SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Chmoljo »

Hvala Bogu pa Pistorijus nije balkanac.

ili taliban.
sheilak

#1802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sheilak »

Sorry, Pistoriusa sam zaboravila. Nije mi bila namjera ogranicavati nasilje nad zenama samo na Balkan. :wink:
uglavnomja

#1803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

balkansko nasilje koje porazumijeva samar unaprijed, da joj sta ne padne na pamet, samar ili stos ili batine ako je NJEGA iznervirao sef, ako je izgubio na kladionici, ako se napio, ako se nije napio, ako mu je doslo nako da je izlema, samo da se zna da on to moze, a ona mora da trpi i suti.
photo

#1804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by photo »

oteti curu u sred grada, drzati je zatvorenu bez mogucnosti slobodnog kretanja te nanosenje teskih tjelesnih povreda su 3 TRI krivicna djela.

da je na znam ja sta uradila heroju, bar zbog svog dostojanstva nije smio uraditi to sto je uradio.

volio bih ga vidjeti moze li nekoga nabildanog ovako oteti i izivljavati se.

ovako, obican kokosar oteo curu za koju je znao da se nece ili ne moze braniti pa svoje frustracije iskazao na njoj.

i jos u izjavi kaze "neka sud kaze svoje" isto kao zna da ce mu rostiljdzija kupiti sudiju ili tuzioca i osloboditi ga kazne.

samo, mana je sto ce ostati upamcen kao jadnik koji se izivljavao na djevojci, ne na, recimo nekom bilderu ili zajebanom momku.

inace je grad postao pun miseva koji se izivljavaju nad djevojkama: onaj kreten mlati djevojku pored auta (sin nekog vjerskog ne znam koga), onaj majmum ganja curu pistoiljem na igmanu, povlaci obarac nekoliko puta drzeci joj pistolj na glavi, ovaj otima curu i mlati i svi oni misle u sebi "jebo te jesam zajeban" a u stavri je jado jadni.

u srbiji kriminalci postuju svoje cure, dokazuju svoju snagu sa onim koji su njihov nivo, ispod casti im je mlatiti nekog slabijeg (osim ako nije posao u pitanju)

ovi nasi kvazi zajebani tipovi u stvari samo obicni kokosari, nista drugo.
O'zone
Globalni moderator

#1805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Pu što baba krade :mrgreen:
objavljeno: 25.02.2013. 14:35

Dvije žene učestvovale su u krađi skupocjenih parfema u jednoj od sarajevskih parfimerija koje se nalaze u sklopu Mercatora.

Jedna od kradljivaca, sudeći po snimku, ispod kaputa imala je vrećicu u koju je ubacivala parfeme sa prodajnih polica.

Druga učesnica krađe je mlađa žena plave kose koja je razgovarala sa radnicama, očito u namjeri kako bi im skrenula pažnju od krađe koja im se u tom trenutku dešava u parfimeriji.

Slučaj je prijavljen sarajevskoj policiji koja radi na identifikovanju ove dvije žene.
johntra

#1806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by johntra »

baba zmaj... :D
Edin H.

#1807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Edin H. »

johntra wrote:baba zmaj... :D
Tetka Shanija iz Dizeldorfa :oops:
Neradnik

#1808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Neradnik »

Kurva matora.Sad mi je nabila suhu prema ostalim gospođama. :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Chmoljo »

photo wrote:oteti curu u sred grada, drzati je zatvorenu bez mogucnosti slobodnog kretanja te nanosenje teskih tjelesnih povreda su 3 TRI krivicna djela.

da je na znam ja sta uradila heroju, bar zbog svog dostojanstva nije smio uraditi to sto je uradio.

ovako, obican kokosar oteo curu za koju je znao da se nece ili ne moze braniti pa svoje frustracije iskazao na njoj.

i jos u izjavi kaze "neka sud kaze svoje" isto kao zna da ce mu rostiljdzija kupiti sudiju ili tuzioca i osloboditi ga kazne.

samo, mana je sto ce ostati upamcen kao jadnik koji se izivljavao na djevojci, ne na, recimo nekom bilderu ili zajebanom momku.

inace je grad postao pun miseva koji se izivljavaju nad djevojkama: onaj kreten mlati djevojku pored auta (sin nekog vjerskog ne znam koga), onaj majmum ganja curu pistoiljem na igmanu, povlaci obarac nekoliko puta drzeci joj pistolj na glavi, ovaj otima curu i mlati i svi oni misle u sebi "jebo te jesam zajeban" a u stavri je jado jadni.

u srbiji kriminalci postuju svoje cure, dokazuju svoju snagu sa onim koji su njihov nivo, ispod casti im je mlatiti nekog slabijeg (osim ako nije posao u pitanju)

šta ba? :lol:
insomnia78

#1810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

photo wrote:oteti curu u sred grada, drzati je zatvorenu bez mogucnosti slobodnog kretanja te nanosenje teskih tjelesnih povreda su 3 TRI krivicna djela.

Haj ti u Srbiju onda

s' moje sokocalo
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#1811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

Chmoljo wrote:

http://www.nasiljeuporodici.rs/index.ph ... istika.htm

srbija je prva u europi po nasilju nad zenama :razz:
insomnia78

#1812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

mk ultra wrote:
Chmoljo wrote:

http://www.nasiljeuporodici.rs/index.ph ... istika.htm

srbija je prva u europi po nasilju nad zenama :razz:
Ma ne, nisu to kriminalci, oni imaju postovanje prema svojim devojkama, to su ovi drugu.
Jbt sta lik izvali i ostade ziv

s' moje sokocalo
muha_sa

#1813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

http://www.avaz.ba/sport/fudbal/iz-cist ... sku-u-ruku

JELENA STEVANOVIĆ, DJEVOJKA BIVŠEG NOGOMETAŠA PARTIZANA

Iz čista mira mi je zabio viljušku u ruku.

Jelena Stevanović, bivša djevojka nogometaša Alberta Nađa tvrdi da i danas strahuje za svoj život jer joj penzionisani nogometaš i dalje prijeti smrću.

Jelena je u izjavi za tabloid "Kurir" objasnila kako je u početku sve bilo bajno, ali da to nije dugo trajalo...

"Tortura je trajala skoro svaki dan, po dva sata. Dođem iz grada, a on s vrata me krene bacati i čupati za kosu. Baci me na krevet, skoči na mene i davi me jastukom! Tri puta sam završila u bolnici zbog stresa. Jednom sam ispričala doktorima šta mi je dečko napravio, a oni su mi rekli da odmah sve prijavim policiji jer je to pokušaj ubistva", ispričala je Jelena.

Nije mogla ni pobjeći, jer ju je bivši dečko zaključavao u stanu.

"U jednom periodu mi je branio jesti! Kaže mi da je to on kupio i da ne mogu uzeti hranu iz frižidera. Bili smo u restoranu, ručali smo, a on mi je iz čista mira zabio viljušku u ruku i pljunuo u tanjur. Pored toga što sam se plašila za sebe, bilo me je strah za moju porodicu, jer mi je stalno pričao da će i njih ubiti. Jednom sam smogla snage i prijavila ga...", ispričala je Jelena Stevanović i dodala:

"Jednom me pokušao silovati!"

Nađ, koji je danas član Upravnog odbora beogradskog Partizana, kratko je na tu temu izjavio:

"Stvarno nemam šta reći na te gluposti."
BRAH

#1814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BRAH »

bebeSa wrote:http://www.ekskluziva.ba/Stra-an-slu-aj ... 13183.html

Ljudi moji, sta se ovo desava? :(
maloprije u emisiji "posteno" bio mali rom koji je optuzen da je prebio ovog drugog djecaka. fino mu smanjili vladanje na jedan i ne ide u skolu. po njegovim rijecima doticni prebijeni mu je psovao majku cigansku, vrijedjao ga i tjerao da jede smece i ovom prikipilo i pocelo naguravanje i posaketali se. i kako kaze nije mu rekao da ne treba zvati profesora da ne vidi krv nego da digne glavu da mu ne curi iz nosa. a tamo na komentarima ispod clanaka kad su objavljeni osuli svi paljbu po ciganima i po onom glumcu sto je osvojio srebrnog medvjeda u berlinu.
Troll_Happens

#1815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

Code: Select all

. http://www.avaz.ba/globus/europa/prikradao-se-djevojkama-s-ledja-i-udarao-ih-sakom-u-glavu  

Loooodilo. :shock:
BHF_Manijak

#1816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BHF_Manijak »

Genije wrote:
leet wrote:NEĆU i ne želim da žalim ikoga ko se vucara sa nekim za koga se zna da je nasilan bla bla. Naravno da je njegova krivica što je izudar'o al' kako ne kontate da je ona kriva što se dovela u tu situaciju ba ?
isto kad za žrtve silovanja kažu da su krive jer se oblače sexi :roll:
stvarno nisu džaba oni vicevi o bosancima :-?
Emmm, staviti u nick-u genije ne znaci i biti isti, to bar necim moras potvrditi, a ti si postovima na ovoj temi upravo potvrdio suprotno i napravio kontraefekat. Nazalost ali je tako, logika ne da ti nije jaca strana, stavise ne ide ti nikako!

Ova situacija mi lici na ono kaze vozio frajer 200 na sat kroz naseljeno, zabio se u zid i poginuo (doduse radikalno poredjenje ali cisto da priblizim) pa onda krene kuknjava jadan on, ovako onako. Tragican je to dogadjaj, ali ko postuje pravila, debelo manja je vjerovatnoca dace ga ista sudbina snaci. Ne ismijavam ovdje takav vid tragedije, vec hocu reci da se udaljavanjem od nekih normi, izaziva sudbina.

Sta hocu da kazem? Ovaj frajer je kreten, dakle jedan u nizu oni satro bildera - mangupa koje treba mlatit na svaom koraku. Babuka ima love, njega boli qrac za svim jer nema problema u zivotu jer je babo dovoljno nakro da i njegovo unuce sta ima, tako da 99% besposlicare i jebu druge u zdrav mozak. Ova se spetljala sa njim upravo radi love (vjerovatno, garant na ljepotu nije pala). Dakle znala je sta joj je potencijalna opasnost.
Ne opravdavam ovo, jer kakva god kvocka bila nije degenk zasluzila, ali isto tako ovo me ne cudi ni sekunde. Ovaj slucaj mi lici na onu glupacicu Karisik, koja je isto tako sa narkodrustvom bila, takvim kvazimangupima onda fasovala.
Mislim ok, radi love si sa njim, ali znas da je frajer kreten, idiot, osudjenik, koji ces qrac sa njim??? Nikad necu tu zensku psihu razumiti, ali nikad! Pa ja sa ruznom trebom ne bi mogo biti, a da je bogata, a kamo li da je kakva jalijaska i jos da me mlavi, ma nema hljeba!

Ovakvih nazalost slucajeva ima koliko hocete. Izlazi sa njim iz koristoljublja, a onda popije batine, jer sa kreten ne ide drugacije.

Ona nije kriva sto je popila batine, ali je kriva jer je sa takvim idiotom bila. Ja se ne mogu druziti sa narkomanom ili dilerom, a ocekivati da me ovaj kad-tad nece pokusati uvesti u svoje vode. Tako isto i ova gospoJa znala je (vjerovatno) da ce je kad-tad ovaj kreten izubijati, upravo radi toga - jer je kreten. Ako je to cijena na koju je pristala da bi imala neku lovu i osjecala se da zivi na visokoj nozi - onda ok. Samo mojne mi patetike i price kako je tu cvjetala ljubav iz bajke. Ovaj sa njom bio da bi je talambacio, a ona sa njim jer je guzonjim sin, koji je usput budi receno krten zaostao u razvoju.

Meni je u neku ruku nje i zao (dakle mimo batina) jer je cura glupa, plitka i ogranicena. Pristati na takav zivot, da te neko ponizi i izudara, radi par izlazaka i kratkorocnog osjecaja da si nekakva elita - jadno fakat.

I za ove koji su napali an Chmolju, Dusu i ostale - ne mogu da vjerujem na koji nacin razmisljate. Niko nije osudio nju, a opravdao njega, vec raja govori da je znala sta je ocekuje i da je zbog toga glupa ispala!!! Frajer treba poslati negdje gdje ce svakodnevno maru dobijati, a nju u kakvu instituciju za opamcevanje, ako takva postoji. :oops:
BHF_Manijak

#1817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BHF_Manijak »

Ma mozes ti moj genije nomenat koliko hoces, no Bogami iz dosadasnjeg pisanja, pa makar ti postovi i po recenica bili, ne bih ti dao bas veliki IQ, a ti "metni" vala i obergenije ako hoces. :oops:

Je l' ti branis ovakve kvocke, kao sto je doticna iz price, ne moze to na dobro. :lol: Mora da ste se nasli na istim talasnim.

Al' hajd, da ne spamamo bezze temu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

Genije wrote:doduše
garant će se naći hvorumaši koji će reći da su same iskale :lol:
:-)

90% forumaša disleksično izgleda a vole i da dolaze do nekih zaključaka koji su samo njima jasni.
harell

#1819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by harell »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#1820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BHF_Manijak »

Pa ja sam i komentarisao post jadan ne bio, ali ti si se nasao slobodan da komentarises mene umjesto doticne iz crne hronike. :lol: :oops:

Pokusao si par puta ispasti pametan, medjutim raja te doslovno na maramici okrenula.

PS Pokusaj da ispadnes simpatican sa nacinom pisanja ti ne ide bas, vrati se ti normalnom pravopisu, a takav stil ostavi jednom jedinom Moketu! 8-) :wink:
BHF_Manijak

#1821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BHF_Manijak »

Tesko, ne znam kako ce mi sad na oci sto mi se forumas genije nakacio na vrat, fakat ne znam sta cu. :(

:oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

genialno spushtanje
BHF_Manijak

#1823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BHF_Manijak »

Sta si ti mislio leet, ipak je to genijalac, koji doduse dangubi na forumu isto kao i mi obicni smrtnici, al' jebo to. :mrgreen: :oops:
GaRGa

#1824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by GaRGa »

i Mirko kojot je bio "genije" :)
Image
dječak sa šibicama

#1825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dječak sa šibicama »

BRAH wrote:
bebeSa wrote:http://www.ekskluziva.ba/Stra-an-slu-aj ... 13183.html

Ljudi moji, sta se ovo desava? :(
maloprije u emisiji "posteno" bio mali rom koji je optuzen da je prebio ovog drugog djecaka. fino mu smanjili vladanje na jedan i ne ide u skolu. po njegovim rijecima doticni prebijeni mu je psovao majku cigansku, vrijedjao ga i tjerao da jede smece i ovom prikipilo i pocelo naguravanje i posaketali se. i kako kaze nije mu rekao da ne treba zvati profesora da ne vidi krv nego da digne glavu da mu ne curi iz nosa. a tamo na komentarima ispod clanaka kad su objavljeni osuli svi paljbu po ciganima i po onom glumcu sto je osvojio srebrnog medvjeda u berlinu.
Mali nasilnik je poznat od ranije, kao nasilnik, prosto sumnjam da jednom siledziji neko tamo u razredu smije psovati cigansku majku.

Sve i da je u pravu, kako ga to abolira? poslao je klinca na CUM, i jos ima nesto reci u svoju odbranu.

Pa na sve to, klasicna "ja sam zrtva rasizma". Ma daj.
Locked