Sead Kolašinac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kinaski

#1801 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

Ocjena na whoscored ispod prosjeka tima :?
majstor10

#1802 Re: Sead Kolašinac

Post by majstor10 »

Kinaski wrote:Ocjena na whoscored ispod prosjeka tima :?
da nebi dobio zuti karton bio bi medju najboljima inace bio je vise nego solidan whoscored ne pokazuje cijelu pricu inace je drugi najbolji u salke-u 2014 godinu prema whoscored nakon farfana da te jos podsjetim da je momak rusilac ako si slucajno zaboravio mislim na sea
stup metropola

#1803 Re: Sead Kolašinac

Post by stup metropola »

daje li seo casove u slobodno vrijeme ? volio bih kad porastem da budem rusilac ko on
Kinaski

#1804 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

Vidis posalju SEA da treninra sa juniorima i odma' 40 povridjedjenih. Kazu ljudi to saniteti pice prema stadionu, vojska vrsi evakuaciju prezivjelih. Tako nesto nije zabiljezeno ni za vrijeme Hitlerove vladavine.

btw. Koliko momcina ima kila ?
stup metropola

#1805 Re: Sead Kolašinac

Post by stup metropola »

na stranici salkea pise 82 kg mada ne vjerujem
jeza u ledja

#1806 Re: Sead Kolašinac

Post by jeza u ledja »

Sjecam se kad je jednom neko rekao sacekajte samo i Seo ce doci na tapet za pljuvanje. I stvarno, nismo dugo cekali. :shock:

Seo je beton. Zamisljam samo kakav ce to biti tim buducnosti. Begovic, Bicakcic, Kolasinac, Arslanagic, Pjanic, Hajrovic, Prcic, Besic, fale nam napadaci. :-?
Rottweiler

#1807 Re: Sead Kolašinac

Post by Rottweiler »

A gdje ti je Avdija na ovom popisu :D
jeza u ledja

#1808 Re: Sead Kolašinac

Post by jeza u ledja »

On je suvise mator. :D

Al zaboravio sam Tina-Svena Susica. :-D
Kinaski

#1809 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

jeza u ledja wrote:Sjecam se kad je jednom neko rekao sacekajte samo i Seo ce doci na tapet za pljuvanje. I stvarno, nismo dugo cekali. :shock:

Seo je beton. Zamisljam samo kakav ce to biti tim buducnosti. Begovic, Bicakcic, Kolasinac, Arslanagic, Pjanic, Hajrovic, Prcic, Besic, fale nam napadaci. :-?
ma daj ko ga to pljuje, feminizirani djecaci koji svrsavaju na Ronalda .
Last edited by Kinaski on 23/03/2014 13:38, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#1811 Re: Sead Kolašinac

Post by jeza u ledja »

Kinaski wrote:
jeza u ledja wrote:Sjecam se kad je jednom neko rekao sacekajte samo i Seo ce doci na tapet za pljuvanje. I stvarno, nismo dugo cekali. :shock:

ma daj koga to pljuje, feminizirani djecaci koji svrsavaju na Ronalda .
pa na njih i mislim. nece dugo proci bice takvih i na forumu. a onda ce postavljat i ovaj video. da se prisjetimo koji je grubijan.
Kal El

#1812 Re: Sead Kolašinac

Post by Kal El »

Pljuju ga navijaci Hale iz Madrida :mrgreen:

SEO MI TE VOLIMO

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bosanski_kralj

#1813 Re: Sead Kolašinac

Post by Bosanski_kralj »

Kad vidim komentare ovih naših paćenika po fb, kad vidim kako reaguje Jese, kako su reagovali oni iz Madrida baš mi drago zbog ove povrede. :oops:
Tito_i_Partija

#1814 Re: Sead Kolašinac

Post by Tito_i_Partija »

Samo je bilo pitanje vremena.
soccerfan88

#1815 Re: Sead Kolašinac

Post by soccerfan88 »

jeza u ledja wrote:
Kinaski wrote:

ma daj koga to pljuje, feminizirani djecaci koji svrsavaju na Ronalda .
pa na njih i mislim. nece dugo proci bice takvih i na forumu. a onda ce postavljat i ovaj video. da se prisjetimo koji je grubijan.
Ah moj Boze djeca ko djeca. Sta sve djete nece "provaliti" sto bi se reklo. Meni je to kod danasnje djece najtuznije gdje god da oni rastu. To sto zive u tamo nekom svom svijetu. Nema ko kod nas da smo vani bili od jutra do sutra.Nit te ko pito jesil gladan, ni jesil zedan. Ako padnes i udaris se niko ne smije ici starcima da se zali nego suti i trpi jer ti nece dati vani bar narednih heftu dana. :D :D Danasnja djeca su totalno operisana od normalne komunikacije, gura kud ko hoce, samo se zatvore u kuce i na net. Nema tu nekog patriotizma sto smo mi imali pa kad bi vidjeli nekog igraca Zelje ili Sarajeva na ulici vristali bi od srece. Ova danasnja djeca cini mi se da im dode onaj Roonaldo Brazilski dosao da bi ga onako samo blijedo pogledali. Nema tu vise ljubavi prema nogometu i drzavi ko sto je bilo. Da se razumijemo nisam ja nikakav starac. Meni je 26 godina ali brate ko da sam prije 50 zivio kolika je razlika. :D :D Halalite na malo duzem postu.
jeza u ledja

#1816 Re: Sead Kolašinac

Post by jeza u ledja »

Moderni fudbal jarane ubi.
Vec 10 godina samo slucam Real, Barcelona, Manchester, Bayern. Jebo ga vise to. U Ligi sampiona vazda isto svake godine haman. Danas prosjecan stanovnik Evrope zna vise o njima nego o svojoj ligi i svojim timovima. Kad procitam kako ljudi pisu cak i ovdje na temi o CL tipa "pobjedili smo XY", kontam se mislim o cemu pricamo ovdje....
I jos neki tamo Jese. Mislim se prosjecan stanovnik BiH zna bolje ko je Jese nego ne znam Stojcev, Ara Hodzic ili Zakaric.
majstor10

#1817 Re: Sead Kolašinac

Post by majstor10 »

soccerfan88 wrote: Ah moj Boze djeca ko djeca. Sta sve djete nece "provaliti" sto bi se reklo. Meni je to kod danasnje djece najtuznije gdje god da oni rastu. To sto zive u tamo nekom svom svijetu. Nema ko kod nas da smo vani bili od jutra do sutra.Nit te ko pito jesil gladan, ni jesil zedan. Ako padnes i udaris se niko ne smije ici starcima da se zali nego suti i trpi jer ti nece dati vani bar narednih heftu dana. :D :D Danasnja djeca su totalno operisana od normalne komunikacije, gura kud ko hoce, samo se zatvore u kuce i na net. Nema tu nekog patriotizma sto smo mi imali pa kad bi vidjeli nekog igraca Zelje ili Sarajeva na ulici vristali bi od srece. Ova danasnja djeca cini mi se da im dode onaj Roonaldo Brazilski dosao da bi ga onako samo blijedo pogledali. Nema tu vise ljubavi prema nogometu i drzavi ko sto je bilo. Da se razumijemo nisam ja nikakav starac. Meni je 26 godina ali brate ko da sam prije 50 zivio kolika je razlika. :D :D Halalite na malo duzem postu.
ja sam takav isto bio uvijek sam bio napolje rusio sta god nadjem inace nema sanse da seo predje u everton ili newcastle jedno salke je bolji klub drugo procitajte unazad boldirano sead kolasinac trece jedino bi ga mogo vidjet u bajern ili celsi
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1818 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

Atajić?

ps

hebo ih Newcastle i Everton....Seo ne idi iz Schalkea 04! dvaprosječna engleska kluba, talašike :-) Schalke svahke godine igra CL...Seo u Schalkeu za par godina kapiten i bog...već ga sad navijači vole pravo :thumbup:
stup metropola

#1819 Re: Sead Kolašinac

Post by stup metropola »

nema potrebe da seo napusta salke, ako bi vec morao neka to bude real, bajern, celsi ili siti, nikako barcelona
JoseMujica

#1820 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

u Barci ga ne bi smjeli ni na trening pustit :D
IcedMFEarth

#1821 Re: Sead Kolašinac

Post by IcedMFEarth »

Atajić jarane sjedi na klupi engleskog trećeligaša, i to zadnjeg na tabeli.
JoseMujica

#1822 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

nisam to znao...znači Celtik ga posudio? pa dobro može biti samo setback...još je mlad
mega_mashcine

#1823 Re: Sead Kolašinac

Post by mega_mashcine »

Je li onaj Milosevic iz Standarda napadac? Moglo bi od njega nesto biti..
MOSALJOZE

#1824 Re: Sead Kolašinac

Post by MOSALJOZE »

Nakon jucerasnje pobjede protiv Eintracht Braunschweig idemo s dobrim osjecajem u sledecu derbi utakmicu protiv Dortmunda.
Zelim vam ugodan dan i vidimo se utorak ako Bog da!
Vas Seo
Pa kazu mi trolamo a rušilac se potpisuje kao SEO
Kinaski

#1825 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

ma ne zna seo bosanski to neki nas hahar pise :D
Post Reply