Gdje sam ja napisao "smeće od Androida"? To od mene ne mozes cuti, Android je dobar OS, pogotovo novije verzije, nije niko nista rekao. I telefoni sada zahvaljujuci kineskoj konkurenciji postaju sve jeftiniji a imaju odlicne performanse sto je super za industriju.shalla wrote:Saka pretjera ga ti, odvadi malo. Qler i zdruzdjo su napisali poprilično fer postove, jbg ti si baš isključiv. Svrati do mene na posao, blizu sam ti, da vidiš kako "smeće od Androida" radi, ništa lošije od iPhonea a Bgm poprilično jednostavnije odradi neke stvari [WINKING FACE]
Mislim ovo je toliko prežvakano da mi je više glupo što se uopšte potencira poređenje al eto, poenta je da ni jedan ni drugi OS nisu savršeni ali i jedan i drugi itekako imaju svojih prednosti a Bgm i mana...
Napis'o ja, preko Tapatalka
Nisam ja nigdje pljuvao Android niti telefone, ne znam otkud ti to. Naprotiv, ako pogledas par stranica unazad svadjao sam se sa zadrtim Appleovcima koji misle da ne treba ekran vece rezolucije.
Ovdje sam samo reagovao na ove padobrance koji bi kao da nama sole pamet, kako smo svi idioti, za 5 puta manje para mozemo uzeti duplo bolji telefon i sl. Duplo bolji jer ima FM radio i jer ga mozes koristiti kao USB.
A porede sa iPhone 4 i iOS 4 koji je izgleda jedini imao prilike vidjeti jer ne zna da od sedmice postoji nesto sto se zove control center i trebaju ti dva pokreta da ugasis WiFi.
Hajd uzdravlje.
Sent from my iPhone using Tapatalk