KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Svakodobro!
#1801 Re: KUP BiH
Kad je revanš, sledecu srijedu ili za 15 dana? derbi ekstra bijase hzsaaaa
- MOSALJOZE
#1802 Re: KUP BiH
Slažem seButmiran wrote:Dobar derbi nema šta.
Mozda je još sve friško,ali realno ovaj rezultat odgovara više Sarajevu.Samo da onaj na Koševu ne bude 0:0
- BegA_
#1803 Re: KUP BiH
Za dvije sedmice.Svakodobro! wrote:Kad je revanš, sledecu srijedu ili za 15 dana? derbi ekstra bijase hzsaaaa
- Šibicar
#1804 Re: KUP BiH
Dobra tekma za naše prilike,ako ništa zbog nevjerovatnog promašaja Svrake za 2-0 kone mogu biti zadovoljnije ovim rezultatom,što je i logično,ali još ovdje ništa nije gotovo iako bih ja halalio kup iste sekunde da ne igramo baš protiv Pitara. 
- Dr. Kuca
#1805 Re: KUP BiH
Solidan derby, bolji nego raniji.
- ultima_palabra
#1806 Re: KUP BiH
Nije toliko dobra igra bila koliko obje ekipe defanzivno vise konstantno... igralo se onako na mahove, po 10-15 minuta bolje igre jednih i drugih.
Kod nas vezna linija totalno nespremna, valjda to popravimo za 14 dana... kod kona odbrana dugo nije bila nesigurnija, Bilbija i Jajalo tanki pravo, jedini Stojčev je bio odličan, mada je pao pred kraj.
Kod nas vezna linija totalno nespremna, valjda to popravimo za 14 dana... kod kona odbrana dugo nije bila nesigurnija, Bilbija i Jajalo tanki pravo, jedini Stojčev je bio odličan, mada je pao pred kraj.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1807 Re: KUP BiH
Odlična utakmica 
- 0038733
#1808 Re: KUP BiH
Ja naznam jesmo li gledali istu utakmicu kad kazes da je Jajalo tanak! Momak svaku akxiju zapoceo i aktivno ucestvovao sve do kraja...podijelio masu dobrih lopti! Bilbiju nece gol, nikako... A za Stojceva se slazem! Zato je i izasao pred kraj, zbog gubitka snage...
Vasa veza kao da nije ni postojala....onaj momak 44 je napravio nekoliko opasnih startova i poslije zutog kartona...sudija ga je dobro pomazio! Uglavnom, u dobroj smo prednosti...mada, derby je derby!
Vasa veza kao da nije ni postojala....onaj momak 44 je napravio nekoliko opasnih startova i poslije zutog kartona...sudija ga je dobro pomazio! Uglavnom, u dobroj smo prednosti...mada, derby je derby!
- BHF_Manijak
#1809 Re: KUP BiH
Jamaka zguzit dok je frisak, bez vazelina, al' oavezno kakvog crnca zovnuti!
S ovim rezultatom sanse za prolazak su nam minimalne, oko 20%. Nasi igraci u veznom redu, oruzje koje nam je bilo najjace u prvom dijelu sezone, sada su roviti i nespremni, tako da su danas komsinice tu prevagu imale i dva klasna igraca. Jajalo i Stojcev pojeli.
Da je ostalo 1:0, ili da je kloc pogodio, inekako, ali ovako ne vidim kako da prodjemo dalje...
S ovim rezultatom sanse za prolazak su nam minimalne, oko 20%. Nasi igraci u veznom redu, oruzje koje nam je bilo najjace u prvom dijelu sezone, sada su roviti i nespremni, tako da su danas komsinice tu prevagu imale i dva klasna igraca. Jajalo i Stojcev pojeli.
Da je ostalo 1:0, ili da je kloc pogodio, inekako, ali ovako ne vidim kako da prodjemo dalje...
- JThomas
#1810 Re: KUP BiH
šta ima sajpruse...BHF_Manijak wrote:Jamaka zguzit dok je frisak, bez vazelina, al' oavezno kakvog crnca zovnuti!
- Chile17
#1811 Re: KUP BiH
Objektivno,jedini razlog sto je derbi bio ovakav derbi(dobra tekma pravo,dosta prilika itd. itd..) je FKS..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- ultima_palabra
#1812 Re: KUP BiH
Ne znam, Jajalu se par puta lopta odbijala od nogu ko amateru, ode 5 metara od njega... imao je i sreće tada.
- Lakat Jebić
#1813 Re: KUP BiH
ako jamak i tomic budu spremniji do revansa, mogla bi odlicna utakmica bit. jbg kad su njih dvojica izasli, mi nismo cestitog pasa napravili
pokrecem inicijativu da se stanicu izlije bista ispred stadiona
- Lakat Jebić
#1814 Re: KUP BiH
jajalo me razocarao, cimirot izgleda ko igracina pored njega, presjekao nam je milion napadaultima_palabra wrote:Ne znam, Jajalu se par puta lopta odbijala od nogu ko amateru, ode 5 metara od njega... imao je i sreće tada.
- Šibicar
#1815 Re: KUP BiH
Ma biće svega u revanšu,mi definitivno nemamo pritiska i možemo igrati rasterećeno,a nadam se da će se do revenaša skroz oporaviti i Jamak i Tomić,pa da opet gledamo dobru tekmu.
- Pitarrr82
#1816 Re: KUP BiH
ultima_palabra wrote:Ne znam, Jajalu se par puta lopta odbijala od nogu ko amateru, ode 5 metara od njega... imao je i sreće tada.
U prvom da, u drugom ne on i Cimirot odlicni, Jajalo cini mi se ima problema s kondicijom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1817 Re: KUP BiH
Jabukom nam igrače gađaš..Lakat Jebić wrote:ako jamak i tomic budu spremniji do revansa, mogla bi odlicna utakmica bit. jbg kad su njih dvojica izasli, mi nismo cestitog pasa napravili
- Lakat Jebić
#1818 Re: KUP BiH
pa nervozan covjek bio, dobacio mu da se smiri, da sjedne, da oguli jabukuWoole Triwunovich wrote:Jabukom nam igrače gađaš..Lakat Jebić wrote:ako jamak i tomic budu spremniji do revansa, mogla bi odlicna utakmica bit. jbg kad su njih dvojica izasli, mi nismo cestitog pasa napravili
- omega369
#1819 Re: KUP BiH
Pare cine razliku
nisam zadovoljan, ovo se moralo dobiti, pogotovo kad su grobovi popadali zadnjih 20 minuta. raspad sistema im se na facama mogao vidjeti
Vecina sansi zeljeznicara su plod nevjerovatnih gresaka nase zadnje linije koja je veceras bila totalno zbujena. umjesto da ispucaju lopte oni nesto fol gospodski kombiniraju od noge do noge i naravno na ovako grbavom terenu kiksaju. Revans bi realno trebao biti rutinsko trpanje i kaznjavanje
p.s. je li igr'o ARA?
nisam zadovoljan, ovo se moralo dobiti, pogotovo kad su grobovi popadali zadnjih 20 minuta. raspad sistema im se na facama mogao vidjeti
p.s. je li igr'o ARA?
- JThomas
#1820 Re: KUP BiH
realno, najavljivala se dominacija u našim takmičenjima, pišanje po sirotinji i zima u evropskim takmičenjima. a imamo -5 u prvenstvu i 1-1 u četvrtfinalu kupa (i ako prođete - ima još i još).omega369 wrote:Pare cine razliku![]()
nisam zadovoljan, ovo se moralo dobiti, pogotovo kad su grobovi popadali zadnjih 20 minuta
Vecina sansi zeljeznicara su plod nevjerovatnih gresaka nase zadnje linije koja je veceras bila totalno zbujena. umjesto da ispucaju lopte oni nesto fol gospodski kombiniraju od noge do noge i naravno na ovako grbavom terenu kiksaju. Revans bi realno trebao biti rutinsko trpanje![]()
p.s. je li igr'o ARA?
ja ne sumnjam da ste vi to preko noći zaboravili, al' imaju silne stranice ispisane...
- Arteta
#1821 Re: KUP BiH
Hoce li se gdje moci pogledati snimak utakmice?
- Lakat Jebić
#1822 Re: KUP BiH
neko rece vogosca u 10Arteta wrote:Hoce li se gdje moci pogledati snimak utakmice?
-
Ras Al Ghul
#1823 Re: KUP BiH
omega369 wrote:Pare cine razliku![]()
nisam zadovoljan, ovo se moralo dobiti, pogotovo kad su grobovi popadali zadnjih 20 minuta. raspad sistema im se na facama mogao vidjetiVecina sansi zeljeznicara su plod nevjerovatnih gresaka nase zadnje linije koja je veceras bila totalno zbujena. umjesto da ispucaju lopte oni nesto fol gospodski kombiniraju od noge do noge i naravno na ovako grbavom terenu kiksaju. Revans bi realno trebao biti rutinsko trpanje i kaznjavanje
![]()
p.s. je li igr'o ARA?
- Lakat Jebić
#1824 Re: KUP BiH
nije jarane, oni nas natjeraju da pogrijese svojom igrom, a isto tako svojom igrom nama poklone sanse. ono, ima se moze seRas Al Ghul wrote:omega369 wrote:Pare cine razliku![]()
nisam zadovoljan, ovo se moralo dobiti, pogotovo kad su grobovi popadali zadnjih 20 minuta. raspad sistema im se na facama mogao vidjetiVecina sansi zeljeznicara su plod nevjerovatnih gresaka nase zadnje linije koja je veceras bila totalno zbujena. umjesto da ispucaju lopte oni nesto fol gospodski kombiniraju od noge do noge i naravno na ovako grbavom terenu kiksaju. Revans bi realno trebao biti rutinsko trpanje i kaznjavanje
![]()
p.s. je li igr'o ARA?![]()
pa da je Jamak zabio za 2-0, bili bi vama još golova, mogu i ja tako, plod vašeg gola je došao iz naših grešaka, svaki vaš napad je plod greškaka naše odbrane
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1825 Re: KUP BiH
Mog'o si komotno i mene pogodit'..Lakat Jebić wrote:pa nervozan covjek bio, dobacio mu da se smiri, da sjedne, da oguli jabukuWoole Triwunovich wrote:Jabukom nam igrače gađaš..Lakat Jebić wrote:ako jamak i tomic budu spremniji do revansa, mogla bi odlicna utakmica bit. jbg kad su njih dvojica izasli, mi nismo cestitog pasa napravili