Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insaneinthebrain

#17951 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

Tomahawk11 wrote:
Kinaski wrote:
Tomahawk11 wrote: Kakve su ono finte Mulalica da je non stop bio izvan prostora predvidjenog za trenera? :-)
hiperaktivan jebiga ;)
Ma neka je, neka to kad izadje sa stadiona. Hurtica nisam vidio ni jednom da je izasao izvan prostora.
Opomena, jedna, dvije....neces, sankcionisi. Nije bitno ko je u pitanju. Jakupovic je bio veceras nula. Jebo nas je pravo.
nas jakupovic jebao iz utakmicu u utakmicu. konacno malo druge da jebe kad nama sudi
vryzas

#17952 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

mali_milojica wrote:
Pulse460 wrote: Nazalost da...
Al ce biti fino za nekoliko godina kad se Seljo ugasi zbog dugova, a mi u uzmemo titulu...
Hahahahaha
Tada cete vjerovatno poceti da "zivite" za Olimpic
:shock:

:pisnuo:

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

mudojedi :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#17953 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

JOINT_1921 wrote:Zašto nisu došle horde zla?
Sto se prosipas? Pobijedili ste, uzivaj, nemas potrebe da izmisljas. Zasto niste napunili dio predvidjen za vas na zapadu?
Kinaski

#17954 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

Tomahawk11 wrote:
Kinaski wrote:
Tomahawk11 wrote: Kakve su ono finte Mulalica da je non stop bio izvan prostora predvidjenog za trenera? :-)
hiperaktivan jebiga ;)
Ma neka je, neka to kad izadje sa stadiona. Hurtica nisam vidio ni jednom da je izasao izvan prostora.
Opomena, jedna, dvije....neces, sankcionisi. Nije bitno ko je u pitanju. Jakupovic je bio veceras nula. Jebo nas je pravo.
vama mrak bio na oci, pa vam se cinilo da je noc :D

ma nista to ne bi promjenilo, tako da... Ali slazem se sa tobom 100 %
Tomahawk11
Globalni moderator

#17955 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

insaneinthebrain wrote: nas jakupovic jebao iz utakmicu u utakmicu. konacno malo druge da jebe kad nama sudi
Jest, na nama nasao da ga ostri.
A nesto ne bih rekao da ste bili puno zakinuti u tim utakmicama....uglavnom ste pobjedjivali.
jeza u ledja

#17956 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

Jeste, zato ste pod Jakupovicem pobijedili zadnjih 6 utakmica i zato ga dobijate svaku drugu utakmicu. :wink:

Vama sudio osam utakmica, nama tri. :lol:
Last edited by jeza u ledja on 24/04/2016 19:54, edited 1 time in total.
medvjed23

#17957 Re: Sarajevski derbi

Post by medvjed23 »

mesarska igra + sudijska pomoć = minimalna pobjeda
a onda, naravno, likovanje.. al dobro, da je situacija na terenu bila obrnuta, horde bi sad bez stida slavile i podjebavale, nema sumnje..
jad i čemer, kako god okreneš.. kakva država, takav derbi :bih:
insaneinthebrain

#17958 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

Maharadza wrote:
insaneinthebrain wrote:pojedinci kao da prvi put gledaju derbi, pali sa marsa izgleda. svaki jebeni derbi je ovakav, nabrijan i sa milion prekrsaja. ja od kako gledam utakmice bilo je tako i bice, nekad malo vise nekad malo manje. i onda ostaju u cudu i prosipaju se ovdje.
Nebitno ali takve igrače ste doveli a igra se zasniva na "izbij-nabij dat' će Bog dragi", niđe veze! Sreća pa nema morža, on bi ovo čini mi se znao "organizovati" i postaviti daleko bolje i efikasnije, za razliku od karikature tetovirane, sreća u nesreći for us! :mrgreen:
i mene to nervira, ovi igraci se mogu puno bolje iskoristiti. a sa nabijanjem ne dobijas nista. utakmice sto smo pobijedili vecinu je presudio kvalitet pojedinca nego neka bajna igra. al sta je tu je. vazno je da se pobjedjuje. da je neki iskusniji trener vjerujem da bi igra bila puno bolja, a da li bi donosila rezultate mozda sa novim trenerom i to vidimo
Maharadza

#17959 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

insaneinthebrain wrote:
Maharadza wrote:
insaneinthebrain wrote:pojedinci kao da prvi put gledaju derbi, pali sa marsa izgleda. svaki jebeni derbi je ovakav, nabrijan i sa milion prekrsaja. ja od kako gledam utakmice bilo je tako i bice, nekad malo vise nekad malo manje. i onda ostaju u cudu i prosipaju se ovdje.
Nebitno ali takve igrače ste doveli a igra se zasniva na "izbij-nabij dat' će Bog dragi", niđe veze! Sreća pa nema morža, on bi ovo čini mi se znao "organizovati" i postaviti daleko bolje i efikasnije, za razliku od karikature tetovirane, sreća u nesreći for us! :mrgreen:
i mene to nervira, ovi igraci se mogu puno bolje iskoristiti. a sa nabijanjem ne dobijas nista. utakmice sto smo pobijedili vecinu je presudio kvalitet pojedinca nego neka bajna igra. al sta je tu je. vazno je da se pobjedjuje. da je neki iskusniji trener vjerujem da bi igra bila puno bolja, a da li bi donosila rezultate mozda sa novim trenerom i to vidimo
Onoga ćelu Blagojevića samo trošite, lik bukvalno sam' drži sredinu! :shock:
ljevoruki

#17960 Re: Sarajevski derbi

Post by ljevoruki »

Ko je sljedeci trener pitara?
JOINT_1921
Vozim: odlično

#17961 Re: Sarajevski derbi

Post by JOINT_1921 »

Tomahawk11 wrote:
Sto se prosipas? Pobijedili ste, uzivaj, nemas potrebe da izmisljas. Zasto niste napunili dio predvidjen za vas na zapadu?
Nema potrebe da diskutijemo o bilo cemu, same cinjenice da je na jugu manijaka bilo vise nego vas na sjeveru i prenos koji je bio sa zapada blize sjeveru i da su se manijaci culi 80% vremena, sve govori. 8-)
thekupus

#17962 Re: Sarajevski derbi

Post by thekupus »

Tomahawk11 wrote: Ma neka je, neka to kad izadje sa stadiona. Hurtica nisam vidio ni jednom da je izasao izvan prostora.
zato rezultat i jeste kakav jeste
ellaxaz

#17963 Re: Sarajevski derbi

Post by ellaxaz »

lajk wrote:Image

Pozdravi
:babinsin:
:kontrabas:
JOINT_1921

#17964 Re: Sarajevski derbi

Post by JOINT_1921 »

ljevoruki wrote:Ko je sljedeci trener pitara?
Image

Braco: Da sam ja trener Sarajeva, lagano bih dobio Želju! :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#17965 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

JOINT_1921 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Nema potrebe da diskutijemo o bilo cemu, same cinjenice da je na jugu manijaka bilo vise nego vas na sjeveru i prenos koji je bio sa zapada blize sjeveru i da su se manijaci culi 80% vremena, sve govori. 8-)
Jbg, ovo na zapadu i istoku nisu navijaci nego ovce. Hajd ne zajebaji.
Cuj manijaci se culi 80 % vremena. Bio sam na zapadu i do gola su HZ bile ekipa koja je bila glasnija. Poslije, logicno, vas ponijela euforija.
JOINT_1921

#17966 Re: Sarajevski derbi

Post by JOINT_1921 »

Aha, jesu jesu... :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#17967 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

thekupus wrote:
Tomahawk11 wrote: Ma neka je, neka to kad izadje sa stadiona. Hurtica nisam vidio ni jednom da je izasao izvan prostora.
zato rezultat i jeste kakav jeste
Pazi, nisam ja protiv toga da vrsi pritisak, da koji put prestupi crtu, ali ono je bilo ofirno. Pogledaj i vani, upozori se, ako nastavi ide karton. Pa izvoli.
lakilaka

#17968 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

bogami po komentarima malenih ovdje tesko im je pao poraz.samo traze neke izvlakuse, umjesto da one svoje dame od igraca dobro prodrmaju jer ne znaju dai gol, a fudbal se igra za golove. jos uvijek. cak je ovaj put, za razliku od zubanovica, zeljo dao gol na kraju prvog i mogli su da citavo drugo izjednace, ali ne znaju hadalji.
na klupi im je hurtic-pocetnik, da je bio jesic bio bi mozda remi, a sa uscuplicem bi mozda cak i pobijedili. ali oni ga otjerase.
ovaj duljevic je najprecjeniji igrac. vidjelo se da je za njega m. stevanovic mesi+ronaldo u jednom.za njega nema mjesta ni da bude rezerva rezervi na klupi.
manijak1

#17969 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

:oops: 0 :1 :!: :D :( :( :( :( :lol: :lol: :lol: :lol:
Moram pregledati snimak večeras , našteliti se za 45-i minut :D :D i to je to :oops: :D
jad i čemer, kako god okreneš.. kakva država, takav derbi
ovakvi komentari su svijetli primjer razlike između nas i njih , nit znaju pobjeđivati kad treba nit znaju gubiti s dostojanstvom , kakvi ljudi takva država , ovo ostalo se ne dotiče tuge koju nikada neće znati artikulisati jufkice airlines :lol: :lol:
made_in_sarajevo

#17970 Re: Sarajevski derbi

Post by made_in_sarajevo »

Smijite se koliko hocete. U prvom poluvremenu crveni za poginulog mulalica, crveni za stevanovica, zuti na granici sa crvenim onom celavom na centru, duljevica u jednom napadu 2 puta sa ledja faulira. Inace zutih haman svaki igrac. Penal nad benkom cist nije sviran. Jakupovic kao ne navlaci zelji. Eto kazu i da je ruka pred kraj tekme, ali to nisam vidio sa zapada

Inace X ko kuca bi realno bilo,ali usla jedna iz prvog napada i to je to.
ljevoruki

#17971 Re: Sarajevski derbi

Post by ljevoruki »

JOINT_1921 wrote:
ljevoruki wrote:Ko je sljedeci trener pitara?
Image

Braco: Da sam ja trener Sarajeva, lagano bih dobio Želju! :lol:

Dobro si, haman je na njega red. :mrgreen:
Logovan

#17972 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Kako grozna sezona.... :(

Realno je bilo da se završi remijem, ali jebi ga...
Melbourne_Australia

#17973 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Sad sa tekme, ja vas pitare nikad necu shvatiti!! Ja bi razumio da ste vi bili dominantni i stvarali sanse..Ovde kukate kao da ste stajali wow na terenu..Vi osim suta Duljevica niste imali sut u okvir gola, onu stativu ne racunam jer ono je slucajnost..Da ste igrali 2 dana ne bi vi gola dali..Stevanovic je zasluzio drugi zuti karton bez dileme..Penal nije bio, mislim na Kosorica..Mi igrali cvrsto i dva puta u ovoj godini vas dobili i umjesto da kazete bravo bolji ste :lol: vi pricate ko djeca mala..Rekao sam prije 2 mjeseca da vi u Evropu necete otici i javno sam ovde rekao to i tako ce biti na kraju. Fudbala je dno dna kod nas, puno se dopusta igracima,sudije ko picke..Duljevic je taraba ali vama je on vrh e sad zamislite kakvi su ostali kad je on kod vas najbolji..Bekric je komedija od igraca postao, kod nas najbolji Blagojevic i odbrana dobra bila..Sve u svemu igraci su zesci amateri koji ne znaju dupli pas odigrati a gol pogoditi iz suta je misaona imenica..Za kraj :lol: mi se raspadamo nemamo za vode a vas dva puta karamo ove godine :kiss: e sad zamislite kakvi ste vi onda!! ps..Sjever vam je cemer postao ali bas, posjeta na sjeveru komedija...
Kinaski

#17974 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

made_in_sarajevo wrote:Smijite se koliko hocete. U prvom poluvremenu crveni za poginulog mulalica, crveni za stevanovica, zuti na granici sa crvenim onom celavom na centru, duljevica u jednom napadu 2 puta sa ledja faulira. Inace zutih haman svaki igrac. Penal nad benkom cist nije sviran. Jakupovic kao ne navlaci zelji. Eto kazu i da je ruka pred kraj tekme, ali to nisam vidio sa zapada

Inace X ko kuca bi realno bilo,ali usla jedna iz prvog napada i to je to.
hoho jel to sve, kme kme
lajk

#17975 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

Pa kaze onaj na zapadu :

Šta jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol:
Post Reply