UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#17951 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote: Kod mene u selu se to kaže za nekog ko je za kakve ustanove :thumbup:
Iskreno, nisam za to čuo.
Evo, opomenuću B6Redhella, dakle obzirom da je tebi uvredljivo da prestane s tim, u protivnom ide ban
B6Redhell wrote: Tip poklopac svemu
Ne mozes napisati post da ne uskoči
Ipak mi zao ovakvih treba im se smilovat
:lol:
Fijuuuu 13-ta blizuuu
:P :wink:
Upozorenje, molim bez uvredljivog sadržaja!
AmiĐa_Idriz

#17952 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

omar little wrote:bogu fala da ide el clasico pa ce se imati na sta presaltati prica, u protivnom bi se o ovdje o sudjenju do finala. :D
Daj Bože :D
B6Redhell

#17953 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

Ma nema osobnog vrjedjanja
Sta vam je..
Fijuuu za mene je kaziprst u zrak i idemo daljeeeee
pirmin

#17954 Re: UEFA Champions League

Post by pirmin »

Sudeci po do sad pokazanom cijenim da uzimamo titulu.
leškarenje

#17955 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

Ma vidiš da sam nabaco smajlija,nema ljutka....kakav ban.
zomri

#17956 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
omar little wrote:bogu fala da ide el clasico pa ce se imati na sta presaltati prica, u protivnom bi se o ovdje o sudjenju do finala. :D
Daj Bože :D
Ide ovo pod ključ danas :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#17957 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

B6Redhell wrote:Ma nema osobnog vrjedjanja
Sta vam je..
leškarenje wrote:Ma vidiš da sam nabaco smajlija,nema ljutka....kakav ban.
To vas dvojica mene našli malo, a :mrgreen:
leškarenje

#17959 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:
B6Redhell wrote:Ma nema osobnog vrjedjanja
Sta vam je..
leškarenje wrote:Ma vidiš da sam nabaco smajlija,nema ljutka....kakav ban.
To vas dvojica mene našli malo, a :mrgreen:
Ma zna se lik nakaciti ko krpelj :D sta god napišem eto ga :P
B6Redhell

#17960 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

Ja necu vise. Odo na poso raditi sta
Al brate i dosadilo mi ovo kukanje na sudije
:-D
Logovan

#17961 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Haj da se malo slicicama gadjamo :mrgreen:

Image
1. Nema ofsajda
2. Faul
3. Nema penala, prestrogo bi bilo, ako se dobro sjećam situacije
4. Penal, vjerovatno
5. Prestrogo bi bilo za crveni, iako se po slici ne bi reklo.
bersK

#17962 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Da skrenem ovu raspravu o sudjenju, htio bih da istaknem malog Antonuccija kako je odigrao par minuta i napravio finih sansi. A usput da kazem da je Kolarov najveca prevara od igraca koja je hodala terenom. Na sta je on napravio takve transfere ni on sam ne zna.
AmiĐa_Idriz

#17963 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

bersK wrote:Da skrenem ovu raspravu o sudjenju, htio bih da istaknem malog Antonuccija kako je odigrao par minuta i napravio finih sansi. A usput da kazem da je Kolarov najveca prevara od igraca koja je hodala terenom. Na sta je on napravio takve transfere ni on sam ne zna.
Ima Roma posla da se riješi nekih otpadaka, ni Florenzi nije ništa bolji...gura ga jedino činjenica da je Rimljanin, produkt škole, lafo novi Totti...kakav on, lik je 0.

Al hajde to sve, ali vezni red im je zreo za jedan dobar remont. Strotman, Naingolan, De Rosi, svima zahvalnice poslati. I onaj Pelegrini je katastrofa sinoć bio, al eto, pojela ga atmosfera, mlad je on još, možda nadođe.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#17964 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

AmiĐa_Idriz wrote:
B6Redhell wrote:igraci priznaju sobstvene poraze, Bayern sam sebe pobijedio.. igro bolje ali zavrsnice nigdje.. sami igraci nisu se osvrnuli na sudije, nigdje veze..
Jedina diskutabilna situacija u igri bayerna I reala u 180 minuta je marcelova napucana ruka u zraku.. I jeli on bio u kaznenom... forumasi u transu plac ni balavac od 5 god ne bi bio ravan..

Roma sebi iskopala grob na anfildu formacijom s kojom je igrala.. na jednoj utakmici izgubili dvije.. ljudi ih dobro nadigrali..
ali sudije.. treba nekog kriviti, bilo je diskutabilnih odluka, ali nista vise ni manje nego na nekim ligaskim ili drugim utakmicama..
onaj penal sinoc pred golom sto je trebo za romu niko nije ni video dok se tri puta usporeni nije prikazao.. Zestina, blizina I brzina igre nije covijek masina da sve pohvata..
poslednjih 50 stranica ovog foruma je ispisano uglavnom plakanjem I cmizdrenjem na sudije... ebiga najlakse tako...sto ti tim ne iskoristi sanse, ne igra dovoljno dobro itd, to je drugo.. sudija nas zajebo.. smrc smrcc....
Da, bas je i De Rossi izjavio da niko nije vidio ruku na terenu, kaže da je pitao Džeku i ovaj nije bio siguran...a jeste nekako čudno jer lopta nije puno promijenila smjer kretnje iako je očito udarila u ruku.
Ajde sto je udrila u ruku desava se nego sto je isla pravo u gol i golman je ne bi ni vidio.....e to je vec problem a drugi problem je sto u tom slucaju taj igrac mora dobiti crveni karton. Dakle u jednoj situaciji dvije fantasticne stvari za Romu!
Tomahawk11
Globalni moderator

#17965 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote: Ajde sto je udrila u ruku desava se nego sto je isla pravo u gol i golman je ne bi ni vidio.....e to je vec problem a drugi problem je sto u tom slucaju taj igrac mora dobiti crveni karton. Dakle u jednoj situaciji dvije fantasticne stvari za Romu!
Dobro, je li moguće da u svoj onoj brzini dešavanja Skomina nije vidio?
Nema usporenog da gledaš 16 puta, pa se onda ibretiš, kako nije penal svirao?!
AmiĐa_Idriz

#17966 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne znam baš da li je ono za crveni, nije postojala namjera.
hrasno38

#17967 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote: Ajde sto je udrila u ruku desava se nego sto je isla pravo u gol i golman je ne bi ni vidio.....e to je vec problem a drugi problem je sto u tom slucaju taj igrac mora dobiti crveni karton. Dakle u jednoj situaciji dvije fantasticne stvari za Romu!
Pa jel Skomina jedini sudija na terenu :? ili sam ja nesto propustio.....kako je poletio pomocnik da svira nepostojeci ofsajd Edinu.....
hrasno38

#17968 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

AmiĐa_Idriz wrote:Ne znam baš da li je ono za crveni, nije postojala namjera.
namjera ili nenamjera ali ovo je odbrana gola rukom igraca a ne golmana i to mor biti crveni karton
Tomahawk11
Globalni moderator

#17969 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote: Pa jel Skomina jedini sudija na terenu :? ili sam ja nesto propustio.....kako je poletio pomocnik da svira nepostojeci ofsajd Edinu.....
Nije, ali hoću reći da se moglo odviti tako da niko ne vidi, onaj je opalio, ovom koji je možda imao najbolji pregled se učinilo da je od glave otišla vani...pa, ofsajd je malo lakše vidjeti od ruke ipak.
AmiĐa_Idriz

#17970 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

E pa jbg onda, neka Liverpoolovi protiv Reala samo u ruke gađaju Ramosa i društvo :D

Zbunio je položaj tijela Džeke kod te situacije kada je sviran ofsajd...nekako je tijelom bio unutra, noge su bile ok. Djelići su to sekunde, jbg.
leškarenje

#17971 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Pa jel Skomina jedini sudija na terenu :? ili sam ja nesto propustio.....kako je poletio pomocnik da svira nepostojeci ofsajd Edinu.....
Pa kako nisu vidjeli penal za Liverpul ,evo ti gore slike.....kakav si ti lik sviju mi,zapne rodjo i Bog ...dzaba slika da je oštećen i druga ekipa....dzaba sve,on svoje pa svoje :-x
hrasno38

#17972 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

AmiĐa_Idriz wrote:E pa jbg onda, neka Liverpoolovi protiv Reala samo u ruke gađaju Ramosa i društvo :D

Zbunio je položaj tijela Džeke kod te situacije kada je sviran ofsajd...nekako je tijelom bio unutra, noge su bile ok. Djelići su to sekunde, jbg.
OK prihvatm ali interesantno je da su protiv MC-a i Rome uglavnom sve odluke bile na stetu protivnika Liverpula....a radilo se zaista o veliiiikkkimm sudijskim greskama.
AmiĐa_Idriz

#17973 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

hrasno38 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:E pa jbg onda, neka Liverpoolovi protiv Reala samo u ruke gađaju Ramosa i društvo :D

OK prihvatm ali interesantno je da su protiv MC-a i Rome uglavnom sve odluke bile na stetu protivnika Liverpula....a radilo se zaista o veliiiikkkimm sudijskim greskama.
Gol Citya jeste poništen bez razloga, ali treba uzeti u obzir i činjenicu da je faul nad Van Dijkom prethodio prvom golu koji su zabili u tom revanšu.

Sve u svemu želim reći samo da Liverpool sigurno nije guran od strane sudija, UEFE, petog desetog. Bilo je grešaka i nja njihovu korist istina, ali bilo ih je dosta i na njihovu štetu.
Last edited by AmiĐa_Idriz on 03/05/2018 16:21, edited 1 time in total.
leškarenje

#17974 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

Lazes,jel te sramota godina ili si obnevidio :oops:
hrasno38

#17975 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Pa kako nisu vidjeli penal za Liverpul ,evo ti gore slike.....kakav si ti lik sviju mi,zapne rodjo i Bog ...dzaba slika da je oštećen i druga ekipa....dzaba sve,on svoje pa svoje :-x
Tebe nisam apsolutno nista pitao....nisu onda vidjeli isto tako ni penal nad Shickom....mislim mozemo sada na silu nalaziti u obje utakmice bruku takvih sumnjivih situacija. Ako je to penal za LP onda je penal bio i nd Kolarovom u prvoj utakmici......ovdje prico zaista o katastrofalnim odlukama koje je i sm Skomina prihvatio a ti sad nasao po obicaju da filozofiras. boli me kurac i za Romu i a Liverpul ali cinjenica je da su Roma i MC drasticno osteceni.....a ti pisi dalje markove konake!
Post Reply