KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Svakodobro!

#1801 Re: KUP BiH

Post by Svakodobro! »

Kad je revanš, sledecu srijedu ili za 15 dana? derbi ekstra bijase hzsaaaa
MOSALJOZE

#1802 Re: KUP BiH

Post by MOSALJOZE »

Butmiran wrote:Dobar derbi nema šta.
Slažem se
Mozda je još sve friško,ali realno ovaj rezultat odgovara više Sarajevu.Samo da onaj na Koševu ne bude 0:0 :roll:
BegA_

#1803 Re: KUP BiH

Post by BegA_ »

Svakodobro! wrote:Kad je revanš, sledecu srijedu ili za 15 dana? derbi ekstra bijase hzsaaaa
Za dvije sedmice.
Šibicar

#1804 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

Dobra tekma za naše prilike,ako ništa zbog nevjerovatnog promašaja Svrake za 2-0 kone mogu biti zadovoljnije ovim rezultatom,što je i logično,ali još ovdje ništa nije gotovo iako bih ja halalio kup iste sekunde da ne igramo baš protiv Pitara. :mrgreen:
Dr. Kuca

#1805 Re: KUP BiH

Post by Dr. Kuca »

Solidan derby, bolji nego raniji.
ultima_palabra

#1806 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Nije toliko dobra igra bila koliko obje ekipe defanzivno vise konstantno... igralo se onako na mahove, po 10-15 minuta bolje igre jednih i drugih.

Kod nas vezna linija totalno nespremna, valjda to popravimo za 14 dana... kod kona odbrana dugo nije bila nesigurnija, Bilbija i Jajalo tanki pravo, jedini Stojčev je bio odličan, mada je pao pred kraj.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1807 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

Odlična utakmica :thumbup:
0038733

#1808 Re: KUP BiH

Post by 0038733 »

Ja naznam jesmo li gledali istu utakmicu kad kazes da je Jajalo tanak! Momak svaku akxiju zapoceo i aktivno ucestvovao sve do kraja...podijelio masu dobrih lopti! Bilbiju nece gol, nikako... A za Stojceva se slazem! Zato je i izasao pred kraj, zbog gubitka snage...

Vasa veza kao da nije ni postojala....onaj momak 44 je napravio nekoliko opasnih startova i poslije zutog kartona...sudija ga je dobro pomazio! Uglavnom, u dobroj smo prednosti...mada, derby je derby!
BHF_Manijak

#1809 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

Jamaka zguzit dok je frisak, bez vazelina, al' oavezno kakvog crnca zovnuti!

S ovim rezultatom sanse za prolazak su nam minimalne, oko 20%. Nasi igraci u veznom redu, oruzje koje nam je bilo najjace u prvom dijelu sezone, sada su roviti i nespremni, tako da su danas komsinice tu prevagu imale i dva klasna igraca. Jajalo i Stojcev pojeli.

Da je ostalo 1:0, ili da je kloc pogodio, inekako, ali ovako ne vidim kako da prodjemo dalje...
JThomas

#1810 Re: KUP BiH

Post by JThomas »

BHF_Manijak wrote:Jamaka zguzit dok je frisak, bez vazelina, al' oavezno kakvog crnca zovnuti!

S ovim rezultatom sanse za prolazak su nam minimalne, oko 20%. Nasi igraci u veznom redu, oruzje koje nam je bilo najjace u prvom dijelu sezone, sada su roviti i nespremni, tako da su danas komsinice tu prevagu imale i dva klasna igraca. Jajalo i Stojcev pojeli.

Da je ostalo 1:0, ili da je kloc pogodio, inekako, ali ovako ne vidim kako da prodjemo dalje...
šta ima sajpruse...
Chile17

#1811 Re: KUP BiH

Post by Chile17 »

Objektivno,jedini razlog sto je derbi bio ovakav derbi(dobra tekma pravo,dosta prilika itd. itd..) je FKS..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ultima_palabra

#1812 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Ne znam, Jajalu se par puta lopta odbijala od nogu ko amateru, ode 5 metara od njega... imao je i sreće tada.
Lakat Jebić

#1813 Re: KUP BiH

Post by Lakat Jebić »

ako jamak i tomic budu spremniji do revansa, mogla bi odlicna utakmica bit. jbg kad su njih dvojica izasli, mi nismo cestitog pasa napravili

pokrecem inicijativu da se stanicu izlije bista ispred stadiona
Lakat Jebić

#1814 Re: KUP BiH

Post by Lakat Jebić »

ultima_palabra wrote:Ne znam, Jajalu se par puta lopta odbijala od nogu ko amateru, ode 5 metara od njega... imao je i sreće tada.
jajalo me razocarao, cimirot izgleda ko igracina pored njega, presjekao nam je milion napada
Šibicar

#1815 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

Ma biće svega u revanšu,mi definitivno nemamo pritiska i možemo igrati rasterećeno,a nadam se da će se do revenaša skroz oporaviti i Jamak i Tomić,pa da opet gledamo dobru tekmu.
Pitarrr82

#1816 Re: KUP BiH

Post by Pitarrr82 »

ultima_palabra wrote:Ne znam, Jajalu se par puta lopta odbijala od nogu ko amateru, ode 5 metara od njega... imao je i sreće tada.

U prvom da, u drugom ne on i Cimirot odlicni, Jajalo cini mi se ima problema s kondicijom.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1817 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

Lakat Jebić wrote:ako jamak i tomic budu spremniji do revansa, mogla bi odlicna utakmica bit. jbg kad su njih dvojica izasli, mi nismo cestitog pasa napravili

Jabukom nam igrače gađaš..
Lakat Jebić

#1818 Re: KUP BiH

Post by Lakat Jebić »

Woole Triwunovich wrote:
Lakat Jebić wrote:ako jamak i tomic budu spremniji do revansa, mogla bi odlicna utakmica bit. jbg kad su njih dvojica izasli, mi nismo cestitog pasa napravili

pa nervozan covjek bio, dobacio mu da se smiri, da sjedne, da oguli jabuku :D
omega369

#1819 Re: KUP BiH

Post by omega369 »

Pare cine razliku :D

nisam zadovoljan, ovo se moralo dobiti, pogotovo kad su grobovi popadali zadnjih 20 minuta. raspad sistema im se na facama mogao vidjeti :wink: Vecina sansi zeljeznicara su plod nevjerovatnih gresaka nase zadnje linije koja je veceras bila totalno zbujena. umjesto da ispucaju lopte oni nesto fol gospodski kombiniraju od noge do noge i naravno na ovako grbavom terenu kiksaju. Revans bi realno trebao biti rutinsko trpanje i kaznjavanje :D

p.s. je li igr'o ARA?
JThomas

#1820 Re: KUP BiH

Post by JThomas »

omega369 wrote:Pare cine razliku :D

nisam zadovoljan, ovo se moralo dobiti, pogotovo kad su grobovi popadali zadnjih 20 minuta
Vecina sansi zeljeznicara su plod nevjerovatnih gresaka nase zadnje linije koja je veceras bila totalno zbujena. umjesto da ispucaju lopte oni nesto fol gospodski kombiniraju od noge do noge i naravno na ovako grbavom terenu kiksaju. Revans bi realno trebao biti rutinsko trpanje :D

p.s. je li igr'o ARA?
realno, najavljivala se dominacija u našim takmičenjima, pišanje po sirotinji i zima u evropskim takmičenjima. a imamo -5 u prvenstvu i 1-1 u četvrtfinalu kupa (i ako prođete - ima još i još).

ja ne sumnjam da ste vi to preko noći zaboravili, al' imaju silne stranice ispisane... :D
Arteta

#1821 Re: KUP BiH

Post by Arteta »

Hoce li se gdje moci pogledati snimak utakmice?
Lakat Jebić

#1822 Re: KUP BiH

Post by Lakat Jebić »

Arteta wrote:Hoce li se gdje moci pogledati snimak utakmice?
neko rece vogosca u 10
Ras Al Ghul

#1823 Re: KUP BiH

Post by Ras Al Ghul »

nisam zadovoljan, ovo se moralo dobiti, pogotovo kad su grobovi popadali zadnjih 20 minuta. raspad sistema im se na facama mogao vidjeti :wink: Vecina sansi zeljeznicara su plod nevjerovatnih gresaka nase zadnje linije koja je veceras bila totalno zbujena. umjesto da ispucaju lopte oni nesto fol gospodski kombiniraju od noge do noge i naravno na ovako grbavom terenu kiksaju. Revans bi realno trebao biti rutinsko trpanje i kaznjavanje :D

p.s. je li igr'o ARA?
:lol: :lol: pa da je Jamak zabio za 2-0, bili bi vama još golova, mogu i ja tako, plod vašeg gola je došao iz naših grešaka, svaki vaš napad je plod grešaka naše odbrane :lol:
Lakat Jebić

#1824 Re: KUP BiH

Post by Lakat Jebić »

Ras Al Ghul wrote:

p.s. je li igr'o ARA?
:lol: :lol: pa da je Jamak zabio za 2-0, bili bi vama još golova, mogu i ja tako, plod vašeg gola je došao iz naših grešaka, svaki vaš napad je plod greškaka naše odbrane :lol:
nije jarane, oni nas natjeraju da pogrijese svojom igrom, a isto tako svojom igrom nama poklone sanse. ono, ima se moze se
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1825 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

Lakat Jebić wrote:
Woole Triwunovich wrote:

pa nervozan covjek bio, dobacio mu da se smiri, da sjedne, da oguli jabuku :D
Mog'o si komotno i mene pogodit'.. :mrgreen:
Post Reply