UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#17976 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

AmiĐa_Idriz wrote:
hrasno38 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:E pa jbg onda, neka Liverpoolovi protiv Reala samo u ruke gađaju Ramosa i društvo :D

Zbunio je položaj tijela Džeke kod te situacije kada je sviran ofsajd...nekako je tijelom bio unutra, noge su bile ok. Djelići su to sekunde, jbg.
OK prihvatm ali interesantno je da su protiv MC-a i Rome uglavnom sve odluke bile na stetu protivnika Liverpula....a radilo se zaista o veliiiikkkimm sudijskim greskama.
Gol Citya jeste poništen bez razloga, ali treba uzeti u obzir i činjenicu da je faul nad Van Dijkom prethodio prvom golu koji su zabili u tom revanšu.

Sve u svemu želim reći samo da Liverpool sigurno nije guran od strane sudija, UEFE, petog desetog. Bilo je grešaka i nja njihovu korist istina, ali bilo ih je dosta i na njihovu štetu.
NE apsolutno nigdje nisam spomenuo da je LP guran od UEFE nego da su sudije cisti kurac isto kao i kod nas i u Hrvatskoj itd itd!
leškarenje

#17977 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Pa kako nisu vidjeli penal za Liverpul ,evo ti gore slike.....kakav si ti lik sviju mi,zapne rodjo i Bog ...dzaba slika da je oštećen i druga ekipa....dzaba sve,on svoje pa svoje :-x
Tebe nisam apsolutno nista pitao....nisu onda vidjeli isto tako ni penal nad Shickom....mislim mozemo sada na silu nalaziti u obje utakmice bruku takvih sumnjivih situacija. Ako je to penal za LP onda je penal bio i nd Kolarovom u prvoj utakmici......ovdje prico zaista o katastrofalnim odlukama koje je i sm Skomina prihvatio a ti sad nasao po obicaju da filozofiras. boli me kurac i za Romu i a Liverpul ali cinjenica je da su Roma i MC drasticno osteceni.....a ti pisi dalje markove konake!
Eki on nije ništa pitao.....hu iz ju :mrgreen:
Pa katastrofalna je odluka ruka Naingolana,start sa dvije noge na Salaha s ledja.....i tako dalje ,ali ne vrijedi tebi p0kusavati nesto reci....udri glavom u zid.
hrasno38

#17978 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Pa kako nisu vidjeli penal za Liverpul ,evo ti gore slike.....kakav si ti lik sviju mi,zapne rodjo i Bog ...dzaba slika da je oštećen i druga ekipa....dzaba sve,on svoje pa svoje :-x
Tebe nisam apsolutno nista pitao....nisu onda vidjeli isto tako ni penal nad Shickom....mislim mozemo sada na silu nalaziti u obje utakmice bruku takvih sumnjivih situacija. Ako je to penal za LP onda je penal bio i nd Kolarovom u prvoj utakmici......ovdje prico zaista o katastrofalnim odlukama koje je i sm Skomina prihvatio a ti sad nasao po obicaju da filozofiras. boli me kurac i za Romu i a Liverpul ali cinjenica je da su Roma i MC drasticno osteceni.....a ti pisi dalje markove konake!
Eki on nije ništa pitao.....hu iz ju :mrgreen:
Pa katastrofalna je odluka ruka Naingolana,start sa dvije noge na Salaha s ledja.....i tako dalje ,ali ne vrijedi tebi p0kusavati nesto reci....udri glavom u zid.
Covjece ba ti krpis ovdje svaki jebeni post i ne samo na ovoj temi.....savrseno me boli kurac kao sto sam rekao za tvoje misljenje kao sto i tebe boli za moje...citam sta pise citav fudbalski svijet a ne amateri koji navijaju za FK Sarajevo :lol: :lol: :lol:
AmiĐa_Idriz

#17979 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

hrasno38 wrote:
NE apsolutno nigdje nisam spomenuo da je LP guran od UEFE nego da su sudije cisti kurac isto kao i kod nas i u Hrvatskoj itd itd!
Ma nisam mislio konkretno na tebe, već se kroz medije provlači takva priča.
leškarenje

#17980 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

A ti kontas da spadas u taj normalan svijet :D sto se tice fudbala, ma bjaaaziìiii
bersK

#17981 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

AmiĐa_Idriz wrote:
bersK wrote:Da skrenem ovu raspravu o sudjenju, htio bih da istaknem malog Antonuccija kako je odigrao par minuta i napravio finih sansi. A usput da kazem da je Kolarov najveca prevara od igraca koja je hodala terenom. Na sta je on napravio takve transfere ni on sam ne zna.
Ima Roma posla da se riješi nekih otpadaka, ni Florenzi nije ništa bolji...gura ga jedino činjenica da je Rimljanin, produkt škole, lafo novi Totti...kakav on, lik je 0.

Al hajde to sve, ali vezni red im je zreo za jedan dobar remont. Strotman, Naingolan, De Rosi, svima zahvalnice poslati. I onaj Pelegrini je katastrofa sinoć bio, al eto, pojela ga atmosfera, mlad je on još, možda nadođe.
Jedini igrač koji može da bude kreativac u čitavoj Rominoj ekipi je Perotti, a i on ponekad igra. Roma može velike stvari da pravi sa par promjena u načinu igre i tipu igrača koje ganja. Da sljedeće sezone dovedu Depaya ili Fekira iz Lyona napravili bi čudo u Ligi. Džeko ne bi izlazio iz šesnesterca, nahapao bi ga Nabil loptama bolje od Pjanića svojevremeno. Ekipa Rome me podsjeća na onu staru stonofudbalsku igricu što se mogla kupit u interexu sa onim zašarafljenim igračima.
hrasno38

#17982 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

bersK wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
bersK wrote:Da skrenem ovu raspravu o sudjenju, htio bih da istaknem malog Antonuccija kako je odigrao par minuta i napravio finih sansi. A usput da kazem da je Kolarov najveca prevara od igraca koja je hodala terenom. Na sta je on napravio takve transfere ni on sam ne zna.
Ima Roma posla da se riješi nekih otpadaka, ni Florenzi nije ništa bolji...gura ga jedino činjenica da je Rimljanin, produkt škole, lafo novi Totti...kakav on, lik je 0.

Al hajde to sve, ali vezni red im je zreo za jedan dobar remont. Strotman, Naingolan, De Rosi, svima zahvalnice poslati. I onaj Pelegrini je katastrofa sinoć bio, al eto, pojela ga atmosfera, mlad je on još, možda nadođe.
Jedini igrač koji može da bude kreativac u čitavoj Rominoj ekipi je Perotti, a i on ponekad igra. Roma može velike stvari da pravi sa par promjena u načinu igre i tipu igrača koje ganja. Da sljedeće sezone dovedu Depaya ili Fekira iz Lyona napravili bi čudo u Ligi. Džeko ne bi izlazio iz šesnesterca, nahapao bi ga Nabil loptama bolje od Pjanića svojevremeno. Ekipa Rome me podsjeća na onu staru stonofudbalsku igricu što se mogla kupit u interexu sa onim zašarafljenim igračima.
Ali i takva kakva je razbucala je jedan Chelzi, Barcelonu, Atletiko i za gol bil losija od Liverpula da dalje tu utakmicu ne analiziramo jer se nista ne moze promjeniti. Ne treba zaboraviti da je jucer Romi falio standarni Strotman a da je Peroti bio povrijedjen. I pored svega toga bilo bi jako fer i posteno da su makar izvukli produzetke.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#17983 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote: Nije, bolan, pravi razlog je: ne mogu ljudi Real smisliti :mrgreen: .
A zapitas li se kao navijac zasto je to tako?

Mada nije bas ni da mu vi navijaci ne cinite medvjedju uslugu...
Muhamed Đakmić

#17984 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

bersK wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:

Nemoj da ga hapa ko Pjanić, završio sezonu s deset golova u svim takmičenjima. Djeluje da je Roma blizu evropskog vrha, a realno nije. Poklopila im se i ova sezona i svašta nešto. Shaarawy, Perotti, Strootman, Florenzi, Kolarov, Juan Jesus i vjerovatno još nekoliko igrača koje sam zaboravio ne mogu nigdje drugo igrati osim u Romi. To im je maksimalan domet.
AmiĐa_Idriz

#17985 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

bersK, upravu si. Jednostavno te zaboli kada vidiš Džeku kako se troši po krilu, izvlači se. Sjetimo se kako ga je Salah hranio loptama prošle sezone. To fali Romi, kakav Šik, lik je beskoristan igrač totalno.
Muhamed Đakmić

#17986 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

Nemojte sad vi potcjenjivati Džeku. Današnji Džeko bi imao više šanse da uspije u onom Cityju, jer je kompletniji igrač, bolji u gotovo svim aspektima igre.

Džeko nije Jan Koller, Peter Crouch ni Andy Carrol. Treba da se izvlači, jer svi moderni napadači učestvuju u izgradnji igre. Sidraša je gadno i vidjeti, pa nije Benteke :D
AmiĐa_Idriz

#17987 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Muhamed Đakmić wrote:Nemojte sad vi potcjenjivati Džeku. Današnji Džeko bi imao više šanse da uspije u onom Cityju, jer je kompletniji igrač, bolji u gotovo svim aspektima igre.

Džeko nije Jan Koller, Peter Crouch ni Andy Carrol. Treba da se izvlači, jer svi moderni napadači učestvuju u izgradnji igre. Sidraša je gadno i vidjeti, pa nije Benteke :D
Nisam podcijenio, samo šteta je da se troši izvlačenjem na krilo, i onda ubaci u prazno jer jbg, ne može se opet stvoriti gore :D izvlačenje nazad na skok je nešto drugo, i tu je jedan od najboljih ako ne i najbolji na svijetu.

I naravno da je izrastao u mnogo boljeg igrača nego u Šitiju.
Tomahawk11
Globalni moderator

#17988 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote: Nije, bolan, pravi razlog je: ne mogu ljudi Real smisliti :mrgreen: .
A zapitas li se kao navijac zasto je to tako?

Mada nije bas ni da mu vi navijaci ne cinite medvjedju uslugu...
Da pokušam odgovoriti kontrapitanjem:

Da li ti odgovara vellina reakcija kad je Bayern u pitanju?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#17989 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Da pokušam odgovoriti kontrapitanjem:

Da li ti odgovara vellina reakcija kad je Bayern u pitanju?
Vela je obicni trol i ne uzimam ga za ozbiljno.

Sad ti odgovori kad sam te ispostovao :mrgreen:
Tito_i_Partija

#17990 Re: UEFA Champions League

Post by Tito_i_Partija »

:-)

http://www.klix.ba/sport/nogomet/van-di ... /180503098

Pa Marcelo je ljudina i po za ovog debila.
pizarro

#17991 Re: UEFA Champions League

Post by pizarro »

kvota da real uzima trenutno je 1,72
#easymoney
AmiĐa_Idriz

#17992 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Tito_i_Partija wrote::-)

Samo zamišljam reakcije da je Ibrahimović ovo izjavio, ili ne daj Bože Džeko :D

Drzak i bezobrazan. Tako to ide uz klasne igrače u većini slučajeva.
bersK

#17993 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Osjećam da će se ponovit situacija od prošle godine i da će biti da je Liverpool zalutao u finale. Teško oni mogu protiv ekipe koja je u svakoj tački igre nenadjebiva. Ne vjerujem da Arnold, Lovren i Robertson mogu meda protiv ofanzive Reala. Polovici igrača Liverpoola je ova utakmica najveća u karijeri, a Realovcima postala više navika. Još ako i u startu gol neki frljavi prime, ima da im koljena propišaju.
Tito_i_Partija

#17994 Re: UEFA Champions League

Post by Tito_i_Partija »

AmiĐa_Idriz wrote:
Tito_i_Partija wrote::-)

Samo zamišljam reakcije da je Ibrahimović ovo izjavio, ili ne daj Bože Džeko :D

Drzak i bezobrazan. Tako to ide uz klasne igrače u većini slučajeva.
Ibrahimovic je izgradio medijsku karijeru na toj nekoj egotisticnoj, pretjeranoj personi, iako ne vjerujem da je takav privatno. Al' u medijama, uvijek je svjesno is'o na to da provocira ljude i da podstakne raznorazne price o njemu. Ovako nesto bi vjerovatno i on izjavio.

Al' Dzeko? Nema sanse. Mislim da je uvijek bio fer i korektan prema protivnicima, i ne vjerujem da bi ikad izjavio nesto ovako bahato i drsko.
B6Redhell

#17995 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

bersK wrote:Osjećam da će se ponovit situacija od prošle godine i da će biti da je Liverpool zalutao u finale. Teško oni mogu protiv ekipe koja je u svakoj tački igre nenadjebiva. Ne vjerujem da Arnold, Lovren i Robertson mogu meda protiv ofanzive Reala. Polovici igrača Liverpoola je ova utakmica najveća u karijeri, a Realovcima postala više navika. Još ako i u startu gol neki frljavi prime, ima da im koljena propišaju.
Iz tvojih usta u bozije uši ali nije liverpool za podcijeniti..
Klopić dok je vodio borrusiu susreto se sa realom u vise navrata i uvijek napatio real do muke.
Ako dadnu maha napadu ili real izgubi sredinu, ili slicnu utakmicu ko protiv rome na anfildu
Real ima sanse za ispadanje...
AmiĐa_Idriz

#17996 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Nisam rekao da bi izjavio, nego sam mislil na to kakav bi odnos medija bio kada bi npr. Dzeko nesto ovako izjavio.
AmiĐa_Idriz

#17997 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Zbog ovakvih mi je zao sto im nisu strpali desetku s lukom na Anfieldu, a mogli su.
Tito_i_Partija

#17998 Re: UEFA Champions League

Post by Tito_i_Partija »

Jeko to?
inspiron

#17999 Re: UEFA Champions League

Post by inspiron »

AmiĐa_Idriz wrote:Image

Zbog ovakvih mi je zao sto im nisu strpali desetku s lukom na Anfieldu, a mogli su.
Ko li je zaplakao za ovim satom, ovaj je nekoga izbunario u tramvaju.

P.S. trebali su, i podrška van dijku, to majstore, digla se kuka i motika Džeko nije prošao u finale, dajte malo realnosti
AmiĐa_Idriz

#18000 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Na telefonu slika navijača Liverpoola koji je evo već 9-ti dan u induciranojkomi nakon napada huligana u Liverpoolu. Sinoć, gostujućim navijačima se pokazivale njegove slike i one karakteristične otrcane fore kada palcem prelaze preko vrata. Bolesnici napaćeni, blate inače cool klub.

Image
Post Reply