Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kloniran wrote:Oj eneshaga dabogda ti zet propio svaki dinar koji si zaradio prodajom kablovske
Sta uradi od onakvog neta
VEceras mi je jedno 20 puta nestalo neta u zadnjih 2 sata
Meni kid 8 na steroidima Bas me interesuje sto su ga uduplali?
sto se tice brzine tu je ok
ali zna biti dana kad konekcija pukne po 10-20 puta u satu, a zna biti dana kad je sve ok
i ovo je pocelo tek nakon preuzimanja od strane telemacha
al navece u prosjeku 10 puta pukne konekcija svaki dan
kloniran wrote:Oj eneshaga dabogda ti zet propio svaki dinar koji si zaradio prodajom kablovske
Meni kid 8 na steroidima Bas me interesuje sto su ga uduplali?
raja hoceli biti arena do 16 aprila to je zdadnji rok da se puste ,tj do tada se moraju pustiti.
Ako ne budu htjeli iz arene dati signale regularno ,onda lijepo neka telemah krade njihov signal i emituje ga kao sto i njeg.sport klubove kradu mescini neke lijevi mini kablovski operateri mescini ercegovini ,i jos negdje
Sarajbeg wrote:raja hoceli biti arena do 16 aprila to je zdadnji rok da se puste ,tj do tada se moraju pustiti.
Ako ne budu htjeli iz arene dati signale regularno ,onda lijepo neka telemah krade njihov signal i emituje ga kao sto i njeg.sport klubove kradu mescini neke lijevi mini kablovski operateri mescini ercegovini ,i jos negdje
Najvjerovatnije da ce oni koji nemaju arene i dobiti ih, kao sto ce oni dobiti sport klub koji ga nemaju.
made_in_sarajevo wrote:HS zasto od prije par dana dosta kanala ne radi i zakljucani su, kanali iz prosirenog paketa? Nikakav ugovor bisam potpisao nego sam dobio novi signal koji je radio 5 dana i zakljucali se.onda kanali
HS jos cekam odgovor na pitanje kao i odgovor na PP koji sam za vikend poslao. Necu da vas zovem da me.klempate po usima dok ona isprica milion stvari i jos da cekam
Zdravo kloniran,
ukoliko se odlučite za podršku i pomoć na oovaj način, stojimo Vam na raspolaganju.
Kao i do sada blagovremeno ćemo Vas obavještavati o svim planovima i novitetima, kako ovdje, tako i putem naše web stranice.
Blagovremeno nije dan-dva pred pustanje novog signala,
Blagovremeno nije kada je napisana ulica, a signal dobije samo dio te ulice.
Blagovremene nije kada se da obavjest jedna pa se ne postupi po toj obavjesti, i neda se nikakv odgovor radi cega se nije radilo po toj obavjesti.
Poštovani korisnici,
kako smo vas već do sada i obavijestili u svrhu ujednačavanja ponude usluga kompanija HKB-net i kompanije Telemach, koje na tržištu BiH od sada nastupaju udruženo, u narednom periodu ćemo nadograđivati mrežu i blagovremeno puštati novi signal.
Prvih pet faza puštanja signala je završeno. Na tim područjima korisnici već sada mogu uživati u novim lokalnim, regionalnim, filmskim, serijskim, zabavnim, muzičkim, sportskim, dokumentarnim i dječijim TV programi, koje smo ubacili u postojeću shemu. Šesta faza puštanja signala planirana je za 14.4.2016. godine. Naredne faze će uslijediti odmah nakon toga, o čemu ćemo blagovremeno obavještavati korisnike putem web stranice i pisama.
U šestoj fazi će u novitetima moći da uživaju stanovnici sljedećih adresa:
AVDAGE ŠAHINAGIĆA, ABLAKOVINA, ALFAKOVAC, ALIJE BEJTIĆA, BAKAREVIĆA,BOGUŠEVAC, BOSTARIĆI,BOSTARIĆI ČIKMA,BOSTARIĆI GORNJA ČIKMA, BRAJKOVAC,BRDO DŽAMIJA, BUDŽAK, ČELJIGOVIĆI, CICIN HAN, FIRDUS-BEGOVA, FRANJEVAČKA, GARAPLINA, GOLODERICA, HAFIZA IBRAHIMA TREBINJCA, HAMBINA CARINA, HAMIDA DIZDARA, HOŠIN BRIJEG, HOŠIN BRIJEG, BASAMACI,HRVATIN, ISOVIĆA SOKAK, KOMATIN, LIPE, MAGUDA, MAGUDA ČIKMA, MALA BERKUŠA, MALI ALFAKOVAC,MALI SOUKBUNAR, MEHMEDA MUJEZINOVIĆA, MRAKUŠA, UJKANOVIĆA,NADLIPE, NADLIPE ČIKMA, NADMEJDAN,NURUDINA GACKIĆA, PODCARINA, PORODICE FOHT, SOUKBUNAR, TALA LICANINA, TALIROVIĆA,TOPLIK, TRČIVODE, TREBEVIČKA,URJAN DEDINA, VELIKI ALFAKOVAC, VRANJAČE, ZA BEGLUKOM, ŽAGRIĆI
Kako do programa?
Kada nadogradimo mrežu, na ekranu ćete moći da vidite crnu sliku ili “snijeg”. To znači, da je potrebno pomoću vašeg daljinskog upravljača obaviti pretragu programa i odmah nakog toga ćete moći da uživate u novim sadržajima. Pored navedenog, dodatno će biti potrebno uraditi restart modema ( što znači da isključite i ponovno uključite modem iz električne energije).
MH i HS kablovska wrote:Poštovani korisnici,
kako smo vas već do sada i obavijestili u svrhu ujednačavanja ponude usluga kompanija HKB-net i kompanije Telemach, koje na tržištu BiH od sada nastupaju udruženo, u narednom periodu ćemo nadograđivati mrežu i blagovremeno puštati novi signal.
Prvih pet faza puštanja signala je završeno. Na tim područjima korisnici već sada mogu uživati u novim lokalnim, regionalnim, filmskim, serijskim, zabavnim, muzičkim, sportskim, dokumentarnim i dječijim TV programi, koje smo ubacili u postojeću shemu. Šesta faza puštanja signala planirana je za 14.4.2016. godine. Naredne faze će uslijediti odmah nakon toga, o čemu ćemo blagovremeno obavještavati korisnike putem web stranice i pisama.
U šestoj fazi će u novitetima moći da uživaju stanovnici sljedećih adresa:
AVDAGE ŠAHINAGIĆA, ABLAKOVINA, ALFAKOVAC, ALIJE BEJTIĆA, BAKAREVIĆA,BOGUŠEVAC, BOSTARIĆI,BOSTARIĆI ČIKMA,BOSTARIĆI GORNJA ČIKMA, BRAJKOVAC,BRDO DŽAMIJA, BUDŽAK, ČELJIGOVIĆI, CICIN HAN, FIRDUS-BEGOVA, FRANJEVAČKA, GARAPLINA, GOLODERICA, HAFIZA IBRAHIMA TREBINJCA, HAMBINA CARINA, HAMIDA DIZDARA, HOŠIN BRIJEG, HOŠIN BRIJEG, BASAMACI,HRVATIN, ISOVIĆA SOKAK, KOMATIN, LIPE, MAGUDA, MAGUDA ČIKMA, MALA BERKUŠA, MALI ALFAKOVAC,MALI SOUKBUNAR, MEHMEDA MUJEZINOVIĆA, MRAKUŠA, UJKANOVIĆA,NADLIPE, NADLIPE ČIKMA, NADMEJDAN,NURUDINA GACKIĆA, PODCARINA, PORODICE FOHT, SOUKBUNAR, TALA LICANINA, TALIROVIĆA,TOPLIK, TRČIVODE, TREBEVIČKA,URJAN DEDINA, VELIKI ALFAKOVAC, VRANJAČE, ZA BEGLUKOM, ŽAGRIĆI
Kako do programa?
Kada nadogradimo mrežu, na ekranu ćete moći da vidite crnu sliku ili “snijeg”. To znači, da je potrebno pomoću vašeg daljinskog upravljača obaviti pretragu programa i odmah nakog toga ćete moći da uživate u novim sadržajima. Pored navedenog, dodatno će biti potrebno uraditi restart modema ( što znači da isključite i ponovno uključite modem iz električne energije).
Samo da se tuspasim. Nema moje ulice na ovom spisku. Ne dobijem li signal do kraja aprila. Odoh ja! Pa vi i dalje razvlačite.
The Realist wrote:
E hebiga . Ti koji si baš spreman na povelik paket preći, ne možeš dobiti signal.
Ma dobro , vjeruj mi draze mi je sto rade ovako malo po malo nego da puste odmah signal svima , tek onda bi bilo belaja sa uslugom. Iako sam na starom signalu sve mi radi kako treba i uglavnom internet mi je odlican a to je za mene jako bitna stvar. Dobro mi dodje i da razmotrim detaljno da li uzeti TG Extra ili Family paket , ali prije da ce biti Extra
Zdravo kloniran,
ukoliko se odlučite za podršku i pomoć na oovaj način, stojimo Vam na raspolaganju.
cim budem kuci u terminima kad vase ekipe rade zovem
Benq wrote:
Ma dobro , vjeruj mi draze mi je sto rade ovako malo po malo nego da puste odmah signal svima , tek onda bi bilo belaja sa uslugom. Iako sam na starom signalu sve mi radi kako treba i uglavnom internet mi je odlican a to je za mene jako bitna stvar. Dobro mi dodje i da razmotrim detaljno da li uzeti TG Extra ili Family paket , ali prije da ce biti Extra
Eh jos da nisam na Velnetu ..
Što se tiče novog signala, ja imam problem sa HD kanalima i trenutno niko ne može shvatiti zašto. Signal je odličan, pojačalo na 10-tak metara zračne linije i samo ja u ulici koristim neki veći paket, ali kvalitet signala je loš, 50%, nekada 60%, ali navečer ide 40-50% i kod lošijeg vremena isto tako pada i stvarno HD kanali nisu gledljivi, a čak i SD kanali imaju pikselizaciju. Izlazili su 4 puta i iako sam imao manjih "problema" sa određenim tehničarima, ne mogu reći da ne pokušavaju sve riješiti (najgore kad oni dođu sve super sa slikom i još se potrefi da dođu kad je lijepo vrijeme, iako je kvalitet isti, ali sam uspio snimiti kada nastanu problemi i tu je jasno vidi da postoje problemi sa slikom, jer su opsežni).
Eh, ovo ti sve pišem da ne bude da te nagovaram na nešto i tvrdim da sve radi kako treba, a ne radi baš 100%. Ako ti je bitan net, a možeš si priuštiti, onda idi na najveći paket, jer ja stvarno nemam primjedbu na internet. I stabilan je i isporučuju brzinu koju obećaju (ima onih 3-4 Mbps koja se ne dobiju, ali to nećeš sigurno primijetiti na 120Mbps). Opet kažem, ja u ulici sam jedan od rijetkih sa ovim paketom, pojačlo blizu, pa možda ima i to veze, ali iskreno, ja nikakvu razliku između HS-ovog i njihovog neta ne primjećujem kada je u pitanju stabilnost.