Area_51 wrote:Jako jednostavno.slucajni prolaznik wrote:Area_51 wrote:.. jel palo nekome na pamet da pita Zeljka Komsica i njegove clanove:
1. Otkud odjednom u koaliciji sa SDA u Kantonu Sarajevo i Tuzlanskom kanotnu, od samog starta, ukljucujuci i onog Radeljasa, pljackasa i pojma korupcije...
O kojoj koaliciji ti pises?
Slucaj Kanton Sarajevo
- Hanka Vajzovic, clan Predsjednistva DFBiH je poslanik u Skupstini Kantona Sarajevo, koja je svojim glasom dovela na vlast Vladu koju je okupila SDA, kojoj daje i danas bezrezervnu podrsku.
- Damir Marjanovic, ministar obrazovanja Kantona Sarajevo, clan DFBiH, dio je Vlade koju je okupila SDA ili neko misli da je on tamo slucajno, sto ga neko voli. Dosao je jer je tako nesto Hanka Vajzvovic, inace clan Predsjednistva DFBiH, trazila i dobila u pregovorima sa SDA.
Slucaj Tuzlanski kanton
- Zoran Jovanovic, clan DF BiH, bio jedan od presudnih za pokretanje rusenja sadasnje Vlade koju vodi SDP, priklanjajuci se inicijativi SDA, i to svojim potpisom. Nije problem sto rusi Vladu koju vodi SDP, problem je sto je Zeljko Komsic rekao da nece sa fasistima i sovinistima, pa ode hladno u koaliciju sa SDA.
Ovaj startni zamah i koaliranje sa SDA, nije ono sto sam svim srcem zelio od Zeljka. Toliko sam imao primjedbi sto je SDP bio u koaliciji sa SDA, tako da sad sa ove distance izgleda da je Zeljko napustio SDP jer je ovaj prekinuo koaliciju sa SDA. Odakle Zeljkova ljubav prema SDA i tolika potreba za koaliranjem s njima, ne znam. Njegov problem.
zemljak izvini, ali moram te pitati zar trenutno u stranci SDP i u fahrinoj stranci ne sjede najveci sovinisti ove zemlje, necu reci fasisti jer su oni svi znamo u kojem dijelu bosne, ali zar zeljko bas zbog tih sovinista nije izisao iz stranke, nemojmo sada samo reci da smo mi veci patrioti od gospodina komsica, nebih rekao!
i milim da covjek dobro zna skim ce u koaliciju, sa ovim danas na vlasti cisto sumnjam!