno bio pravi kamenac i imao sam 2 (bili su još neki k'o fol kamenci, sivkasti koji su se mogli razbiti), naftalinci, mjesečari, pjege, švicarci, porculanci, šestoperci, troperci(često u boji zastava tipa jugo, bugarin, rumun, talijanac isl.) ne mogu se sjetiti svih "termina" i pravila, kleca, na2, na3, sa izbijom, bez izbije...
A dakle bagerista, lijepo.dustaban wrote:
Mene je ovo ucinilo ovim sto jesam!
AUUUUUUUUUUUUUUUUUU, odakle ovo izvukosteLounge Act wrote:
roler rulerBakir1 wrote:

Bakir1 wrote:
ih koliko smo mi bili sretnija djeca
muhanata wrote:Bakir1 wrote:
ih koliko smo mi bili sretnija djeca![]()
I monopol imamznamo često igrati, pa je kutija 300 puta ljepljena, a gledala sam novije verzije, nije to TO