za ono što uvecah pitahrasno38 wrote:FACE TV od 19.30 i ORFOfficer Crabtree wrote:jel upućen neko ima li danas prenos za u-21 u 2 sata?...
na pregledu programa državne televizije nema ništa al to garant neki volonter dodaje, često bude u zadnji čas, pa reko da nisu šta na TV-u najavili već...
državni servis
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- muha_sa
#17976 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- OldMayor
#17977 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma iskreno ja cisto sumnjam da ce belgijanci dobit sve do kraja...
Inace ove kvalifikacije su totalno lude i bas ima iznenadjenja, pa evo ko je ocekivao da ce Vels tresnut Izrael kuci i to 3-0. Zar nismo nedavno svi tu racunali pobjedu Izraela, jer ono ako smo mi odigrali nerijeseno sa Velsom, a nas dobio Izrael 3-0...jbg logicno je da ce Izrael dobiti Vels, jest al malo sutra. Fudbal nije bas matematika.
Ono sto je cinjenica je da mi ne smijemo izgubiti nijednu utakmicu do kraja kvalifikacija - ako hocemo da idemo direktno. I to je to.
Mi smo nas kredit potrosili.
Inace ove kvalifikacije su totalno lude i bas ima iznenadjenja, pa evo ko je ocekivao da ce Vels tresnut Izrael kuci i to 3-0. Zar nismo nedavno svi tu racunali pobjedu Izraela, jer ono ako smo mi odigrali nerijeseno sa Velsom, a nas dobio Izrael 3-0...jbg logicno je da ce Izrael dobiti Vels, jest al malo sutra. Fudbal nije bas matematika.
Ono sto je cinjenica je da mi ne smijemo izgubiti nijednu utakmicu do kraja kvalifikacija - ako hocemo da idemo direktno. I to je to.
- cyprus
#17978 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Slažem se da Belgija vjerovatno neće uzet sve do kraja... Recimo ne vjerujem da će uzet u gostima i Izrael i Vels... Možda čak neće biti ni prva... Ali njihov prolazak neće doći u pitanje...OldMayor wrote:Ma iskreno ja cisto sumnjam da ce belgijanci dobit sve do kraja...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17979 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
uuhhh izvinjavam se:) cisti sumnjam da ce neko prenositi mlade iz Kaknjamuha_sa wrote:za ono što uvecah pitahrasno38 wrote:FACE TV od 19.30 i ORFOfficer Crabtree wrote:jel upućen neko ima li danas prenos za u-21 u 2 sata?...
na pregledu programa državne televizije nema ništa al to garant neki volonter dodaje, često bude u zadnji čas, pa reko da nisu šta na TV-u najavili već...
državni servis
-
Officer Crabtree
#17980 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
hvala za inf
hajde akobogda biće nekad i u Sarajevu utakmica reprezentacije il iz vogošće pa da se potrude
hajde akobogda biće nekad i u Sarajevu utakmica reprezentacije il iz vogošće pa da se potrude
- NeKi_LiK
#17981 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma ja ba... momčiluk je muftija, ne pije onPaul F. wrote:Nemoj tako. Kolašinac je bio spreman za Nigeriju. Safet ga nije poslao na teren jer jednostavno ne zna šta je bek. Što je najgore, forumski stručnjaci ovdje sve nacrtaju i objasne a Safet opet ne konta.Korisničkoime wrote:Bio vozacu autobusa rodendan i svi se urokali i napili dan prije tekme i bili mahmurni plus Pjanic se nazderao nekih losih gljiva i dobio pravo los trip koji ga je skoro pa do tekme drzao nesto slicno kao kad se Kolasinac napio pred Nigeriju.Paul F. wrote:Mene interesuje zašto je nekoliko naših igrača bilo toliko nervozno.
- It_is_a_Leclerc
#17982 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koja bruka i sramota. Hiljadu godina bečke škole i dođe Bošnjo, okiti se ljiljanima, i opala - užičko kolo (Po mjestu Užice u Srbiji).
Ova gostovanja dijaspori za dušu jednostavno treba ukinuti.
- luckylaka
#17983 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Malo je takvi kao sto si ti da se stide svoje tradicije.Kolo se igralo i igrace se i u Becu,St.louis,Parizu...Dzaba tupite zube.It_is_a_Leclerc wrote:Koja bruka i sramota. Hiljadu godina bečke škole i dođe Bošnjo, okiti se ljiljanima, i opala - užičko kolo (Po mjestu Užice u Srbiji).
-
todd_smith
#17984 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cime se budala ponosi...
- armin071
#17985 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma nije stvar ponosa nego ta želja za izazivanjem pažnje. Ipak je to svjetska metropola, hiljade turista su tu svakodnevno i onda oni moraju u centru pažnje da budu. Ali ovo isto rade i srbi i hrvati. U tome smo jedinstveni. Liječenje kompleklsa ili šta li već......todd_smith wrote:Cime se budala ponosi...
-
todd_smith
#17986 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne sjecam se fkt da sam vidio Srbe, Hrvate, Grke, Albance, Makedonce bilo koje jos da prosipaju ovakav seljakluk oko svojih reprezentacija kao sto to radi nasa dijaspora.
-
todd_smith
#17987 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
cekaj ovo nije pdf bejzbol??? uf zalut`o sam izviniteleškarenje wrote:Pa zar ti nisi dijasporatodd_smith wrote:Ne sjecam se fkt da sam vidio Srbe, Hrvate, Grke, Albance, Makedonce bilo koje jos da prosipaju ovakav seljakluk oko svojih reprezentacija kao sto to radi nasa dijaspora.
-
tr_ba
#17988 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
od dvaest hiljada dusa u becu,vama je upalo u oko njih dvanest.
tragedija
seljaci
neandertalci
sramota
tragedija
seljaci
neandertalci
sramota
-
todd_smith
#17989 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nije fudbal, nego sokerleškarenje wrote: Jebi se ba,tako te predstavljaju ovdje...vrli poznavaoc svih sportova koji nisu ni blizu fudbala![]()
ti i @JEZ...
-
RtrnOfSalisbury
#17990 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
dje su igraci da zaigraju ? da hin nije meske metno u kantinu ? nema ni slikovanja. hitno organizovat jednu tekmu u sent lujisu
- luckylaka
#17991 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mogu samo zamisliti kolo u Parizu kada se kvalifikujemo na euro.Ima Pariz da gori
a u kolu jeno 20 dijasporasa.Tek onda kad pocne po dijaspori. 
-
bull21
#17992 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tačno me stid kad vidim ovo kolo. 
- luckylaka
#17993 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Uskocilo se iz opnka u cipelu pa se pocelo stidjeti kola
Jos ce ovoga biti samo ABD plasmana na euro .Ili da preimenujemo temu ,,Odkud kolo u Becu,,
- Logovan
#17994 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Meni nije jasno što se toliko zamarate sa ljudima koji su zaigrali kolo. Mislim meni nebitno skroz.armin071 wrote:Ma nije stvar ponosa nego ta želja za izazivanjem pažnje. Ipak je to svjetska metropola, hiljade turista su tu svakodnevno i onda oni moraju u centru pažnje da budu. Ali ovo isto rade i srbi i hrvati. U tome smo jedinstveni. Liječenje kompleklsa ili šta li već......todd_smith wrote:Cime se budala ponosi...
- armin071
#17995 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Logovan wrote: Meni nije jasno što se toliko zamarate sa ljudima koji su zaigrali kolo. Mislim meni nebitno skroz.
- relativno84
#17996 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sve tako podsjeca na tekmu s Egiptom
jos ako se rezultat poklopi super 
-
RtrnOfSalisbury
#17997 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jbg, sad sam analiziro tabelu nase grupe: sta ako izraelcani veceras dobiju
sta ako bidne nerijeseno
bolja varijanta je da belgijci pobijede sto him nije neophodno, a najbolja bi bila da se utakmica nekako prikine i da niko ne dobije bod(ove) 
- duminjo
#17998 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Place mi se kad vidim avdiju i Hadžića 
-
missko
#17999 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ponovo Bicakcic sa svojim na vrat na nos atakom
- armin071
#18000 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svrško igrač za budućnost.