Mislim da u prvom dijelu govorimo isto.vaučer wrote:Ne vidim problem.Gerrard 08 wrote:Ma malo je reci da se treba nekih rijesiti.. dosta se njih treba rijesiti i dovesti adekvatne igrace. Al' eto cini mi se da treba prvo u CL pa onda "vabit'" kvalitetne igrace.
Na ove dvije pripremne utakmice niti jedan igrac koji je nastupio za L'pool ne bi upao nuti u jedan od 4 najveca tima u Engleskoj. Doduse, osim Reine... i Kuyta
Utakmicu protiv Valerenge je igrala C momčad a u nastavku combo B i A momčadi. Ne znam šta očekuješ od Colea, Degena, Poulsena i sličnih. Protiv Valencije smo počeli s boljim sastavom i igrali kontrolirano i vrlo dobro prvo poluvrijeme te solidno drugo.
U top 4 momčadi ne bi ušli Carroll, Downing, Lucas, Agger, Johnson, Aquilani?
Da, baš.
Sto se tice ovih pobrojanih (carol, Dow...), koliko god da su mi dragi kao nasi igraci, moram (teska srca) priznati da ih zaista ne vidim u prvih 11 u Utd, Che, Ars... na klupi, mozda. Oni koji bi uletili u prvih 11 kod ovih je broj 7 (i on se jos treba dokazati u P-Shipu), broj 8 i broj 25.
Ova tri su nam world class igraci. Uz duzno postovanje, ostali su dobri (ove koje ti pobroja gore a pocinju s Carolom); zatim imamo sqaud igrace (tipa Kuyt, JC, Aurelio...) i dosta taraba koje si takodje pobrojao na pocetku svog posta.
Sve u svemu, ja sam ipak optimista i mislim da sa par novih igraca (CB, LB i mozda neki napadac) i shipovanjem Degena, Poulsena i inih, kao i injuree free sezonom za brojeve 7, 8
Pozz