Tuspas i mene i opet moje ulice nema.hoggarr wrote:Samo da se tuspasim. Nema moje ulice na ovom spisku. Ne dobijem li signal do kraja aprila. Odoh ja! Pa vi i dalje razvlačite.MH i HS kablovska wrote:Poštovani korisnici,
kako smo vas već do sada i obavijestili u svrhu ujednačavanja ponude usluga kompanija HKB-net i kompanije Telemach, koje na tržištu BiH od sada nastupaju udruženo, u narednom periodu ćemo nadograđivati mrežu i blagovremeno puštati novi signal.
Prvih pet faza puštanja signala je završeno. Na tim područjima korisnici već sada mogu uživati u novim lokalnim, regionalnim, filmskim, serijskim, zabavnim, muzičkim, sportskim, dokumentarnim i dječijim TV programi, koje smo ubacili u postojeću shemu. Šesta faza puštanja signala planirana je za 14.4.2016. godine. Naredne faze će uslijediti odmah nakon toga, o čemu ćemo blagovremeno obavještavati korisnike putem web stranice i pisama.
U šestoj fazi će u novitetima moći da uživaju stanovnici sljedećih adresa:
AVDAGE ŠAHINAGIĆA, ABLAKOVINA, ALFAKOVAC, ALIJE BEJTIĆA, BAKAREVIĆA,BOGUŠEVAC, BOSTARIĆI,BOSTARIĆI ČIKMA,BOSTARIĆI GORNJA ČIKMA, BRAJKOVAC,BRDO DŽAMIJA, BUDŽAK, ČELJIGOVIĆI, CICIN HAN, FIRDUS-BEGOVA, FRANJEVAČKA, GARAPLINA, GOLODERICA, HAFIZA IBRAHIMA TREBINJCA, HAMBINA CARINA, HAMIDA DIZDARA, HOŠIN BRIJEG, HOŠIN BRIJEG, BASAMACI,HRVATIN, ISOVIĆA SOKAK, KOMATIN, LIPE, MAGUDA, MAGUDA ČIKMA, MALA BERKUŠA, MALI ALFAKOVAC,MALI SOUKBUNAR, MEHMEDA MUJEZINOVIĆA, MRAKUŠA, UJKANOVIĆA,NADLIPE, NADLIPE ČIKMA, NADMEJDAN,NURUDINA GACKIĆA, PODCARINA, PORODICE FOHT, SOUKBUNAR, TALA LICANINA, TALIROVIĆA,TOPLIK, TRČIVODE, TREBEVIČKA,URJAN DEDINA, VELIKI ALFAKOVAC, VRANJAČE, ZA BEGLUKOM, ŽAGRIĆI
Kako do programa?
Kada nadogradimo mrežu, na ekranu ćete moći da vidite crnu sliku ili “snijeg”. To znači, da je potrebno pomoću vašeg daljinskog upravljača obaviti pretragu programa i odmah nakog toga ćete moći da uživate u novim sadržajima. Pored navedenog, dodatno će biti potrebno uraditi restart modema ( što znači da isključite i ponovno uključite modem iz električne energije).
Recite nam vise kada da ocekujemo signal jer ovo postaje previse degutantno.