POsao-Popis stanovnistva

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
switty

#1801 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by switty »

Šta očekivati na testiranju? :-)
popisivac

#1802 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by popisivac »

switty wrote:Šta očekivati na testiranju? :-)

i mene zanima?

ima li ko da je jucer bio na testiranju ili zna nekog takvog pa da nas prosvijetli :-D. Da znamo
bolano

#1803 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by bolano »

Gledala sam spisak primljenih kanditata na poziciju operatera i skladištara i uporedila je sa spiskom kandidata koji su pristupili testiranju. Ako me oči ne varaju :roll: , primljeni kanditati nisu bili na testiranju.
switty

#1804 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by switty »

bolano wrote:Gledala sam spisak primljenih kanditata na poziciju operatera i skladištara i uporedila je sa spiskom kandidata koji su pristupili testiranju. Ako me oči ne varaju :roll: , primljeni kanditati nisu bili na testiranju.
Ista stvar i meni nije jasna...
bolano

#1805 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by bolano »

hehehe kanditati umjesto kandidati. :run:
azurna_obala

#1806 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by azurna_obala »

switty wrote:
bolano wrote:Gledala sam spisak primljenih kanditata na poziciju operatera i skladištara i uporedila je sa spiskom kandidata koji su pristupili testiranju. Ako me oči ne varaju :roll: , primljeni kanditati nisu bili na testiranju.
Ista stvar i meni nije jasna...

Koja muljaža :roll:
gnjev

#1807 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by gnjev »

To vi kontali biće nešto fer :D e tačno ste naivni

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
switty

#1808 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by switty »

Bolje da onda nisu objavili sve ove spiskove :lol: :lol: :lol: ili ne neka greska.

Nego, da provjerim info. danas sam cula od poznanice da ce mjesto rada biti u Lukavici, i da ce se raditi u smjenama, sad koliko je to tacno :?:
perfect_guy

#1809 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by perfect_guy »

switty wrote:Bolje da onda nisu objavili sve ove spiskove :lol: :lol: :lol: ili ne neka greska.

Nego, da provjerim info. danas sam cula od poznanice da ce mjesto rada biti u Lukavici, i da ce se raditi u smjenama, sad koliko je to tacno :?:
Lukavica, tržni centar Tom. A to za smjene ne znam
switty

#1810 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by switty »

perfect_guy wrote:
switty wrote:Bolje da onda nisu objavili sve ove spiskove :lol: :lol: :lol: ili ne neka greska.

Lukavica, tržni centar Tom. A to za smjene ne znam
Hvala. :)

Još kad bi neko napisao kako bi odprilike moglo da izgleda to testiranje :-) :-)
dragonz

#1811 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by dragonz »

Tebi kada se zamjene ime i prezime odmah predstavlja veliki problem za pročitati.
bolano

#1812 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by bolano »

dragonz wrote:
Tebi kada se zamjene ime i prezime odmah predstavlja veliki problem za pročitati.
Bilo bi mi drago da si u pravu, ali uporedi ove dvije liste, ako nađeš imena i prezimena/prezimena i imena kandidata koji su pristupili testiranju i onih koji su primljeni nakon testiranja, onda, stvarno imam problem da pročitam imena i prezimena kad se zamjene.

http://www.bhas.ba/obavjestenja/SPISAK_KANDIDATA_18.pdf

http://www.bhas.ba/obavjestenja/Primljeni_kandidati.pdf
nermaa

#1813 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by nermaa »

Moze li neko napisati sta je bilo na testiranju za operatere na izdavanju materijala i skladistare? :)
Bola(n)

#1814 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Bola(n) »

Ima li ikakvih nagađanja kad bi mogli početi s isplatama ?
nuki_cika

#1815 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by nuki_cika »

bolano wrote:
dragonz wrote:
Bilo bi mi drago da si u pravu, ali uporedi ove dvije liste, ako nađeš imena i prezimena/prezimena i imena kandidata koji su pristupili testiranju i onih koji su primljeni nakon testiranja, onda, stvarno imam problem da pročitam imena i prezimena kad se zamjene.

http://www.bhas.ba/obavjestenja/SPISAK_KANDIDATA_18.pdf

http://www.bhas.ba/obavjestenja/Primljeni_kandidati.pdf
Upavu si i ja sam ovo primejtio .a sad pitanje "kako je ovo moguće :) ,saću ih nazvati ,samo mi treba broj telefona
perfect_guy

#1816 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by perfect_guy »

nuki_cika wrote:
Upavu si i ja sam ovo primejtio .a sad pitanje "kako je ovo moguće :) ,saću ih nazvati ,samo mi treba broj telefona
ne moraš ih zvati, ona dvojica su "odustala", a umjesto njih su nova dva imena koja su bila na listi za testiranje
Umalo popisivac

#1817 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Umalo popisivac »

perfect_guy wrote:
Umalo popisivac wrote:Nigdje nista nije bilo, osim na stranici za popis stanovnistva onako usitnjeno u cosku. :D A i samo objasnjenje sta treba prikupiti je... :-) Niste ne pise, ni da li trebaju orginali, kopije, treba li sta ovjeriti... samo onako sturo.

Valjda (ja se nadam) vrijedi datum kad je poslano. Nisam ja kriv sto su preostala dva dana natjecaja vikend. :kava:
Napomena: Naknadno pristigle prijave koje su potpune, uredne i blagovremene biće uvrštene u proces odabira najuspješnih kandidata.

To kaže za ove što su danas polagali, tako da bi trebalo da vrijedi i za ovo gdje mi predajemo
Nadam se.

Zna li se ista kad ce biti lista kandidata?
perfect_guy

#1818 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by perfect_guy »

Umalo popisivac wrote:
Nadam se.

pošto je i njihovo radno vrijeme već gotovo onda se nadam sutra (valjda dotad i pošta odradi svoj dio posla sa isporukom prijava)
SAID5

#1819 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by SAID5 »

perfect_guy wrote:
Umalo popisivac wrote:
Nadam se.

pošto je i njihovo radno vrijeme već gotovo onda se nadam sutra (valjda dotad i pošta odradi svoj dio posla sa isporukom prijava)
Da li se moze jos uvijek poslat prijava ili je gotovo sve
perfect_guy

#1820 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by perfect_guy »

SAID5 wrote:
perfect_guy wrote:
Umalo popisivac wrote:
Nadam se.

Da li se moze jos uvijek poslat prijava ili je gotovo sve
sa nedeljom je istekao rok tako da su veće šanse da ćeš dobiti milion na bingu nego da će te uzeti sad u razmatranje
mumy

#1821 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by mumy »

jel isti dan spisak i testiranje za poziciju 1?ne mogu se maci iz kuce :-)
perfect_guy

#1822 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by perfect_guy »

mumy wrote:jel isti dan spisak i testiranje za poziciju 1?ne mogu se maci iz kuce :-)
ovima za 4 i 5 je bilo dan prije
switty

#1823 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by switty »

zna li iko kako bi moglo izgledati testiranje :?
Huremika

#1824 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Huremika »

Zna li neko kada će biti isplate? :D
azurna_obala

#1825 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by azurna_obala »

Niko ništa ne zna... :idea: :roll:
Post Reply