Lako se sad smijat, u septembru se plakalo od muke.vryzas wrote:wickerman wrote:Ne moze Zuka na stopera, pa njega spori Ljaljic pretrci.![]()
Ova mu je bila jedna od jacih![]()
![]()
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- wickerman
#17951 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Pismonosa
#17952 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 14:56, edited 1 time in total.
- ganjeta
#17953 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne kontam šta je ovdje klubsko podjebavanje?
Slažem se sa drugim djelom posta, dok treći nebih komentarisao
.
Slažem se sa drugim djelom posta, dok treći nebih komentarisao
- wickerman
#17954 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisam ni ja, da jesam nebi to izjavio if you know what I mean.Pismonosa wrote:A dobro, nisam ja u tom filmu, klupsko prejebavanje preko leđa reprezentacije.ganjeta wrote:Meni se čini da je je to mag izjavio, zato se kolega![]()
.
Po mom iskrenom mišljenju, Zuka je puno bolji igrač nego što je pape trener, uglavnom.
Mada, po mom mišljenju je i Tino u prednosti nad Medunjaninom i Prcićem, pa se mnogi neće složiti s tim
Seo rusilac bi trebao imati prednost na lijevom beku, iako igrac koji je u formi treba uvijek igrati i naci mu se pozicija bez obzira na kvalitetu( dobro necemo sad u krajnosti).
Kazu Deportivo proigrao odkad je Medunjanin na klupi, tako da mislim da nece bas puno prilike dobiti do kraja sezone, jedino ako se kakav vezni povrijedi.
Po mome msiljenju jedino od te trojice bi od Prcica moglo biti hajra,tako da bi zasad njega forsirao. To medjutim pada u vodu ako Tino predje u pravi Internazionale.
- vicious
#17955 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa koja je to ekipa, ima nas neupućenih.NeKi_LiK wrote:Pogledaj ekipu oko njega i sve će ti biti jasno... guran je maksimalno da se proda i da neko profitira na tome...The BEN10 wrote:Ne znam za vas, ali mi je toliko više postalo odvratno opetovanje pisanje klix-a o Anelu Hadžiću. Zaista nemam pojma ko je, niti imam protiv šta momka - naprotiv, svu sreću mu želim.
Ali svako malo izbaciti o njemu članak: te izjavio ovo, te izjavio ono, te "mi ćemo odigrati". Mislim, tip nije član ni prvih 11, a o njemu se piše ko da je Džeko il ko već...![]()
http://www.klix.ba/tagovi/anel-hadzic/4304
- It_is_a_Leclerc
#17956 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vidim, Velšani se raskokokadali. Opravdano. I podržavam.
Al' što bi rekli mudraci iz TLN - "Ne obra se bostan, dok šljive ne popadaju"
- ljevoruki
#17957 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Wales raspored:
Belgija - kuci
Kipar - gosti
Izrael - kuci
BiH - gosti
Andora - kuci
Imaju 11 bodova iz 5 utakmica, izgubice od Belgije I BiH, dobice Kipar, Izrael I Andoru I to je 20 boba.
BiH raspored:
Izrael - kuci
Belgija - gosti
Andora - kuci
Wales - kuci
Kipar - gosti
Imamo 5 bodova iz 5 utakmica
, dobicemo Izrael, Andoru, Wales I Kipar I to je 17 boba. Izgubicemo od Belgije.
Belgija raspored:
Izrael - gosti
Wales - gosti
BiH - kuci
Kipar - gosti
Andora - gosti
Izrael - kuci
Imaju 8 bodova iz 4 utakmice, dobice sve do kraja I to je 26 boba.
Ako sam ja ovo dobro izracunao mi cemo u baraz.

Belgija - kuci
Kipar - gosti
Izrael - kuci
BiH - gosti
Andora - kuci
Imaju 11 bodova iz 5 utakmica, izgubice od Belgije I BiH, dobice Kipar, Izrael I Andoru I to je 20 boba.
BiH raspored:
Izrael - kuci
Belgija - gosti
Andora - kuci
Wales - kuci
Kipar - gosti
Imamo 5 bodova iz 5 utakmica
Belgija raspored:
Izrael - gosti
Wales - gosti
BiH - kuci
Kipar - gosti
Andora - gosti
Izrael - kuci
-
Avetinho
#17958 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znaci treba dobit Belgiju. Jednostavno.ljevoruki wrote:Wales raspored:
Belgija - kuci
Kipar - gosti
Izrael - kuci
BiH - gosti
Andora - kuci
BiH raspored:
Izrael - kuci
Belgija - gosti
Andora - kuci
Wales - kuci
Kipar - gosti
Imamo 5 bodova iz 5 utakmica![]()
, dobicemo Izrael, Andoru, Wales I Kipar I to je 17 boba. Izgubicemo od Belgije.
Belgija raspored:
Izrael - gosti
Wales - gosti
BiH - kuci
Kipar - gosti
Andora - gosti
Izrael - kuci
![]()
- nKrkan
#17959 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mi dobijemo sve do kraja 20 bodova
ko onda ide direkt na EP mi il prevara iz Welsa koji takođe imaju 20 bod.
-
Itsoktobealone
#17960 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vidim da smo poceli glumiti Mesine pomocnike, pa da se i ja bacim u pricu 
Bez ikakvih sranja, repka treba da igra samo sistem 4:2:3:1 sa presingom na sredini. Svaka jača reprezentacija ce nas otresti ko šljivu jer ne trčimo, nemamo povezanost sredine i napada, a bokovi nisu problem; bokova nema.
Tako da: Begović. Spahic, Bicakcic, Mujdza, Zukanovic (Kolašinac) zadnja linija. Bešić i Pjanić vezni. Lulić (Salihović), Višća (Hajrović, Hadzić), Medunjanin u sredinu. Džeko.
Onda po potrebi moze da se igra i 4:4:2, i u tom trenutku treba Đurić da igra sa Dzekom u vrhu. Reprezentacija nije mjesto za trazenje forme (Ibisevicu).
P.S: Prije nego sto ospete za Đurića, brat zivi u Ceseni i gleda ga svako malo. Mali može da igra i da bude dobar ako mu se pruža prilika. Kalibar Džeke, samo 5 cenata visociji
Bez ikakvih sranja, repka treba da igra samo sistem 4:2:3:1 sa presingom na sredini. Svaka jača reprezentacija ce nas otresti ko šljivu jer ne trčimo, nemamo povezanost sredine i napada, a bokovi nisu problem; bokova nema.
Tako da: Begović. Spahic, Bicakcic, Mujdza, Zukanovic (Kolašinac) zadnja linija. Bešić i Pjanić vezni. Lulić (Salihović), Višća (Hajrović, Hadzić), Medunjanin u sredinu. Džeko.
Onda po potrebi moze da se igra i 4:4:2, i u tom trenutku treba Đurić da igra sa Dzekom u vrhu. Reprezentacija nije mjesto za trazenje forme (Ibisevicu).
P.S: Prije nego sto ospete za Đurića, brat zivi u Ceseni i gleda ga svako malo. Mali može da igra i da bude dobar ako mu se pruža prilika. Kalibar Džeke, samo 5 cenata visociji
- Logovan
#17961 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa šta fali baražu, nije ni to sad toliko loše.ljevoruki wrote: Ako sam ja ovo dobro izracunao mi cemo u baraz.
![]()
Eto mi se sad fol navikli da se vazda plasiramo direktno na takmičenje.
- ljevoruki
#17962 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da je nama do baraza, sve bismo se udarali nogom u guzicu I skakali od srece.Logovan wrote:Pa šta fali baražu, nije ni to sad toliko loše.
- studeni76
#17963 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa dobro, ne baš svakiganjeta wrote:Zuka može igrati sve pozicije u zadnjoj liniji + zadnjeg veznog. Svaki trener voli kad ima takve igrače u timu, pa onda i kad želi da nešto zarotira ide lako. Neka se nama vrati SEO naće se njemu mjesto i Zuki. Zdrava konkurenciji je majka.
-
snake c3
#17964 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja vjerujem u reprezentaciju da možemo do baraža najmanje. Možemo sve dobiti osim Belgije u gostima.
Izrael nam je glavni konkurent za to treče mjesto, a oni imaju teži raspored.
Izrael nam je glavni konkurent za to treče mjesto, a oni imaju teži raspored.
- Logovan
#17965 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sanse imamo, mozemo doci do tog treceg mjesta.ljevoruki wrote:Da je nama do baraza, sve bismo se udarali nogom u guzicu I skakali od srece.Logovan wrote:Pa šta fali baražu, nije ni to sad toliko loše.
- armin071
#17966 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ti bas neki optimista. Al cujemo se sutra ja mislim vec oko ovog vremena da ce ti neke stvari biti puno jasnije. Nema tu vise zagrizenosti i srcanosti. O trenutnoj formi je suludo trositi i rijeci. Ako na to dodas nas mentalitet ja bi smio ruku dati da mi ove godine nemamo sanse nizasta. A sa ovakvim pristupom i odnosom prema drzavnom dresu ni sljedece. Ovoj reprezentaciji treba svjeza krv, igraci koji igraju stalno u svojim klubovima. Ne moraju biti superstar ali da igraju. Dokle god na reprezetacija bude mjesto gdje se vraca samopouzdanje zarad starih zasluga nema nama naprijed. Nema klanova, nema raja vec stvarno najspremnijih 11 i tacka. Ali da bi to uradio kao trener treba da imas muda. Od svih nasih trenera to je imao jedino Osim stariji i Vahid H. Sve ostalo presipanje iz supljeg u prazno.Logovan wrote: Sanse imamo, mozemo doci do tog treceg mjesta.
- BHF_Manijak
#17967 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Medjusobni se gleda prvo.nKrkan wrote:Mi dobijemo sve do kraja 20 bodovako onda ide direkt na EP mi il prevara iz Welsa koji takođe imaju 20 bod.
-
Dead Man Walking
#17968 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koje ba direktno, ljudi vi bas optimisti. Ja bih sad potpisao baraz, al daj Boze i to...
- Logovan
#17969 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ja sam ti neki bolesni optimista. Vazda vjerujem.armin071 wrote:Ti bas neki optimista. Al cujemo se sutra ja mislim vec oko ovog vremena da ce ti neke stvari biti puno jasnije. Nema tu vise zagrizenosti i srcanosti. O trenutnoj formi je suludo trositi i rijeci. Ako na to dodas nas mentalitet ja bi smio ruku dati da mi ove godine nemamo sanse nizasta. A sa ovakvim pristupom i odnosom prema drzavnom dresu ni sljedece. Ovoj reprezentaciji treba svjeza krv, igraci koji igraju stalno u svojim klubovima. Ne moraju biti superstar ali da igraju. Dokle god na reprezetacija bude mjesto gdje se vraca samopouzdanje zarad starih zasluga nema nama naprijed. Nema klanova, nema raja vec stvarno najspremnijih 11 i tacka. Ali da bi to uradio kao trener treba da imas muda. Od svih nasih trenera to je imao jedino Osim stariji i Vahid H. Sve ostalo presipanje iz supljeg u prazno.Logovan wrote: Sanse imamo, mozemo doci do tog treceg mjesta.
Slažem se da je forma igrača dno dna, kao i mentalitet. Ostaje blaga šansa da se pojedinim igračima popravi forma do juna, odnosno do Izraela.
Nije toliko teško naći igrače koji stalno igraju u svojim klubovima, koliko je teško naći kvalitetne. Ne možeš dovesti bilo koje i reći evo nam svježe krvi.
Ima u reprezentaciji puno igrača kojima treba dati nogu što zbog kurčeve forme, što zbog toga što su ih povrede uništile. A ima i onih koji bi se realno trebali preseliti na klupu, jer nisu kvalitet koji nam treba.
-
Paul F.
#17970 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nemoj tako. Kolašinac je bio spreman za Nigeriju. Safet ga nije poslao na teren jer jednostavno ne zna šta je bek. Što je najgore, forumski stručnjaci ovdje sve nacrtaju i objasne a Safet opet ne konta.Korisničkoime wrote:Bio vozacu autobusa rodendan i svi se urokali i napili dan prije tekme i bili mahmurni plus Pjanic se nazderao nekih losih gljiva i dobio pravo los trip koji ga je skoro pa do tekme drzao nesto slicno kao kad se Kolasinac napio pred Nigeriju.Paul F. wrote:Mene interesuje zašto je nekoliko naših igrača bilo toliko nervozno.
-
samkoF
#17971 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa stvarno , sto se tice baraza to je sad velika realnost nakon poraza izraela na svom terenu od velsa .U poredjenju s nama do kraja izrael ima sto puta tezi raspored od nas , vec sutra igraju na svom terenu protiv belgiji koja takodje MORA pobjedjivati da bi se docepala prvog mjesta.I poslije te tekme izrael ce biti na pola kvalifikacija sa doduse 9 bodova ali u zadnjih pet utakmica oni gostuju svojim direktnim protivnicima u borbi za jedno od prva tri mjesta, dakle izrael dolazi prvo nama u zenicu ide I belgiji I velsu.Drugima rijecima ako sutra izrael izgubi ( a ja vjerujem da hoce) onda ga mi u zenici mozemo odmah u direktnom duelu izbaciti iz trke za baraz I vec tad prakticno osigurati sebi baraz I onda se nadati da vels kiksa npr protiv kipra pa da ganjamo I to drugo mjesto.Zasto da ne ako se ukase sansa nase je naravno da se koncnetrisemo na svakog protivnika koji nam dolazi I da u svaku tekmu ulazimo tako sto cemo ici na pobjedu , druge nema.I na kraju ako je vels ( koji ni protiv nas nisu odigrali nesto aman zaman da bi me odusevili) mogau u belgiji uzeti bod sto ne bi I mi mogli isto tako pa cak I pobjediti, jednom smo vec ucinili.Nema predaje , mi idemo na pobjede a drugi nek se brinu o sebi , sami ce se medjuosobno pozibacivati I nama ce baraz biti aiguran a akobogda bice I drugo mjesto na dohvat ruke.Jos nesto , meni se cini da ce nasa odbrana postati jaci dio tima I da cemo mi rijetko od koga vise gola uopste primiti.Dead Man Walking wrote:Koje ba direktno, ljudi vi bas optimisti. Ja bih sad potpisao baraz, al daj Boze i to...
- luckylaka
#17972 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Optimista do kraja ALI na jednu stranu patriorizam na drugu stvarno stanje.Realnost je da mi nikada nismo imali selektora sa mudima(svaka cast nasim legendama i Safetu i Meshi)ali nema tu selektora sa autoritetom.Nema selektora koji moze reci Dzeki,Pjanicu,Spahi ja sam gazda i moje se pika.Naravno selektor ne moze biti diktator ali skoro svim dosadasnjim selektorima igraci su radili nesto iza ledja(pijanke,lumperaji,izlasci u kasne sate...)sto malo gdje prolazi.Igraci kao da dolaze na termin.Nekada je to izgledalo puno profesionalnije ,atmosfera,adrealni raste sada (bar ja )napustim utakmicu na poluvremenu jer mi to ponasanje ide na zivce.Pa ja bi za ovu reprezentaciju 90 minuta onu travu(plasticnu)u Andori pasao,odigrao ko covjek,krv prolio a ovo na sto ovo lici.Ok.Pocetak ali ovo traje vec duze.I nemojte mi suplje ,,do Safeta je,,P.S.Jebe mi se za rezultat sa Austrijom(ne igra se u St.Louis)hocu da pojedemo Izrael,Vels,Belgiju.Hocu na europsko. 
-
The BEN10
#17973 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
It_is_a_Leclerc wrote:Vidim, Velšani se raskokokadali. Opravdano. I podržavam.
Jako fina konstatacija. Ova naša repka je sa Zukom i Seom (koji će aBd bit spreman za meč sa čifutima) neuporedivo odbrambeno jača. Ne mogu zamisliti da nam jedni Izraelci/Jevreji opet prave problema i da nam mogu dati više golova nego primimo, Kipar također.samkoF wrote:Jos nesto , meni se cini da ce nasa odbrana postati jaci dio tima I da cemo mi rijetko od koga vise gola uopste primiti.
Last edited by -LIBERO- on 31/03/2015 09:12, edited 1 time in total.
Reason: Bez pogrdnih imena za narode.
Reason: Bez pogrdnih imena za narode.
-
Officer Crabtree
#17974 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jel upućen neko ima li danas prenos za u-21 u 2 sata?...
na pregledu programa državne televizije nema ništa al to garant neki volonter dodaje, često bude u zadnji čas, pa reko da nisu šta na TV-u najavili već...
državni servis
na pregledu programa državne televizije nema ništa al to garant neki volonter dodaje, često bude u zadnji čas, pa reko da nisu šta na TV-u najavili već...
državni servis
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17975 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
FACE TV od 19.30 i ORFOfficer Crabtree wrote:jel upućen neko ima li danas prenos za u-21 u 2 sata?...
državni servis