POsao-Popis stanovnistva
Moderator: anex
-
switty
#1801 Re: POsao-Popis stanovnistva
Šta očekivati na testiranju? 
-
popisivac
#1802 Re: POsao-Popis stanovnistva
switty wrote:Šta očekivati na testiranju?
i mene zanima?
ima li ko da je jucer bio na testiranju ili zna nekog takvog pa da nas prosvijetli
-
bolano
#1803 Re: POsao-Popis stanovnistva
Gledala sam spisak primljenih kanditata na poziciju operatera i skladištara i uporedila je sa spiskom kandidata koji su pristupili testiranju. Ako me oči ne varaju
, primljeni kanditati nisu bili na testiranju.
-
switty
#1804 Re: POsao-Popis stanovnistva
Ista stvar i meni nije jasna...bolano wrote:Gledala sam spisak primljenih kanditata na poziciju operatera i skladištara i uporedila je sa spiskom kandidata koji su pristupili testiranju. Ako me oči ne varaju, primljeni kanditati nisu bili na testiranju.
-
bolano
#1805 Re: POsao-Popis stanovnistva
hehehe kanditati umjesto kandidati. 
- azurna_obala
#1806 Re: POsao-Popis stanovnistva
switty wrote:Ista stvar i meni nije jasna...bolano wrote:Gledala sam spisak primljenih kanditata na poziciju operatera i skladištara i uporedila je sa spiskom kandidata koji su pristupili testiranju. Ako me oči ne varaju, primljeni kanditati nisu bili na testiranju.
Koja muljaža
- gnjev
#1807 Re: POsao-Popis stanovnistva
To vi kontali biće nešto fer
e tačno ste naivni
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
-
switty
#1808 Re: POsao-Popis stanovnistva
Bolje da onda nisu objavili sve ove spiskove
ili ne neka greska.
Nego, da provjerim info. danas sam cula od poznanice da ce mjesto rada biti u Lukavici, i da ce se raditi u smjenama, sad koliko je to tacno
Nego, da provjerim info. danas sam cula od poznanice da ce mjesto rada biti u Lukavici, i da ce se raditi u smjenama, sad koliko je to tacno
- perfect_guy
#1809 Re: POsao-Popis stanovnistva
Lukavica, tržni centar Tom. A to za smjene ne znamswitty wrote:Bolje da onda nisu objavili sve ove spiskove![]()
![]()
ili ne neka greska.
-
switty
#1810 Re: POsao-Popis stanovnistva
Hvala.perfect_guy wrote:Lukavica, tržni centar Tom. A to za smjene ne znamswitty wrote:Bolje da onda nisu objavili sve ove spiskove![]()
![]()
ili ne neka greska.
Još kad bi neko napisao kako bi odprilike moglo da izgleda to testiranje
-
dragonz
#1811 Re: POsao-Popis stanovnistva
Tebi kada se zamjene ime i prezime odmah predstavlja veliki problem za pročitati.bolano wrote:Gledala sam spisak primljenih kanditata na poziciju operatera i skladištara i uporedila je sa spiskom kandidata koji su pristupili testiranju. Ako me oči ne varaju, primljeni kanditati nisu bili na testiranju.
-
bolano
#1812 Re: POsao-Popis stanovnistva
Bilo bi mi drago da si u pravu, ali uporedi ove dvije liste, ako nađeš imena i prezimena/prezimena i imena kandidata koji su pristupili testiranju i onih koji su primljeni nakon testiranja, onda, stvarno imam problem da pročitam imena i prezimena kad se zamjene.dragonz wrote:Tebi kada se zamjene ime i prezime odmah predstavlja veliki problem za pročitati.bolano wrote:Gledala sam spisak primljenih kanditata na poziciju operatera i skladištara i uporedila je sa spiskom kandidata koji su pristupili testiranju. Ako me oči ne varaju, primljeni kanditati nisu bili na testiranju.
http://www.bhas.ba/obavjestenja/SPISAK_KANDIDATA_18.pdf
http://www.bhas.ba/obavjestenja/Primljeni_kandidati.pdf
- nermaa
#1813 Re: POsao-Popis stanovnistva
Moze li neko napisati sta je bilo na testiranju za operatere na izdavanju materijala i skladistare? 
-
Bola(n)
#1814 Re: POsao-Popis stanovnistva
Ima li ikakvih nagađanja kad bi mogli početi s isplatama ?
-
nuki_cika
#1815 Re: POsao-Popis stanovnistva
Upavu si i ja sam ovo primejtio .a sad pitanje "kako je ovo mogućebolano wrote:Bilo bi mi drago da si u pravu, ali uporedi ove dvije liste, ako nađeš imena i prezimena/prezimena i imena kandidata koji su pristupili testiranju i onih koji su primljeni nakon testiranja, onda, stvarno imam problem da pročitam imena i prezimena kad se zamjene.dragonz wrote:Tebi kada se zamjene ime i prezime odmah predstavlja veliki problem za pročitati.bolano wrote:Gledala sam spisak primljenih kanditata na poziciju operatera i skladištara i uporedila je sa spiskom kandidata koji su pristupili testiranju. Ako me oči ne varaju, primljeni kanditati nisu bili na testiranju.
http://www.bhas.ba/obavjestenja/SPISAK_KANDIDATA_18.pdf
http://www.bhas.ba/obavjestenja/Primljeni_kandidati.pdf
- perfect_guy
#1816 Re: POsao-Popis stanovnistva
ne moraš ih zvati, ona dvojica su "odustala", a umjesto njih su nova dva imena koja su bila na listi za testiranjenuki_cika wrote:
Upavu si i ja sam ovo primejtio .a sad pitanje "kako je ovo moguće,saću ih nazvati ,samo mi treba broj telefona
-
Umalo popisivac
#1817 Re: POsao-Popis stanovnistva
Nadam se.perfect_guy wrote:Napomena: Naknadno pristigle prijave koje su potpune, uredne i blagovremene biće uvrštene u proces odabira najuspješnih kandidata.Umalo popisivac wrote:Nigdje nista nije bilo, osim na stranici za popis stanovnistva onako usitnjeno u cosku.A i samo objasnjenje sta treba prikupiti je...
Niste ne pise, ni da li trebaju orginali, kopije, treba li sta ovjeriti... samo onako sturo.
Valjda (ja se nadam) vrijedi datum kad je poslano. Nisam ja kriv sto su preostala dva dana natjecaja vikend. :kava:
To kaže za ove što su danas polagali, tako da bi trebalo da vrijedi i za ovo gdje mi predajemo
Zna li se ista kad ce biti lista kandidata?
- perfect_guy
#1818 Re: POsao-Popis stanovnistva
pošto je i njihovo radno vrijeme već gotovo onda se nadam sutra (valjda dotad i pošta odradi svoj dio posla sa isporukom prijava)Umalo popisivac wrote:
Nadam se.
- SAID5
#1819 Re: POsao-Popis stanovnistva
Da li se moze jos uvijek poslat prijava ili je gotovo sveperfect_guy wrote:pošto je i njihovo radno vrijeme već gotovo onda se nadam sutra (valjda dotad i pošta odradi svoj dio posla sa isporukom prijava)Umalo popisivac wrote:
Nadam se.
- perfect_guy
#1820 Re: POsao-Popis stanovnistva
sa nedeljom je istekao rok tako da su veće šanse da ćeš dobiti milion na bingu nego da će te uzeti sad u razmatranjeSAID5 wrote:Da li se moze jos uvijek poslat prijava ili je gotovo sveperfect_guy wrote:pošto je i njihovo radno vrijeme već gotovo onda se nadam sutra (valjda dotad i pošta odradi svoj dio posla sa isporukom prijava)Umalo popisivac wrote:
Nadam se.
-
mumy
#1821 Re: POsao-Popis stanovnistva
jel isti dan spisak i testiranje za poziciju 1?ne mogu se maci iz kuce 
- perfect_guy
#1822 Re: POsao-Popis stanovnistva
ovima za 4 i 5 je bilo dan prijemumy wrote:jel isti dan spisak i testiranje za poziciju 1?ne mogu se maci iz kuce
-
switty
#1823 Re: POsao-Popis stanovnistva
zna li iko kako bi moglo izgledati testiranje 
-
Huremika
#1824 Re: POsao-Popis stanovnistva
Zna li neko kada će biti isplate? 
- azurna_obala
#1825 Re: POsao-Popis stanovnistva
Niko ništa ne zna...